ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα στη Βουδαπέστη ο δεύτερος προκριματικός του A Dal, του σόου για την ανάδειξη του νέου εκπροσώπου της Ουγγαρίας στο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στην Κοπεγχάγη.

Δέκα συνολικά ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν και απόψε και έξι αυτά που πήραν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς: τρία επέλεξε αρχικά η κριτική επιτροπή, ενώ τα υπόλοιπα δόθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ψήφισε και επέλεξε άλλα τρία.

Τα τρία τραγούδια που επέλεξε η κριτική επιτροπή είναι, με σειρά ψήφων, τα εξής:

  • Running – Andras Kállay Saunders 
  • Waterfall – Joni 
  • We all – Bogi 

Τα τρία τραγούδια που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό είναι τα εξής:

  • Karcolás – Polyák Lilla
  • This Is My Life – Musicfabrik
  • Ég veled – Dér Heni

Ο τρίτος και τελευταίος προκριματικός θα διεξαχθεί την 8η Φεβρουαρίου, οπότε και θα προκύψει η λίστα με τα 18 τραγούδια των ημιτελικών, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 15 και 16 Φεβρουαρίου. Ο εθνικός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Φεβρουαρίου, οπότε και θα μάθουμε ποιος είναι ο δωδέκατος εκπρόσωπος της Ουγγαρίας στο διαγωνισμό.


Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. giati τι εχει το running?mia χαρα μου φαινεται!ωραια φωνη και ενδιαφερουσα μελωδια!ο ερμηνευτης ειναι κουκλος!ελπιζω να επιλεξεις αυτο ουγγαρια!

    • αν λες σε εμενα το θεωρω το καλητερο που εχω ακουση ως σημερα και εχει πολυ καλους στιχους και ο τοπος εχει πολυ καλη φωνη και μπορει να τα παει εξαιρετικα καλα….. και μετα μου αρεσε πολυ και της Ελενας αλλα δεν επρεπε να ενθουσιαστω τοσο…. χαχα

  2. a o.k αντιληφθηκα κατι λαθος!ελπιζω να επιλεξουν αυτο οι ουγγροι!ναι ρε φανη οντως!ακομη και εγω που ειμαι ανδρας το ομολογω ειναι αρκετα εμφανισημος

  3. παντως φιλη φανη συμφωνα με ολα τα σχολια σου!ελπιζω να συνεχιστει η ταυτιση αποψεων!να μαστε καλα να τα λεμε

  4. Pali kala perase to running,to born to fly epishs m arese poli alla to skotosan fwnitika…oxi pws kai auto live htan poli artios ,alla genika to agapimeno m tragudi exei!!!
    Oso gia to emfanisimos dn tha simfwnisw..se gorila fernei..!!!

  5. Σίγουρα θα περάσει το “Running”. Πολύ δυνατή συμμετοχή για την Ουγγαρία. Καταπληκτικό τραγούδι, αν και λίγο καταθλιπτικό. Το βλέπω μέχρι και πεντάδα. Στραμμένα τα μάτια μας στην Ουγγαρία φέτος, γι’ αυτό το “dark horse” της και τον τύπο με το αρκουδάκι. Έχει ήδη τη δική μου ψήφο! 🙂

  6. ο andras kallay Saunders και ερμηνευτης του running συμμετειχε και περυσι στον εθνικο τελικο της Ουγγαρίας και ειχε ενα τραγουδι το οποιο ακουω μεχρι και σήμερα.
    Φετος στελνει ενα τελειως διαφορετικο στυλ τραγουδιού. Το τραγούδι ειναι εξαιρετικο και εχει στιχους με νόημα.
    Μακαρι να επιλεξουν αυτο οι Ούγγροι.
    Επισης ωραιο τραγούδι ειναι και το waterfall…

  7. ελπιζω να επιλεξουν το running oi ουγγροι!μια αδικημενη χωρα στο διαγωνισμο μπορω να πω!καλη επιτυχια αν στειλουν το running eχουν και τη δικη μου ψηφο!

  8. από την αρχή έχω ξεχωρίσει δύο τραγούδια! Kallay Saunders Andras – Running και Viktor Kiraly – Running out Of time ,ο οποίος στον πρώτο προκριματικό απέσπασε τέσσερα 10αρια από την επιτροπή! νομίζω ανάμεσα σ αυτούς τους δύο θα παιχτεί η εκπροσώπηση!

  9. ENΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΛΟ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ Ε?ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΥΣΤΕΡΙΚΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ