Eurovision 2014: Το επίσημο Euroclub!

Ένας από τους πιο μοντέρνους χώρους στην Κοπεγχάγη, θα μεταμορφωθεί σ’ένα τεράστιο Euroclub για τις ανάγκες του διαγωνισμού της Eurovision. Το όνομα αυτού, VEGA!

“To Euro Club θα είναι ο απόλυτος νυχτερινός προορισμός για 2 ολόκληρες εβδομάδες! Κλείσαμε το VEGA, το οποίο έχει δύο αίθουσες συναυλιών και τρία με τέσσερα nightclubs” λέει ο Martin Bender, υπεύθυνος για τη διοργάνωση, μέσω του Wonderful Copenhagen.

Κανείς από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς αναμένεται η συμφωνία να υπογραφεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Euro Club είναι μία σταθερή αξία για το διαγωνισμό της Eurovision κάθε χρόνο και σε αυτό μπορούν να μπουν καλλιτέχνες, αποστολές, δημοσιογράφοι και άλλοι διαπιστευμένοι για να περάσουν ευχάριστα το βράδι τους!

Αντώνης Καρατζίκος

 

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ευτηχώς Θεέ μου, επιστρέφει και επίσημα η Πολωνία!
    Τώρα στα δικά μας, διαβάζωντας το Wikipedia (όσο αξιόπιστο μπορεί να είναι) λέει οτι η ΝΕΡΙΤ ανοίγει τον Φλεβάρη (οχι τηλεοπτικά) η προθεσμία μας είναι μέχρι Δεκέμβρη! απ’την άλλη, πως γίνεται η ΔΤ να ανακοινώνει οτι όλα θα πάνε καλά και η Ελλάδα θα πάει Κοπεγχάγη?
    πλέον, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.ήμαστε ακριβώς, μα ΑΚΡΙΒΩΣ 50-50 για την συμμετοχή μας

  2. Ρε συνέλθετε!!!!!!!
    7 Δεκεμβρίου ανοίγει η ΝΕΡΙΤ και η Ελλάδα επιβεβαιώνει.Και 15 Δεκεμβρίου η Σλοβενία επιβεβαιώνει αν ισχύουν αυτά όπου λέω θα έχουμε ακριβώς 38 χώρες

  3. εύχομαι οσο τίποτα να ισχύει αυτό που λές, όμως 7 δεκεμβρίου είναι το Σάββατο. εσυ άκουσες τίποτα αυτές τις μέρες για την δημιουργεία της νεριτ?

  4. 6-7….σημερα- αυριο…αντε να δουμε μακαρι να δηλωσουμε κι εμεις συμμετοχη(αν και νμζ πως θα δηλωσουμε)γτ δν αφηνεις σοου σαν την eurovision που χτυπα 80αρια να χαθει…. 😉
    τωρα για την πολωνια χαρηκα γτ αυξανονται οι χωρες που θα συμμετεχουν αλλα ελπιζω να χουν κατι ωραιο κι να δουν παλι τελικο μετα απο χρονια…νομιζω τελευταια φορα ηταν το 2008…αν κι το jestem ηταν αξιο για μια θεση στο τελικο αν και κατεταγη στις δυο τελευταιες θεσεις του θεσμου το 2011…απο την αλλη ελπιζω οι πολωνοι να φιλοτιμηθουν κι να μας δωσουν κατι(κι οχι δν εννοω το1..2…που ειναι συνηθισμενοι να μας δινουν,οταν μας το δινουν 😛 ) τωρα για την σλοβενια τι να πω…?κατι μ λεει οτι θα ναι η 38ηχωρα που θα δηλωσει συμμετοχη η η 37η,αν τελευταιοι δηλωσουμε εμεις 😛 αρα ο διαγωνισμος για φετος θα χει 38χωρες ενταξει τουλαχιστον δεν θα υπαρξει κι καμια τρομερη μειωση στον αριθμο των συμμετοχοντων χωρων περυσι…αν κι φημες λενε οτι η αποχωρηση της βουλγαριας δν ειναι σιγουρη ακομα,ολα ειναι δυνατα ως τις αρχες τ νεου ετους που θ ανακοινωθει η επισημη λιστα με τις χωρες…αντε ναι δουμε…θα ναι 36…37…38…η 39? 😛

  5. κοίταξε, 39 πιστεύω πως είναι απίθανο πλέον.
    επίσης η Βουλγαρία έχει επίσημα ανακοινώσει αποχώρηση για το 2014 (όλα μπορούν να αλλάξουν το τελευταίο λεπτό). Αυτή που δήλωσε οτι κάνει τα πάντα για να βρεί χορηγούς είναι η Σερβία. Ωστόσο,πιστεύω και οι 2 χώρες θα μήνουν στο τέλος εκτός!
    εγώ νομίζω οι χώρες θα είναι ή 37 ή 38. (πιο πολύ κλίνω στο 38) πάντως αν η Ελλάδα τελικά ξανα γίνει μέλος της ebu, θα είναι σαν τις χώρες Αρμενία,Αζερμπαϊτζάν,Γεωργία που είναι πρόσφατα μέλη της 😀

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ