Μαυροβούνιο: O εκπρόσωπος για τη Eurovision 2014 είναι ο Sergej Ćetković!

Σε ειδική συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε σήμερα από το κρατικό κανάλι του Μαυροβουνίου RTCG, ανακοινώθηκε πως ο Sergej Ćetković θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στην ερχόμενη  Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Κοπεγχάγη της Δανίας στις 6, 8 και 10 Μαΐου.

Ο 37χρονος Sergej είναι ήδη διάσημος στο Μαυροβούνιο. Από το 2000, που ξεκίνησε η καριέρα του, κυκλοφόρησε 5 προσωπικά άλμπουμ, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε Σερβία και Μαυροβούνιο. Το 2007 έδωσε αρκετές συναυλίες σε Σερβία και Μαυροβούνιο, οι οποίες είχαν τεράστια επιτυχία, καθώς τα εισιτήρια είχαν ξεπουληθεί μέσα σε λίγες μέρες.

Το Μαυροβούνιο έκανε το ντεμπούτο του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision το 2007. Η φετινή συμμετοχή θα είναι η έκτη της χώρας, καθώς το 2010 και 2011 δε συμμετείχε για οικονομικούς λόγους στο διαγωνισμό. Το Μαυροβούνιο δεν έχει κατορθώσει ακόμη να περάσει την ημιτελική φάση και να προκριθεί σε τελικό της Eurovision. Η καλύτερη θέση της χώρας είναι η ενδέκατη στον πρώτο ημιτελικό του 2009 με την Andrea Demirovic και το τραγούδι “Just Get out of my life”.

Ακολουθεί το τραγούδι ” Pogledi u tami”, με το οποίο o Sergej Ćetković έκανε μεγάλη επιτυχία στη χώρα του:

http://www.youtube.com/watch?v=1ISVo46surk

 

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ξαναστείλουν αγριευτικούς αντεργκράουντ καλλιτέχνες στη γιουροβίζιον. Το περίμενα ότι θα στείλουν κάτι μέινστριμ. Αλλά τούτος ρε παιδί μου είναι πιο μπανάλ κι απ’ το να ακούς Ρέμο… Πω πω! Μαύρο χάλι!

  2. Μου φαίνεται ότι ο κύριος είναι κάτι σαν τον αγαπημένο μου Željko Joksimović, Με τις 4 συμμετοχές στο διαγωνισμό. Καλή του επιτυχία

  3. Μόνο Ιgranka ρε ! :p
    Δε νομίζω ότι το να πιθηκίσουν την πεπατημένη συνταγή της βαλκανικής μπαλάντας θα τους φέρει ιδιαίτερα υψηλά αλλά τι να κάνουν όταν 70χρονες επιτροπές φέρονται έτσι σε κομματάρες όπως το φετινό τους…

  4. Το Μαυροβούνιο μετα απο πολλούς πειραματισμούς που δεν του βγήκαν φαίνεται να ακολουθούν την συνταγή επιτυχίας των γειτόνων τους, δηλαδή αυτή της Βαλκανικής μπαλάντας. Δυστυχώς όμως για το συμπαθέστατο αυτό κρατίδιο, η συνταγή αυτή έχει αρχίσει και… μπαγιατεύει πλέον (δείτε Σλοβενία και Κροατία το 2012) και πρέπει ο Sergej να βρεί κάτι πολύ δυνατό σ’αυτό το στύλ για να πετύχει την υπέρβαση, που για το Μαυροβούνιο δεν είναι άλλη απο την πρόκριση στον τελικό.

  5. O ανεκδιήγητος προφανώς πρόεδρος της EBU καταδίκασε την επέμβαση της αστυνομίας για να σταματησει η κατάληψη στο κτίριο της ΕΡΤ και προειδοποιεί την Ελλάδα οτι η ΔΤ δεν θα γίνε δεκτή και δεν θα πάρουμε μέρος στην eurovision!

  6. ναι το διαβασα κι εγω αυτο με την απορριψη της ΔΤ απο την EBU…τελος παντων η ebu χανει….πραγματικα θαυμα θα ναι αν οι συμμετοχες φτασουν τις 35-36…δυο μερες πριν την ληξη της υποβολης των συμμετεχοντων χωρων κι ο αριθμος των χωρων που δηλωσαν “ναι” ειναι μονο 32….ωραιος διαγωνισμος θα γινει κι φετος με 14-15 τραγουδια ο καθε ημιτελικος 😛

    • Θα πάρουμε παράταση είπανε,απ’ότι ξέρω.Αλλά κι αν δεν…ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ..Ας μείνουν μεταξύ τους.Δε θα σκάσουμε κιόλας!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ