ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: 6η βραδιά απόψε για την εθνική επιλογή!

Η εθνική επιλογή της Λιθουανίας για τη Eurovision 2014 συνεχίζεται απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος, με ένα show που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης της χώρας LRT.

Σήμερα οι 8 καλλιτέχνες που συνεχίζουν θα ερμηνεύσουν ο καθένας 2 από τα 16 τραγούδια που έχουν επιλεγεί για τη διαδικασία. Τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή θα καθορίσουν τους 7 που θα δούμε και την επόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ των 16 τραγουδιών συναντάμε και τη σύνθεση του Γιώργου Καλπακίδη  “Worlds apart”. Την τελική επιλογή του τραγουδιού που θα ακούσουμε στην Κοπεγχάγη θα επηρεάσουν και οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι μπορούν να ακούσουν και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι στην ειδική ιστοσελίδα.

Οι 8 ερμηνευτές που θα ακούσουμε απόψε είναι:

1. Martynas Kavaliauskas
2. Monika Linkytė
3. Ieva Zasimauskaitė
4. Mia
5. Vilija Matačiūnaitė
6. VIG Roses
7. Vaidas Baumila
8. Justinas Lapatinskas

Λουκάς Βλαβιανός

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να κανω μια ερωτηση ετσι λιγο ασχετη!η λιθουανια μας εχει ψηφισει ποτε στον διαγωνισμο?γιατι ειλικρινα δεν θυμαμαι ποτε να μας εχει δωσει βαθμους!

  2. Δεν ξέρω τι τραγούδι θα στείλει φέτος η Λιθουανία αλλά το βραβείο της πιό πολύπλοκης διαδικασίας επιλογής τραγουδιού δεν το χάνει με τίποτα.

  3. ποσο βαρετη κι χρονοβορα διαδικασια!!!! ελπιζω τουλαχιστον να χει καλο αποτελεσμα…παντως πιο γρηγορα θα βγει ο νικητης του dwts4 παρα ο εκπροσωπος της λιθουανιας 😛

  4. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΧΑΛΑΛΙ.

  5. και σουπερ τσεπες εχει επισης εχει δωσει του κοσμου τα λεφτα και τις τηλεκαρτες για να παρει την πρωτια!!ελπιζω να αποκλειστει να ησυχασουμε!!

    • χαχαχαχαχαχχα…ελα ενταξει αυτο ηταν epic…μ αρεσε 😉

      Αλλα πραγματικα αν στειλει παλι ΜΠΑΛΑΝΤΑ απο ξενους καλυτερα να αποκλειστει

  6. ΤΟ HOLD ΜΕ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΚΗ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟ HOLD ME ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 9-10.ΣΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΟΣΟ BOOSTARISMA ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο ΣΑΡΜΠΕΛ Ο ΑΛΚΑΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ

  7. βρε τις συμμαχιες σου τις εχεις αλλα βιντεο που να χρηματιζεις επιτροπες και να μοιραζεις τηλεκαρτες δεν εχεις!

    • ρε θανο πραγματικα εχει πολυ φαση ετσι οπως τα γραφεις….;)
      Και πριν εσκασα στα γελια αλλα δεν ξερω γιατι… 🙂

  8. GRAZI!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ Ο.Κ

  9. Ελα μωρε ενταξει απλως κατι μ εποασε εκεινη την ωρα…βασικα τους συμπαθω απλως εξαιτιας τ Φαριντ…κατα τα αλλα δν μ νοιαζει κ πολυ

  10. η Δημόσια Τηλεόραση έβγαλε ανακοίνωση οτι θα μεταδώσει την κλήρωση των ημιτελικών την Δευτέρα. δεν λέει αν θα υπάρξει περιγραφή στα ελλινικά αλλά η κλήρωση θα μεταδωθεί μέσω του live streaming της σελίδας και ΟΧΙ απο την τηλεόραση.. Α! και κάτι εντελώς άκυρο , παιδιά του ogae μήπως να βγάζατε απο την σελίδα την ταμπελίτσα με Αγάθωνα και Κόζα μόστρα; (πάνω δεξιά) εντάξει τους ευχαριστούμε για την 6η θέση.. αλλά η eurovision 2013 έχει περάσει στο παρελθόν πλέον!!

  11. Πω ρε μας τα έπρυξε ποια αυτή η Λιθουανία. Απαιτώ να μην βγάλετε άλλο ανακοίνωση για την συμμετοχή της. Να βγάλετε μόνο την πατάτα που θα διαλέξουν σε ένα με δυο μήνες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ