ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Lise Karlsnes η 14η συμμετοχή του MGP 2012!

Ανακοινώσεων συνέχεια για την δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, η οποία δημοσιοποίησε ακόμα μια συμμετοχή για το επερχόμενο Melodi Grand Prix 2012. Η Lise Karlsnes, γνωστή ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος  Briskeby, αποτελεί το επόμενο όνομα στον μακροσκελή κατάλογο των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα της εκπροσώπησης της χώρας στην Eurovision 2012 (escdaily.com).

Έχοντας διανύσει μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία ως μέλος των Briskeby, η Karsnes καλείται τώρα να διαγωνιστεί ως σόλο ερμηνεύτρια στους προκριματικούς του NRK για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου. Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της, η ίδια δηλώνει πως “το MGP αποτελεί ένα από τα λιγοστά ψυχαγωγικά προγράμματα, καθώς επίσης και κρυφός προσωπικός μου πόθος”.

Μετά και την προσθήκη αυτή, η λίστα με τους καλλιτέχνες του φετινού Melodi Grand Prix διαμορφώνεται ως εξής: Lise Karlsnes, The CarburetorsLisa StokkeThe CanoesYaseen Asher και Julie Maria DahlRudi MyntevikKim André RysstadMarthe ValleMonica JohansenPlumboNora Foss Al-JabriIsabel ØdegårdMalin και Irresistible.

Θανάσης Νάκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ