ΙΤΑΛΙΑ: San Remo ή απευθείας ανάθεση;

Σε ένα μήνα ξεκινάει το 64ο Φεστιβάλ Τραγουδιού στο San Remo της Ιταλίας, μέσα από το οποίο η Ιταλία έκανε την επιλογή των εκπροσώπων της στη Eurovision τόσο στο παρελθόν όσο και τα 3 τελευταία χρόνια, που επέστρεψε στο διαγωνισμό.

Ωστόσο φέτος υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ιταλική τηλεόραση RAI θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε κάποιον καλλιτέχνη. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φήμες ότι η εκλεκτή της RAI θα είναι η Emma Marrone, νικήτρια το 2010 του talent show Amici di Maria De Filippi και νικήτρια το 2012 στο φεστιβάλ του San Remo με το τραγούδι Non è l’inferno. Τις φήμες πυροδότησε ο μουσικός παραγωγός Brando, ο οποίος έκανε tweet στην τραγουδίστρια 2 φορές στα δανέζικα!!!

Σύντομα η RAI θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις και θα δούμε κατά πόσο θα επαληθευτούν οι φήμες και…τα τιτιβίσματα!!!

 

Λουκάς Βλαβιανός

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ φέτος για Ελλάδα θέλω να στείλουμε την Θωμαή Απεργία.
    Έχει πολύ καλή και ιδιαίτερη φωνή. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό καθώς σε δήλωσή της είπε πως στο μέλλον ΊΣΩΣ και να έδινε συμμετοχή. Διαφορετικά, θα ήθελα Κρυσταλλία που οι πιθανότητες να συμμετάσχει είναι πολλές!
    Όσον αφορά την Ιταλία, San Remo επιθυμώ και εγώ. Να υπάρχει ποικιλία και αγωνία για το ποιος θα πάει. Όχι κατευθείαν ανάθεση. Αλλά αν δεν υπάρχουν λεφτά, τότε κατανοητό.
    ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΛΛΆΔΑ!

  2. Η Ιταλία είναι μία απο τις λίγες χώρες του νότου (ίσως και η μοναδική) που μπορεί να κερδίσει, και αυτό γιατί πάει κάθε χρόνο πολύ καλά στις επιτροπές, στέλνει αρκετά μεγάλα ονόματα απο τότε που επέστρεψε και παρ’όλο που έχει χτυπηθεί και αυτή απο την οικονομική κρίση έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία απο μεγάλες διοργανώσεις. Η Ιταλία πρέπει να στείλει κάτι που να είναι ταυτόχρονα ποιοτικό αλλά να τραβάει και την προσοχή του κόσμου να την ψηφίσει.

  3. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΙΤΑΛΙΑ.ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΤΟ ΚΟΛΕΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ SAN REMO ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΧΩΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΛΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΤΑ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ MARCO ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΑΚΟ ΜΕ ΚΟΜΠΟΛΟΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΙΤΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    FORZA ITALIAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Το αστείο είναι πως ο Μάρκο δήλωσε πως οι δύο αγαπημένες του συμμετοχές πέρυσι ήταν της Γαλλίας & της Ελλάδας ! 😛

    • καλα η αισθητικη τον Ιταλων ειναι σε πολλα πραγματα πολυ μπροστα αλλα εχεις δικιο σε οτι ειπες αν και το τραγουδι τις Ιταλιας δεν μ αρεσε παρα πολυ ηταν σιγουρα ομως καποια σκαλοπατια πανω απο το δικο μας που ουτε το δικο μας μου αρεσε.. αλλα και αυτη μας εδωσανε το 7ρακι τους

  4. O ΓΕΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΛΑΙ ΤΟΥ!ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

  5. Μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη καλλιτεχνιδα οπως και το τραγουδι με το οποιο κερδισε στο San Remo το 2012. Αν οντως επιβεβαιωθουν οι φημες, νομιζω πως η Ιταλια με ενα κομματι σαν το Non è l’inferno θα μπορουσε να κερδισει. Viva Italia!!!

  6. Emma Marrone θελω τοτε ειχα στεναχοριθει που δεν στιλανε εκεινο το τραγουδι… και πιγε εκεινη η πατατα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ