EUROVISION 2013: Οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα καλύτερο group στα βραβεία του ESCRadio!

Για 7η χρονιά, ακροατές από όλο τον κόσμο ψήφισαν για την ανάδειξη των καλύτερων στα ετήσια βραβεία του ιδιαίτερα δημοφιλούς θεματικού διαδικτυακού ραδιοφώνου για τη Eurovision, ESC Radio. Τα βραβεία ξεκίνησαν το 2006 και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με μόνη εξαίρεση το 2010.

Το κοινό έχει μόλις μια εβδομάδα για να ψηφίσει τις αγαπημένες του συμμετοχές της χρονιάς σε 4 κατηγορίες: Καλύτερο Τραγούδι, Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνις, Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης και Καλύτερο Γκρουπ.

Τις δύο πρώτες κατηγορίες κέρδισε το Ηνωμένο Βασίλειο με το Believe in me και την Bonnie Tyler αντίστοιχα, η οποία στη Eurovision βρέθηκε στην 19η θέση. Καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης για φέτος είναι ο Marco Mengoni από την Ιταλία ο οποίος στο διαγωνισμό του Malmö βρέθηκε στην 7η θέση, ενώ η συνεργασία των Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη που έφεραν για πρώτη φορά την Ελλάδα στην 6η θέση κέρδισαν το βραβείο Καλύτερου Group.

[youtube id=”-agn-ERgTXA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”S8oaxDV1q6o” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”_AfrOZersNk” width=”600″ height=”350″]

Τα αποτελέσματα αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαριτήρια στα παιδιά γι’αυτήν την διάκριση, τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Όσο για την Bonnie για εμένα ούτε η καλύτερη τραγουδίστρια ήταν ούτε είχε το καλύτερο τραγούδι.

  2. μπραβοοοοο! 🙂
    αα στην wikipedia λεει πως η ελλαδα στον ogae second chance θα στειλει το “angel” κατι μου λεει πως μετα την εξαιρετικη 6η θεση στην eurovision σε αυτον τον διαγωνισμο θα βγουμε πρωτοι η δευτεροι(καθως φαβορι νομιζω ειναι κι το bombo της νορβηγιας) 😀 καλη επιτυχιααααα στα παιδια!(alex leon κι georgina) κι ευχομαι μετα απο κανα 2 χρονακια να τα δουμε κι στην κανονικη eurovision 🙂

  3. Bravo sta paidia kai ston agathona!!
    tha simfoniso me to sxolio tou para pano xristi opou leei oti h tragoudistria Bonnie einai h kaliteri… 😉

  4. Mετα απο αυτο το αρθρο ,πολυ φοβαμαι καποιος -ονοματα δεν λεμε γιατι δεν τα θυμομαστε κιολας τοσα πολλα παρατσουκλια-θα χρειαστει τα Xanax του.

  5. Kate where are you? Τα μαθες τα νεα? Καλυτερος καλλιτεχνης λεει ο νεαρος με τις φαβοριτες….Τι καταφωρη αδικια ειναι αυτη απεναντι στον κομη Σεζαρ??????

    • marika μου, αίσχος! Μόνο αυτό μπορώ να ‘πω…! 🙂
      Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν στεναχωριέμαι και πολύ! Γιατί με παρηγορεί το γεγονός, ότι με το να ανακηρύξουν οι ακροατές του escradio, καλύτερο τραγούδι το “Believe in me” δείχνουν, ότι από καλό γούστο….άστα να πάνε! Άρα, εκ των πραγμάτων, ο σικάτος Θεός μου, δεν θα είχε καμμία ελπίδα. 😀

  6. Ρε παιδια κρυφο μας το κρατανε για το πότε θα γίνει ο ogae second chance ή δεν ξέρει κανείς??

      • Ευχαριστω Kate! Παντως εγω πιστευω οτι μεσα στην τριαδα θα ειμαστε σιγουρα..οσο για πρωτια λιγο χλωμο..

      • geomike να ‘σαι καλά. Ελπίζω η Ελλάδα να πάει καλά (αν και δεν έχει και πολύ σημασία τελικά), γιατί το τραγούδι μας είναι εξαιρετικό! Βέβαια, στο διαγωνισμό έχει αποδειχτεί, ότι δεν μετράνε και τόσο τα εξαιρετικά τραγούδια ή οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες! 😉

    • Εγώ πιστεύω ότι θα βγεί πρώτος ο Φινλανδός και ότι η Ελλάδα θα έρθει 3η-5η. Όσο για την σειρά εμφάνισης δεν παίζει κανένα ρόλο, οι funs έχουν ακούσει τα τραγούδια τόσες φορές που είτε τους βάλεις κάποιο τραγούδι πρώτο είτε τελευταίο την ίδια άποψη θα έχουν.

  7. Γιατι να βγει πρωτη η Bombo? Eιναι ομορφη κοπελα ομως δεν εχει την σπουδαια φωνη.
    @Kate εχεις δικιο .Δεν κανουν τα βραβεια τον καλλιτεχνη!Ασε,που υποψιαζομαι οτι τους εφαγε η ζηλια για ΤΟ ροζ φουλαρι.

  8. Στην κατηγορία καλύτερο τραγούδι στην συγκεκριμένη ψηφοφορία ήρθαμε 19η αποδεικνύοντας όταν σαν τραγούδι πάλι δεν αρεσαμε αλλα πήγαμε καλα στο κοινο το Σάββατο του διαγωνισμου λόγω του χαμηλού επιπέδου και των πολλών βαρέων μπαλαντων σε συνδυασμό με την τρέλα των παιδιών !

    • Στην κατηγορία αυτή όμως, πρώτη ήρθε η Αγγλία που πάτωσε στον διαγωνισμό παρ’όλα αυτά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ