Λετονία: Απόψε ο πρώτος Ημιτελικός

 

Ξεκινά  σήμερα ο πρώτος ημιτελικός, στον οποίο θα διαγωνιστούν 12 καλλιτέχνες και οι 6 από αυτούς θα πάρουν το εισιτήριο για τον λετονικό  τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Οι έξι καλλιτέχνες, που θα προκριθούν σήμερα στον τελικό  θα προέλθουν από 50% τηλεψηφοφορία και 50%  από τη ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής. Για πρώτη φορά φέτος ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίσει για το αγαπημένο του τραγούδι και μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του λετονικού κρατικού φορέα LTV. Καλεσμένοι στον σημερινό ημιτελικό είναι οι Sinplus (Ελβετία 2012)  και η Aisha (Λετονία 2010).

Οι 12 καλλιτέχνες που διαγωνίζονται σήμερα είναι οι παρακάτω:

  1. DJ Dween & Sabine Berezina – Dejo tā
  2. Crazy Dolls – Bučas
  3. Tamara Rutkovska – I’m Happy
  4. Niko – Here I am again
  5. Ivo Grīsniņš Grīslis – I’ve got
  6. Aarzemnieki – Cake to bake
  7. Oskars Deigelis – Just stop
  8. Samanta Tina – Stay
  9. MyRadiantU – Going all the way
  10. Aminata Savadogo – I can breathe
  11. Davis Matskins – I need more
  12. Olga and Ligo – Saule Riet
Τον λετονικό ημιτελικό μπορείτε να τον παρακολουθήσετε και μέσα από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του LTV στις 20:25 ώρα Ελλάδας.
Η Λετονία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision στις 6 Μαΐου.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο Νικο ειχε περυση ποοολυ καλο τραγουδι το σακατεψε στην κυριολεξια ειναι αφωνος οσο δεν παει και το τραγουδι του φετος μετριο θα το διαλυση παλι… αν δεν εχει φτιαξει η φωνη του ολα αδιαφορα ειναι απο Λετονια για εμενα…

      • εγω ξενερωσα μολις τον ακουσα… το One ηταν απιαστο…αν εχει 50 ατομα στα φvητικα του μπορει αλλα το φετινο δεν μου αρεση 😛

  2. Του Niko μάλλον του άρεσε το Skyline του David Lindgren από πέρσι αλλά δεν είναι Σουηδός είναι Λετονός. Δηλαδή… προχειροδουλειές.

  3. ποιο πολυ,απο αυτα που ακουσα, μου αρεσε της tamara με τιτλο I’m happy. Κατι here I am again και stay πιστευω θα πανε απατα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ