ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Εθνικός τελικός στις 2 Μαρτίου!

Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο του Αζερμπαϊτζάν Ictimai ανακοίνωσε ότι ο εθνικός τελικός για την ανάδειξη του νέο εκπροσώπου της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στην Κοπεγχάγη, θα λάβει χώρα στο Μπακού στις 2 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα το esctoday.com, ο νέος εκπρόσωπος της χώρας θα είναι ο νικητής του talent show Böyük Sehne, του οποίου οι ακροάσεις μόλις ολοκληρώθηκαν και τα ζωντανά σόου θα ξεκινήσουν με 12 συμμετέχοντες στις 27 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν σε 7 σόου με τελευταίο αυτό της 2ης Μαρτίου, οπότε και θα μάθουμε τον νέο εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό.

Να θυμίσουμε ότι to Αζερμπαϊτζάν, στις 6 μέχρι τώρα εμφανίσεις του στο διαγωνισμό, αποτελεί μία από τις χώρες με τις καλύτερες θέσεις καθώς μετρά μια νίκη (το 2011) και 4 θέσεις στην πρώτη πεντάδα, ενώ η χειρότερη θέσει που έχει λάβει είναι η όγδοη στην παρθενική του εμφάνιση το 2008. Ο περσινός εκπρόσωπος της χώρας Farid Mammadov ήταν και αυτός ο νικητής του Böyük Sehne και με τη σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και τη σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού πήρε τη δεύτερη θέση στο μεγάλο τελικό του Malmö.

[youtube id=”iN3d_V7KVLE” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

57 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ή αλλιώς στις 2/3 θα μάθουμε πια πατάτα θα μας κατσικωθεί πάλι στην 10άδα (μάλλον 5άδα). Για μένα η χειρότερη χώρα του διαγωνισμού και σίγουρα η πιο υπερεκτιμημένη. Δικτατορία βλέπεις, στάζουν κάτι παραπάνω για να φαίνονται!!!

  2. oles oi symmetoxes tou azerbaijan itan katapliktikes. to azerbaijan elpizw na synexisei etsi kai na mas parousiasei mia polu oraia symmetoxi. i agapimeni mou symmetoxi einai tou 2011 pou kerdise parolo poy se arketous den poluarese.
    2011
    2009
    2012
    2013
    2008
    2010

  3. Ούτε εγώ τρελλαίνομαι με το Αζερμπαιτζάν αλλά αντιμετωπίζουν τον διαγωνισμό εμπορικά και οπτικά ( κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάναμε εμείς 2001 με 2009 ) επομένως μου είναι απολύτως κατανοητά τα υψηλά του πλασαρίσματα. Πάντως μέχρι τώρα το Αζερμπαιτζαν μετράει μία μόνο ντροπιαστική συμμετοχή για μένα , αυτή του 2010 με μία άφωνη που αλώνιζε τη σκηνή φορώντας κάτι λαμπιόνια…

  4. Η χειρότερη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν για εμένα ήταν αυτή με την οποία κέρδισε (απο τους πιό βαρετούς νικητές ever). Η περσινή τους συμμετοχή μου άρεσε αλλά βρήκα την 2 θέση υπερβολική. Ελπίζω το Αζερμπαϊτζαν να στείλει κάτι διαφορετικό και όχι μπαλάντες made in Sweden (ακόμα και το τραγούδι του Κοντόπουλου στο ίδιο στυλ ήταν αν και κάπως καλύτερο απο τα άλλα των Αζέρων)

  5. Να και κατι ενδιαφερων!Εμενα το Hold Me μου αρεσε παρα πολυ(για εμενα επρεπε να ειναι πρωτο)αλλα η 2η ειναι εξισου καλη θεση.Επειδη ειναι μια δυνατη χωτα στο διαγωνισμο ελπιζω να στειλει κατι καλο….αλλα για το ονομα του θεου ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ

  6. για εμενα το αζερμπαίζαν είναι από της αγαπημενες μου χωρες στον διαγωνισμο…!!!οι δυο συμμετοχες που δεν μου αρεσαν καθουλου ηταν αυτές του 2008 και του 2012…..ολες οι άλλες συμμετοχες ηταν τελειες!ευχομαι φετος να στειλουν κατι το ιδιαιτερο….

  7. εγω ακομη αναρωτιεμαι πως μια χωρα που εχει αποδειχθει πως χρηματιζει επιτροπες για βαθμους δεν αποκλειεται απο το διαγωνισμο?ακομη θεωρω απαραδεκτο πως οταν ειχε διοργανωσει ειχαν πει πως μπορουν να εγγυηθουν την ασφαλεια ολων των χωρων πλην αρμενιας και ισραηλ!δεν θα σχολιασω για το σταλινικο καθεστως που επικρατει!οσο για τα τραγουδια που στελνει καθε χρονο επιεικως απαραδεκτα κατ εμε!

  8. Ακριβως αυτο που λεει ο φιλταρος στελιος. Καθε χρονο βγαινει σκανδαλο οτι παρελειψε να δω σει ψηφους, λαδωσε επιτροπες, λαδοσε λευκορωσους και λιθουανους τηλεθεατες, απειλει. Κι ομως ειναι ακομα μεσα. Αισχος. Την σιχαινομαι αυτη την χωρα. Και επιπροσθετα η χειροτερη διοργανωση τον τελευταιων χρονων, ειναι εκεινη του 2012 στο αζερμπαιτζαν ( μαζι με του 1999 στο ισραηλ). Το μονο τραγουδι αυτης της χωρας που λατρεψα ειναι του 2008

  9. Την μισω αυτή την χωρα.Τα τραγουδια της όμως ηταν καλα αν και λαδωνανε τον κοσμο.Επισης,αυτα που εχει κανει τιμωρούνται τουλάχιστον με 5 χρονια αποχης.

  10. Μια απο τις καλητερες με διαφορα χωρες του διαγωνιζμου απο το 2008 με πολυ ασχημο ντεμπουτο.
    2009 με διαφορα το καλητερο με αυτο επρεπε να ειχε κερρδισει τοτε τον διαγωνιζμο και ειναι απο τα αγαπιμενα μου τραγουδια γενικα.
    2011 ωραιο αλλα οχι πρωτο με τιποτα βασικα πρωτο!
    2013 πολυ ωραιο τραγουδι μια δυο τρεις θεσεις πιο κατο επρεπε.
    2010 ωραιο τραγουδι ασχιμη σκηνικη παρουσια παρολα αυτα μια χαρα η 5μτη θεση…
    2012 επισεις μια χαρα ολα και η θεση!
    2008 απλα αθλιο ουτε τελικο δεν επρεπε να ειναι…
    τωρα απο εκει και περα αυτα με τα λαδωματα δεν τα ξερω ουτε τα πιστευω τα βλεπω βερεσε αυτα απο τιν στιγμη που δεν μπορει να αποδειχτει ολα ειναι μια χαρα για εμε!

  11. Αμαν ρε παιδια γτ τοσο μισος πια?για εναν διαγωνισμο?σιγα το πραγμα πια!
    Και εδω που τα λεμε οταν κερδισαν μπορει οντως ν εγινε κατι αλλα δν γινετε καθε χρονο μην τρελενεστε κ ολας…δηλαδη επειδη καποιοι κυριοι απο τις επιτροπες πανε κ λαδωνουν τους μισουμε ολους?

  12. καλη επιτυχιαστο αζερμπαιτζαν το οποιο προσωπικα το εκτιμω σαν χωρα στον διαγωνισμο….φετος που απουσιαζει κι η τουρκια κι η κυπρος ειναι μια καλη ευκαιρια να ανταλλαξουμε με τους αζερους υψηλους βαθμους 😉 (δωστε κατι οχι σαν περυσι εμεις 12 εσεις 4… 😛 ) η καταταξη μ για τι 6συμμετοχες του αζερμπαιτζαν :
    06.running scared(2011).7/10 χιλιοακουσμενο κομματι μια συμπαθητικη μπαλαντα μα με τιποτα δν αξιζε την νικη!!!!
    05…day after day (2008)πολυ καλο,δυναμικο εξαιρετικο ντεμπουτο!!!!8/10
    04.hold me (2013)ενταξει ηταν ωραιο κομματι με εξαιρετικη παρουσιαση αλλα οχι κι 2η θεση….! (4η-5η θα το ηθελα) 8.5/10
    03.when the music dies (2012) παρο’ολο που στην αρχη δν μ ειχε ενθουσιασει,εντελει μου αρεσε τοσο το ιδιαιτερο ατμοσφαιρικο κλιμα τ κομματιου οσο κι η παρουσια του 9.5/10!!!
    01.always(2009)-drip drop(2010) κι τα δυο εξαιρετικα!!!! μα τι ρυθμος τι χαρα τι καμματι αυτο το always 10/10….ποσο αισθησιακο,τι ομορφη παρουσια τι φωνη τι ερμηνεια to drip drop 10/10 επισης!!! καλη επιτυχια αζερμπαιτζαν!!!! 😀

  13. Από τις αγαπημένες μου χώρες το Αζερμπαϊτζάν στον θεσμό! Το 2011 πιστεύω ότι άξιζε πεντάδα αλλά όχι τη νίκη. Αγαπημένο μου κομμάτι είναι το Drip Drop αν και κάτι με χάλασε στην παρουσία. Καλή επιτυχία στην φετινή επιλογή!

  14. Πραγματικά είναι γραφικό και αστείο να μισείς μια χώρα επειδή στην eurovision παίρνει καλές θέσεις είτε με την αξία της είτε με λαδώματα που ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά.Μίσος σε μουσικό διαγωνισμό απλά δεν κολλάει.Χαλαρώστε λιγάκι.
    Από κει και μετά γενικά μου αρέσουν οι συμμετοχές του Αζερμπαιτζάν.
    Η λιγότερο καλές για μένα είναι αυτές του 2008 και 2010 και φυσικά του 2011 που ήταν τυχερό καθώς το 2011 ήταν περίεργη χρονιά χωρίς απόλυτο φαβορί.Το θεωρώ από τους χειρότερους νικητές όλων των εποχών.
    Αγαπημένη μου είναι αυτή του 2012.Το αγαπάω αυτό το κομμάτι.Και στο live ήταν τέλειο με τις παραδοσιακές πινελιές του εκπληκτικού Alim Qasimov στα φωνητικά.Αν και στα Αγγλικά είναι η μοναδική συμμετοχή με μια δόση παράδοσιακής μουσικής της χώρας.
    Εννοείται από τις τοπ συμμετοχές το Αlways του 2009.

    • e kai ti na kanoume? na goustaroume pou ladonoune kai pernoun tis 8eseis me…thn a3ia tous? egw de 8a to kanw kai 8ema alla asxoliasto de boro na to afisw. episis to 2011 to apolito favori htan o eric alla kerdise auth h xazomara tou azerbaijan

      • Τα φαβορί-φούσκα ήταν ο Γάλλος και μετά η Εσθονία που πήγε χάλια.Ήταν περιεργη χρονιά και με μια Ιταλία που επέστρεψε με μια Ουγγαρία που ήθελαν οι φανς νικήτρια αλλά live υστερούσε.Και με ένα μέτριότατο Αζερμπαιτζάν που νίκησε με τους λιγότερους βαθμούς νικητή από το 2004.

      • To 2011 h Gallia htan favori.Alla apo to na kerdize to xazopopular me to eftaminitiko pou tsirize kai espage tzamia epeidh tou ftiakse h mama pali spanakoryzo..xilies fores to Running Scared.An htan kai h Tourkia teliko h Italia tha xe vgei!!!!

  15. εμενα παντως δεν μου αρεσε καμια συμμετοχη του!το ιδιο ισχυει και για τους ερμηνευτες!οσον αφορα τα λαδωματα εννοειται οτι με ενοχλουν σε εναν διαγωνισμο και ειδικα οτι υπαρχουν στοιχεια!

  16. ΚΑΛΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 12ΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ NO COMMENT!ΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑ Β.ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ!

  17. Άν κρίνω τις μέχρι τώρα συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν, είναι όλες σε γενικές γραμμές θετικές. Αλλά όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω, φτάνει πια με τη συνταγή Made in Sweden. Στο θέμα Αζερμπαϊτζάν – Αρμενίας, υποστηρίζω Αρμενία και το λέω απο τώρα ανεξάρτητα το τραγούδι που θα στείλει φέτος, θα έχει την ψήφο μου! (Μαζί με 2-3 ή όσες άλλες μου αρέσουν) ο λόγος που θα το κάνω είναι γιατί θέλω να υποστηρίξω την Αρμενία που κάθε χρόνο σχεδόν δέχεται πόλεμο απο το Αζερμπαϊτζάν χωρίς να τημωρείτε το δεύτερο (2009,2012 !!!) .

    ΥΓ: Είναι επίσημο! Η Σλοβενία θα πάει Κοπεγχάγη. Μπράβο

  18. ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ EUROVISION ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΘΕΜΗΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΙ ΚΡΑΧΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ EURO ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
    ΟΣΟ ΑΞΙΖΕ Ο ΑΦΩΝΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΠΡΙΤΣΙΠΗΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΟΥΝΤΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ EUROVISION ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΚΕΣ ΗΤΑΝ

  19. ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΡΜΕΝΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΛΦΗ ΑΡΜΕΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ..ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ..ΚΑΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΛΑΔΩΝΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΛΗΠΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

  20. ο τροπος που λεει το τραγουδι ειναι κακιστος!φωνη ανυπαρκτη!η ωραιοπαθεια του δεν περιγραφεται οταν βλεπει την καμερα!και βγηκε 2ος!θα συμφωνησω με καποιον πιο πανω που ειπε οτι μαλλον θα τελειωσαν οι τηλεκαρτες!του χρονου να παρουν πιο πολλες!

  21. Τι λευε μωρε?τι φταιει το παιδι?μια χαρα τραγουδισε κ αν μπορειτε ν πηγαινατε ν το λεγατε καλυτερα…η ερμηνεια του ηταν εξαιρετικη…κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος ν ξερει καλα αγγλικα…και οταν λες τον αλλο κοντο (τωρα δν τ κανατε αλλα γενικα) ακομη κ ν ειναι ειναι ρατσιστικο κ αγενες…οσο για την ωραιοπαθεια…γελαω… ο ανθρωπος ειναι κουκλος λογικο ειναι ν γραφει καλα στην καμερα…

    Και για την ιστορια το Καραμπαχ οταν διαλυθηκε η ΕΣΣΔ ανηκε στο Αζ κ μπηκε η Αρμενια ν το παρει…

  22. εγω δεν ειμαι τραγουδιστης!αν και πιστευω οτι και χωρις καμια θεωρητικη μουσικη παιδεια καλυτερα θα το λεγα απο αυτον…επισης αλλο πραγμα το να ειναι καποιος ωραιος και αλλο πραγμα η ωραιοπαθεια!υπαρχει μια καποια διαφορα!οσον αφορα το ναγκορνο καταρχας το 90% των κατοικων του ειναι αρμενιοι λογικο δεν ειναι να θελουν ενσωματωση στην χωρα τους!ασε που οι αζεριοι στην κυριολεξια τους εχουν διαλυσει καθως ειναι γνωστη η αρωγη που προσφεραν στους τουρκους κατα τη διαρκεια της γενοκτονιας τους!

  23. Αντε κ εγω π νομιζα οτι ειναι τ ιδιο..ο ανθρωπος δν ειπε ποτε οτι ειναι κανενας θεος…

    Φυσικα κ ειναι Αρμενιοι αλλα αν ας πουμε στην Ηπειρο μαζευονταν πολλοι Αλβανοι κ καναν πολεμο για ν παρουν την Ηπειρο ενας τριτι πχ απο την Γαλλια ας πουμε δν θ ηταν φυσιολογικο ν στηριξει εμας κ οχι τους Αλβανους π θελουν ν παρουν τ δικα μας εδαφη?

  24. η αληθεια ειναι οτι οι αζεροι δεν φεροταν και με τον καλυτερο τροπο ουτε και σεβοταν τα ηθη και τα εθιμα των αρμενιων!επισης λογικο ειναι να μην θες να συνυπαρχεις με ανθρωπους που στο παρελθον εχουν προσπαθησει να σε αφανισουν!τωρα πως γινεται να υπερασπιζεσαι τους αζερους και τους τουρκους οτι εχουν κανει τοσα στους αρμενιους αλλα και στους ελληνες ειναι αποριας αξιον!!

  25. Γιατι ειμαστε κολληταρια με τους Αρμενιους και δεν το ξερω?
    Εγω δεν τους συμπαθω τους Αρμενιους εσυ ναι…παρολα αυτα εγω δεν βγηκα να βρησω τους Αρμενιους…
    Επειδη οι Αζεροι ειναι φιλοι με τους Τουρκους δεν σημαινει οτι συμπαθω τους Τουρκους…ελεος ειπαμε πια…
    Επισης δεν νομιζω οτι οι Αρμενιοι ηταν παναγιες πια…ουτως η αλλως εγω εχω δει τα σχολεια των Αρμενιων κατω απο τα βιντεο του Αζ κ οχι των Αζερων στην Αρμενια(για το Youtube ενοω)…δεν ειναι πια και τιποτα τερατα οι Αζεροι…

  26. μα οι αζεροι τουρκοι ειναι!να σου υπενθυμισω τη δηλωση του ερντογαν “ειμαστε δυο κρατη αλλα ενα εθνος” εξου και η ανταλλαγη στα 12!ειναι οπως ειμαστε εμεις με τους κυπριους!οσον αφορα τους αρμενιους εκτιμω την δραματικη ιστορια τους και τα τοσα δεινα που περασαν με τους τουρκους!!επισης εκτιμουν αρκετα την ελλαδα και μας θεωρουν αδελφια τους!ασε που μας στηριζουν συνεχεια στο διαγωνισμο αλλα και οχι μονο!!

  27. Και επειδη το λεει ο Ερτογαν τι?
    Οι Αζεροι απλα εχουν καταγωγη απο τους Τουρκους ή καποως ετσι δεν ξερω πως να το εξηγησω ακριβως…
    Επισης αυτα εγω μιλαω για τους σημερινους Αζερους οχι για εκεινους που εκαναν τον πολεμο…εγω τους σημερινους τους εκτιμαω σαν ανθρωπους και απο την λιγωστη επικοινωνια που εχω μαζι σους τουλαχιστον(εχουμε ενα θεμα λογω αγγλικων…οχι οτι και εγω τα μιλαω απιαστα) αλλα μας συμπαθουν και αγαπανε την Ελλαδα…
    Εγω δεν βλεπω ποιος ειναι φιλος μας και ποιος οχι στους βαθμους…επειδη η Σερβια δεν μας ψηφισε περσυ σημαινει οτι δεν ειμαστε αδερφια…ουτε καν…ή αν η Κυπρος δεν μας ψηφισει μια φορα ή εμεις δεν την ψηφισουμε θα παψουμε να ειμαστε φιλοι…

  28. δεν εχουν καταγωγη απλως ειναι ο ιδιος λαος…εγω ανεφερα σε οτι αφορα τη γιουροβιζιον αλλα και οχι μονο την απολυτη στηριξη των αρμενιων..οπως επισης και οτι εχουμε περισσοτερα κοινα με τους αρμενιους παρα με τους αζερους!οποτε προτιμω να στηριξω μια χωρα που με εχει στηριξει αρκετες φορες στο παρελθον και εχω μια αμεριστη συμπαθεια παρα μια αλλη που δεν φημιζεται και για τους βαθμους που μας εχει δωσειουτε και για το κοινωνικο και πολιτιστικο της επιπεδο..δεν θα ηθελα να σχολιασω το αυταρχικο καθεστως που εχει ουτε της δηλωσεις τυπου”οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι ευπροσδεκτοι στο μπακου”..αν συμφωνεις εσυ με αυτα δικαιωμα σου!!

  29. Για να το λες αυτο μαλλον θα εισαι ομοφυλοφιλος…(πλακα σου κανω μην το παρεις σοβαρα…)
    Εσυ απλα ετυχε να συμπαθεις τους Αρμενιους εγω οχι…επειδη οι πολιτικοι κανουν καποιες δηλωσεις δεν σημανει οτι ο κοσμος συμφωνει με αυτο…Το 2008 γυρω στους 50 Αζερους ειχαν ψηφισει το Quele quele και τους πηγαν να απολογηθουν…δεν συμφωνω στα πολιτικα θεματα απλα τους συμπαθω σαν ανθρωπους…μπορει να ειναι απλα επειδη εχω τεραστια συμπαθεια στον Φαριντ…

    (αν στειλεις μηνυμα εχω παει για υπνο θα το δω αυριο)

  30. ο.κ παντως καλη επιτυχια ολοψυχα στην αρμενια και ελπιζω του χρονου να παμε προς ερεβαν μερια!!!!!!!!!!

  31. μια θερμη παρακληση προς egw!να πεις τους φιλους σου τους αζερους του χρονου να παρουν πιο πολλες τηλεκαρτες για να ψηφισουν τη συμμετοχη τους!!χα χα!!πραγματικα αυτη τη χωρα με το γελιο ονομα θελω να τη δω να πατωσει φετος!!

  32. καλα η αλλη παλι ειναι λατρης της κουλτουρας των τουρκοαζερων!!!τι πινεις και δεν μας δινεις?ολα θα τα διαβασουμε πια εδω μεσα!

  33. Eric νν ηταν πολυ αστειο γελασαμε…
    Αζερμπαιτζαν σημαινει η χωρα της φωτιας κ το εδωσαν οι Περσες οταν ειδαν αναθυμιασεις φυσικου αεριου κ πετρελαιου ν βγαινουν απο την γη…που βλεπει εσυ το γελιο δν το καταλαβαινω…

    Thano εγω ειπα οτι συμπαθω τους Αζερους…με την ειδια λογικη εσεις ειστε λατρεις των “φιλων” μας των Αρμενιων…δεν πινω τιποτα την γνωμη μ ειπα..αν ουτε αυτο επιτρεπετε τι ν πω πια

  34. μαλιστα εισαι ψαγμενη παντως σε οτι αφορα αυτη τη χωρα!εγω παντως δεν την παω μια τοσο στο διαγωνισμο οσο και γενικοτερα…και θα ελεγα πως ειναι κριμα να μην συμμετεχουν φετος χωρες οπως η κυπρος και η σερβια και να συμμετεχουν αυτοι που λαδωσαν!!!

  35. Κ εγω τι φταιω π η Κυπρος δν θ παει?ολοι στεναχωρηθηκαμε για την Κυπρο αλλα δν νομιζω οτι εχει σχεση μ το Αζ…
    Ενταξειι οτι λαδωσαν το ξερουμε ολοι αλλα προσωπικα μ αρεσουν τα τραγουδια τους…
    Τουλαχιστον χαιρομαι π μιλας ηρεμα κ δν αρχισες ν βριζεις…

  36. δεν ειπα οτι φταις εσυ απλως αναφερω οτι προτιμουσα να δω αλλα κρατη στον διαγωνισμο!τελος παντων ελπιζω να επιλεξουμε το σωστο τραγουδι φετος και να εχουμε μια αξιοπρεπης εμφανιση!

  37. paidia peite mou ligo, giati to 2012 enw arxika i armenia tha pigaine sto baku telika ton martio aposyrthikan. kserw oti exei sxesi me to azerbaijan alla ti akrivws…?

  38. εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν τους εγγυηθηκαν οι διοργανωτες την ασφαλεια τους λογω των πολιτικων προβληματων που εχουν και πολυ καλα εκαναν οι αρμενιοι και εφυγαν!!!απαραδεκτο απο την πλευρα του αζερμπαιτζαν!!

  39. Ωραια εσενα σ αρεσει ο Μαρκο(που εδω π τα λεμε δεν ειναι και ασχημος,ωραιος ειναι),αλλα εμενα ο αγαπημενος μου ειναι ο Φαριντ… ειναι το κοντουλι μ τι ν κανουμε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ