ΣΟΥΗΔΙΑ: Καλλιτέχνες & τραγούδια Α’ και Β’ Ημιτελικού του Melodifestivalen 2014! [UPD]

Σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Σουηδικό κανάλι SVT και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του svt.se/melodifestivalen, παρουσιάστηκαν τα 16 ονόματα  που διαγωνισθούν στους δύο πρώτους Ημιτελικούς του Melodifestivalen 2014, καθώς και οι δημιουργοί και οι τίτλοι των τραγουδιών τους. Το SVT επέλεξε αυτά τα τραγούδια από τα 2,628 που έλαβε συνολικά φέτος.  Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 28/11 το πρωί με τον ίδιο τρόπο.

Ανά Ημιτελικό, ακολουθούν οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους, σε αλφαβητική σειρά των τραγουδιών και όχι σε σειρά εμφάνισης.

Α’ Ημιτελικός, Malmö (1η Φεβρουαρίου 2014)

  • Mahan MoinAleo (Mahan Moin, Anderz Wrethov)
  • Alvaro EstrellaBedroom (Jakke Erixson, Jon Bordon, Lauren Francis, Kristofer Östergren)
  • Linus SvenningBröder (Fredrik Kempe)
  • Sylvester SchlegelBygdens son (Sylvester Schlegel)
  • Elisa LindströmCasanova (Ingela ”Pling” Forsman, Bobby Ljunggren, Jimmy Jansson)
  • Ellen BenediktsonSongbird (Sharon Vaughn, Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren)
  • Έλενα ΠαπαρίζουSurvivor (Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm, Sharon Vaughn)
  • YOHIOTo the End (Andreas Johnson, Johan Lyander, Peter Kvint, YOHIO)

Β’ Ημιτελικός, Linköping (8 Φεβρουαρίου 2013)

  • PanetozEfter solsken (Johan Hirvi, Mats Lie Skåre, Nebeyu Baheru, Njol Badjie, Pa Modou Badjie)
  • Manda Glow (Joy Deb, Linnéa Deb, Melanie Wehbe, Charlie Mason)
  • Pink PistolsI Am Somebody (Joakim Törnqvist, Nestor Geli, Per Ivar Hed, Susie Päivärinta, Tord Bäckström)
  • JEMLove Trigger (Thomas G:son, Peter Boström, Julimar ”J-Son” Santos)
  • Martin StenmarckNär änglarna går hem (Andreas Öhrn, Alexander Bard, Martin Stenmarck, Peter Boström)
  • Little Great ThingsSet Yourself Free (Charlie Grönvall, Cristoffer Wernqvist, Felix Grönvall, Adam Dahlström)
  • The RefreshmentsHallelujah (Joakim Arnell)
  • Sanna NielsenUndo (Fredrik Kempe, David Kreuger, Hamed “K-One” Pirouzpanah)

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται ίσως για τους πιο ενδιαφέροντες πρώτους ημιτελικούς των τελευταίων ετών, μιας και συνήθως τα μεγαλύτερα ονόματα βρίσκονται στους δύο τελευταίους (με εξαίρεση το 2012, όταν η Loreen διαγωνίσθηκε στον Α’ Ημιτελικό).

Το μεγαλύτερο όνομα μέχρι στιγμής είναι φυσικά η “δική” μας Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2001, 2005) η οποία όπως φαίνεται βρήκε τελικά το τραγούδι που έψαχνε ώστε να συμμετάσχει στο Σουηδικό φεστιβάλ. Όπως είναι γνωστό οι διοργανωτές την πολιορκούσαν χρόνια για να συμμετάσχει. Ένας από τους συνθέτες του τραγουδιού της είναι ο Έλληνας από την πλευρά της μητέρας του Bobby Ljunggren (Σουηδία 1995, 1998, 2006, 2008, 2010, Λιθουανία 2005).

Οι σημαντικές συμμετοχές συνεχίζονται με αυτή του Martin Stenmarck (Σουηδία 2005) σε ένα τραγούδι που έγραψαν ο Alexander Bard (Army of Lovers) και Peter Boström (Euporia). Ο YOHIO επιστρέφει με τη φόρα που έχει από την περσινή δεύτερη θέση (πρώτη στο televoting) με ένα τραγούδι του βετεράνου στο φεστιβάλ Andreas Johnson.

Για 7η φορά θα συμμετέχει στο φεστιβάλ η Sanna Nielsen (2001, 2003, 2005, 2007, 2008, 2011) με τραγούδι του σχεδόν μόνιμου συνεργάτη και φίλου της, Fredrik Kempe.

Η Ellen Benediktson είναι Σουηδή τραγουδίστρια και συμμετείχε στα φωνητικά της συμμετοχής της Γαλλίας στη Eurovision 2013. Λέγεται πως κατά την περίοδο του διαγωνισμού το SVT εντυπωσιάστηκε από τη φωνή της και της πρότεινε να συμμετέχει στο φεστιβάλ. Οι δημιουργοί του τραγουδιού της συμμετέχουν στον τελευταίο δίσκο της Celine Dion με δύο τραγούδια, ενώ είχαν γράψει το περσινό τραγούδι του YOHIO, “Heartbreak Hotel”.

Φυσικά στη λίστα υπάρχουν πολλοί γνωστοί, στη Σουηδία, καλλιτέχνες καθώς και  δημιουργοί με πλούσια εμπειρία τόσο στο Melodifestivalen όσο και στη Eurovision (Thomas G:son, Ingela ”Pling” Forsman κλπ.)

Αλέξανδρος Λιάπης

 

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά γνωστά ονόματα βλέπω, και αυτό συνήθως δεν είναι καλό να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους. Ας ελπίσουμε ότι η Έλενα θα έχει καλό τραγούδι και θα φτάσει ψηλά στο MF, επίσης ελπίζω κάποιοι απο τους καινούργιους να έχουν καλά τραγούδια και να κάνουν την έκπληξη.
    ΥΓ1 Αυτή η Sanna Nielsen πόσες φορές πρέπει να πάει ακόμα για να καταλάβει οτι δεν θα κερδίσει 😛
    ΥΓ2 Πιό πολύ φοβάμαι τον YOHIO, μην ξεχνάτε ότι ο Eric Saade και η Loreen που έφεραν τις καλύτερες θέσεις γιά την Σουηδία την τελευταία 10ετία, είχαν μία αποτυχημένη προσπάθεια την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

  2. Αν δεν ακούσω τραγούδια δε μπορώ να κρίνω. Πάντως η Έλενα θα έχει την υποστήριξη μου για ευνόητους λόγους!

  3. Aυτό το YOHIO τί είναι;Μη μου πείτε αυτό το ξανθό αγγελούδι που έδωσε πέρυσι τους βαθμούς της Σουηδίας και μίλαγε σα φυματικός Βαγγέλας νταλικέρης!!!!!!!!!Αυτό να στείλουν να γελάσουμε!!!!!!!!!!!

  4. Πολλά καλά ονόματα! Καλή επιτυχία σΕ ολους αλλά οσο να ‘χει θέλουμε Έλενα! Ποτέ θα μπορέσουμε να ακούσουμε τα τραγούδια?

  5. ΕΛΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ♥ καλη επιτυχιαααααααα 😀 (πιστευω πως ειναι το νο.1 φαβορι για να εκπροσωπησει την σουδια φετος)
    αν αυτο συμβει και η ελλαδα συμμετασχει στον ερχομενο διαγωνισμο το 12αρι μας θα ειναι σιγουρα για την σουηδια 😀 (αν επιλεξει την ελενα κι οχι το YOHIO που σαν ονομα νομιζω ειναι ο νο1 αντιπαλος της ελενας μας) -.-΄
    αντε ελενα φετος με την σουηδια κι του χρονου πρωτα ο θεος με την ελλαδα 😛

  6. μακαρι η Ελενάρα να τα πάει καλά αλλά δεν το βλέπω! Βασικά δεν βρίσκω τον λόγον να πάρει μέρος ξανά στην Eurovision! Έχει ήδη φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης! γιατί ξανά? και συνήθως νικητές της eurovision που επιστρέφουν δεν τα πανε καλά και απλά επισκιάζεται η προηγούμενη δόξα τους με μια αποτυχία. Βλ. Dana international, Lena, Charlotte Perelli, Niamh Kavanagh και αλλοι! Εννοείται πως την στηρίζουμε και την υποστηρίζουμε και αν παει θα την ψηφίσω με χιλια αλλά διαφωνώ με την κίνησή της

  7. Τα τραγούδια του κάθε ημιτελικού -όπως κάθε χρόνο- ακούγονται ολόκληρα το Σάββατο το μεσημέρι , ημέρα διεξαγωγής του κάθε ημιτελικού. Παρολ’ αυτά μια μικρή γεύση παίρνουμε 2 μέρες πριν όταν και το SVT ανεβάζει βίντεο με αποσπάσματα από τις πρόβες όπου και ακούμε γύρω στα 50 δευτερόλεπτα από το κάθε τραγούδι! Υπομονή ως τις 30 Γενάρη -λογικά- όποτε και θα δούμε τις πρόβες για τον πρώτο ημιτελικό (01/02)!

    • Διαβάζοντας τα πρώτα σχόλια στη σελίδα του SVT στο facebook καθώς και στην aftonbladet.se ο Linus Svenning θεωρείται από τα φαβορί.. Πάντως δε δείχνουν και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι οι Σουηδοί με τις συμμετοχές! Από τους 2 ημιτελικούς από τα σχόλια ξεχωρίζουν Υοhio, Linus Svenning , Έλενα Παπαρίζου , Sanna Nielsen και JEM ! — όταν ακουστούν τα τραγούδια θα αλλάξουν πολλά!

      • καλα εννοειται αυτο οτι θα αλλαξουν πολλα εδω ο λουκουμας περυσι κερδισε…

  8. Αντε ρε ΕΛΕΝΑΡΑ καλη επιτιχια^^
    βλεπω YIOHIO και απογοιτευομαι αλλα θα δουμε δεν χωρανε ενα καρτουν και μια τραβεστι με μουσια στην Γιουροβιζιον πως να το κανουμε ελεος παντος τους γλιτωσαμε τα προηγουμενα χρονια θα τους φαμε στην μαπα ολους μαζι τωρα ΔΕΝ!
    Sanna Nielsen αξεχαστη συμμετοχη το 2011 αλλα ο Eric ηταν καλυτερος σιγουρα…θα δουμε εχω περιεργεια να δω τους υπολοιπους παντος επιστρεφει μετα απο ενα χρονο ρεπο το καλο και ωραιο MELODIFESTIVALEN!!! και με Ελληνικα χροματα^^

  9. εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η Παπαρίζου ενώ έχει ήδη μία νίκη στον θεσμό επιστρέφει και μάλιστα στο πλευρό μιας άλλης χώρας. Για μένα αν επέστρεφε, που δεν θεωρώ καλό κάποιος που έχει ήδη φτάσει την κορυφή να επιστρέφει (δεν βλέπω το ζητούμενο), θα όφειλε να επιστρέψει υποστηρίζοντας την Ελλάδα, όχι για λόγους εθνικιστικούς – προς Θεού – αλλά γιατί η συγκεκριμένη περίσταση για την Ελλάδα είναι αμφίσημη και η συμμετοχή μας περίεργη (βλέπε ερτ κλπ), οπότε ένα δυνατό όνομα θα μας έδινε πόντους. Το ενδεχόμενο να μην περάσει και να μην είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Σουηδία μόνο κακό θα της κάνει πιστεύω…

  10. Καλή επιτυχία στην Έλενα!!! Ελπίζουμε να είναι πολύ καλό το κομμάτι της και να πάει πολύ ψηλά. Δεν θα είναι εύκολο να νικήσει το MF γιατί θα υπάρχουν πολλοί και δύσκολοι αντίπαλοι αλλά θε έχει την στήριξη όλων μας. Αναμένουμε να ακούσουμε όλα τα κομμάτια…

  11. Καλή επιτυχία στην Έλενα!Ελπίζω το τραγούδι της να είναι πολύ δυνατό και ιδιαίτερο και όχι κάτι σαν το “Save Me”!Παίρνει ρίσκο με αυτήν της την επιλογή.Ελπίζω μόνο να μην μείνει στον ημιτελικό.Θα είναι πρόβλημα.

  12. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!

    ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ Ή ΟΧΙ… ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!

    ΑΠΛΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ (ΟΝΟΜΑ) ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΝ…. ΑΡΑΓΕ???? ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ…ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ….ΜΠΙΠ…. ΟΚ…ΣΥΜΦΩΝΩ 🙂

  13. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ “ΚΟΨΕΙ” ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΤ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ….

  14. Θα το φας το κεφαλάκι σου Ελενίτσα, και εδώ που τα λέμε καλά να πάθεις! (πας που πας, γιατί με χορευτικό ;;; …κρίμα)!

  15. Aφού το χετε και σίγουρο κάποιοι ότι θα το φάει το κεφάλι της, δεν ρίχνετε κανένα ταρώ να μας πείτε τη μοίρα μας;

  16. kai me to Save me na pigene…. proti tha evgaine i Elena…

    Eksalloy…. 2012/2013 kerdise ballada (to 2013 antigrafi…alla ok) … ara me ena dance se mia hronia pou ola tha einai pali ballades tha xipnisi to koino!!!!

    • Δε νομίζω ότι το “Save Me” θα κέρδιζε το 2013 στην Σουηδία.Ίσως 5 με 6 χρόνια πριν.Επίσης,να έχετε κατά νου οτι εκεί δεν είναι όσο δημοφιλής είναι εδώ και με 1 μέτριο τραγούδι μπορεί και να μείνει στον ημιτελικό πράγμα που δεν θε είναι ότι καλύτερο…

  17. Είναι το πρώτο μήνυμα που γράφω μετά το τέλος της Eurovision 2013 οπότε να ευχηθώ καλή Eurovision 2014.

    Στο θέμα Ελενα Παπαρίζου.Το θέμα δεν είναι γιατί συμμετέχει ξανά ενώ έχει πάρει το βραβείο και μάλιστα με άλλη χώρα…το θέμα είναι ο γολγοθάς που ονομάζεται Melodifestivalen.Στο οποίο δεν μετράει αν είσαι φίρμα ή έχεις πάρει το βραβείο παλαιότερα.

    Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός με πολλά τραγούδι και ήδη βλέπουμε απ τους δύο πρώτους ημιτελικούς πολλά γνωστά ονόματα καλλιτεχνών και θα γίνει σφαγή.

    Η μόνη περίπτωση να περάει η Ελενα στον τελικό κατ αρχήν του Melodifestivalen είναι να έχει τραγούδι πρόταση και όχι κάποιο φτηνό ποπ της σειράς.
    Προσωπικά έχω αμφιβολίες γιαυτό μιας και η Παπαρίζου πλέον δεν κάνει επιτυχίες καν στην Ελλάδα και το ρεπερτόριο της είναι από μέτριο έως κακό.
    Βέβαια είναι έμπειρη καλλιτέχνης και σίγουρα το σκέφτηκε πολύ μέχρι να πει το ναι.Ίσως σκέφτηκε ότι δεν έχει να χάσει τίποτα.Αφού έχει φθίνουσα πορεία στη χώρα μας και βλέπει προς Σουηδία μεριά την καριέρα της.

    Στην περίπτωση που νικήσει και πάει Κοπεγχάγη θα έχει κάνει μια σπουδαία και δύσκολη νίκη.Ασχετα πως θα τα πάει στην Eurovision στη Δανία.

    Νομίζω πως θα χαρούμε όλοι αν τα καταφέρει αλλά θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να νικήσεις το Melodifestivalen όταν το ρεπερτόριο σου είναι σε τόσο χαμηλό επίπεδο.
    Εύχομαι οι δημιουργεί να έγραψαν κάτι πραγματικά δυνατο.Αν και σαφώς euphoria μια φορά γράφεται!

    Όπως και να έχει καλή επιτυχία στην Ελενά μας.Αν μη τι άλλο θα έχουμε τρελό ενδιαφέρον για το Melodifestivalen φέτος.

  18. Παιδιά εδώ το σίχαμα η Λορίν πήρε 372(Σόρυ για τους υποστηρικτές της.ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!ΤΕΛΟΣ!!) και δε θα τους φάει όλους η Ελενάρα μας;Ίσα-ίσα ρε σεις.Άλλο ένα βραβείο για την Ελλάδα μας,μετά του 1972 και του 2005!!!

    • Σίχαμα η Λορίν? Ίσως σαν πρόσωπο, αλλά έχει φοβερή φωνή και το euforia κατέκτησε ολόκληρη την Ευρώπη. Την Έλενα όσο και να την αγαπάμε, την επιτυχία της Λορίν πανευρωπαϊκά δεν την κατάφερε.

      • καλα ολα αυτα και η Loreen ωραια το 2012 που κερδισε την Γιουροβιζιον την ψηφισα κιολας αλλα εγω δεν εχω δει να εχει κανει καμια καριερα πανευροπαικη εκτος αν θεωρουμε επιτυχια να μπαινω στα καταστηματα των BERSKA ZARA και PULL AND BEAR στο mall και ακουγεται το Euphoria…. πιο πολλα ειχα δει το 2005 και μετα απο την Ελενα μας παρα απο την Loreen που δεν ακουγεται ουτε οταν ειναι η περιοδος του διαγωνισμου… να λεμε τα σικα σικα και την σκαφη σκαφη οχι οτι μας θελουμε!

      • Κοκομπλοκο τα ΙΚΕΑ ξέχασες!!!!!!!!
        Ντάξει,ήταν πρωτότυπο αλλά ούτε φωνή είχε ούτε παρουσία!Κοπανιότανε και τσίριζε!Αν το λεγε νορμάλ με χορευτικό στυλ ποπάκι,άπατη θα πήγαινε!Θα τη συγκρίνουμε με την Παπαρίζου;;;ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!

    • καλα μην το χεζουμε το τραγουδι ηταν τελειο…αλλα και η Ελενα ηταν ΤΕΛΕΙΑ το 2005 και ολοι εχουν να λενε ακομα για εκεινη την συμμετοχη μας και βγηκαμε 4ρτη και στα 50 χροινια Γιουροβιζιον αναμεσα σε σχεδον 1000 τραγουδια μισου αιωνα. και οι Σουηδοι ειναι ξετρελαμενοι που θα σyμμετασχη στο Melodifestivalen 2014 θα δουμε ομως….
      αλλα δεν συμφωνω οτι εχει κανει και παταγο η Loreen στην ευρωπη!
      το οτι κερδισε με 372 ποντους δεν σημαινει κατι….και ο Ριμπακ κερδισε με 387 και δεν το θυμαται ουτε η μανα του… πιο πολυ θυμουνται τον Σακη!

  19. Μη σας κακοφαίνεται!Ήταν γραφτό η Ελλάδα να δώσει το θηλυκό μοντέλο του Τζώνυ Λόγκαν!!!!Τί να κάνουμε;Στην αρχή μου κακοφάνηκε που αφού αποφάσισε να πάει δεν ήταν με την Ελλάδα,αλλά ξέρετε κάτι;Όταν μία χώρα σε ανέθρεψε και σε μεγάλωσε,τη στιγμή που η Ελλάδα ούτε σερβιτόρα δε θα είχε καταφέρει να την κάνει με τα χάλια που έχει και τους φελλούς που κυβερνάγανε και την καταστρέφανε και αναγκάσανε τους γονείς της να γίνουν μετανάστες,ε σόρυ αλλά και η Σουηδία πατρίδα της είναι και το οτι τη σκέφτεται και την αγαπάει είναι απόλυτα φυσικό…!!!!Δεν ξέρω γιατί,αλλά τη Σουηδία στη γιουροβίζιον τη σιχαίνομαι και τη θεωρώ πολύ υπερτιμημένη.Βασικά δε μου αρέσει το στυλάκι μουσικής-βιομηχανικού εμπορεύματος που λανσάρει εδώ και δεκαετίες.Για μένα μουσική είναι τέχνη,όχι κατασκευασμένα χιτάκια!Ωστόσο,σα χώρα είναι γαμάτη και δίνει ευκαιρίες μεταξύ πολλών ξένων,και σε Έλληνες!

  20. Πρωτα απ’ ολα να πουμε καλη επιτυχια στην Παπαριζου για την αποφαση της να λαβει ξανα μερος! Απλως, θεωρω οτι η Eurovision δε θα της προσφερει κατι καινουργιο επαγγελματικα! Εχει φτασει στην κορυφη, εγινε γνωστη σε ολη την Ευρωπη, οποτε δεν βρισκω κανενα οφελως σ’ αυτην της την προσπαθεια. Σαφως βεβαια ως Ελληνας θα την υποστηριξω! Και φυσικα μπραβο της που περνει το θαρρος να το κανει αυτο και μαλιστα οχι με απευθειας αναθεση αλλα με ανταγωνισμο μεταξυ 32 καλλιτεχνων. Αλλα μια προσωπικοτητα σαν την Παπαριζου, που στον πρωτο χρονο της σολο καριερας της, της εγινε προταση με απευθειας αναθεση και τωρα στον 10ο χρονο της καριερας της, της γινεται προταση να ανταγωνιστει τοσους καλλιτεχνες, μου φαινεται πως λιγακι υποβαθμιζει τον ευατο της και την πορεια της. Φυσικα θα επρεπε να εχει υπολογισει και την μη καλη θεση που πηρε στο Let’s Dance της Σουηδιας, βλεποντας πως δεν ειναι τοσο αγαπητη στην Σουηδια σε σχεση με την Ελλαδα.. Όμως μου φαινεται ακομη πιο πολυ παραλογο που τοσα χρονια απεκλειε το γεγονος να επιστρεψει για 3η φορα, και τωρα μετα απο 9 χρονια θελει να ξαναδιαγωνιστει… Πιστευω πως πισω απο αυτην της την αποφαση κρυβεται κατι αλλο, ισως με την αλλαγη της δικογραφικης της εταιρειας.. Ισως να υπογραψε κανενα συμβολαιο που αναφερει οτι θα παει 100% στην Eurovision, και το Melodifestivalen ειναι για τα ματια του κοσμου… Θα δειξει στην πορεια… Παντως ευχομαι να κερδισει στο Melodifestivalen, να κερδισει και την eurovision και να μας αποστομωσει ολους μας! 🙂

  21. pistevo pws i elena den endiaferete toso na 3ana paei eurovision oso sto na sumetasxei sto melodifestivalen mias kai vgazei neo international disko kai xreiazete diafimisi..

  22. Κακό ρεπερτόριο η Έλενα; Τότε τι να πούμε με για Παολες και Παντελιδηδες; Αν πλέον στην Ελλάδα αρέσκονται στα σκυλάδικα τρίτης διαλογής, δεν φταίει το ρεπερτόριο της Παπαρίζου που ίσα ίσα ξεχωρίζει μέσα στα γυφτέ τραγούδια που προσπαθούν να μας πλασάρονται τα ραδιόφωνα

  23. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ 1ου ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ? ΑΝΑΣΕΣ.. ΑΝΑΣΕΣ… ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ! ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

    • Έλενα Παπαρίζου κανονικά στο Melodifestivalen 2014, στη Σουηδία. θα διαγωνιστεί στον Α’Ημιτελικό (1η Φεβρουαρίου) στο Μalmö με το τραγούδι “survivor”

  24. Μ’ αρέσει να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους καλλιτέχνες να επανεμφανίζονται! Και στο MF και στη eurovision! Ο καλός μου εαυτός συγκινείται από την αγάπη τους για το θεσμό, ενώ ο κακός μου εαυτός διασκεδάζει με τον …ιδρυματισμό τους! Πολυδιάστατη απόλαυση λέμε!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ