ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι 7 καλλιτέχνες που συνεχίζουν!

Το 6ο show της εθνικής επιλογής της Λιθουανίας ολοκληρώθηκε απόψε και ο Justinas Lapatinskas αποχαιρέτησε τη διαδικασία. Για πρώτη φορά απόψε ακούσαμε τα 8 από τα 16 τραγούδια που έχουν επιλεγεί από τους υπευθύνους της λιθουανικής τηλεόρασης. Οι 8 ερμηνευτές που εμφανίστηκαν απόψε τραγούδησαν τα εξής κομμάτια:

1. Mia “Take A Look At Me Now”
2. Vilija Matačiūnaitė “Attention”
3. Martynas Kavaliauskas “It’s Not Too Late”
4. Ieva Zasimauskaitė “One”
5. Vaidas Baumila “Dying”
6. Monika Linkytė “Breakaway”
7. Justinas Lapatinskas “Last Date”
8. VIG Roses “In The Rain”

Τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών μπορείτε να δείτε στην youtube σελίδα του LRT.

Το τηλεοπτικό κοινό και η κριτική επιτροπή ψήφισαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο οι εξής (όπως εμφανίστηκαν στην κάρτα των αποτελεσμάτων):

1. Vilija Matačiūnaitė
2. Mia
3. Ieva Zasimauskaitė
4. Vaidas Baumila
5. Monika Linkytė
6. VIG Roses
7. Martynas Kavaliauskas

Τα υποψήφια τραγούδια τίθενται εκ νέου στην κρίση του κοινού μέσω της ψηφοφορίας που διεξάγεται στην ειδική σελίδα. Το τραγούδι του Γιώργου Καλπακίδη “Worlds Apart” συνεχίζει και ζητά τη θετική ψήφο του κοινού.

 

Λουκάς Βλαβιανός

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θά’θελες, έχουν ακόμα 4 σόου, οπότε για κανένα μήνα ακόμα θα ασχολούμαστε με τους Λιθουανούς.

  1. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι κάνουν. Δηλαδή έπρεπε να κάνουν και συνεχίζουν να κάνουν ολόκληρο μαραθώνιο για να βρουν τον καλιτέχνη που θα πει μία από αυτές τις μπούρδες; Δηλαδή έλεος… Και η Adele να τα έλεγε αυτά τα τραγούδια πρόκριση με τα κιάλια θα βλέπαν οι Λιθουανοί στον τελικό. Αλλά και να περνούσαν θα τους βοηθούσε καμιά συμμαχία να φτάσουν την 10η θέση στον ημιτελικό. Απλά παραιτηθείτε και μη μας πρήζετε άλλο το κεφάλι. Αφού δεν το χετε. Τζάμπα γεμίζετε το πρόγραμμα κάθε φορά..

  2. ρε παιδια τα τραγουδια που λενε ειναι αυτα με τα οποια θα διαγωνιστουν στον τελικο η ημιτελικο?

  3. Ναι λίγο γίνομαι αλλά το έχουν παραξεφτιλήσει. Άντε ανακαλώ γιατί τουλάχιστον η Λιθουανοί δεν κάνουν και κάτι στον θεσμό για να σου σπάσουν τα νεύρα. Το μόνο κακό που έχουν είναι το γούστο τους στη μουσική αλλά καλά το προσπερνώ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ