Η Μαντώ στην Αρχιτεκτονική!

Η αγαπημένη μας Μαντώ, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι φέτος το χειμώνα, και λίγο πριν την κυκλοφορία των νέων της τραγουδιών, θα βρίσκεται για δύο ιδιαίτερες εμφανίσεις τα Σάββατα 8 και 15 Ιουνίου και πάλι στο Γκάζι, στην Αρχιτεκτονική τον χώρο που φιλοξένησε τις δύο πρόσφατες διοργανώσεις του ΜΠΛΕ, του φεστιβάλ του OGAE Greece.

Από το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Η Μαντώ στην πιο ώριμη καλλιτεχνικά περίοδο της καριέρας της και έχοντας επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.

Αγαπημένα τραγούδια από την 25χρονη πορεία της, μεγάλες επιτυχίες της σε swing ενορχηστρώσεις, κομμάτια από την σύγχρονη διεθνή δισκογραφία και ένα ξεχωριστό ερμηνευτικό πέρασμα από μουσικές του κόσμου που έχουμε αγαπήσει στο παρελθόν, μέσα από την σπουδαία φωνή της Μαντώς που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Δυο ξεχωριστές βραδιές στο χώρο της Αρχιτεκτονικής με τραγούδια των: Florence and the machine, Aretha Franklin, Adele, Nina Simone και άλλες απρόσμενες συναντήσεις με τις οποίες η Μαντώ έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη.

Είσοδος με ποτό: 12€, Μπουκάλι 90€ (5 άτομα)
Kρατήσεις: 210 9014428, 210 3420842 & 697 8185871

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. A δεν πας καλά, σου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Στον ύπνο σου τον βλέπεις τον Αγάθωνα κάθε βράδυ και γράφεις γι’αυτόν σε κάθε άρθρο? Ξεπέρασέ το επιτέλους, ο Αγάθωνας και οι koza mostra πέτυχαν αυτό που ήθελαν, οι προβλέψεις σου για την συμμετοχή μας πήγαν άπατες, όσο περισσότερο χολή συνεχίζεις να βγάζεις τόσο θα γίνεσαι ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνεις?

  2. Η Μαντώ είναι μία απο τις μεγαλύτερες φωνές της Ελληνικής pop σκηνής, πιστεύω ότι η συμμετοχή της το 2003 ήταν αρκετά αδικιμένη, αν τότε υπήρχαν επιτροπές θα έπερνε πολύ καλύτερη θέση.

  3. Δίκαια πατωσαμε το 2003. Αυτο όμως δεν αναιρεί ούτε την καλή φωνή της Μαντώς ούτε την καριέρα της αλλα και φυσικά δεν θα βρίζουν τις τιμές σύμφωνα με την θεση στη Γιουροβίζιον. Σε αλλα μαγαζιά εμφανίζεται η Μαντώ σε αλλα ο Αγαθωνας.

  4. Η Μαντώ στην Αρχιτεκτονική??????
    Βγήκαν οι βάσεις απο τώρα?
    Μπράβο της,πάντως!Καλός φύτακλας και του λόγου της!!!
    Χααχαχαχαχαχαχα…………….

  5. Το 2003 το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Τελεία και παύλα. Φωνητικά η Μαντώ ήταν καλύτερη από της tATu οι οποίες βγήκαν τρίτες(!). Εν μέρει καταλαβαίνω, ήταν το πρώτο live των tATu, η Μαντώ είχε πολύ περισσότερη εμπειρία από αυτές και το τραγούδι μας ήταν ίσως λίγο αδιάφορο. Αλλά δεν αξίζαμε 17η θέση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ