ΕΥΡΙΔΙΚΗ: Παράλληλες Διαδρομές…στην Αρχιτεκτονική!

Η αγαπημένη σε όλους μας Ευριδίκη θα πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου και το επόμενο 19 Οκτωβρίου στη γνωστή μας Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, στην οδό Ελασιδών 6.

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές από την ξένη και ελληνική ποπ-ροκ σκηνή αλλά και με δύο συνεργασίες που θα εντυπωσιάσουν και που σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τη Eurovision.

Στις 12 Οκτωβρίου μαζί της στη σκηνή ο Χρήστος Δάντης και στις 19 Οκτωβρίου η Ηρώ!

«Παράλληλες διαδρομές» για τρεις καλλιτέχνες της ίδιας γενιάς, με παράλληλες διαδρομές, σπουδαία τραγούδια, έχοντας αφήσει όλοι το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία, ξεχωρίζουν για το ταλέντο και το ήθος τους και συνεχίζουν με την ίδια ενέργεια και αγάπη να κάνουν ακόμα πιο σημαντικά βήματα, με την ωριμότητα πια που τους χαρακτηρίζει.

Δυο συνεργασίες έκπληξη που σίγουρα θα μας χαρίσουν σπουδαίες ερμηνείες, μοναδικά ντουέτα και υπέροχες στιγμές!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των 2 εμφανίσεων: «Μικρές ιστορίες, στιγμές καθημερινές, άνθρωποι αγαπημένοι που πορεύονται σε παράλληλες διαδρομές με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν, τους ήχους που ζωγράφισαν έναν κόσμο αλλιώτικο και ζωντάνεψαν τα όνειρα μας… «

Οι 2 βραδιές θα ξεκινήσουν στις 22:30 το βράδυ και ο OGAE Greece εύχεται καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όσους θα βρεθούν εκεί.

Λουκάς Βλαβιανός

Related posts

2 Thoughts to “ΕΥΡΙΔΙΚΗ: Παράλληλες Διαδρομές…στην Αρχιτεκτονική!”

  1. dimitrisesc

    Ωραίες συναντήσεις επί σκηνής!

  2. Βαντζελής

    Ήντα καλά!

Comments are closed.