ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: 7η βραδιά απόψε για την εθνική επιλογή!

Η εθνική επιλογή της Λιθουανίας για τη Eurovision 2014 συνεχίζεται απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος, με ένα show που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης της χώρας LRT.

Σήμερα οι 7 καλλιτέχνες που συνεχίζουν θα ερμηνεύσουν κάποια από  τα τραγούδια που που έχουν επιλεγεί για τη διαδικασία. Τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή θα καθορίσουν τους 6 που θα δούμε και την επόμενη εβδομάδα.

Σε κάθε show ένας ερμηνευτής και 2 από τα 16 τραγούδια αποχωρούν από τη συνέχεια του διαγωνισμού. Προς το παρόν όσον αφορά τα τραγούδια δεν έχει ανακοινωθεί ποια 2 βγήκαν εκτός διαδικασίας την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς στην online ψηφοφορία, η οποία και θα επηρεάσει την τελική επιλογή, συμμετέχουν και οι 16 συνθέσεις. Έτσι δεν γνωρίζουμε αν οι 7 καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν 1 από τα υπόλοιπα 8 τραγούδια που δεν ακούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα (αφήνοντας έτσι 1 εκτός που πιθανόν έχει βγει εκτός συνέχειας;) ή θα παρουσιάσουν 2 κομμάτια ο καθένας.

Στη διαδικασία συμμετέχει και το τραγούδι του Γιώργου Καλπακίδη  «Worlds apart», το οποίο πάει πολύ καλά στην online ψηφοφορία και σήμερα θα το ακούσουμε επί σκηνής.

Οι 7 ερμηνευτές που θα διαγωνιστούν απόψε είναι:

Vaidas Baumila – “World’s Apart”
Monika Linkytė – “It’s All About A Boy”
Martynas Kavaliauskas – “New Beginning”
Vilija Matačiūnaitė – “You Found Me”
VIG Roses – “Silent Tears”
Mia – “Map”
Ieva Zasimauskaitė – “Blowing Out Cobwebs”

Λόγω της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας που σημειώνει η εθνική επιλογή για τη Eurovision 2014, η τηλεόραση της χώρας αποφάσισε να επεκτείνει χρονικά τη διαδικασία. Έτσι θα προστεθούν 3 ακόμη shows και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου από 15 Φεβρουαρίου, που ήταν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.  Επιπλέον, στις 15 Μαρτίου θα διοργανωθεί ένα μεγάλο τηλεοπτικό αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον καλλιτέχνη που θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα, με πολλές εκπλήξεις και πολλούς καλεσμένους.

Λουκάς Βλαβιανός

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έχει γίνει η eurovision και οι Λιθουανοί ακόμα θα ψάχνουν τραγουδιστή και τραγούδι 😛 . Μπορώ να πώ πάντως ότι τα υποψήφια τραγούδια τους είναι όλα χάλια, μόνο το worlds apart του Έλληνα συνθέτη ξεχωρίζει λίγο.

  2. Τωρα εχει λογικη…ολα γινονται για την τηλεθεαση….εμας ομως τι μας νοιαζει?οταν βγει το τραγουδι απλα πειτε το

  3. Όχι και φαντάζεστε μετά απο τέτιον εθνικό τελικό (10 Melodifestivalen μαζί) να βγεί καμιά πατάτα; -που σίγουρα αυτό θα βγεί-
    Ε ρε Λιθουανία που ήθελες και πρωτοτυπίες…

  4. Πολύ πιθανον ειναι οι Λιθουανοι να διαλέξουν το World’s apart , αν ανλογιστουμε οτι έχουν στειλει παρόμοια τραγούδια το 2007 και το 2009. Εμενα παντως μου αρεσει περισσοτερο απ όλα ακι οχι επειδη το χει γράψει Έλληνας

  5. Βασικα βγηκε 4ο εχθες…αλλα αντικειμενικα ηταν το καλυτερο

    Αυτο π βγαλαν πρωτο ειναι ενα απλο βαρετο τραγουδι…πραγματικα αν παει αυτο π βγηκε εχθες ουτε τοπ 20 δεν θα ειναι

  6. Lithuania mou,na se dw sta ”Withdrawing countries” sto wiki ths Eurovision 2015 kai na s’anapsw lampada!!!!Pare dromo kalh mou!Kai na mene sta hmitelika na lega,ntaksei,prosferei ki ena alfa gelio.Stamata na trws tzampa thesi ston teliko!Eleos!Axioprepeia den exoun ki aytoi kai oi Finlandoi?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ