Κλείνει η ΕΡΤ! [UPD: Η Αντίδραση της EBU]

Η διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ, ανακοινώθηκε σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμος Κεδίκογλου. Όπως αναφέρθηκε, στη θέση της θα δημιουργηθεί σύγχρονος δημόσιος οργανισμός ραδιοτηλεόρασης, ενώ το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά. Ο νέος οργανισμός που θα δημιουργηθεί, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό που θα προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια και με βάση νέο σύγχρονο οργανόγραμμα. Μέχρι τη λειτουργία του αυτού νέου οργανισμού οι πολίτες δεν θα πληρώνουν τέλος για την ΕΡΤ.

“Η σημερινή ΕΡΤ έχει εξελιχθεί σε ένα σκάνδαλο που το βλέπουν καθημερινά όλοι, αλλά δεν τόλμησε να το αγγίξει κανείς. Αυτά όλα τελειώνουν σήμερα. Και τελειώνουν οριστικά. Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ. Με το ισχύον νομικό πλαίσιο και με κοινή υπουργική απόφαση σταματούν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σήμερα το βράδυ. Και στη θέση της ΕΡΤ θα δημιουργηθεί ένας σύγχρονος, δημόσιος – αλλά όχι κρατικός, ούτε κομματικά ελεγχόμενος – Οργανισμός Ραδιοτηλεόρασης”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Κεδίκογλου.

Ο OGAE Greece εκφράζει τη λύπη του για τις εξελίξεις, όμως επιφυλάσσεται μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα γεγονότα. Ίσως η Κυβέρνηση επιτύχει την εξυγίανση που θέλει για την ΕΡΤ, σε κάθε περίπτωση όμως η ξαφνική αυτή απόφαση που ακολουθείται από χιλιάδες απολύσεις είναι δυσάρεστη.

Πολλοί επισκέπτες του ogaegreece.com και φίλοι του OGAE Greece επικοινώνησαν μαζί μας ρωτώντας για το πόσο αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν τη συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision. Σίγουρα αυτό το θέμα δεν είναι ύψιστης σημασίας για την Κυβέρνηση, όμως είναι κατανοητή η αγωνία των Ελλήνων (και όχι μόνο) φίλων του θεσμού. Ο OGAE Greece θα περιμένει να δει πως θα διαμορφωθεί ο νέος αυτός οργανισμός που θα τεθεί σε λειτουργία σε τρεις μήνες, παρακολουθώντας φυσικά όσο γίνεται από κοντά τις εξελίξεις για τις οποίες θα ενημερώνει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του.

Ομάδα Ogaegreece.com
OGAE Greece

[UPD: Η Αντίδραση της EBU]
Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων όσον αφορά στο κλείσιμο της ΕΡΤ, η EBU έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας του να αλλάξει αυτή του την απόφαση. Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αυτή, η EBU αναγνωρίζει την ανάγκη μείωσης των εξόδων στην Ελλάδα, τονίζει όμως τη σημασία της παρουσίας της Δημόσιας Τηλεόρασης σε μια χώρα που περνάει δυσκολίες και κλείνει λέγοντας πως είναι μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της ώστε να συνεχίσει η ΕΡΤ ως ένας πραγματικός δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της EBU εδώ (στα Αγγλικά)

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να αλλαξει η αποφαση εδω και τωρα!!!!! πολυ καλα κανει η ebu εδω υπαρχουν συμβολαια! πως το κλεινεις εσυ το μαγαζι τι ειναι η ερτ μπακαλικο;;;;;;ΑΙΣΧΟΣ

  2. Δηλαδη εμεις θα συνεχισουμε ή οχι να περνουμε μερος και να παρακολουθουμε Eurovision?

  3. Καταρχήν συγνώμη κιόλας αλλά όταν ο Παπαδόπουλος έπερνε τα εκκατομύρια για 3 ώρες εκπομπή τότε όλα μέλι γάλα! Δεν λέω δυσσάρεστη η απόφαση αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.. Καλά έκαναν με τις απολύσεις! Όσο για την EBU και την συμμετοχή μας στη eurovision δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε αυτό!!! εάν αυτός ο τηλεοπτικός φορέας που θα δημιουργηθεί (και αν δημιουργηθεί) είναι σε θέση να μεταδόσει έναν τετιο διαγωνισμό τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Απο την άλλη για να γίνονται απολύσεις συμμένει και μείωση εξόδων και μείωση εξόδων σημαίνει αποχή απο την eurovision! και όπως κάθε χρόνο τηρείτε η παράδοση με το θρίλερ της συμμετοχής της Ελλάδας που κάθε χρόνο στο τέλος λύνετε. Φέτος όμως; προσωπικά έχω κακκό προαίσθημα

  4. Η επιστολή της EBU δε νομίζω να ταρακουνήσει τον πρωθυπουργό. Κρίμα για τους χαμηλόμισθους που θα μείνουν άνεργοι. Έπρεπε από χρόνια να είχαν γίνει αλλαγές αλλά οι πολιτικοί το έστησαν έτσι το σύστημα!! Ντροπή τους, το πρόβλημα δεν λύνεται με λουκέτο!!! Τελικά η χούντα δεν τελείωσε το 73. Αλήθεια, το κανάλι της βουλής γιατί δεν κλείνει???? Κι εγώ έχω πολύ κακό προαίσθημα για την συμμετοχή μας το 2014 στην Eurovision, εκτός κι αν επιτρέπεται να πάρει τα δικαιώματα κάποιο ιδιωτικό κανάλι….δεν ξέρω….

    • Αμάν μ’αυτά τα τσιτάτα με τη χούντα και το 73 που ειναι και μέγα ιστορικό λάθος!Η χούντα έπεσε το 74!LOl!Πολιτικοί που διόριζαν ρουσφέτια αλλά και συνδικαλιστές της ΕΡΤ φταίνε αλλά τώρα τι να λέμε…

      • Εντάξει βρε Δημήτρη, ας μην κολλήσουμε με το 73-74. Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι θα στήσουν ένα χουντοκάναλο και θα βολέψουν αυτούς που θέλουν! Δεν αλλάζει η νοοτροπία!!!

      • Οσοι ψηιφισαν ΝΔ ηξεραν οτι στηριζαν τις πολιτκες αυτες…
        ΠΑΣΟΚ το ιδιο με πανω
        ΔΗΜΑΡ…οι υποκριτες…. ξερανε ολοι οτι θα συμ,φωνουσε με μια κυβερνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να περνανε τα μνημονια…

        ΑΡΑ οσοι τους ψηφισαν…ας μην λενε οτι επεσαν απο τα συννεφα… ειδικα μην διαμαρτυρεστε για τα χαρατσια , τους φορους κτλ…. τα ξερατε κυριοι!!!!!

    • NAI PSIFISTE XRISI AYGOI ESYS -_-
      tcp den einai sizitisi pou afora ton ogae tr alla den ta blepw kala ta pramata sistixos :’/
      den perimena pote tetia katali3i re gamoto gia tin eurovision eixe pistepsi oti tha apoxorisoume alla auto pou egine tr einai san efialtis krima… alla kapia stigmi prepei n mpoune kapia pramata stin thesi tous! opote den me niazi toso poli h eurovision para to melon m!

      • ειδες…επαληθευομαι τελικα… αμεσως οποιος λεει κατι αλλο σε αυτη την χωρα ειναι χρυσαυγητης…

        μπραβο….

        ενταξει εσεις οι σωστοι ψηφιστε ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ… αλλα βουλωστε το και πληρωστε τα χαρατσια σας….

      • me sigxoris alla eimai IPER tou na klisi h ert edw kai tr opos egine eimai poli xaroumenos pou peta3an e3w ola auta ta lamogia pou trome me ta dika mou leuta opote sta @@ mou kai h eurovision kai mhn sosoume kai 3anapame!

  5. To οτι υπάρχει φαγοποτι στην ΕΡΤ ειναι αληθεια, αλλα ο τροπος αυτος δεν θυμιζει σε τιποτα δημοκρατια… κατι αλλο θυμιζει…

    Οι κυριοι αυτοι …ας μας πουν για την κυρια που εβαλαν με το ζορι στην ΕΡΤ επειδη ειναι συγγενεις καποιου βουλευτη που το κομμα του ειναι στην εξουσια….???

    Ο τροπος ειναι που σε κανει και αντιδρας σε αυτη την αποφαση…. λαμογια υπαρχουν….απλα διωξτους…. αλλα επειδη εγινε το θεμα με την ΔΕΠΑ βρηκαν θεμα να αποπροσανατολισουν την κοινη γνωμη…. σωστα?? Το ειχαν στο προγραμμα τους…απλα τους ηρθε λουκουμι… να το κανουν τωρα λογω του φιασκου που εγινε με την ΔΕΠΑ….

    Οσο για την αγωνια για την συμμετοχη στον διαγωνισμο…ειναι ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ να το λεμε τωρα οταν απολυονται 2500 κοσμος…γιατι αναμεσα σε αυτους υπαρχουν και ατομα που εργαζονταν σκληρα και αμοιβονταν λιγο…. δεν ειναι ολοι λαμογια….

  6. mia lexi….XOUNTA! autes stigmes prepei na mas noiazei na min einai anoixti i ert giati den noite kratos tou ditikou politismou na min exei dimosia tileorasi! ego ta lega kai mou to paizate exipnoi oti tha ksanaanoxei kaliteri. auto na pate na to peite stous 2.700 ergazomenous pou tha meinoun anergoi. kai ego eimai fan tis eurovision alla auta einai deutereuonta

    • σου λεει κατι εσεαν οτι απολυεται κοσμος? Οτι υπαρχουν πανω απο 1,200,000 ανεργοι σε αυτη την χωρα?

      Μερικοι το βιολι σας…. γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε…… πολυ χαμηλο το επιπεδο… τελικα του κοσμου αλλα και των πολιτκων κομματων….

      Μη φοβασαι θα παει eurovision… αντε πεσε για νανι τωρα….

  7. Είμαι καμμενος από τα 5 μου με την eurovision και αν δεν πηγαίναμε θα τρελαινομουν. Με αυτα που βλέπω να πλησιάζουν όμως χεστηκα. Η χώρα βουλιάζει. Ας την δούμε on line ρε παιδιά δεν έγινε και τίποτα.

  8. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι η eurovision έχει τελιώσει. Και έχει τελιώσει γιατί ΔΕΝ υπάρχει Ευρώπη! 2012 αποχώρησε η Πολωνία, το 2010 η Τσεχία, η Ανδόρρα και το 2014 η Ελλάδα. Σιγά σιγά θα γείνουν τόσες πολλές οι αποχωρήσεις που περίπου στο 2016 (εαν φυσικά υπάρχει ο διαγωνισμός) θα συμμετέχουν 10 χώρες.
    Ξεκινήσαμε το 1956 με 10 και θα σταματήσει π διαγωνισμός σε 4-5 χρόνια με 10 συμμετοχές .

  9. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ….ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ;ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΡΤ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ EUROVISION ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ…..ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ;ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

  10. Και ναι λοιπόν,για μια ακόμη φορά και εντελώς τυχαία φυσικά (ας γελάσουμε δυνατά όλοι μαζί!), η Χρυσή Αυγή στηρίζει ακριβώς το ίδιο με τη Νεα Δημοκρατία για το φασιστικό φίμωμα της δημόσιας τηλεόρασης και την απόλυση 2.700 ανθρωπων. Οπως ακριβώς εκαναν οι “πατριώτες” με το νομοσχέδιο για τη φοροαπαλλαγή των καναλαρχών, το άλλο για τη φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών, την ίδρυση του ΤΑΙΠΕΔ (ταμείου ξεπουλήματος όλης της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου), την ΕΝΤΟΣ μνημονίου ανακήρυξη της ΑΟΖ που δίνει ΟΛΟ τον ορυκτο μας πλούτο στα διεθνη αρπακτικά, την παραχώρηση του χρυσού μας στη Χαλκιδική στον “εθνικό νταβατζή” Μπόμπολα, την πώληση ελληνικων νησιών! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ;

    Ερχονται εκλογές πιθανόν παίδες και συγκυβέρνηση ΝΔ-Χρυσή Αυγή για να συνεχίσουν την εξυπηρέτηση των Γερμανικών συμφερόντων από κοινού. Βγάζει μάτι! Όλη η ιστορία με την ΕΡΤ φαινεται πως έγινε εν αγνοία ΠΑΣΟΚ κ ΡΗΜΑΔ. Προσωπική απόφαση Αντωνάκη για να τους ξεφορτωθεί; Αν καταφέρει να τους εξοργίσει και “ρίξουν” την κυβέρνηση. Παρακαλέσει γι’αυτό! Θα τους ρημάξει εκλογικά με κατηγορία ότι έσυραν ανεύθυνα τη χώρα σε αστάθεια και θα κυβερνήσει ξανά με επανεκκίνηση της τετραετίας του. Αλλάζοντας απλά τους “συνεργάτες” του με τα άλλα υποχείρια των γερμανικών συμφερόντων, τα ναζάκια… Εκείνους που ΤΥΧΑΙΑ έλειπαν απ’τη βουλή τη μέρα της συζήτησης για τις Γερμανικές αποζημιώσεις του Β´ Παγκοσμίου,εκείνους που χθες δεν εμφανίστηκαν καν στο Δίστομο στην επέτειο της σφαγής από τους Γερμανούς κι έβγαλαν μόνο μια ανακοίνωση του κώλου για την αιματοχυσία για ξεκάρφωμα. Τη Χρυσή Αυγή βρε κουτά,μην εκπλαγείτε ΚΑΘΟΛΟΥ!

    • Πωπω…το καημενο το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ… δεν το ξεραν…..

      Αει καλα….. τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο….

      • ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΡΗΜΑΔ συνένοχοι είναι για όσα έχουν γίνει στη χώρα.Αυτό που είπα είναι ότι ο Σαμαράς πιθανόν να θέλει να αλλάξει συμπαίκτες στη συγκυβέρνηση και να αλλάξει το πασοκ και τη δημαρ με τη χρυση αυγή δεν είπα ότι πασοκ και δημαρ είναι αθώοι..Απλά δεν τους χρειάζεται πια τίποτα παραπάνω

  11. Για την ώρα πάντως, το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί, είναι η συμμετοχή μας ή όχι, στη Γιουροβίζιον. Ας δούμε την πραγματική διάσταση του ζητήματος.

  12. Αγαπώ την Γιουροβίζιον αλλά προεχουν αλλα σημαντικότερα ζητήματος πλέον ! Τουλάχιστον φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά ! Με μια πολυ καλη 6η θέση 🙂

  13. Παιδια δεν ειναι τελεσιδικο οτι φευγουμε.Μπορει αυτο το νεο καναλι που θα δημιουργηθει να στειλει συμμετοχη και να μεταδωσει τον διαγωνισμο. Βεβαια αυτα φανταζουν πολυ μικρα μπροστα στο οτι χιλιαδες ανθρωποι εχασαν τις δουλειες τους. Κριμα και παλι κριμα αυτο που ζουμε δεν εχει προηγουμενο!

  14. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 1.500000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ Κ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 400 ΕΥΡΩ ΜΕ 10.0000 ΠΟΛΙΤΕΣ 5 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ 19 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ Κ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΟΛΗΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΤΡΩΓΑΝ Κ ΕΠΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Κ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΤΛ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ…ΤΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΟ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΗΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΥΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ Η ΕΡΤ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ….

  15. Απολύθηκαν οι λίγοι που μπήκαν με μέσω και οι πολλοί που ήταν σωστοί επαγγελματίες. Δεν πίστευα ότι θα το πω ποτε αλλα μπροστά σε αυτα χεστηκαμε αν θα παει η ντεμη η φουρνιά η οποιοδήποτε άλλο ξεκωλο.

  16. Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ (Π.Χ. ΑΝΤ1) ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ “ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ” ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ-ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ “ΑΓΑΣΤΗΣ” (ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣ Ή ΘΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ;;; ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΩΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΤΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΩΣ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ Μ.ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΙΥΚΟΥ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΟΡΧΗΣΤΡΑ, ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΚΑΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ” ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ;;; ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ; …
    Υ.Γ.:ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΛΟΓΙΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤ1, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΞΕΝΑΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΤΑΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.Η ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΥΛΟΓΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ….ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ (ΠΑΛΙΑ ) ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΛΗΣ (ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ).ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΙΣΧΡΗ: “ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ”…
    ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑ “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ” ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΜΕ’ ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ.

  17. αυτον τον κεδικογλου ποδο δεν τον παωω!!!! αυτος δεν ηταν που ελεγε η ελλαδα να μην συμμετεχει ουτε το 2013 στον διαγωνισμο….γιατι…?για να καλυψει αυτος τις δικες του σπαταλες κι ολοι οι “μεγαλοι πολιτικοι”….. τα προγραμματα τις ερτ(eurovision ποδοσφαιρο κλπ)δεν χαθηκε ο κοσμος θα προβληθουν κι απο αλλα καναλια το θεμα ειναι με τοσες χιλιαδες ανθρωπους που για να καλυψουν τις σπαταλες τους οι πολιτικοι εκλεισαν την ερτ αφηνοντας τους ανεργους….πραγματικα ντρεπομαι για την ελλαδα 🙁 ελπιζω η επεμβαση της ebu να αναγκασει την κυβερνηση(ο θεος να την κανει)κι το ελληνικο κρατικο καναλι να ξαναλειτουργει κανονικα…..το μονο καναλι που πρεπει να φυγει οπωσδηποτε απο τους τηλεοπτικους δεκτες μας ειναι το κωλοκαναλο της βουλης….(συγγνωμη κ για την εκφραση)….αντε μωρεεεε η ελλαδα βουλιαζει κι ουσιαστικα διαλυεται κι σεις πολιτικοι του κ*λου το χαβα σας…σας φταιει τωρα η ερτ κ η καθε ερτ κι αφηνεται χωρις λογο χιλιαδες πολιτες ανεργους….
    για ακομα μια φορα ΝΤΡΟΠΗ
    ειμαι μολις 15χρονων κι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για την χωρα μου που ναι εδω που ναι εξ αιτια των πολιτικων….κι εδω κολλαει το…”αφου μαζι τα φαγαμε,κ.βενιζελο κλπ γνωστοι-αγνωστοι,γιατι μονο εμεις πειναμε”?? :/
    ΕΛΛΑΔΑ…..ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ-ΚΟΥΤΩΝ! 🙁

  18. Κωστα( οχι ο Κωστας..Κ ο αλλος) να μαντεψω… εισαι νεο δημοκρατης εε; Απ τα λεγομενα σου το καταλαβαινω.

  19. Κανεις δεν λεει οτι δεν γινονταν κατασπαταλιση δημοσιου χρηματος στηνΕΡΤ… φαγοποτι κτλ…Αλλα ποιος θα κανει την καθαρση? Αυτος που εβαλε τοσα ατομα απο το παραθυρο, αυτος που διορισε δημοσιογραφο πυο πριν λιγο εδειχνε κωλους στα δελτια του?

    Αυτο ειναι το θεμα…. ποιος κανει την καθαρση…το λαμογιο…. ΑΡΑ φτιαχνουν νεο στρατο ψηφοφορων…. θεωρειτε οτι θα μπουν αξιοπκρατικα?
    Και γιατι δεν εκανε 1500 απολυσεις και αν αλλαζε το καθεστως της ΕΡΤ?

    Καλα… εχετε να πληρωνουμε τηλεαστερες πχ Θρασκαι που επειδη δεν εχουν εκπομπες θυα μπουν στην ΝΕΡΙΤ…. και θα λεμε… πωπω…εκανε τομες ο Αντωνακης,….ο αντωανκης που ως υπουργος πολιτισμους διορισε σοτ μουσειο της Ακροπολης την μιση Καλαματα… ναι αυτος ο ανθρωπος θα κανει καθαρση….
    το αλλο με τον τοτο το ακουσατε???

  20. Ενώ συμφωνώ επί της αρχής οτι το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι λαθος,τα περισσότερα σχόλια είναι γραμμένα με τρόπο υπερβολικό και ανώριμο που καταντούν εκνευριστικά.
    Η ΕΡΤ χρειάζεται ριζικές αλλαγές και πάταξη της διαφθοράς.Νομοσχέδιο έτοιμο υπάρχει εδώ και 1.5 χρόνο αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ γιατί η πλειοψηφία των βουλευτών και οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ το πολέμησαν άγρια…Επίσης,δεν εμπιστεύομαι οτι οι Σαμαράς και Κεδίκογλου θα επανιδρύσουν μια σύγχρονη και ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση στο πρότυπο του BBC.Ο βίος και η πολιτεία τους ειναι αμαρτωλή οπότε είμαι ΠΟΛΥ επιφυλακτικός.
    Υπάρχει κίνδυνος να μην συμμετάσχουμε του χρόνου αλλά αυτό που είναι θετικό είναι οτι τον Ιανουάριο η Ελλάδα αναλαμβάνει για ένα εξάμηνο ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. οπότε ίσως θεωρήσουν οτι δεν νοείται να απέχουμε…

  21. Bγάζει μάτι ότι αυτή η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ οφείλεται στους εξής λόγους
    1) Να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις της τρόϊκας για απολύσεις 2000 υπαλλήλων
    2) Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απο την αποτυχία πώλησης της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ στους Ρώσους
    3) Να πουλήσει μαγκιά ότι δήθεν τα βάζει με το συνδικαλιστικό – δυμοσιουπαλληλικό κατεστημένο και ίσως να πάρει κάποιες επιπλέον ψήφους, και δυστυχώς αν δείτε τις αντιδράσεις πολλώς στα social media συγχαίρουν αυτήν την απόφαση
    4) Φυσικά για να έχει μία ΕΡΤ πλήρως υποταγμένη σ’αυτήν γεμάτη απο γαλάζια παιδιά.
    Έλα όμως που ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν και αυτοί πολλούς δικούς στην ΕΡΤ και για να μην χάσουν και τις λιγοστές ψήφους που τους έχουν μείνει αντιδρούν στην απόφαση αυτή οπότε μάλλον πάμε σε εκλογές.
    Κατα την γνώμη μου σίγουρα υπήρξαν πολλές λαμογιές και σπατάλες στην ΕΡΤ αλλά το να κλείσεις εντελώς την δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας είναι τόσο λογικό όσο το να κλείσεις ένα νοσοκομείο ή ένα πανεπιστήμιο επειδή κάποιοι γιατροί ή κάποιοι καθηγητές τα έπερναν. Είναι εντελώς άδικο να χάνουν την δουλειά τους τόσοι άνθρωποι (μην μπερδεύεστε, τα κομματόσκυλα και οι καλοπληρωμένοι θα επαναπροσληφθούν στην νέα ΕΡΤ εις υγείαν των κορόϊδων).
    Όσο για την συμετοχή μας είναι πιό αβέβαιη απο ποτέ μιάς και μπορεί να γίνει αυτό που έγινε στην Πορτογαλία, οπου η κυβέρνηση προσπάθησε να ιδιοτικοποιήσει τον σταθμό και γιάυτόν τον λόγο δεν συμμετείχε η Πορτογαλία φέτως, βέβαια δεν τους πέρασε και οι Πορτογάλοι μάλλον θα ξαναεπιστρέψουν του χρόνου. Ελπίζω εν τέλει να υπάρξει μία βιώσιμη λύση.

  22. Σύμβολο αδιαφάνειας και σπατάλης , σύμφωνα με την πρωθυπουργάρα μας, η ερτ. Επειδή εκει κάτω στην Καλαμάτα προφανώς έχουν καεί εντελώς απ’ αυτά που πίνουν , να τον βοηθήσω να βρει τους υπεύθυνους που την κατήντησαν τέτοια. Λοιπον πρωθυπουργάρα μου, δυο συμμορίες υπερσπαταλες , υπερδιεφθαρμένες και εξαιρετικά επικινδυνες για τον τόπο έφτιαξαν αυτή την ερτ: της μιας η κεντρική γιάφκα είναι στη Συγγρού και σ’έχω δει πολλές φορές να δρασκελίζεις τη κεντρική της είσοδο. Της άλλης η γιάφκα ειναι στην Ιπποκράτους κι εκεί συχνάζει το παχύδερμο συνεταιρακι σου. Αντι της ερτ, πρωθυπουργέ μου, αν θέλεις να δεί προκοπή ο τόπος, αυτές τις δύο συμμορίες να διαλύσεις. Είναι και τρελοί μπαταχτσήδες και μας έχουν καταφεσώσει, παναθεμα τες.

    • Φιλε… πηγαινε στο Μουσειο της Ακροπολης και ρωτησε: Ποιος ειναι απο την Καλαματα?? το σιγουρο ειναι οτι το 90% θα απαντησει θετικα…..
      αν πει καποιος οτι τους εβαλε κανενας υπουργος (τότε) που εγινε πρωθυπουργος… απαπαπαπα πιπερι στο στομα

  23. Δεν αμφιβάλει κανείς ότι η ΕΡΤ είχε πολλές παθογένειες και στρεβλότητες, για τις οποίες ήταν όμως διαχρονικά υπεύθυνες οι κυβερνήσεις και οι διορισμένες από αυτές διοικήσεις της. Προφανώς θέλει αναδιάρθρωση και εξυγίανση. Τα ερωτήματα είναι:
    – Νομιμοποιούνται ηθικά να τις εξαγγέλλουν οι ίδιοι που τις δημιούργησαν;
    – Έχει οποιαδήποτε κυβέρνηση το δικαίωμα να ρίχνει μαύρο στη δημόσια τηλεόραση μέσα σε ένα βράδυ, σαν να είναι το μαγαζί του μπαμπά τους;
    – Μπορείς να αποκεφαλίζεις ισοπεδωτικά όλους τους εργαζόμενους εκεί, άσχετα από τον τρόπο πρόσληψής τους, το επίπεδο της δουλειάς τους και την αποδοτικότητά τους;
    Το τελευταίο που με απασχολεί στην παρούσα φάση είναι η Eurovision, όταν μένουν άνεργοι άνθρωποι. Έχω πάντως και εγώ την αντίληψη ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι απλά η πρόφαση για άλλες πολιτικές σκοπιμότητες και εξελίξεις.

  24. Οι μπακάληδες της Καλαμάτας και της Χαλκιδας δεν υπογράφουν διακρατικές συμφωνίες, ούτε συμμετέχουν σε συμπαραγωγές, η πιο σύνθετη οικονομική τους δραστηριότητα είναι το να κρατάνε τα τεφτέρια τους. Οταν θελήσουν να ανακαινισουν το μαγαζί. το κλείνουν, το ανακαινίζουν και το ανοιγουν μετά απο 3 μήνες ανακαινισμένο.
    Δυστυχώς για τον καλαματιανό μπακάλη που παριστάνει τον πρωθυπουργό και τον χαλκιδαίο μπακάλη που παριστάνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο,οι εθνικές ραδιοτηλεοράσεις δε λειτουργούνε μ’αυτλον ακριβώς τον τρόπο.
    υγ. Σαν σήμερα πριν απο 19 χρόνια πέθανε ο Μάνος Χατζιδάκιις.Το τρίτο πρόγραμμα σήμερα είναι βουβό.

  25. Ο μεταβατικός φορέας που θα συσταθεί μέχρι να οργανωθεί τελικά η ΝΕΡΙΤ-πληροφορίες λένε ότι θα εκπέμψει μέχρι τα τέλη Αυγούστου-δεν μπορεί να γίνει δεκτός ως μέλος της ΕΒU?Ξέρω οτι μας απασχολούν τόσα άλλα προβλήματα,αλλά σαν fan της Εurovision,νομίζω οτι δεν θα έχουμε Ελληνική συμμετοχή στην Εurovision 2014,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ