ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Η Hanna Sky είναι η δεύτερη φιναλίστ!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Ελσίνκι ο δεύτερος προκριματικός γύρος του UMK, του σόου για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Φινλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στην Κοπεγχάγη.

Τα έξι τραγούδια που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν με σειρά εμφάνισης τα εξής:

  • MAKEA – Painovoima
  • Lauri Mikkola – Going down
  • Clarissa feat. Josh – Top of the world
  • Mikko Pohjola – Sängyn reunalla
  • Madcraft – Shining Bright
  • Hanna Sky – Hope

Νικήτρια της βραδιάς στέφθηκε η Hanna Sky, η οποία είναι η δεύτερη καλλιτέχνιδα, μετά τους Softengine το προηγούμενο Σάββατο, που περνά απευθείας στον τελικό της 1ης Φεβρουαρίου, ενώ ο Mikko Pohjola, ο Lauri Mikkola, οι Clarissa feat. Josh  και οι Madcraft κατέκτησαν τη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα στην ψηφοφορία κοινού και επιτροπής και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό, στον ημιτελικό της 25ης Ιανουαρίου. To γκρουπ MAKEA κατέλαβε την τελευταία θέση και αποκλείστηκε από το σόου.

[youtube id=”BC3tAsgaPSk” width=”600″ height=”350″]

(φωτογραφία yle.fi)

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την πρωτιά την άξιζε ο Mikko Pohjola ενώ οι MIKEA δεν άξιζαν με τίποτα την τελευταία θέση. Το hope δεν είναι άσχημο κομμάτι αλλά δεν θα ήθελα να στείλει αυτό η Φινλανδία.

  2. ναιιιιιιιιιι♥ ενα απο τα αγαπημενα μου!!!! μπραβο φινλανδοι!!!!!! προσωπικα πιστευω πως το hope θα ταξιδεψει στην δανια κι θα τα παει και αρκετα καλα 🙂 ειναι μεν μαλαντα το κομματι αλλα σου μενει! παντως πιστευω πως δν επρεπε να αποκλειστουν οι mikea….αν κι δν θα κερδιζε με τιποτα τους φινλανδους απεχει απο τα ακουσματα τοσο των φινλανδων οσο κι των περισσοτερων ευρωπαιων 🙂 καλη επιτυχια φινλανδιαααα 😀

  3. Τραγικό…Το χειρότερό μου!!!
    Δυστυχώς η Φινλαδική κριτική επιτροπή αν εξαιρέσουμε το “φωτεινό διάλειμμα” της προηγούμενης εβδομάδος δεν έχει ιδέα τι ψηφίζει…
    Η Φινλανδία πάει για φούντο 2η συνεχόμενη χρονιά. Ας ελπίσουμε να το σώσουνε οι Softengine…

  4. Έχει ένα μουσικό ενδιαφέρον το Hope, δεν το λες κακό, μα δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα είναι ένα από τα 2-3 φαβορί του τελικού.
    Από τη σημερινή 6άδα μου άρεσε το Going down και το Sängyn reunalla, τα οποία εύχομαι να φτάσουν στον τελικό, αλλά εκεί θέλω να ηττηθούν από το something better φυσικά!

  5. Ε όχι ρε παιδιά… Χάλια είναι. Λες και είμαστε στην εποχή του 90′. Δεν με άρεσε καθόλου. Ελπίζω τουλάχιστον να στείλουν τους νικητές από τον πρώτο ημιτελικό και όχι την νηκήτρια από τον δεύτερο όπως κάναν πέρυσι και πάγωσε όλη η Ευρώπη από την μ@λ@κί@ που κάνανε.

  6. apo auto ton hmiteliko de mou arese kanena tragoudi idiaitera…

    MAKEA – Painovoima oudetero oute mou arese oute de mou arese

    Lauri Mikkola – Going down metrio

    Clarissa feat. Josh – Top of the world teleiws xazo.

    Mikko Pohjola – Sängyn reunalla suba8htiko einai auto alla ligo vareto.

    Madcraft – Shining Bright kalouli alla suni8ismeno

    Hanna Sky – Hope eda3ei den einai asxhmo, sto refrain kuriws maresei

    genikws oute kruo oute zesth den en8ousiastika me finlandia fetos

  7. ΤΟ HOPE ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

    • Θα συνέλθεις? Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από το μνημόσυνο του “Angel”. Ακόμη κι απο ψυχοδυναμική πλευρά να το πάρεις το πένθος δικαιολογείται για ένα 6μηνο το πολύ…Σύρε δες ένα γιατρό ή αν έιναι ας σου κάνουν οι δικοί σου εισαγγελική. Χρήζεις βοηθείας…

      • δεν τον θυμαμαι ηταν και περυσι εδω? τετοια κακια και αρνητικοτητα σε οτι ανεβαζουν στον ogae δεν την θυμαμαι τοσα χρονια….

    • Oxi tha maste gia na gemizoume kamia thesi ston teliko me sourgela kai mpompitses.Gia kavantzes tou top-20/26 psakse allou!H Ellada den einai gia tetoia!Ki an den htan oi epitropes kai oi gewpolitikes tous psifoi,tyfla tha xe to Azermpaitzan.Kako einai pou opoios symmetexei se enan diagwnismo thelei na exei kai kala apotelesmata?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ