ΜΠΛΕ 2011: Μια μεγάλη βραδιά για τον Ogae Greece!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το ΜΠΛΕ 2011, το ετήσιο φεστιβάλ του Ogae Greece. Μέλη του σωματείου μας, μαζί με πλήθος φίλων του θεσμού, συγκεντρώθηκαν στον εντυπωσιακό και φιλόξενο χώρο της «Αρχιτεκτονικής Live», για τη διεξαγωγή της πλέον επιτυχημένης εκδήλωσης στα χρονικά του παιχνιδιού. Παρουσιαστής ήταν ο πάντοτε ευρηματικός κι ευγενικός Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος «έκλεψε» για άλλη μια χρονιά την παράσταση με το ανεπανάληπτο χιούμορ του. Συνολικά 35 χώρες-ομάδες παικτών διεκδίκησαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, στον οποίο διαγωνίστηκαν 24 εξ’ αυτών. Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η ομάδα της Ιταλίας, αποσπώντας δύο βραβεία (κοινού και ομάδων). Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ μπορείτε να μάθετε από προηγούμενο άρθρο μας, πατώντας εδώ.

Την φαντασμαγορική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους τέσσερις κυρίες της Eurovision, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τέσσερις διαφορετικές περιόδους του διαγωνισμού: η Lys Assia (Ελβετία 1956, 1957, 1958, NF 2012), η Anne-Marie David (Λουξεμβούργο 1973, Γαλλία 1979), η Alenka Gotar (Σλοβενία 2007) και η Ήβη Αδάμου (Κύπρος 2012) κατάφεραν να ενώσουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους στιγμές μεγάλης συγκίνησης κι ευτυχίας. Οι τέσσερις ερμηνεύτριες ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν τις μεγάλες τους επιτυχίες, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού. Ο Ogae Greece απένειμε στις προσκεκλημένες ειδικές τιμητικές πλακέτες, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ.

Μέσα σε μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε και το ένατο ΜΠΛΕ, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η Lys Assia στη σκηνή του ΜΠΛΕ 2011

 

Η Anne-Marie David

 

Η Alenka Gotar

 

Η Ήβη Αδάμου

 

Απονομή βραβείου στη νικήτρια ομάδα του ΜΠΛΕ 2011 (ΙΤΑΛΙΑ: Θανάσης Νάκος, Δημήτρης Χριστόπουλος, Μαρία Θωμαϊδου, Γιάννα Σίμου)

 

Οι ερμηνείες των καλλιτεχνών στην «Αρχιτεκτονική Live»:

 

Κείμενο: Θανάσης Νάκος

Φωτογραφίες: Θάνος Τοκμάζοφ

Βίντεο: Ανδρέας Καλαϊτζής, Ogae Greece, youtube.com

 

 

 

 

 

 

 

Written by 

Related posts