OGAE SONG CONTEST: Την παραμονή των Χριστουγέννων η ανακοίνωση του νικητή!

Μ’ένα μαραθώνιο αποτελεσμάτων αποφάσισε ο OGAE Italy να αποκαλύψει το νικητή του OGAE Song Contest 2013! Τα δύο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, Facebook και Twitter, θα επιστρατευτούν για να αποκαλύψουν τα φετινά αποτελέσματα!

Απόψε, 20 Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθεί η σειρά που θα ψηφίσουν οι 30 χώρες. Το Σάββατο 21, θα υπάρξει ένα κενό και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, θα αποκαλυφθούν οι πρώτες 10 ψηφοφορίες, ξεκινώντας από τις 15:00 CET (Κεντρική Ώρα Ευρώπης) μέχρι τις 19:30, δηλαδή μία χώρα ανά ημίωρο! Στις 20:00 θα αποκαλυφθεί ο πίνακας με τα πρώτα αποτελέσματα. Το ίδιο μοτίβο θα ακολουθηθεί και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, οι 10 τελευταίες ψηφοφορίες θα ξεκινήσουν να αποκαλύπτονται στις 12:00 CET και η τελευταία χώρα θα δώσει τις ψήφους τις στις 16:30 CET. Στις 17:00 CET θα αποκαλυφθεί ο πλήρης πίνακας των αποτελεσμάτων και θα γίνει η ανακοίνωση του νικητή!

Για όσους θέλετε να παρακολουθήσετε την ψηφοφορία το hashtag στο Twitter είναι #ogaesc2013 και η σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/OGAESongContest

Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Έλενα Παπαρίζου με το τραγούδι “Ένα Λεπτό”. Η Έλενα Παπαρίζου χάρισε το 2006 το δεύτερο βραβείο στην ιστορία του OGAE Greece με το τραγούδι “Mambo!” Της ευχόμαστε ολόψυχα να μας φέρει και πάλι το βραβείο!

Αντώνης Καρατζίκος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαλή επιτυχία στην Έλενα και στον ΟGAE Greece στον διαγωνισμό. Το “ένα λεπτό” πιστεύω πως έχει αρκετές πιθανότητες για μία θέση στην πρώτη 5άδα ακόμα και για νίκη. Τα πρώτα φαβορί για την νίκη κατα την γνώμη μου, είναι το πολύ ωραίο τραγούδι την Ιταλίας καθώς και το “hall of fame” που έγινε παγκόσμια επιτυχία, ενώ ψηλά βλέπω και τις Αρμενία και Ισπανία που στέλνουν τις Sirusho και Pastora αντίστοιχα. Για τελευταία θέση βλέπω την άκρως βαρετή και γλυκανάλατη Ολλανδία. Αν πάντως ήμουν μέλος του OGAE και ψήφιζα θα έδινα το 12άρι μου στο Αζερμπαϊτζαν που συνδιάζει πολύ ωραία όπερα, ροκ και ανατολίτικα στοιχεία.

  2. Μα κανονικά δεν έπρεπε να είχε επιλεχθεί μια συμμετοχή του εθνικού μας τελικού του 2013;
    (Θωμαής Απέργη, Τζωρτζίνα-Alex Leon, Αγγελική Ηλιάδη)

    • Ο διαγωνισμός που αφορά στις συμμετοχές των εθνικών τελικών είναι το OGAE Second Chance. Το έχεις μπερδέψει.

  3. Μπραβω παντος στην Ελενα που πηρε αυτη την αποφαση παρολου που σε 1000 δηλωσεις της ειχε αναφερει οτι δεν θα επιστρεψει!!! Η αληθεια ειναι οτι με ποναει λιγο που το κανει για λογαριασμο της Σουηδιας αλλα παντος μπραβω!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ