Επίσημα στην Κοπεγχάγη!

 

Σήμερα 22/11/2013, ήταν το επίσημο deadline της EBU για τη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision. Ο Ελληνικός Ραδιοτηλεοπτικός φορέας (ΔΤ) δεν χρησιμοποίησε τελικά την παράταση της προθεσμίας που του δόθηκε και σήμερα επιβεβαίωσε στην EBU τη συμμετοχή μας στη Eurovision του 2014! Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στην EBU πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Η EBU έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για τις 6 και 7 Δεκεμβρίου. Μένει να δούμε αν σε αυτές τις ημερομηνίες θα έχει δημιουργηθεί η ΝΕΡΙΤ και θα αναλάβει πλέον ολοκληρωτικά την πορεία της Ελληνικής συμμετοχής στην Κοπεγχάγη!

Καλή μας επιτυχία!

Αντώνης Καρατζίκος

67 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπέροχα νέα!Ελπίζω να μην έχουμε κανένα πισωγύρισμα πάλι και απο δω και στο εξής να μας απασχολήσουν μόνο τα της Ελληνικής συμμετοχής στην Κοπεγχάγη.

  2. Αυτό δηλώνει μόνο πρόθεση…Μέχρι μέσα Δεκέμβρη άνετα μπορούμε να αποχωρήσουμε και μάλιστα χωρίς κυρώσεις αν δεν έχει λυθεί το θέμα της ΝΕΡΙΤ ( όπως έκανε κι η Αρμενία το 2012 για διαφορετικούς λόγους που είχαν να κάνουν με το Αζερμπαιτζάν ).
    Επομένως εμένα η δήλωση πρόθεσης αν κι ενθαρρυντική , δε μου λέει απολύτως τίποτα μέχρι να λειτουργήσει επισήμως κι εγκαίρως η ΝΕΡΙΤ !!!

    • Αν υπήρχε περίπτωση να το σεκφτούν ξανά, να μηνήταν σίγουροι, για ποιο λόγο να ανακοινώσουν τώρα κάτι επίσημο και να μην χρησιμοποιήσουν την παράταση που είχαμε μέχρι τον Δεκέμβρη;;

      • H Aρμενία γιατί απέσυρε συμμετοχή ενώ αρχικά είχε δηλώσει? Επίσης είσαι σίγουρος ότι 8α έχουμε ΝΕΡΙΤ σε ένα μήνα? Γιατί ΔΤ ( λένε ) ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής…

      • Η Αρμενία απλά το ξανασκέφτηκε , ήταν κυρίως πολιτικοί λόγοι που δεν την άφηναν να πάει στο μπακού.. Εδώ μιλάμε για κρατικό φορέα.. Αν υπήρχε περίπτωση να μην είναι έτοιμη η νεριτ τοτε ποιος ο λογος να το ανακοινωσουν τωρα και να μην περιμενουν να δουν πως θα εξελιχθει η νεριτ; Πάντως εγώ πιστεύω όσα λενέ, ότι δηλαδή νεριτ θα υπαρχει 6-7 Δεκεμβρη στα χαρτιά απλά τηλεοπτικά θα ανοίξει τον Μάρτιο.. Αν είναι έτοιμη στα χαρτιά αρκεί για να πάρουμε μέρος κανονικά.. Και όπως είπαν, εφόσον λόγω τηλεθέασης η νεριτ θα προβάλει τον διαγωνισμο ποιος ο λογος να μην παμε κιολας…

    • Αυτό αναφέρει και η παλιά Eurovision ERT αλλά όλα τα site μεταδίδουν οτι η Ελλάδα θα συμμετάσχει ενώ η Σλοβενία απλώς εκδήλωσε την επιθυμία της να συμμετάσχει αλλά θα πάρει την τελική της απόφαση στις 15 Δεκεμβρίου.Δε νομίζεις οτι αν ίσχυε αυτό που λες θα έγραφαν το ίδιο και για την Ελλάδα;

    • Δεν είναι απαραίτητο να εκπέμπει πρόγραμμα η ΝΕΡΙΤ σε 1 μήνα.Απλώς πρέπει να έχει συσταθεί η εταιρία σε 1 μήνα και να έχει υποβάλει αίτηση για να γίνει μέλος της EBU.

      • Εμένα μου δείχνει ότι το θέλουν να συμμετάσχουμε φέτος αλλά μπορεί η θέληση από μόνη της να μην αρκέι. Πρέπει να οργανωθούνε για να είμαστε και γραφειοκρατικά “εντός” …Σίγουρα τα πράγματα είναι αρκετά αισιόδοξα όμως!

    • Eγώ πιστεύω πως δηλώσαμε πρό8εση συμμετοχής γιατί δεν είναι δεσμευτική και κυρίως γιατί και να αλλάξουμε γνώμη μέχρι 15 Δεκέμβρη αν δεν είναι εφικτό να συμμετάσχουμε λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων , ΔΕ θα πληρώσουμε πρόστιμο!!!

  3. Απο εδω και περα πιστευω δεν υπαρχει λογος να σκεφτομαστε οτι μπορει να αλλαξει κατι. ! Τωρα λειπει να δημιουργηθει η νεριτ και ενας καλα οργανομενος εθνικος τελικος επιλογης!

  4. Πάρα πολύ καλά νέααααα!!
    πετάω απτην χαρά μοουυυυυυ
    αλλά απτην άλλη σκεύτομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν ανοίξει η ΝΕΡΙΤ τον Δεκέμβρη!

    • Nα πασχίζουμε μισό χρόνο να πάμε για να στείλουμε Μαρτάκη μετά από μία πολύ δυνατή συμμετοχή των ΚΜ , είναι κρίμα…

    • Όχι ρε φίλε!Κάτι πιο πρωτότυπο.Αυτές οι συνταγές έχουν χιλιοφορεθεί. Άλλο ένα This is our night ή Aphrodisiac ή Die for you και ούτε τελικό δε βλέπουμε……..

  5. γιατί δε στέλνουμε και τον καραγκιόζη αυτοπροσόπως μαζί με τον αγαθωνα να κερδισουμε ;;;;;;;;;;;;;; ελεος

  6. Tώρα σοβαρά, ο ένας πετάει από τη χαρά του, ο άλλος τα βρίσκει υπέροχα νέα, ο τρίτος ελπίζει να μην έχουμε κανένα “πισωγύρισμα” και δεν πάμε στη γιουροβίζιον. Αν και γνωρίζω ότι το ερώτημα είναι ρητορικό και ότι χάνω τον χρόνο μου, πόσο εκτός τόπου και χρόνου είστε, πόσο μη επαφή με την πραγματικότητα μπορείτε να επιδείξετε;

    • Το οτι μας αρέσει η eurovision δεν σημαίνει οτι είμαστε εκτός πραγματικότητας.. εδώ και 2 μήνες παλεύουμαι να κρατήσουμε την Ελλάδα στο διαγωνισμό και τώρα χαιρώμαστε που το καταφέραμε.!!

    • Nα θέσω και γω ένα ρητορικό ερώτημα. Σε site για οπαδούς της eurovision τι απαντήσεις περιμένεις να ακούσεις…?

    • Πριν κουνήσεις το δάκτυλο στους άλλους,κάτσε να αναρωτηθείς γιατί εσύ που όπως λες ασχολείσαι μόνο με τα σοβαρά και σημαντικά αισθάνεσαι αυτήν την ναρκισσιστική ανάγκη να την πεις στους άλλους που θεωρείς εκτός τόπου και χρόνου και ασόβαρους…

    • Πράγματι, το να ασχολείται κανείς με τη γιουροβίζιον είναι εκτός πραγματικότητας. Και ίσως αυτό είναι που μας αρέσει τελικά! Άλλωστε, όλα τα χόμπι όλων των ανθρώπων είναι εκτός πραγματικότητας. Πως θα ήταν όμως η ζωή χωρίς χόμπι?
      Μπορεί να σου φαίνεται “μικρής σημασίας” η γιουροβίζιον, κι αυτή την εντύπωση θα είχαμε όλοι μας αν απλά μισοβλέπαμε τα τελικά τραγούδια ένα βράδυ του Μάη στην τηλεόραση. Αν όμως παρακολουθείς όλες τις διαδικασίες, την ιστορία της κάθε συμμετοχής, το παρασκήνιο, την (παρα)φιλολογία του καθετί, το ποιόν του κάθε συμμετέχοντα, τους διαγωνισμούς προεπιλογής, τα κόπλεξ ή τα βίτσια της κάθε κοινωνίας/χώρας που συμμετέχει, επιλέγει, ψηφίζει κλπ, τότε θα καταλάβεις ότι η γιουροβίζιον είναι ένα τεράστιο και πολύ ενδιαφέρον σύμπαν πολλαπλών επιπέδων! Είναι όπως ας πούμε το ποδόσφαιρο. Δεν θα είχε καμιά αξία αν το βλέπαμε σαν “κλωτσίες σε μια μπάλα” και μόνο.

    • εισαι ελευθερος να πεσεις σε καταθλιψη φιλε Πετρο! εμεις και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!
      εσυ κατσε και βλεπε ολη μερα βουλη εμεις τα παρακολουθουμε ολλα… και ειμαστε αισιοδοξει… τωρα αν δεν σαρεση εσενα και δεν χαιρεσαι που θα παμε Γιουροβιζιον δεν καταλαβα για ποιο λογο εγραψες αυτο το σχολιο εισαι εντελως ακυρος!

    • Κύριε Μωραϊτη
      Εγώ, εν αντιθέσει με τους άλλους σχολιαστές, θα συμφωνήσω μαζί σας. Πράγματι, με τη eurovision, ασχολούνται άνθρωποι που δεν έχουν μουσική παιδεία, άτομα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, με χαμηλό πνευματικό (και ίσως ηθικό) επίπεδο. Μου επιτρέπετε, να σας κάνω και ‘γω μια ρητορική ερώτηση;
      Πως εσείς, ένας τόσο καλλιεργημένος και σοβαρός άνθρωπος (σκυμμένος πάνω στα προβλήματα του ελληνικού λαού-σαν να σας βλέπω μπροστά μου), όχι μόνο «βρεθήκατε» στο συγκεκριμένο site, αλλά «καταδεχτήκατε» (χάνοντας τον πολύτιμο χρόνο σας), να σχολιάσετε κιόλας;

  7. Φύγανε πολλοί σύμμαχοι.Πρέπει να στείλουμε κάτι εξίσου δυνατό με πέρυσι για να μαστε τελικό!Απο την άλλη μένουμε λίγοι στο Βαλκανικό μπλοκ οπότε μπορεί να τσιμπήσουμε καλά ποντάκια απο χώρες που παραδοσιακά…ΔΕΝ.Όπως πέρυσι με το Μαυροβούνιο που μας έδωσε 8!

    • Καλά φέτος για να μας ψηφίζουν χώρες όπως Ελβετία , Αυστρία , Μαυροβούνιο , Λετονία κτλ πρέπει να σαρώσαμε στο televoting ( γτ επιτροπές με μέσο όρο κατάταξης14 , δύσκολο να σαρώσαμε εκεί…)

      • Σίγουρα!Έγινε ανατροπή.Σύμμαχοι μας γύρισαν την πλάτη και άλλοι που ούτε να μας φτύσουν 8άρια-10άρια-7άρια!!!
        Αθάνατη γιουροβίζιον!!!!!!!!

    • ναι μορε ειδα και τους συμμαχους μας περυσι ασε μας αχχαχα ποιο πολλους ποντους πηραμε απο σκανδιναβια και ανατολικο μπλοκ παρα απο βαλκανια… Βουλγαρια Σερβια Σλοβενια Κροατια περιμενα τους ποντους και καταλιξαμε σε ενα 7 σε ενα 4 και ενα 0 απο Σλοβενια και βεβαια το δευτερο 0 απο τους Σερβους…. μια χαρα τα καταφερνουμε και χωρις αυτους μονο η Κυπρος θα μου λιψη και οχι μονο απο πλευρας σιγουρου δοδεκαριου αλλα επειδη ειναι Ελληνες και οσο μπορουμε βοηθιομαστε!
      εγω νμζ φετος ουτε η Ρουμανια θα μας ψηφιση γιατι τους αποκλισαμε απο την Βραζιλια στο ποδοσφαιρο οπως εγινε και μετα το 2004 με την Πορτογαλια σε γενικες γραμμες μας το κρατανε μανιατικο να δουμε γιατι μας δινανε σιγουρα 8ρια 10ρια ακομα και καποια 12ρια!

  8. πολυ ωραια νεα! επιτελους!!!! οτι και να λεμε η γιουροβιζιον κανει νουμερα 80 με 90% τι να λεμε τωρα !!!!! καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες μας!

  9. Kάθε χρόνο το θέμα της συμμετοχής μας γίνεται θρίλερ αλλά στο τέλος τα καταφέρνουμε, έτσι και φέτως (προς το παρόν τουλάχιστον), μακάρι να στείλουμε κάτι πρωτότυπο και φέτως. Όσο για τον φίλο που ειρωνεύεται, συγνώμη δεν ήξερα ότι επειδή περνάμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό πρέπει να πέσουμε σε ομαδική κατάθλιψη και να κλειστούμε στο καβούκι μας.

  10. Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Πάμε λοιπόν δυνατά με μια γερή συμμετοχή. Καλή μας επιτυχία. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μην υπάρξει κανένα πισωγύρισμα. Δε θα υπάρξει~!

  11. Το πώς η Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρος που ΔΕΝ έχουν τέτοια κρίση σαν τη δικιά μας, δεν πάνε στο διαγωνισμό, ενώ εμείς που σιγά-σιγά δν θα έχουμε να φάμε και που ΔΕΝ έχουμε συγκροτημένη ραδιοτηλεόραση πηγαίνουμε, ε δεν θα το καταλάβω ποτέ. Αυτό μου κάνει αναισθησία. Αν είναι όντως να πάμε, να στείλουμε κάποιον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, όχι “από φωνή κορμάρα”.

    • H Eλλάδα συμμετέχει διότι παρ’όλο που έχουμε κρίση, παρ’όλη την αρνητική εικόνα που έχουμε στο εξωτερικό, εξακολουθούμε ακόμα να παίρνουμε καλά αποτελέσματα και να έχουμε νούμερα τηλεθέασης στον διαγωνισμό πάνω απο 60%. Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθούν να βρίσκονται δισκογραφικές εταιρείες και άλλοι χωρηγοί να στηρίζουν την συμμετοχή μας.
      Οι Βούλγαροι και οι Κύπριοι δυστυχώς κάθε χρόνο πάνε χάλια, οπότε δεν υπάρχει πλέον η ίδια διάθεση για συμμετοχή ενώ οι Σέρβοι πιστεύω πως απογοητεύτικαν όχι μονο που δεν πέρασαν οι ίδιοι πέρσυ αλλά ούτε και κανείς γείτονας τους, ενώ αποχώρησαν και οι Κροάτες. Όλα αυτά βέβαια σε συνδιασμό με τα οικονομικά προβλήματα.

  12. υπεεεεεροχα νεα!!! τωρα δεν νομισω να εχουμε πισωγυρισματα κι να αποχωρησουμε οποτε τωρα καλο θα ειναι να αρχισουμε να σκεφτομαστε ποιοι ειναι οι καλυτεροι για να μας εκπροσωπησουν στην δανια… 😀 απ την αλλη οι χωρες που θα δηλωσαν συμμετοχη ως τωρα ειναι ελαχιστες(μονο 36) στην καλυτερη ο φετινος διαγωνισμος θα μετραει 37-38 χωρες(αν συμμετεχει κι η σλοβενια κι η πολωνια)…παντως το βαλκανικο μπλοκ εχει αποδεκαδιστει φετος!!!
    !!!!διαβολικη συμπτωση….το 2001 ο θεσμος ηταν παλι στην δανια,η πορτογαλια η βοσνια κι η πολωνια ειχαν επιστρεψει αυτην την χρονια,η κυπρος δεν συμμετειχε κι η ελλαδα κατεκτησε την 3η θεση… 😛

    • Καλη παρατηριση για την συμπτωση, τωρα που το λεμε ομως υπαρχει και αλλη συμπτωση! Το 1999 νικαει η σουηδια και το 2000 η δανια, το 2012 η σουηδια και το 2013 η δανια!
      Πολλες συμπτωσεις φετος!

  13. Πολύ ωραία νέα!!!!
    Μας φτιάξατε το πρωινό!
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μας δούμε στην Κοπεγχάγη με μια ωραία παρουσίαση!

  14. Υπέροχα νέα!!! Ας ελπίσουμε να μην σκάσει κάτι στραβό την τελευταία στιγμή και να κυλήσουν όλα καλά!!! Άντε και με μια καλή και δυνατή συμμετοχή να αποδείξουμε γι’ ακόμη μία φορά ότι είμαστε εδώ!

  15. Τον Δεκεμβριο θα ειναι Επισημα μεσα ή εξω απο τον διαγωνισμο η Ελλαδα! 22/11 ηταν ημερομηνια προθεσης συνμμετοχης οχι οριστικη υποβολη συμεμτοχης!

    Αυτα
    ΥΓ Η Ελλαδα θα συμμετασχει…για καθαρα πολιτκους λογους καθως δεν θα πληρη κανενα κριτηριο ενταξης στην EBU

  16. εγώ διάβασα οτι όλες οι χώρες έχουν προθεσμία μέχρι 10 Ιανουαρίου και μπορούν να αποχωρήσουν χωρίς κυρώσεις.. αρα όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν να αλλάξουν. Επίσης η Σουηδία θα διαγωνισθεί στον Α’ Ημιτελικό στις 6 Μαΐου και η Νορβηγία στον Β’ Ημιτελικό στις 8 Μαΐου. αυτή η κλήρωση έγεινε σήμερα και ΜΟΝΟ για αυτές τις 2 χώρες (εξετίας των εισητιρίων)
    τέλος, προβλέπεται οτι ο ένας ημιτελικός θα περιέχει 15 χώρες και ο άλλος 16.

  17. Ελπίζω να μη μας πάρουν πίσω αυτή τη χαρά.
    Τώρα φτιάχτηκα για eurovision!Το καλό που τους θέλω.

  18. Επιτέλους μου’φυγε ενα βαρος !! Και ευχομαι η συμμετοχή μας να ειναι και αξιοπρεπής και οχι το καθιερωμενο ποπακι ( βλεπε afrodisiac) !! Οχι οτι δεν μ’αρεσουν αλλα τα τελευταία 4 χρόνια βλεποντας την προοδο και την ανοδο των ελληνικων και ethnic τραγουδιών καταλαβα πως τα ποπ οσο ωραία και να’ναι έχουν ξεπεραστεί! Εκτος απο το 2012 τις χρονιές 2010-13 δεν υποστηριζα ( στον εθνικο τελικο παντα!!) αυτους που τελικα βγήκαν (Αλκαιος , Λούκας , κοζα μοστρα) αλλά τις ποπ συμμετοχες !! Αλλα οταν ανακοινωθηκαν οι νικητες απο την πρώτη κιολας μερα τους υποστήριζα!! Οπως και να’χει καλη επιτυχία με μια αξιοπρεπης συμμετοχή στην ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑ ΜΑΣ!!

  19. Έχουμε Κανένα Καλό Νέο ??? Γιατι Όπως Είπε Και Η Ιωάννα Αποστολίδου 08-12 έχουμε…Και Ακόμα Τίποτα Επίσημο! Με Το Mad Δεν Γίνεται Τίποτα?

    • ;-)))
      να σου πω την αλήθεια απο μια πρόχειρη συμμετοχή της τελευταίας στιγμής, προτιμώ την αποχή. Η’ κάνουμε κάτι σωστά ή δεν το κάνουμε καθόλου, ημίμετρα δε χωρούν.

  20. Σύμφωνα με πληροφορίες του Μικροπολιτικού η Ελλάδα θα συμμετέχει στον διαγωνισμό τραγουδιού μετά από τηλεδιάσκεψη που είχαν οι άνθρωποι της EBU με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ Γιώργο Προκοπάκη και τον ειδικό διαχειριστή της περιουσίας της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη.

    Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των “Νέων” έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις και σε λίγο καιρό η ΔΤ θα υπογράψει συμφωνία με την EBU.

    Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) είχε δηλώσει μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο ότι δεν θα δεχόταν στους κόλπους της τη Δημόσια Τηλεόραση. Τότε μάλιστα ο πρόεδρος της, Ζαν Πολ Φιλιπό, είχε πει ότι αν η Ελλάδα πήγαινε στη Γιουροβίζιον χωρίς δημόσια τηλεόραση θα ήταν πολύ δύσκολο να της επιτραπεί η συμμετοχή. Ομως τελικά το θέμα της Γιουροβίζον έκλεισε.

    Από την συμφωνία με την EBU προκύπτει ότι η ΔΤ δεν θα πληρώσει συνδρομή (ύψους 350.000 ευρώ) για το εξάμηνο κατά το οποίο εκπέμπει.

  21. παιδια αυτο το είδατε??

    μιλάει για την Βανδη

    Το ντεμπούτο της ως συμπαρουσιάστρια πέρυσι στον ελληνικό τελικό της Eurovision στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα με πολλές κριτικές που έγιναν.
    Αφού λοιπόν τα κατάφερε την πρώτη φορά και απ’ότι φαίνεται της άρεσε σκέφθηκε ,σύμφωνα με πηγές, να το ξαναδοκιμάσει. Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η Δέσποινα Βανδή όπως δείχνουν τα πράγματα θα παρουσιάσει ξανά τον ελληνικό τελικό που θα αναδείξει το νικητή ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision. Μένει να φανεί αν θα έχει στο πλευρό της πάλι το Γιώργο Καπουτζίδη, πράγμα που είναι πολύ πιθανό. Η βραδιά, που θα είναι συνδιοργάνωση ΔΤ και Mad, αναμένεται να παρουσιαστεί τέλη Φεβρουαρίου και να προσφέρει θέαμα και υψηλή τηλεθέαση.

    – See more at: http://www.tralala.gr/despina-vandi-parousiastria-xana-tou-ellinikou-telikou-eurovision/#sthash.bGDy2uZa.dpuf

  22. Στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, καθώς μπορεί επισήμως να ανακοινώθηκε ότι η χώρα μας θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο η ΝΕΡΙΤ, ο διάδοχος φορέας της ΕΡΤ που θα αναλάβει τη διοργάνωση, δεν έχει ακόμα συσταθεί.Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κάποιος να υπογράψει το συμφωνητικό με το οποίο θα παραχωρηθούν στο μουσικό κανάλι MAD τα δικαιώματα για τη συνδιοργάνωση του ελληνικού τελικού, όπως έγινε και πέρυσι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ