ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Το Μινσκ απόψε αποφασίζει!

Η κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας μεταδίδει απόψε το βράδυ στις 21:00 ώρα Ελλάδος τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2014. 14 συμμετοχές θα διαγωνιστούν και τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν εκείνη που θα ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη.

Παρουσιαστές της βραδιάς, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Belarus 1, Belarus 2 (δορυφορικά στο Hotbird 13) και μέσω διαδικτύου στο eurovision.tv, θα είναι η Olga Ryzhykova και ο Denis Dudinskiy.

Καλεσμένοι στο show θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2013 Alyona Lanskaya, η εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2006 Polina Smolova, η Gunesh, που έχει λάβει μέρος στο παρελθόν σε εθνικούς τελικούς, και ο Alexander Soludukha.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος αλλά και να ακούσετε τα τραγούδια στην επίσημη ιστοσελίδα του BTRC.

Διαδικτυακά μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Τελικό (21:00 ώρα Ελλάδος) στο eurovisiontv εδώ.

Οι 14 συμμετοχές με σειρά εμφάνισης είναι:

  1. Natalia Tamelo Not What I’ve Been Looking For
  2. NutekiFly Away
  3. Artem MikhalenkoRapsodia No.1
  4. Matvei Cooper & band DUXStrippers
  5. TEOCheesecake
  6. DariaStarlight
  7. Elena SiniavskayaVia Lattea
  8. Alina MoshchenkoAngel Crying
  9. JanetteYou Will Be Here
  10. Anastasia MilashevskayaRunaway
  11. Switter Boys feat. Kate & Volga KarolVechnaya Lubov (Love Forever)
  12. Band NapoliStay With Me
  13. Max Lorens & DidyulyaNow You’re Gone
  14. Tasha OdiEmpty Universe
Λουκάς Βλαβιανός

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την Λευκορωσία εύχομαι 1ον) Να μην υπάρξουν παρατράγουδα όπως κάθε χρόνο σχεδόν 2ον) Να στείλουν τους Nuteki.

  2. Δυστηχως δεν θα το δω γιατι θα εχει the voice αλλα θελω να πανε οι nuteki. Ειναι οι μονοι που εχω ακουσει αλλα σιγουρα αξιζουν

  3. Μια από τις χειρότερες χώρες στον διαγωνισμό. Για άλλη μια φορά οι Nuteki έχουν το καλύτερο τραγούδι στον τελικό και θα αγνοηθούν…
    ‘Ασε που κατά μεγάλη πιθανότητα θα αλλάξει το νικητήριο τραγούδι…
    Διατηρώ πολύ χαμηλές προσδοκίες.
    Περιττό να πω πως το περσινό τους κάνει το Aphrodisiac να φαντάζει αριστούργημα μπροστά του. Μαύρα χάλια Λευκορωσία!

  4. Ας νικήσει ο καλύτερος. Και έλεος πια με το Αphrodisiac. Εντάξει, δεν ήταν αριστούργημα και σϊγουρα στη λίστα με τις καλλύτερες συμμετοχές της Ελλάδας βρίσκεται σε χαμηλή θέση, αλλά δεν ήταν και τόσο αίσχος όσο λένε μερικοί εδω μέσα! Το τραγούδι ήταν ΟΚ , άλλο αν η Ελευθερία και η ομάδα της το κατέστρεψα φωνητικά και σκινηκά αντοίστιχα. Η eurovision είχε, έχει και θα έχει τέτιου είδους ποπ τραγούδια.!

    • Το θέμα είναι γιατί να τα έχει? Και δεν εννοώ να έχουμε έναν διαγωνισμό μόνο με μπαλάντες και σοφιστικέ συμμετοχές…Υπάρχει και αξιόλογο ποπ ( Ιταλία 2012 , Γερμανία 2011 , Σουδία 2012 ).
      Το Aphrodisiac μόνο από τον τίτλο να το πιάσεις , “βρωμάει”…

  5. ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ”YOU WILL BE HERE” TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ…..ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!!!!

  6. δεν τα εχω ακουσει τα υποψηφια κομματια αλλα ελπιζω οι λευκορωσοι να επολεξουν κατι καλο 🙂 προσωπικα η λευκορωσια ειναι μια απο τις πιο τραγικες χωρες στον διαγωνισμο αφου μετραει μονο τρεις συμμετοχες στους μεγαλους τελικους 😛 τοπ 3 (εκεινων των λευκορωσικων συμμετοχων που ειδαν τελικο):
    1.work your magic(9/10) εξαιρετικο!
    2.solayoh ( 7.5/10)εμενα μ αρεσε καπωςαν κι λιγακι αντιγραφη aphrodisiac-wild dances- dum tek tek 😛 ακομα πιστευω τ αξιζε τοσο ο τελικος αλλα κι η θεση που πηρε(ουτε πιο κατω ουτε πιο παντω ακριβως εκει το χα υπολογισει 15η-18η θεση)
    3.butterflies 5/10 βαρετο 😀
    χειροτερη συμμετοχη της χωρας μακραν για εμενα εκεινη του 2006….:P

  7. Την βραδιά της Eurovision αποκλείεται.Μέχρι τις 17 Μαρτίου όλες οι χώρες πρέπει να δημοσιεύσουν τα τραγούδια τους.Οι Daria ή οι Nuteki na πάνε

  8. λοιπον η λευκορωσια πρεπει λιγο να το σ=δει πιο σοβαρα το θεμα. ελπιοζω να μην το αλλαξουν παλι. οσο για τιος υπολοιπες συμμετοχες της ειναι σχετικα αδιαφορες. απο αυτες που περασαν στον τελικο το 2007 8/10 ωραιο τραγουδι, 2013 8/10 επισης καλο. το 2010 ουτε καν το θυμαμαι!

  9. Ενταξει η Λευκορωσια ειναι οκ χωρα.Φυσικα η καλυτερη τους συμμετοχη ηταν το Work Your Magic που εμενα προσωπικα μου αρεσε σαν τραγουδι αλλα και η χορογραφια ηταν πολυ καλη.Το περσυνο ηταν αρκετα καλο σαν τραγουδι. Ηταν λιγο Ελλαδα 2012 αλλα πολυ καλυτερο.Ακουγετε.Για φετος παντως θα ηθελα την Tasha Odi που πιστευω οτι το τραγουδι της ειναι πολυ ωραιο,πολυ καλη φωνη και ταιριαζει στην Eurovision.Καλη επιτυχεια σε ολους!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ