OGAE Greece: Μ.Π.Λ.Ε. 2013…Back to basics!

11 Νοεμβρίου 2012…Αρχιτεκτονική Live. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανακοινώνει τον μεγάλο νικητή του 10ου Μ.Π.Λ.Ε. Η ομάδα της Σουηδίας με το τραγούδι My heart is refusing me της νικήτριας της Eurovision 2012 Loreen επικρατεί της ψηφοφορίας.

16 Νοεμβρίου 2013…Αρχιτεκτονική Live. Η ώρα για τη μεγάλη γιορτή του OGAE Greece, το Μ.Π.Λ.Ε. (Μουσικό Παιχνίδι για Λάτρεις της Eurovision) έφτασε. Εκατοντάδες μέλη από όλη την Ελλάδα θα συναντηθούν για να παίξουν και να διασκεδάσουν σε μια γιορτή που φέτος ξεκινάει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής της. Μετά από την διαδικτυακή ημιτελική φάση, τα 20 τραγούδια που προκρίθηκαν συν την Σουηδία θα διεκδικήσουν αυτό το Σάββατο το βραβείο στο ετήσιο φεστιβάλ – θεσμό του Σωματείου μας.

Το ΜΠΛΕ ξεκίνησε δειλά το 2003 στη Θεσσαλονίκη σαν ένα παιχνίδι – προσομοίωση του διαγωνισμού της Eurovision μεταξύ φίλων, και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει τις νικήτριες του αγαπημένου μας διαγωνισμού Lys Assia (1956) και Anne Marie David (1973), την εκπρόσωπο της Σλοβενίας το 2007 Alenka Gotar, αλλά και εκπροσώπους της χώρας μας στη Eurovision, όπως η Μαντώ, η Μπέσσυ Αργυράκη και η Μαριάνα Ευστρατίου, αλλά και την εκπρόσωπο της Κύπρου το 2012 Ήβη Αδάμου.

Ο OGAE Greece χρόνο με το χρόνο βλέπει τα μέλη του να αυξάνονται και παράλληλα το ενδιαφέρον τους για το Μ.Π.Λ.Ε. να μεγαλώνει ολοένα. Το επίπεδο των φετινών συμμετοχών το αποδεικνύουν. Φέτος μετά τον εορτασμό των 10 πρώτων ετών του Μ.Π.Λ.Ε., η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να ανοίξει έναν νέο κύκλο, επιστρέφοντας “Back to Basics” στο βασικό κομμάτι του ΜΠΛΕ, δηλαδή το ίδιο το παιχνίδι και τα μέλη του OGAE Greece. Υπό αυτό το πρίσμα την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Πρόεδρος του OGAE Greece και πρώην I.C. του OGAE International Αντώνης Καρατζίκος.

Πολύ μουσική, εξαιρετικά τραγούδια, ψηφοφορία, εκπλήξεις και ένα άκρως ενδιαφέρον interval, με επίκεντρο… τα μέλη του OGAE Greece, σε μια βραδιά που για μια ακόμη χρονιά θα μας μείνει αξέχαστη.

Μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε στην ειδική ιστοσελίδα του Μ.Π.Λ.Ε. 2013.

Ο OGAE Greece και η Οργανωτική Επιτροπή του ΜΠΛΕ 2013, σας προσκαλούν να παίξετε και να διασκεδάσετε μαζί μας, αυτό το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα, στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, Ελασιδών 6 (Είσοδος 6 ευρώ για όλους που θα αντιστοιχούν σε μπύρα, κρασί ή αναψυκτικό/χυμό).

 

Λουκάς Βλαβιανός

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ