ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η ανακοίνωση του εκπρόσωπου και οι φήμες!

Ο Ολλανδικός τηλεοπτικός φορέας TROS, ανακοίνωσε πως για το 2014 θα προχωρήσει ξανά σε απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη όπως έκανε και το 2013, και όπως φάνηκε του βγήκε σε καλό. Η αποκάλυψη του καλλιτέχνη θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου και αυτό όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησε μια σειρά από φήμες όσον αφορά στο ποιος θα είναι αυτός.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει τη χώρα της, είναι η πολυβραβευμένη Ολλανδή τραγουδίστρια της country και pop, Ilse DeLange, που αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα ονόμα της χώρας.  Δε μένει παρά να περιμένουμε ως τις 25 Νοεμβρίου ώστε το TROS να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτή τη φήμη.

Το 2013 η Ολλανδία κατάφερε να βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά από το 2004. Η Anouk με το Birds της, προκρίθηκε 6η από τον Α’ Ημιτελικό με 75 βαθμούς, και κατέληξε 9η στον Τελικό με 114 βαθμούς.

[youtube id=”n5iazXvMw5o” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ενδιαφερον μουσικο ειδος….απο το 2012 βλεπω μια ανανεωμενη ολλανδια που προτεινει καθε χρονο κατι καινουριο(πχ περυσι) κι γι αυτο κι ανταμοιφτηκε 😉 καλη επιτυχια ολλανδια!!!! 🙂

  2. Ας στραφούμε πλέον και στη δυτική Ευρώπη γιατί έχουμε κουραστεί με τους ανατολικούς.

  3. Διαφωνώ με το κρατικό κανάλι TROS της Ολλανδίας. Η γνώμη μου είναι οτι θα έπρεπε φέτος να γίνει μια ανοιχτή επιλογή και για το τραγούδι και για τον καλλιτέχνη.. επειδή το 2013 πέτυχε, δεν σημένει οτι θα πετύχει και φέτος το 2014. Εξάλου η Ολλανδία δεν έχει πολλά περιθώρια γιατί έκανε ”μαύρα μάτια” να δει τελικό. !!
    Παρόλ’αυτά, της εύχομαι καλή επιτχία όπως και σε κάθε χώρα.

  4. Αφού έκανε μια δυνατή αρχή από το 2012 παρόλο που τότε αδικήθηκε ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Εκτός από την πολύ ωραία συμμετοχή του 2012 και την κορυφαία του 2013 μια άλλη ικανοποιητική ήταν εκείνη του 2006. Μακάρι να επιλεχθεί ένα ωραίο τραγούδι απ’όλες τις απόψεις και να μην κάνει να ξαναπεράσει 9 χρόνια στον τελικό!

  5. Είναι απίστευτο που τα τελευταία χρόνια η Ολλανδία έχει καταφέρει να αποσπάσει τη συμπάθεια των περισσότερων eurofans, στέλνοντας …κάντρι και μιούζικαλ! Είναι υπέροχα πλάσματα οι eurofans, με επίπεδο και με αξιόλογες μουσικές καταβολές.
    -Η Ilse DeLange είναι εκπληκτική καλλιτέχνις. Πάμε γερά ρε Ολλανδία! Πάρε μας πάλι τα μυαλά!

  6. Τη βλέπω να το σηκώνει μέσα στη δεκαετία την Ολλανδία,χαλαρά!Λεφτά υπάρχουν….Εδώ την παιδική την έχει ξεσκίσει.2 φορές έχει διοργανώσει και έχει κατ’ εμέ τις καλύτερες διοργανώσεις του διαγωνισμού!Νομίζω οτι μπορεί επάξια και τη ”μεγάλη”!!!Καλή τύχη!

  7. Το 2012 που έστειλε αυτό το είδος έμεινε στον ημιτελικό.Και γενικά αυτό το στυλ τραγουδιού στη eurovision δε μπορώ να πω ότι έχει στεφθεί με επιτυχία.Αλλά ας μην προτρέχω.Είδωμεν!

  8. Το 2012 δεν ηταν country μουσικη ηταν η χαιντι στο λιβαδι…Δεν εχεις ακουσει γαινεται τι ετσι πραγματικη country:P

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ