EUROVISION 2014: O OGAE Denmark παρουσιάζει το επίσημο Euro Fan Café!

Όλοι οι φανς του διαγωνισμού και κυρίως τα μέλη του OGAE International, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν 2 αξέχαστες εβδομάδες γεμάτες πάρτυ, συναυλίες και εκδηλώσεις στο Huset-KBH, έναν από τους πιο ιστορικούς χώρους στην Κοπεγχάγη, που θα μεταμορφωθεί σε Euro Fan Cafe για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Ο πρόεδρος του OGAE Denmark Johann Sørensen ανυπομονεί να καλωσορίσει όλους τους φανς: “Φέτος δεν θα έχουμε απλά ένα Euro Cafe, αλλά ένα ολόκληρο κτήριο που θα φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις. Αυτές θα περιλαμβάνουν συζητήσεις, προβολές Eurovision, βραδιές karaoke, ζωντανές εμφανίσεις από παλιούς και καινούργιους Eurostar και φυσικά τους DJ του OGAE που θα παίζουν μόνο Eurovision μουσική.

Ο OGAE Denmark συνεργάζεται πολύ στενά με το Huset-KBH για να φτιάξουν μια σειρά εκδηλώσεων που θα αφορούν και τον υπόλοιπο κόσμο, όχι μόνο τους φανατικούς της Eurovision. Γι’αυτό το λόγο επιστρατεύτηκε ο Rick Jacobs, ένας πολύ έμπειρος παραγωγός της τηλεόρασης και του θεάτρου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για το Euro Cafe του Malmö το 2013: “Είναι μεγάλη μου τιμή να μπορώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συμβάλλω στη μεγάλη επιτυχία του Euro Cafe. Έχουμε εξαιρετικά σχέδια για αυτές τις 2 εβδομάδες στην Κοπεγχάγη!”

Το Euro Fan Café θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 28 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και το βράδι της 10ης Μαΐου, όπου θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του διαγωνισμού της Eurovision.

Αντώνης Καρατζίκος

 

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ CD ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ 6 ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ PRIVE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

    • Το οτι εσύ δεν γνωρίζεις τι κάνουν,δεν σημαίνουν οτι έχουν εξαφανιστεί.Το φθινόπωρο έκαναν εμφανίσεις στην Ιταλία και την περίοδο των χριστουγέννων σε Ρωσία/Ουκρανία.Και φυσικά συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα…

  2. Καλά να περάσουν τα παιδιά του OGAE μας και να έχουν μια ωραία διαμονή στην Κοπεγχάγη.
    Απο κεί και πέρα, η Παπαρίζου δεν εμφανίζεται σε καμία περίπτωση ως φαβορί του Melodifestivalen μέχρι στιγμής αν και όλα θα κριθούν απ’το τραγούδι.
    Τώρα όσο αναφορά τα 3 τραγούδια που έχουν επιλεχθεί μέχρι στιγμής είναι καλά. Δεν είναι ούτε αριστουργήματα, ούτε σκουπίδια είναι καλά (κατεμέ)

  3. σύμφωνα με τη σουηδική εταιρεία στοιχημάτων (svenskaspel.se) η Παπαρίζου είναι το 2ο φαβορί του 1ου ημιτελικού με απόδοση 2,20 / 1 ενώ στα στοιχήματα για τη φετινή εκπροσώπηση η κατάσταση έχει ως εξής :
    1) Alcazar 2,50 / 1
    2) Sanna Nielsen 5.50 / 1
    3) Anton Ewald 7 .00 / 1
    4) Yohio 10.00 / 1
    5) Helena Paparizou 18.00 / 1

  4. πάντως στη Γερμανία το Like Lovers Do της Madeline Juno , αν και snippet , φαίνεται να είναι εξαιρετικό κομμάτι!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ