EUROVISION 2013: Η πρώτη πρόβα του μεγάλου τελικού!

Η πολυαναμενόμενη στιγμή του μεγάλου τελικού του 58ου διαγωνισμού της Eurovision πλησιάζει εδώ στο ηλιόλουστο Malmö και ήρθε η ώρα για την πρώτη επίσημη πρόβα, μετά και από τη σειρά εμφάνισης που δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίς το πρωί από την EBU και το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Σουηδίας, SVT.

Το σόου ξεκινά με ένα βίντεο από με πρώτα πλάνα από το Μπακού, την περσινή διοργανώτρια πόλη. Με αφετηρία το Μπακού και με κύριο θέμα μια κάμπια σε όλα τα πλάνα περνάμε από όλες τις χώρες (από τη Μύκονο και πάλι στην Ελλάδα), για να καταλήξουμε στο Malmö, όπου φυσικά η κάμπια μετατρέπεται στην πεταλούδα, το κύριο θέμα του φετινού διαγωνισμού. Αμέσως μετά γίνεται η σύνδεση με τη Malmö Arena. Επί σκηνής βρίσκεται η χορώδία Avicii, η οποία τραγουδά τον ύμνο της φετινής Eurovision “We write the story” που συνέθεσαν οι Benny και Bjorn σε συνεργασία με τον Dj Avicii. Παράλληλα, από την ειδική γέφυρα, πάνω στην οποία είδαμε τη Loreen μαζί με τα παιδιά στον πρώτο ημιτελικό, παρελαύνουν οι καλλιτέχνες με τη σειρά εμφάνισής τους και κάθονται για λίγο πάνω στη σκηνή. Στη συνέχεια, η Petra Mede εμφανίζεται με φούξια τουαλέτα πάνω στη σκηνή και κηρσσει την έναρξη του διαγωνισμού.

Το διαγωνιστικό κομμάτι εξελίχθηκε ομαλά, με τις μικρές καθυστερήσεις που υπάρχουν πάντα στις πρώτες επίσημες πρόβες. Επίσης, πολλοί από τους καλλιτέχνες δε φορούσαν τα ρούχα που θα φορούν αύριο και με τα οποία θα τους δούμε στη βραδινή πρόβα, κατά τη διάρκεια της οποίας ψηφίζουν οι επιτροπές. Αμέσως μετά το δωδέκατο τραγούδι (της Αρμενίας), βλέπουμε το τρίτο και τελευταίο βίντεο με τον κωμικό χαρακτήρα της Lynda Woodruff, η οποίας, όπως μας υποσχέθηκε στο δεύτερο ημιτελικό, βρίσκεται στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη. Μόλις ολοκληρώνεται το διαγωνιστικό κομμάτι, η Petra αναγγέλει την έναρξη της τηλεψηφορίας. Ανάμεσα στα δύο recaps βλέπουμε επι σκηνής την περσινή νικήτρια Loreen να τραγουδά ένα compilation τραγουδιών της με τελευταίο, φυσικά, το “Euphoria“. Μόλις κλείνουν οι τηλεφωνικές γραμμές βλέπουμε άλλο ένα χιουμοριστικό βίντεο: Βρετανός δημοσιογράφος σχολιάζει το σουηδικό τρόπο ζωής και τη σκυτάλη για το interval act παιρνει η Petra Mede, η οποία με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό τραγουδά για τη Σουηδία: φορώντας φόρεμα στα χρώματα της Σουηδικής σημαίας, θίγει θέματα όπως η ανακύκλωση , η ισότητα, οι γάμοι ομοφυλοφίλων και η Eurovision – για δευτερόλεπτα μάλιστα βλέπουμε και την Carola επί σκηνής. Πρωτού αρχίσει η ψηφοφορία, βλέπουμε το τρίτο και τελευταίο βίντεο-αφιέρωμα στην ιστορία του θεσμού, με την παρουσία της Petra έντονη και σε αυτό. Ο Eric Saade, εκπρόσωπος της διοργανώτριας το 2011, είναι αυτός που βρίσκεται φέτος στο green room και θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

517 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστηχώς το περσινό αγγούρι.Η Ειρήνη Μαγγανιά.
    Θυμάμαι πέρσι πόσο ντράπηκα όταν έδωσε τους βαθμούς μας.

    • Ω Θεε μου,εγω να δεις πως ντραπηκα!Δε το πιστευω οτι θα ναι παλι αυτη!She speak England very best!

      • οχι αυτηηηηηηηηηηηηη. Που ειναι ο Κωσταλααααααας? ρε παιδια θελω τν Παπαριζουυυυ μιας και γινεται στν Σουηδιαααα

      • χαχαχα…Είναι κορυφαία 😀
        Μα τι υπέροχη προφορά!
        Toυλάχιστον ας έβαζαν πάλι την μποτοξάτη Λένα Αρώνη.Πιο καλά τα είπε το 2011.Ήταν άνετη τουλάχιστον.
        Η περσινή έτρεμε.
        Πάντως όντως έπρεπε να βάλουν την Παπαρίζου φέτος.

    • gia an kati xriazete na ntrepese einai gia to pos skeftese oxi gia kati allo….siga na min niosi normal anthropos ntropi gia tin parousiastria tis ethnikis psifoforias mias xoras sti eurovision!! eleos!! ti diavazo edo mesa…

  2. Καλα να περασουμε αυριο παιδια!Να ευχηθουμε καλη επιτυχια στην Ελλαδα,να εχουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!Μπορει να μην υποστηριζα εξ αρχης το τραγουδι μας αλλα τελικα ειναι απ τα πιο δυναμικα του φετινου διαγωνισμου και τα παιδια ξερουν να το διασκεδαζουν και να το μεταδιδουν στο κοινο.Ακομα δεν εχω καταφερει να αποφασισω αν θα ψηφισω Ουκρανια,Ιταλια,Νορβηγια ή Γαλλια.Οπως και χει ελπιζω σε ανατροπη,οχι τιποτα αλλο,να χει και ενα ενδιαφερον το πραγμα!

    • vre vre ti kaneis vre laurida?? kai fetos liosimo vlepo edo mesa… opou statheis k opou vretheis sxolio tis laurida tha deis!!xexe!! kala eisai perases persi kana mathima h kopikes??

      • Καλως τον αγαπημενο μου φιλο!Προφανως αγνοεις οοολους τους υπολοιπους που γραφουν επισης συνεχεια εδω ε?Μπραβο μπραβο…χαιρομαι που ειμαι η αγαπημενη σου!Εχω φαν κλαμπ φαινεται…

      • Όχι, την έκοψαν. Στο λέω εγώ που ξέρω. Όταν ευκαιρήσεις, να πας να της κάνεις μερικά ιδιαίτερα, μπας και σωθεί η κοπέλα, διαφορετικά δεν τη βλέπω.

      • Ναι βρε Σταυρουλα μου ασε!Δραμα,δραμα!Πες τα γιατι εμενα δε με πιστευουν!
        Τα μαθες Νινετα???!!!! Ντα γκασπαζα! Δεν εχω και ενα Evian να ψεκαστω η δολια!

      • Να πούμε στο Θάνο να φέρει ένα, όταν θα έρχεται για τα ιδιαίτερα!

    • Laurinda…. ψηφισε οποιο σου αρεσει περισσοτερο…. εγω θα σου προτεινα Λουξεμβουργο που θα εμφανιστει ξαφνικα στον τελικο με τον David Guetta! 😛 χαχαχαχαχαχαχαχα το θυμηθηκα χθες και ελιωσα στο γελιοοοοοο! βρε την Αντωνια……

  3. Τα παιδιά αν και έφαγαν πολύ λάσπη και άδικα πάλεψαν παλληκαρίσια.
    Ηταν η 3η μου επιλογή στον εθνικό μας τελικό αλλά μου άρεζε και τότε και τώρα.
    Παρουσίασαν μια εναλλακτική πρόταση και χωρίς να έχουν την στήριξη και την προώθηση του Ρουβά ή της Παπαρίζου πέρασαν.
    Για μένα έχει περισσότερη αξία αυτό γιατί έχουν ένα μη εμπορικό τραγούδι.
    Δεν είναι η καλύτερη ελληνική συμμετοχή δηλαδή το συγκλονιστικό επικό Watch My Dance αλλά είναι σίγουρα η πιο ζωντανή και χαρούμενη συμμετοχή που είχαμε.

    Πρώτη φορά που δεν ξέρω τι θα ψηφίσω…Μέτριος και περίεργος φέτος ο διαγωνισμός.Αύριο θα δω θα ακούσω και θα κρίνω.
    Υπόψήφια για την ψήφο μου
    Γερμανία
    Γαλλία
    Μολδαβία
    Ουκρανία
    Νορβηγία

    • Οντως Γιαννη! Ουτε εμενα ηταν η πρωτη επιλογη… αλλα οταν βγηκε και μαλιστα απο τη συντριπτικη πλειοψηφια ειπα οτι θα το στηριξω! Καλη επιτυχια στην Ελλαδα μας με μια καλη θεση στην 10αδα!
      Υ.Γ. Γιαννη εγω προσωπικα ενω θα ψηφιζα Δανια δαγκωτο θα ψηφισω Μολδαβια γιατι το εκαψαν το καημενο το τραγουδι που το βαλανε τριτο!

      • Και η Αλβανία τρίτη εμφανίστηκε πέρσι.
        Η Μολδαβία έχει δυναμική φέτος.Είναι από τα καλύτερα τραγούδια και σκηνικά και νομίζω πως θα τα πάει πολύ καλά ασχέτως της σειράς εμφάνισης.
        Κι εγώ προς Μολδαβία κλείνω..Δεν ξέρω ακόμα.

      • Οντως η Μολδαβια εχει ενα απο τα καλυτερα τραγουδια φετος με μια καταπληκτικη σκηνικη παρουσια! Ας ελπισουμε να μην χαθει αναμεσα στις απειρες χωρες που εχουν περασει απο το ανατολικο μπλοκ και θα το πετυχει μονο αν εχει και τη στηριξη των επιτροπων (οπως η Αλβανια περισυ)!

    • Γιαννη απο αυτα που εισαι αναμεσα πιστευω οτι η Νορβηγια αξιζει την ψηφο σου..καλη και η Μολδαβια και η Ουκρανια αλλα η Νορβηγια μακραν καλυτερη!!!!

  4. Εγώ θα ψηφίσω Εσθονία!! Δυστυχώς μόνο 20 φορές μας αφήνουν…. τι να κανουμε..εκει θα δώσουμε το 12άρι μας και θα το παλέψω όσο μπορώ!!

      • εγώ πάω με βάση το τραγούδι, και η εστονία φέτος για μένα στέλνει ένα τραγιύδι μακράν απτα καλυτερα.. αξίζει και θα το στηρίξω όσο μπορω..

  5. Μόνο εμένα με αηδιάζει η προώθηση των διοργανωτών στη συμμετοχή της Δανίας;;

  6. Laurinda σε παρακαλώ να μιλάς καλύτερα αγγλικά… Andrianna Maggania speaks the England tongue very bestly! xoxoxoxoxo!

    • Στο William Hill που θεωρείται και από τα πιο έγκυρα μας έχουν στην 6η θέση!Η χειρότερη θέση που φιγουράρουμε είναι η 11η…Οπότε ελπίζουμε 10αδα λογικά!!

  7. Έχω αποφασίσει τί θα ψηφίσω αύριο.

    Μολδαβία, Νορβηγία, Bonnie και φυσικά τον Ρουμάνο (μου)!

    Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!

  8. ρε παίδες έχει δει κανείς το στοίχημα που έχει βγάλει η bet365 με τα χάντικαπ?

  9. perimeno n do ton eric egw hehehehe
    bravo pantos stous souidous osa xronia blepw eurovision einai h pio wraia xronia kai o telikos akoma kaliteros elpizo kai n einai thriler o telikos..
    egw kathe xrono exw 12 SMS n stilo kai analoga me to pio h pia song maresoun psifizo mpori na doso oloklirotika 12 stin dania mporei n psifiso kai me kapies psifous georgia tha dei3i!!

  10. Ευχομαι ο τελικός να είναι αρκετά ενδιαφέρον,να μην φανεί ο νικητής από την αρχή,αλλα να υπάρξει αγωνία και επίσης ανατροπές.!
    Η δεκάδα που πιστευω πως θα έχουμε: (ΔΕΝ είναι η προτιμηση μου αλλά η πρόβλεψη)
    1.Δανία
    2.Αζερμπαιτζάν
    3.Ρωσία
    4.Γερμανία
    5.Ιταλία
    6.Ρουμανία
    7.Ουκρανία
    8.Μολδαβία
    9.Γεωργία
    10.Λευκορωσία
    Πιστευω ότι η Ολλανδία,η Νορβηγία και η Φινλανδία που θεωρούνται ”φαβορί” θα βρεθουν κάτω από την 16η θέση! Επίσης πολύ πιθανό και για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία..
    Οι ανατροπές της βραδίας πιστευω πως θα είναι η Ρουμανία, η Μολδαβία και ίσως η Ισλανδία(βρεθεί στη πρώτη στήλη)
    Η Προσωπική μου προτίμηση μετα τους άδικους αποκλισμούς του Σαν Μαρίνο,του Ισραήλ,και της Βουλγαρίας έχει ως εξής:(μετα την 6η θέση οι θέσεις είναι κάπως ”αλαλούμ”
    1.Γερμανία (ευχομαι να μην πατωσει διοτι η Γερμανοι φέτος έχουν γινει πλήρως αντιπαθητικοί,και να μην σχετίσουν τα πολιτικά με τη μουσική)
    2.Ρωσία( η καλύτερη μπαλάντα φετος,θα μπεί πενταδα)
    3.Λευκορωσία (ελπίζω να μην βρεθει εκτώς δεκάδας,το αγαπω πολύ)
    4.Δανία(το νικητήριο πιστευω)
    5.Ουκρανία (πολύ όμορφο επι σκηνής)
    6.Ιρλανδία (εύχομαι να μην το δω στη δευτερη στήλη)
    7.Αζερμπαιτζάν
    8.Μολδαβία
    9.Ελλάδα
    10.Ρουμανία
    11.Νορβηγία
    12.Σουηδία
    13.Γεωργία
    14.Ισπανία
    15.Εσθονία
    16.Ιταλία
    17.Φινλανδία
    18.Ισλανδία
    19.Ηνωμένο Βασίλειο
    20.Μάλτα
    21.Γαλλία
    22.Ουγγαρία
    23.Ολλανδία
    24.Λιθουανία
    25.Αρμενία
    26.Βέλγιο

    Παιδία κακα τα ψέματα σε λιγες ώρες θα εχει τελειωσει και φέτος η Γιουροβίζιον,πολύ στεναχωριέμαι…θα περιμένου ακόμη ενα χρόνο..πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός βρε παιδι μου..!

  11. Μπράβο σας ζώα… Ψηφιστε και υποστηρικτε το ανατολικό μπλοκ τις Ουκρανίες τα αζερμπαιτζαν κ τις Γεωργίες που απο τότε που μπήκαν στο διαγωνισμό τον έκαναν σαν τα μούτρα τους!!! Αι σιχτιρ!!!!

    • Και τί να ψηφισουμε;Το Σκανδιναβικό που έχει κάνει τη γιουροβίζιον ”Μέγαρο”???????Το άκρον άωτον της μουσικής τέχνης και έμβλημά τους το αμύθητο ντιγκιμπουμ ντιγκιλε……………το σωτήριον έτος 1984!Ποιότητα……..λέμε!!!!!!!!

  12. Ψηφο στην θεαρα Amandine εμφανιζεται και πρωτη θα κανει καλη εντυπωση.. Με τρελα Γαλλια φετος μακαρι να γινει κανα θαυμα….Και για Ελλαδα καλη επιτυχια εχω την εντυπωση οτι θα μας ψηφισουν ολα τα βαλκανια λογω του οτι εχουν αποκλειστει και δεν εχουν ποιον να ψηφισουν. Οποτε σε αυτο ειμαστε τυχεροι και η σειρα εμφανισης τελεια ετοιμαστειτε για τοπ 5. Και ναι το παραδεχομαι εγω εκραζα το τραγουδι οταν ειχε πρωτοβγει αλλα μετα την χθεσινη εμφανιση αλλαξα γνωμη. Οχι μονο ητανε ξεσηκωτικοι αλλα εκαναν ενα μετριο τραγουδι ωραιο. Και ηταν και η καλυτερη live εκτελεση του τραγουδιου φωνητικα αψογοι. Μονο ο Αγαθωνας ειχε λιγο τρακ που φαινεται στα κοντινα του. Ειμαι σιγουρος αυριο θα σκισουμε!! Αυτα τα ολιγα καλη επιτυχια σε ολους τους διαγωνιζομενους.
    Υ.Γ. και εγω στεναχωριεμαι που τελειωνει αλλα τι να κανουμε μακαρι να διαρκουσε περισσοτερο..

    • ela re aurio einai h mera olonon mas prepei n tin euxaristithoume perasame mia akomi wraia xronia me probes kai ola auta kai tis sizitisis mas me grinies kaugades kai ta lipa alla exei plaka auto simeni eurovision kai pana polla aurio einai h megaliteri stigmi apla diarki kati ligotero apo 4ris wres eda3i as to euxaristithoume!!!

      • ΟΚ. ωραία είπαμε είμαστε φανατικοί της Γιουροβίζιον,ασχολούμαστε και με το παραπάνω μας αρέσει κλπ..αλλά αυτο που λες πως είναι ”η μέρα ολονών μας” λιγο εως πολύ κουφο μου ακούγεται!
        είναι ο γάμος μας ή κατι προσωπικό για να είναι η μέρα μας??
        Με όλη τη συμπάθεια που σου έχω..ενα έχω να πω ημαρτον!

  13. Φέτος θα ψηφίσω Νορβηγία και Ιταλία..Μακαρι να μην βγει η Δανια,δεν λεω καλο τραγουδακι,αλλα ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ,δεν αξιζει για νικη..

  14. Η αυριανή κατάταξη που πιστεύω ότι θα έχουμε αύριο είναι η εξής:
    1.Δανία
    2.Ιταλία
    3.Γερμανία
    4.Ρωσία
    5.Νορβηγία
    6.Αζερμπαιτζάν
    7.Ουκρανία
    8.Μολδαβία
    9.Λευκορωσία
    10.Σουηδία
    11.Ελλάδα
    12.Γεωργία
    13.Ηνωμένο Βασίλειο
    14.Φινλανδία
    Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει..
    Ελπίζω να βγω λάθος ως προς την θέση της Ελλάδας..Καλή μας επιτυχία λοιπόν!

  15. Θα στείλω δύο ψήφους στη Γαλλία κι άλλες δύο στην Ολλανδία. Με διαφορά τα δύο αγαπημένα μου.
    -Όσον αφορά το ποιος θα νικήσει, δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί το σπρώξιμο στη Δανία να έχει μετατρέψει από όμορφη σε αντιπαθητική τη συμμετοχή αυτή, αλλά την προτιμώ σαν κομμάτι από Ουκρανία, Ρωσία, Αζερ, Γεωργία. Και δε μου είναι πιο συμπαθητικό το σοβιετικό μπλοκ απ’ το σκανδιναβικό.
    -Στην τελική, ας κερδίσει η Bonnie, να συγκινηθούμε λιγάκι!

  16. OGAE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ???ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ???????
    ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΑΤΕΕΕΕΕ..ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΧΑΣΕΙ……ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ..

  17. Να μην ψηφίσει κανείς τους παλογερμανούς!
    ‘Ελεος, μας κάνουν ό,τι μας κάνουν τουλάχιστον να φάνε μαύρο αυτό εμάς και (ελπίζω) από τους υπόλοιπους νότιους…

    • Οταν λέω ”ευχομαι να μην μπλέξουν τα πολιτικά με τη μουσική” αυτο ακριβώς σαν κι’ εσένα ενωούσα!κυριε ελέισον.
      Ασπουμεν τι φταίνε οι Cascada που είναι παγκοσμίως γνωστοί,αν η Γερμανία έχει σκατά κυβέρνηση?
      Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΡΙΑΔΑ!
      εύχομαι τα ΚΑΛΎΤΕΡΑ στη Γερμανία και στην Ελλάδα ΕΝΟΕΙΤΑΙ!

  18. Πολλοί εδώ μέσα βλέπω ότι γουστάρουν Γαλλία… πρέπει να της δώσουμε 10-12 ποντάκια.
    Σχετικά με τις εντυπώσεις των ημιτελικών, έχω να πω ότι τα καλύτερα ήταν Μολδαβία, Νορβηγία και Ουκρανία. Περιμένω φυσικά και τις big5 γιατί έχουν καλά τραγούδια.
    Ειδική μνεία θα κάνω στην Aliona Moon που η ρουμάνικη προφορά της ήταν το κάτι άλλο και ταίριαζε γάντι σ’ αυτή την δυναμική, ατμοσφαιρική, αξιόλογη μπαλάντα.. μπράβο στους Μολδαβούς, μακάρι να βρεθούν ψηλά.

  19. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ   EUPHORIA) ;;;
    ΤΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ;;;
    ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ EUPHORIA ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΣΤΡΙΜΟΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΠΟΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΟΡΙΝ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤV ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ);;;
    ΕΛΕΟΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΚΛΗΡΩΣΗΣ,ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ,Κ.Ά…)

    Υ.Γ.: Η ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΞΥΝΙΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ-ΤΟ ΣΤΑΡ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ;;;

  20. ανυπομονώ για αύριο…!!!! είμαι σίγουρη πως ο Eric Saade θα σκίσει σαν παρουσιαστής στο green room…θέλω να πάρει συνέντευξη από τον Αγάθωνα…!!!χαχαχαχα

  21. Εύχομαι να πατωσει η ξυπολητη , κρυοκωλη και κλαψομουνα απο τη Δανία …

  22. Σήμερα έμαθα από φίλο που ειναι Σουηδία οτι έσκισε ο Ιταλός…αντιθέτως Δανία δεν ενθουσίασε αν και παραμένει το μεγάλο φαβορί,ενώ και η Νορβηγίδα ήταν εξαιρετική σήμερα.

  23. TI AKΥΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ…..

  24. problepsi moy i ellada tha brethei anamesa stis theseis 12me 14!tragoydia poy tha plasaristoyn ws outsider psila pisteuw pws einai i oykrania kai i moldabia!episis psila blepw kai tin finladia!nikiti euelpistw stin anatropi me niki tis agglias 2o ton italo kai 3i tin dania!tha deiksei!kali epitixia ellada!

    • Και λέει να βάλουν τα λεφτά τους οι άγγλοι στην Ελλάδα…(για κάποιους που λένε ότι θα πατώσουμε)….μία χαρά θα πάμε. Αν αναλύσετε το πως έβαλαν οι διοργανωτές την σειρά…τίποτα δεν είναι τυχαίο…και δείχνει ότι θα πάμε πολύ ψηλά και έχουν βγει βάσει των αποτελεσμάτων των ημιτελικών. Θα σας έκανα την ανάλυση πως έβγαλαν για κάθε χώρα…αλλά θα είναι τεράστιο το κείμενο και βαριέμαι να το γράψω…

  25. Ιρλανδία ! Το πιο σημερινό τραγούδι , αλλά αν βγει η Bonnie δεν θα πενθήσω. Την Δανέζα την βαριέμαι, το δε Αζερμπαϊτζαν θα μπορούσε να ήταν και ένα από τα τραγούδια που ο Ρουβάς απλά βάζει στο cd του.

  26. Εγώ θα ψηφίσω Νορβηγία!!! Αν και είμαι 99% βέβαιος ότι θα νικήσει η Δανία….για την Ελλάδα δεν μπορώ να προβλέψω σίγουρα, μάλλον κάπου στο 15 το κόβω…λογικά θα πάει καλά στο televoting αλλά θα χαντακωθεί από τις επιτροπές. Όπως και να ‘χει εύχομαι να έχουμε έναν ωραίο και συναρπαστικό διαγωνισμό και να τον ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!

    • 1. DENMARK 284
      2. AZERBAIJAN 185
      3. MOLDOVA 168
      4. UKRAINE 155
      5. FRANCE 127
      6. GREECE 124
      7. RUSSIA 117
      8. NETHERLANDS 113
      9. UNITED KINGDOM 108
      10. GERMANY 106
      11. ICELAND 92
      12. GEORGIA 88
      13. FINLAND 78
      14. NORWAY 76
      15. ITALY 74
      16. HUNGARY 52
      17. BELARUS 49
      18. ROMANIA 47
      19. SWEDEN 46
      20. ARMENIA 48
      21. ESTONIA 44
      22. LITHUANIA 40
      23. MALTA 26
      24. BELGIUM 12
      25. IRELAND 8
      26. SPAIN 3
      Έτσι μου βγήκε…Τώρα για αύριο…ΙΔΩΜΕΝ!!!!!

      • Noμίζω πολύ δύσκολα θα είναι η Γαλλία τόσο ψηλά και η Ιταλία τόσο χαμηλά.

      • To Belgio 8a mpei top 10 epeidi ton goystaroyn trella ta koritsakia!!! Paizei na min vgei kai i dania den einai sigoyro favori kati peire to ayti moy kai gia Italia stin koryfh!!!!

  27. Kαι μία πολύ ενδιαφέρουσα σύμπτωση. Η θέση της Ρουμανίας δείχνει τον επόμενο νικητή…

    Το 2009 κληρώθηκε 22η και το 2010 η Γερμανία κέρδισε από την 22η θέση.

    Το 2010 κληρώθηκε 19η και το 2011 το Αζερμπαιτζάν κέρδισε από την 19η θέση.

    Το 2011 κληρώθηκε 17η και το 2012 η Σουηδία κέρδισε από την 17η θέση.

    Το 2012 κληρώθηκε 14η, και το 2013 ποιός θα εμφανιστεί 14ος;

  28. εμένα πάντως αυτό που με αγχώνει προς το παρόν έιναι το αγγλικό πτυχίο που δίνω αύριο το μεσημεράκι….. ας πάμε όλα καλα εκεί και ας κάτσω το βραδάκι να απολαύσω με την ησυχία μου την Eurovision….. όσο για προβλέψεις σίγουρα η Δανία θα νικήσει….. μετά από εκεί δεν ξέρω :-/ πάντως πιστεύω ότι η Δανία δεν πρέπει να πήρε την πρωτιά στον ημιτελικό γιατί τώρα οι Σουηδοί την έβαλαν ανάμεσα στα 2 αποτυχημένα αργά τραγούδια για να κάνει εντύπωση επειδή ίσως ανησύχησαν ότι τα προγνωστικά δεν έβγαιναν σωστά και μετά θα άκουγαν διάφορα…… τεσπα εγω μέχρι αύριο μπορώ να κάνω υπομονή….. το πτυχίο να πάρω…. και όλα καλα θα πάνε….

  29. Οι ψηφοι μου φετος θα πανε στη Δανια, ειναι μακραν το καλυτερο τραγουδι και θεωρω οτι της αξιζει η πρωτια. Ετσι κι αλλιως πιστευω πως η νικη πρεπει να μεινει στην Σκανδιναβια, αν οχι στην Δανια τουλαχιστον στην Νορβηγια, καθως απο οτι φενεται και φετος αλλα και απο προηγουμενες χρονιες οι ανθρωποι ξερουν να διοργανωνουν καταπληκτικα shows, με εμπνευσμενα γραφικα γυρω απο ενα concept, φαντασμαγορικες σκηνες κ.α.
    Σιγα μην ψηφισω το τραγουδι της Ιταλιας, μιας χωρας που απαξιωνε τον διαγωνισμο τοσα χρονια και τωρα θελει και νικη. Μια απλη μπαλαντα στα ιταλικα που την τραγουδαει ενα αντιπαθητικο αλλα εμφανισιμο παλικαρι που δυστυχως θα παρει ψηφους γι’αυτο απο μερικα κοριτσακια, και εδω να θυμισω οτι ειναι SONG contest και οχι BEAUTY contest…..

    • Ε κατσε αν ειναι ετσι να το ονομασουμε Scandinavian Contest να τελειωνει το πραγμα.Περυσι δεν ηταν πολυ καλη η διοργανωση των Αζερων?Ισα ισα που το ηθελαν και πολυ και λεφτα ειχαν και κατα τη γνωμη μου διοργανωσαν ενα πολυ πιο φαντασμαγορικο show απο αυτο που εχουμε δει μεχρι στιγμης απ τους Σουηδους.Βεβαια γουστα ειναι αυτα 🙂

    • Διαφωνώ με όσα γράφεις για την Ιταλία..οκ δεν λέω ότι είναι καμία τραγουδάρα αλλά είναι ένα καλό κομμάτι ο τραγουδιστης έχει φωνάρα δεν είναι μόνο ωραίος και επίσης θεωρώ την Νορβηγία καλύτερη από την Δανία..

    • ΝΑΙ.τι να σου πω ρε εσυ!
      Το 2010 η σκηνη μιλάμε φαντασμαγορική,δεσπέσια!!! ελεος τι άκυρα λέτε.

    • Τζιμη
      Ακριβως επειδη ειναι διαγωνισμος τραγουδιου και οχι ομορφιας σταματα να λες ακυρα.
      Ο ιταλος εχει πολυ καλυτερη φωνη απο τη νορβηγιδα και απειρος καλυτερη απο τη δανεζα.

    • Κατ αρχην Jim etsi οπως τον εκοψα τον Ιταλο μαλλον θα παρει περισσοτερους ψηφους απο τ αγορια.No problemo about that though.Απο εκει και περα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου που λεει το εξης :ψηφιζω με βαση ποια χωρα διοργανωνει καλα το θεσμο .Και το κυριοτερο σκεψου οτι η Δανια σε πολλους αρεσει αλλα και σε αρκετους δεν λεει πολλα.Μετα τον ημιτελικο απεδειξε οτι δεν ειναι το καλυτερο τραγουδι και η καλυτερη φωνητικα,οχι πως εχει σημασια αυτο για τους πολλους.Η Δανεζα ειναι τρακαρισμενη και ελπιζω στα τρελλα μου ονειρα να δω καμμια Ολλανδια ή Μολδαβια.Για Γαλλια παρολο που ειναι το νουμερο 1 μου ουτε στα παρα πολυ τρελλα ονειρα δεν μπορω να φανταστω νικη.Οι λογοι εχουν αναλυθει παμπολες φορες μην επαναλαμβανομαστε

  30. ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ.ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΕΡΗ.ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ

    • Το οτι η Γερμανια εχει φετος ενα αξιολογο τραγουδι ειναι νομιζω αναμφισβητητο απο τους περισσοτερους.
      Αλλα δε σημαινει οτι θα το ψηφισω κιολας. Μποικοταρω και το γερμανικο αερα ακομα…

  31. Ψήφο στη Bonnie… Ευτυχώς χθες δεν πέρασε η Αλβανία και δεν θα χαραμίσουμε 10-12 βαθμούς για τους γείτονες!! Η Δανία έχει καλό τραγούδι αλλά μέτρια και άπειρη ερμηνεύτρια.. Εκτός αυτού η Δανοί όπως και οι Ολλανδοί είναι τρελά ανθέλληνες. Ξέρω ότι είναι διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά οι εποχές είναι παράξενες και δεν είμαι πια τόσο ρομαντικός!!! Οπότε στηρίζω τη Bonnie Tyler, που αν κερδίσει θα δώσει άλλο βάρος στο διαγωνισμό και πιστεύω θα φέρει και αλλα μεγάλα ονόματα!!

    • Σιγά μην ψηφίσουμε την Bonnie επειδή είναι πετυχημένη τραγουδίστρια…αν είχε τραγούδι της προκοπής ευχαρίστως..έλεος τις βλακείες διαβάζωω!!

  32. Γεια σου ρε νικολαε!!! Συμφωνώ μαζί σου! Στηρίζουμε θρύλο μπονι tyler αλλα κ Γαλλία! Μην ξεχνιόμαστε!!!

  33. Φέτος τον λατρευω τον διαγωνισμό από την άποψη ότι γίνεται χαμός από χειροκροτήματα. Πρώτη φορά τόσο πολυ και ειδικά σε σύγκριση με πέρσι που δεν ακουγόταν κανείς και ειδικά πριν βγει η Ελλάδα που δεν ακουγόταν τίποτα παρα ένα πάμε Ελλάδα. Θέλω να δώ στην ψηφοφορία τι χαμός θα γίνεται.

  34. ΟK Alex ψήφισε ανατολικό μπλοκ τα αζερμπαιτζαν κ τις ουκρανιες κ τις γεωργιες!!! Που κατάντησαν το διαγωνισμό σαν τα μούτρα τους! Πρέπει να αναζωπυρωθει το ενδιαφέρον του θεσμού σε χώρες όπως Γαλλία κ Αγγλία με μια καλή θεση. Θα κάνει καλό στο θεσμό!

    • Χάρη δεν πρόκειται να ψηφίσω ανατολικό μπλόκ αλλά ούτε θα ψηφίσω ένα μέτριο κομμάτι μόνο και μόνο για να ανέβει ο διαγωνισμός..εμένα η ψήφος μου θα πάει σε Νορβηγια και Ιταλια που μαρέσουν σαν τραγούδια..συμφωνώ πώς πρέπει να αναζωπυρωθεί ο θεσμός αλλά δεν με εμπνέουν οι φετινες παρουσίες της Γαλλίας και της Αγγλίας..

  35. ΟK Alex ψήφισε ανατολικό μπλοκ τα αζερμπαιτζαν κ τις ουκρανιες κ τις γεωργιες!!! Που κατάντησαν το διαγωνισμό σαν τα μούτρα τους! Πρέπει να αναζωπυρωθει το ενδιαφέρον του θεσμού σε χώρες όπως Γαλλία κ Αγγλία με μια καλή θεση. Θα κάνει καλό στο θεσμό! Θεωρώ ότι κ οι δυο έχουν ωραία τραγούδια σε σχέση με κάτι βλακείες που θα ακουστούν αύριο όπως Ρουμανία Γεωργία Ρωσία.

    • Mε συγχωρείς πολύ Χάρη, αλλά τι εννοείς οτι οι ανατολικές χώρες κατέντησαν τον διαγωνισμό σαν τα μούτρα τους? Οι ανατολικές χώρες έχουν στείλει φοβερές συμμετοχές στον διαγωνισμό, την ώρα που οι “μεγάλες” δυτικές τον σνόμπαραν . Για αύριο μάλιστα πιστεύω πως η καλύτερη ερμηνεύτρια είναι η Μολδαβή την οποία και θα ψηφίσω.

  36. Τα λέω αυτά γιατί αν θυμωσουν αυτές οι δυο που είναι χώρες leader k big 5 και αποχωρήσουν απο το διαγωνισμό τότε μπορεί κ να σταματήσει ο διαγωνισμός
    Εξαιτίας του οικονομικού πακέτου που προσφέρουν. Κ προσωπικά εμένα δε θα μου άρεσε να βλέπω διαγωνισμό Γιουροβίζιον χωρίς τις κλασικές ισχυρές χώρες που τον δημιούργησαν. Συμφωνώ πάντως με τις επιλογές σου. 🙂

  37. GREECE
    Vocals: Very good vocal performance
    Outfit: Love the football player alike tshirts and the kilts
    Camera work: Very good in this one as well
    Presentation: Dance mood and Agathonas is giving an amazing end to the song
    Reactions: Big reactions in the area
    Prediction: 5-10

    VEVAIA, AUTOS O TIPOS AP TO OIKOTIMES VGAZEI TIN ISLANDIA AP TO 3-10, ALLA NTAKSEI…

  38. thelw italia fetos na paroun ena mathima oi souidoi gia to ti tha pei na organonis eurovision kata tin gnomh m h pio athlia eurovision einai fetos prospathoun na kanoun entiposiaka pragmata kai tous vgenei to antitheto…

  39. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΗΔΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!!ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΡΟΛΑΒΕ!!!!!!!

  40. ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΓΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ-ΚΟΖΑΚΟΥ ΣΤΟΝ Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ 12ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΤΕΝΟΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ…ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΠΟΠ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ…ΜΑΛΑΚΙΕΣ…ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ…ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ…ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 12ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΤΕΝΟΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΚΑΤΑ.
    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ…ΔΑΝΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ…ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ Η ΙΤΑΛΙΑ Ή Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…
    “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΩΝΟΡΑ (ΕΣΕΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ”

    • Aυτό που λες δεν ισχύει.
      Πέρσι στο απόλυτο φαβορί Σουηδία δώσαμε 6 πόντους.
      Το 2010 στα φαβορί Αζερμπαιτζάν και Γερμανία δώσαμε 1 και 2 αντίστοιχα.
      Το 2008 στα φαβορί Ουκρανία και Ρωσία δώσαμε 6 και 7 αντίστοιχα.
      Το 2007 στο φαβορί Σερβία δώσαμε 4.
      Το 12αρι στον τενόρο όντως ήταν άκυρο αλλά μάλλον η εξαίρεση.

      • ΤΟ 2010 ΚΑΙ 2012 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΤΟ 2007 ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΧΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΜΕΙΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ;ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ …ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ…ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

  41. Οι δύο ημιτελικοί του 58ου διαγωνισμού τραγουδιού της EUROVISION ανήκουν στο παρελθόν!Είδαμε 16 συμμετοχές στον Α’ ημιτελικό & 17 συμμετοχές στο Β’ ημιτελικό!Από κάθε ημιτελικό πέρασαν 10 χώρες και 13 έμειναν εκτός τελικού!Πάμε να δούμε ποιές χώρες πέρασαν και ποιές όχι!Ποιές είναι οι αγαπημένες σας χώρες που δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό?
    Α’ ημιτελικός
    01) Αυστρία (δεν πέρασε)
    02) Εσθονία (πέρασε)
    03) Σλοβενία (δεν πέρασε)
    04) Κροατία (δεν πέρασε)
    05) Δανία (πέρασε)
    06) Ρωσία (πέρασε)
    07) Ουκρανία (πέρασε)
    08) Ουγγαρία (πέρασε)
    09) Μαυροβούνιο (δεν πέρασε)
    10) Λιθουανία (πέρασε)
    11) Λευκορωσία (πέρασε)
    12) Μολδαβία (πέρασε)
    13) Ιρλάνδία (πέρασε)
    14) Κύπρος (δεν πέρασε)
    15) Βέλγιο (πέρασε)
    16) Σερβία (δεν πέρασε)

    Β’ ημιτελικός
    01) Λετονία (δεν πέρασε)
    02) Άγιος Μαρίνος (δεν πέρασε)
    03) Π.Γ.Δ.Μ. (δεν πέρασε)
    04) Αζερμπαϊτζάν (πέρασε)
    05) Φινλανδία (πέρασε)
    06) Μάλτα (πέρασε)
    07) Βουλγαρία (δεν πέρασε)
    08) Ισλανδία (πέρασε)
    09) Ελλάδα (πέρασε)
    10) Ισραήλ (δεν πέρασε)
    11) Αρμενία (πέρασε)
    12) Ουγγαρία (πέρασε)
    13) Νορβηγία (πέρασε)
    14) Αλβανία (δεν πέρασε)
    15) Γεωργία (πέρασε)
    16) Ελβετία (δεν πέρασε)
    17) Ρουμανία (πέρασε)

    Εμένα οι αγαπημένες μου χώρες που δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι το Μαυροβούνιο, η Σερβία, ο Άγιος Μαρίνος, η Βουλγαρία, το Ισραήλ & η Ελβετία!

  42. Αντε! Νομιζω ολοι περιμενουμε πως και πως !
    μετα 9α πειμενουμε αλλον 1 χρονο…γι’αυτο να το απολαυσουμε 🙂

  43. Εχω σπουδάσει στο Αμστερνταμ και κάναμε και κάποια μαθήματα στο πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης, οι Ολλανδοί ακούγανε Ελλάδα και γινόντουσαν υπεροπτικοί.. Οτι μας ταίζουν και αλλα το ίδιο κ οι Δανοί..

  44. Κάποιες από τις χώρες που δεν πέρασαν στον τελικό, δεν πέρασαν και πέρσι!
    Α’ ημιτελικός:
    01) Αυστρία (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    03) Σλοβενία (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    04) Κροατία (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    09) Μαυροβούνιο (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    14) Κύπρος (πέρσι πέρασε)
    16) Σερβία (πέρσι πέρασε)

    Β’ ημιτελικός:
    01) Λετονία (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    02) Άγιος Μαρίνος (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    03) Π.Γ.Δ.Μ. (πέρσι πέρασε)
    07) Βουλγαρία (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    10) Ισραήλ (δεν πέρασε ούτε πέρσι)
    14) Αλβανία (πέρσι πέρασε)
    16) Ελβετία (δεν πέρασε ούτε πέρσι)

  45. Η γαλλια ειναι πρωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναιιιιιιιιιιιι!!!
    δικαιωματικα γιατι εχει το μακραν καλυτερο τραγουδι φετος!

  46. Πούλο στην Ολλανδία και Δανία!!! Ουστ απο’ δω σκατάδες…Καμία ψήφος!!! Ψηφίστε μια χώρα που δεν έχει ξανακερδίσει και έχει αξιοπρεπή εμφάνιση!

    ΜΟΛΔΑΒΙΑ….Γεωργία…….να αναφέρω και την Ρουμανία ή θα με φάτε;;;

  47. Πολυ πρόχειρα και βάση της ιστορίας στην γιουροβίζιων για το πώς ψηφίζει η ελλάδα πιστεύω πως θα ψηφίσουμε καπως έτσι αύριο
    12 Αζερμπαιτζαν
    10 Ιταλία
    8 Ουκρανία
    7 Ρουμανία
    6 Μολδαβία
    5 Αρμενία (ναι θα το δούμε και αυτο)
    4 Δανία
    3 Γαλλία
    2 Ρωσία
    1 Γερμανια
    αλλα 2 τραγόυδια πάντως που ΄δεν το αποκλείω να ψηφίσουμε έιναι Ολανδια Γεωργια
    η γεωργία για μεταναστευτικούς λόγους και η ολανδία γιατι η ανουκ είναι γνωστή εδω

  48. i Vathmologia tis elladas tha einai pisteuo:

    12.Italia
    10.Gallia
    8.Dania
    7.Agglia
    6.Rossia
    5.Oukrania
    4.Ajerbaijan
    3.Germania
    2.Ispania
    1.Moldavia

  49. Να’ναι καλά η Σουηδία και η προώθησή της προς την φιλενάδα της. Κολιός και κολιός…
    Ουδέποτε θα μπορέσουν να μπουν στη νοοτροπία των νοτιοευρωπαίων καθώς είναι ψυχροί και σνομπ.

    Σπασίκλες κοκκινομούρηδες…σε ένα μήνα θα σας βλέπουμε κατακόκκινους να ψήνεστε στις Ελληνικές παραλίες και να κάθεστε με τις ώρες σε μια greek tavern μόνο με μία σαλάτα και feta cheese.

  50. To 12 της Ελλάδας πιστεύω θα πάει στην Ιταλία..βαθμους θα πάρει και η Δανία αλλά δεν πιστεώ πάνω απο 8..

      • Απο τη στιγμη που υπαρχουν επιτροπες δεν υπαρχει τπτ προβλεψιμο στον διαγωνισμο. Μη σας φανει κουλο αν δειτε το βραδυ δεκαδα καμια Ρουμανια, καμια Ισλανδια η καμια Εσθονια.

  51. lipon egw theoro dedomeno oti to
    diasimo 12 points tis ellas tha paei agglia.
    10 dania
    8 azerbaijan (to azerbaijan paizei aki gia 12ri.)
    ta ipolipa tha pw kapies xoris n lew akribos pou
    oukrania
    georgia
    armenia
    ollandia
    leukorosia
    germania
    italia
    h galidoula tha patosi edelos thimititeto!

  52. Η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας!Ξέρετε ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι 2 ώρες μπροστά από την Ελλάδα?Δηλαδή σε αυτούς η EUROVISION ξεκινάει στις 00:00 και τελειώνει στις 3:15!Οι καημένοι θα μείνουν ξύπνοιοι μέχρι τέτοια ώρα…
    http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=369

  53. ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΣΟΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Η ΕΡΤ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 10ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ!ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ?

  54. re paidia 3ekolate eleos exoume paei piso posous mines ziste sto twra stiri3te tin elliniki apostoli kai as min sas aresi einai poli lipitero auto pou kanete dld!

  55. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το κομμάτι του Άλεξ με τη Ντέμυ που είχες βάλει προχθές, είναι κατώτερο κι απ΄του βελγίου και της σλοβενίας μαζί…

  56. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΘΗΜΗΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ Η ΘΩΜΑΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ????ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ???ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο LEON ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ!!!!!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!

    • Βασικά εδώ και σχεδόν 1 μήνα δεν συμμετέχει στο Your face sounds familiar του ANT1 λόγω προβλήματος στις φωνειτικές της χορδές!Μου ήθελε και γιουροβίζιον!

  57. Xaxxaxa ελεος πια με την Τζορτζινα..σιγα το τραγουδι πια ελεοςςςς…ηταν και φαλτσα..με Τζορτζινα δεν περνουσαμε τελικο και να περνουσαμε τελευταίοι θα ειμασταν βλακες!!

    • πραγματικά έλεος, είναι απορίας άξιο πως κάποιοι ακόμα γράφουν για τον Alex Leon και τη Georgina… ήταν μακράν το αποκρουστικότερο τραγούδι που έχω ακούσει σε ελληνικό τελικό… η ερμηνεία για τα μπάζα… μια αηδία… απορώ πως κάποιοι αναφέρουν ακόμα αυτή τη βλακεία.

  58. ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ Η’ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΙΑ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2009 ΚΑΙ 2012….ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η’ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ Η’ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η’ ΑΠΟ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ Η’ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!!

  59. Κι όμως, τα κουλά που στέλνουμε μπορούμε να τα στηρίξουμε καλύτερα και τελικά αποδίδουν, τουλάχιστον ψηφοθηρικά.

  60. ΒΓΗΚΕ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ EUROVISION,ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 29 ΘΕΣΗ!!!!

      • Αγαπημένη Laurinda ο Νορβηγός μας αδικήθηκε πολύ!Σίγουρα άξιζε μία θέση στη 10άδα!

      • Εμενα μου λες!Οκ,με το Euphoria εννοειται πως δεν ειχε ελπιδες νικης αλλα εστω δεκαδα!Και το ωραιο ειναι οτι στις τελευταιες θεσεις του εκαναν παρεα Ισλανδια και Δανια!Ολα τους φαβορι!Οποτε αποψε ολα ειναι πιθανα!

      • Πιστεύω πως η Νορβηγία φέτος θα έχει καλύτερη τύχη από πέρυσι… ααα Ο Tooji θα ανακοινώσει κ τους βαθβούς των Βικινγκς απόψε .. είμαι σίγουρος πως θα το γνωρίζεις 🙂 Good luck Greece
        Πρόγνωση 5-10 ΘΈΣΗ Για μένα 6η να βγει η Ελλάδα μας ..!!! Οπα

  61. Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ….ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΓΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ;ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

  62. Δεν ξέρω αν ασχολείται κανείς μαζί της. Είχε αποτυχημένη δισκογραφική προσπάθεια (το δεύτερο άλμπουμ της δεν πούλησε καθόλου) και ακύρωσε πολλά Live γιατί μάζευε 30 άτομα…(σου θυμίζει κάτι αυτό? χα χα)
    -Δεν θέλω πάντως να ξαναδώ σε ελληνικό τελικό ποπ ή ροκ ή τέτοιου είδους πρόταση. Ή δεν θα μπορούν να τραγουδήσουν, ή θα είναι ντυμένοι ηλίθια ή τέλος πάντως κάτι δεν θα πάει καλά και θα γελοιοποιούνται και οι ίδιοι και όσοι τους υποστηρίζουμε. Θέλω μόνο μπουζούκια και κλαρίνα να διαγωνίζονται, και να τσακώνονται οι μπουζουκτζήδες με τους κλαριτζήδες. Κι εμείς να είμαστε απόντες.

  63. Βλέποντας τη σειρά με την οποία θα δώσουν ψήφους οι χώρες, υποψιαζομαι πως η Δανία δεν είναι πρώτη στις επιτροπές, αφού οι σκανδιναβικες χώρες που αναμένεται να δώσουν τα δώδεκαρια στη Δανία θα ανακοινώσουν στο πρώτο μισό τις βαθμολογίες.. Αν θυμάστε κ πέρυσι στην αρχή οι πρώτες χώρες που ήταν ψηλά στη βαθμολογία κατέληξαν στον πάτο σχεδόν.. Οπότε για να υπάρχει η απαραίτητη αγωνία στην αρχή η Δανία θα είναι ψηλά και σιγά σιγά θα πέφτει…

  64. Μακαρι να το παρει η ουκρανια είναι 5/26 αλλα θέλω τόσο πολυ να νικίσει να νικήσει!
    μην ελπίζετε ομως οταν τα στοιχηματα δίνουν 1,5 δεν παίζει αντροπή
    και μη πεί κανένας για το 2010!
    το θυμλαμε ήταν αζερμπαιτζάν 3 γερμανια 4 αρμενια 7
    φέτως έχουμε καθαρή πλήση εγκεφάλου όπως και το 2012 όπως και το 2009 !
    και για να είμαι πιο ξεκάθαρως
    2004 συμμαχίες έφεραν την ουκρανία 1η!
    2005 ήταν η περίοδος της ελλάδας (ολυμπιακοι ποδόσφαιρο και το 2006 μπάσκετ? ναι σίγουρα τυχαίο)
    2006 τόσο τέλειο ηταν σε σχέη με το ρώσο με τις συμμαχίες? λίγο περίεργο μ ακούγιετε που η πιο αποτυχιμένη χώρα μετα απο 45 νίκησε ενώ είμασταν στα πρόθυρα τις κρίσης?
    2007 ο.κ αυτό άξιζε 😛
    2008 εγώ ένα θα πώ Η ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ!
    Η ΕΔΙΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ Η ΡΩΣΙΑ!
    (δεν είναι τυχαίο που η ουκρανία πείρε μ΄΄ονο ένα 12 και η αρμενία 8 !
    2009 Αρχίζει η πλύση εγκεφάλου (προάγγελος το 2004)
    2010 Ο ΠΛΕΩΝ ΦΕΙΚ ! άξιζε αυτό το πράμα παραπάνω απο τιν αρμενια? ο πιο αδύναμος διαγονησμός ΕΒΕΡ!
    2011 δε θα σχολιάσω καν ! Ε εινα αδελφικό έθνος καθός είμαι 1/4 απο το καζακσταν και 1/4 απο σιβιρία αλλά συγγνωμη η πολιτική τους είναι αντικοινωνική δεν γίνεται να αφήνεις τοσους ανθρώπους αστεγους για μια γιουροβίζιον !
    και το βασικότερο δεν γίνεται να βάζεις την εικόνα του κράτους πάνω απο τη κοινωνία αυτή σε ψήφισε!
    2012 Πληύση εγκεφάλου πάλι με ένα γιουφόρια να παίζει στα ραιδιόφονα απο τον μάρτιο !
    και φέτως??????? για μαντέψτε?
    δανια!
    και γιατί γιατι έχει λεφτά που θα πάει ο διαγονισμος?
    μολδαβία που η πορνεια και η διαφθορα δίνουν και πέρνουν ?
    μακάρι να νικήσει η ουκρανία αλλα λυπάμαι η ουκρανία είναι σαν τη μολδαβία και σοβαρα σαν μισος σοβιετικός και μισος έλληνας πρέπει να τα πώ ολα αυτα!
    Η γιουροβίζιον είναι ψέυτικη λυπάμαι!
    Π.Σ δωστε ψηφο στη δανία γίδια καλά θα κάνετε!
    έχει λεφτά να τη διοργανώσει!

  65. Italia dagoto oxi monon giati varethika na psifizo logika kai na mu th fernun skandinavorossoi psifizontas politika. Enas daskalos mu elege: esy deixe ton politismo su ka as asse tus allus na kanun oti gustarun. Arketa oi mesogeiakes xores deixame ton politismo mas.
    Afth th fora epilego to kalytero tu notu kai oxi th Norvhgia pu tha psifiza.
    Alloste o Marco axizei mia kalh thessh.

  66. Provlepssh gia thn Ellhnikh vathmologia.

    01. HOLLAND
    02. GERMANY
    03. RUSSIA
    04. GEORGIA
    05. DENMARK
    06. UKRAINE
    07. AZERBAIJAN
    08. FRANCE
    10. UK
    12. ITALY

  67. Ela more den sproxnun oi Souhdoi thn Dania.
    Apla emeis eimaste peskasmenoi……

    Apo ESCKAZ

    Today Denmark’s contestant in the Eurovision Song Contest, Emmelie de Forest, met Eurovision winner Loreen for the first time in Malmö.

    – I loved Loreen’s song and performance last year, so I’ve been looking so much forward to meeting her, Emmelie says.

    With their bare feet and organic performances, many Eurovision fans have been comparing the two Scandinavian singers. And Loreen herself does feel, she has a lot in common with Emmelie.

    – It’s great to meet Emmelie. It’s so nice to stand next to somebody who belongs to the same world as mine, Loreen says.

    – She stands almost for the same things that I do. She’s barefooted. She has the same energy. And we also like the same jewelries and designers.

    Last year’s Eurovision winner is now ready to pass on the Eurovision torch, and she could very well be doing that to Denmark’s Emmelie on Saturday.

    – I believe, Emmelie has a really, really good chance of winning!

  68. KΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤRΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΡΕΜΠΕΤΗ ΑΓΑΘΩΝΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ!
    GO, GREECE, GO!!!

  69. Ζουμε μ’ ενα ονειρο τρελοοοοο η Amandine μας να σηκωσει το ευρωπαικοοοοοοο, τρελααααα, σπαστα ολα κοπελαρα μου αποψε και μη σε νοιαζει τιποτα, εμεις εσενα γουσταρουμε και ασε τους κρυωκολους λαουτζικους να ψηφιζουν τις βλαχιες τους…

  70. Βγήκε και η σειρά με την οποία θα ψηφίσουν οι χώρες απόψε, με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα των επιτροπών:
    1) San Marino
    2) Sweden
    3) Albania
    4) Netherlands
    5) Austria
    6) United Kingdom
    7) Israel
    8) Serbia
    9) Ukraine
    10) Hungary
    11) Romania
    12) Moldova
    13) Azerbaijan
    14) Norway
    15) Armenia
    16) Italy
    17) Finland
    18) Spain
    19) Belarus
    20) Latvia
    21) Bulgaria
    22) Belgium
    23) Russia
    24) Malta
    25) Estonia
    26) Germany
    27) Iceland
    28) France
    29) Greece
    30) Ireland
    31) Denmark
    32) Montenegro
    33) Slovenia
    34) Georgia
    35) F.Y.R. Macedonia
    36) Cyprus
    37) Croatia
    38) Switzerland
    39) Lithuania

    Το ότι η Λιθουανία και η Γεωργια που δίνουν πάντα 12 στο Αζερμπαιτζάν είναι προς το τέλος, με υποψιάζει ότι ίσως το Αζερμπαιτζάν κέρδισε χθες στις επιτροπές ή πάντως είναι στα 3 πρώτα. Πάντως δεν βγαίνει κάποιο ιδιαίτερο συμπέρασμα από τη σειρά, οπότε μάλλον το τραγούδι που κέρδισε χθες ψηφίστηκε από όλες τις επιτροπές πολύ.

  71. Επίσης επειδή βλέπω Σλοβενία, Κροατία και Ελβετία προς το τέλος, ίσως και η Ιταλία να πήγε πολύ καλά.

  72. Ξερει κανεις ποιος/α θα κανει σημερα την ανακοινωση των ελληνικων αποτελεσματων?

  73. Το ότι πολλές πρώη Γιουγκοσλαβικές είναι προς το τέλος, πιθανώς σημαίνει ότι εφόσον δεν είχαν κάποιο γείτονα να ψηφίσουν, οι επιτροπές τους έδωσαν τα 12αρια στον προφανή νικήτη (πχ Δανία).

  74. μπορει ομως και οι βαλκανικες επιτροπες να στηριξουν ενα βαλκανικο ακουσμα οπως το δικο μας

  75. Όχι όμως οι επιτροπές, από το televoting μπορεί να περιμένει η Ελλάδα. Και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να περιμένει από την επιτροπή των Σκοπίων ή της Σλοβενίας.
    Εγώ νομίζω ότι μην έχοντας κανένα γείτονα να ψηφίσουν, έδωσαν όλες το 12αρι στο προφανες φαβορί (Δανία). Αν τις είχαν βάλει στην αρχή της βαθμολογίας και βλέπαμε μη αναμενώμενα 12αρια από το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια στη Δανία, θα καταλαβαίναμε από νωρίς ότι η Δανία κέρδισε. Οπότε δεν θα είχε και καμία αγωνία η βραδιά.

  76. Οι επιτροπεσ λογικα θα ψηφισουν τα ποιοτικα οπως
    ιταλια δανια γαλλια ολλανδια νορβηγια αγγλια κτλ κτλ

  77. Πιστεύω ότι η βαθμολογία της Ελλάδας θα είναι κάπως έτσι
    12 Ιταλία
    10 Αζερμπαϊτζάν
    8 Μολδαβία
    7 Ουκρανία
    6 Ρωσία
    5 Δανία
    4 Γεωργία
    3 Γαλλία
    2 Ρουμανία
    1 Αρμενία
    Επίσης πιστεύω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε μέχρι και 4 12άρια απο Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία και Σερβία. Άν και η Αλβανία είναι λίγο επίφοβη γιατί η Ιταλία είναι πολύ δυνατή φέτως, όσο για τους Σέρβους θα ψηφίσουν ή εμάς ή κάποιον απο το Σοβιετικό μπλόκ (Ρωσία ή Ουκρανία) αλλά πιστεύω ότι το κομμάτι μας είναι πιό κοντά στην κουλτούρα τους.

    • Δεν πιστεύω ότι το ελληνικό κοινό θα δώσει μεγάλο βαθμό στην Ιταλία. Δανία ή Αζερμπαιτζάν (που είναι ελληνικό τραγούδι) θα ψηφίσει ο κόσμος, και μάλλον εκεί θα παει το 12αρι μας συνολικά.

  78. Eπίσης εφόσον δεν υπάρχει καμία συμμετοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας στον τελικό, οι διοργανωτές (και όλοι μας) δεν μπορούν να προβλέψουν ποιον θα ψηφίσει το televoting. Εικάζοντας λοιπόν ότι για πρώτη φορά αυτές οι χώρες θα ψηφίσουν αντικειμενικά και απολύτως ανεπηρέαστες (όσο αυτό είναι δυνατό βέβαια), εκτιμούν ότι θα δώσουν και αυτές το 12άρι τους στο καλύτερο απόψινο τραγούδι και όχι σε γείτονα, άρα κατά πάσα πιθανότητα στον όποιο τελικό νικητή. Για αυτό και τις αφήνουν στο τέλος.

    • Οι δηλώσεις της επιτροπής έγιναν μετά τη χθεσινοβαδινή πρόβα και αφού είχαν ψηφίσει. Είπαν μεταξύ άλλων ότι η Σουηδία μπορεί να κερδίσει και φέτος.

      • η Σουηδία δεν έχει καμιά ελπίδα νίκης.. η Ρουμανία πιστεύω ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς! τουλάχιστον 10άδα…

  79. Απο τοτε που μπηκαν οι επιτροπες ο διαγωνισμος εχει χασει καθε δυνατη προβλεψη. Μη σας φανει περιεργο λοιπον αν το βραδυ δειτε στη δεκαδα Ρουμανια, Εσθονια, Ισλανδια….

    • Oντως και εγω τωρα το ειδα και στο βιντεο στο youtube του καναλιου της eurovision εχουμε ανεβει παρα πολυ σε προβολες!!!Περασαμε cascada !Παρτα Germany

  80. Φίλοι μου, καλημέρα και καλό τελικό να έχουμε! Καλή διασκέδαση σε όλους απόψε!

  81. μπορει καποιος να μας πει ποια βιντεακια παιζονται πιο πολυ αναλογικα και με το ταιμινγκ των δυο ημιτελικων???

  82. Ρουμανία (με μεγάλη διαφορά) , Νορβηγία , Ελλάδα , Ουκρανία , Δανία , Ιταλία (από second rehearsal) !

  83. @magkas διορθώνω , Ρουμανία (με μεγάλη διαφορά) , Αζερμπαιτζάν , Φινλανδία, Νορβηγία , Ελλάδα , Ουκρανία , Δανία , Ιταλία (από second rehearsal) !

  84. Απορώ γιατί πολλοί από εδώ μέσα λέτε συνέχεια ότι δεν θα πιάσουμε δεκάδα..ότι οι επιτροπές θα μας χαντακώσουν κτλ…

    Ποιο πάνω θα δείτε τι έγραφα χθες το βράδυ…τότε είμασταν 11οι στα στοιχήματα….τώρα 8οι (http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/winner)

  85. KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….ΕΛΠΙΖΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η’ ΟΧΙ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ…..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!!

  86. παιδια χθες καποια στιγμη ειμασταν και 14οι στα στοιχηματα, σημερα απο νωρις πηγαμε 8οι, προκειται για εντυπωσιακη ανοδο αν αναλογιστουμε οτι γινεται τη τελευταια στιγμη, αν πεσει κι αλλο η αποδοση μας μεχρι το βραδυ τι να πω… μπορει να παιξουμε αρκετα ψηλα… παντως ειναι εντυπωσιακη η ανοδος, μαλλον η μεγαλυτερη απο καθε αλλη χωρα κι αυτο λεει πολλα…

  87. δε θέλω να δίνω ελπίδες στον εαυτό μου για κάτι πολύ καλό απόψε γιατί θα αγχωθώ και θα απογοητευτώ , ένώ θέλω απόψε να το χαρώ! απλώς για να ηρεμήσουμε λίγο, η άνοδος μας στα στοιχήματα οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί -κυρίως ξένοι- μετά τη δημοσιέυση της σειράς της ψηφοφορίας θεωρούν ότι η Ελλάδα πήγε πολύ καλά χτες… για μένα , απ’οτι φαίνεται οι επιτροπές δεν έδωσαν ξεκάθαρο φαβορί! όλα παίζονται!

    • Δεν θα νικήσουμε…απλά θα πάμε πολύ καλά…και αν όντως γίνει αυτό θα ικανοποιηθώ, καθώς για εμενα το τραγούδι είναι το καλύτερο που έχουμε στείλει τα τελευταια 5-6 χρόνια.

      • είμαι ικανοποιημένος που είμαστε στον τελικό ! το μόνο που θέλω- ασχέτως τι πιστεύω- είναι να πάμε τουλάχιστον καλύτερα από πέρσυ! να κερδίσουμε ούτε λόγος..

  88. μας εβαλαν με τα φαβορι επδ μας θεωρουν και εμας φαβορι. η ουκρανια και το αζερμπαιτζαν θα πρεπει να φοβουντε εμας οχι εμεις αυτους.

  89. Einai apodedeigmeno pws ta prwgnistika den einai panta axiopista.. Prwto paradeigma to San Marino pou den perase kan teliko opws episis kai perusi me tis summetoxes Elladas k Kiprou pou mas edinan apo tis prwtes theseis kai omws oute kan stin 15ada den mpikame…

    • μαρια να σου θυμισω οτι το σαν μαρινο δεν ηταν ουτε στον ημιτελικο απο τα πρωτα φαβορι, σε αντιθεση με τη δημοτικοτητα του τραγουδιου οι bookmakers ηταν αρκετα επιφυλακτικοι στις αποδοσεις τους.

    • @maria23f να σου θυμίσω ότι πέρσυ δεν μπήκαμε στο ΤΟΠ 15 για 1 πόντο.. στο televoting ωστόσο ήμασταν 9οι!

  90. εχει ακουστει εντονα οτι ειμασταν 1οι η 2οι στον ημιτελικο, το θεμα για μενα ειναι να πεσουμε κι αλλο στα στοιχηματα μεχρι ν’ αρχισει η βραδια γιατι ετσι θα βρουμε κι αλλους υποστηρικτες, θα μας σπρωξουν περισσοτεροι για νικητη οταν δουν οτι εχουμε γινει ανελπιστο φαβορι.

  91. i seira einai poli periergi…. persi an den kano lathos itan sto telos oles oi skandinavikes, an eixe kerdisei ksekathara i dania den tha tan etsi i psifoforia…opote eimai 100% sigouros oti allo nikiti tha xoun oi epitropes kai allo to televoting. Makari na xoume endiaferousa psifoforia oxi opos persi kai propersi. Pou pali tha xame endiaferousa psifoforia alla me tis epitropes to xasame…

  92. ΠΑΙΔΙΑ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!
    ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Η ΔΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ 50% ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΣΕΓΟΝΗ…
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΧ. Η BONNIE,ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΖΑ Η Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ?
    ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ EUROVISION ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ:((
    ΕΠΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 50 % ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ 20 ΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 7-8 ΑΔΑ…ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟ!!!

  93. Einai kapws perierga ta pramata fetos pantws. Nomizw einai i prwti xronia pou o kosmos den tha kserei ti na prwtopsifisei 🙂

  94. αν υπαρχουν δυο χωρες που μπορει να κοντραρουν τη δανια, αυτες ειναι η γερμανια και η ουκρανια

  95. Μακρυά απο ανατολικό μπλοκ παίδες!!!! Ο διαγωνισμός πρέπει να παραμείνει στη βόρεια κ δυτική Ευρώπη ώστε να αναβαθμιστεί κ άλλο!!!

    • Η αναβάθμιση θα περαστεί αυτόματα ή χρειάζεται να την κατεβάσουμε;

    • εντελως χαζο αυτο που λες… νομιζεις οτι μας ενδιαφερει σε ποιο μπλοκ θα γινει ο διαγωνισμος του χρονου? ο καθενας το τραγουδι που γουσταρει υποστηριζει… ασχετως χωρας… βεβαια υπαρχουν και μερικοι κολλιμενοι σαν και σενα που τα βλεπουν αλλιως… γι’ αυτο βρωμαει ο διαγωνισμος

  96. Φημες λενε οτι περασαμε 2οι στον ημιτελικο μετα απο την Νορβηγια…
    Ξερετε κατι τελειωνει παλι το παραμυθι θα πεσω σε καταθλιψη ;’)

    • οτι να ναι… εσυ τα στοιχηματα περιμενεις για να δωσεις μπραβο στην ελληνικη αποστολη? ….. εγω σημερα το βραδυ θα τους πω μπραβο εφ’ οσον μ’ ενθουσιασουν

      • Όχι βέβαια!Αλλά είναι κάτι πολύ θετικό να είναι η χώρα σου τόσο ψηλά στα πρακτορεία στοιχημάτων!Όσο για τη συμμετοχή μας, αρχικά ήθελα να πάει ο Alex Leon & η Τζωρτζίνα!Δεν περίμενα ότι τα παιδιά θα είχαν τόση ενέργεια στη στη σκηνή & μπράβο τους! 🙂

  97. Ναι έγινε. Λέω παράλογα πράγματα. Σχεδόν όλοι ξέρουμε ότι η ψηφοφορία έχει γίνει τόσο προβλεψιμη. Κ κολλημένος δεν ειμαι φιλαράκο. Ειμαι φαν του διαγωνισμού απο παλιά. Κ βλέπω πως έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια.

      • Καλα ρε μαζι τη φτιαξαμε αλλα εσυ ρε βλαμμενο γιατι την ονομασες Eurovision 2013 by Bill??? Τωρα το ειδα…. Τεσπα…. μακαρι να βγουν ετσι τα αποτελεσματα και θα σε συγχωρεσω.

      • Ευχαριστουμε! Μακαρι να ειναι καπως ετσι τα αποτελεσματα και να ξαναμπουμε φετος στη 10αδα!

      • Πολύ καλό παιδιά! Τι πρόγραμμα χρησιμοποιήσατε για να το φτιάξετε?

      • http://tummiweb.com/scorewiz/ σε αυτο το link πατας get started… βαζεις το email σου και σου στελνει με mail ενα αλλο link στο οποιο βαζεις ενα ονομα για την ψηφοφορια και φτιαχνεις κατι ρυθμισεις…. μετα ξεκινας να βαζεις χωρες… μετα ψηφους και μετα χρωματα για το background κλπ… θα τα βρεις.. απλως να βαλεις και τις 39 χωρες και αυτες που δεν περασαν απλα μην τις ψηφισεις!

    • στις αρνητικες παντως μη δινετε μεγαλη βαση, οι θετικες μετρανε σε αναλογια με τα views.. βγαινει ενα πολυτιμο στοιχειο αν κανεις σωστα την αναλογια

  98. Το ξέρατε αυτό?
    Η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας!Ξέρετε ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι 2 ώρες μπροστά από την Ελλάδα?Δηλαδή σε αυτούς η EUROVISION ξεκινάει στις 00:00 και τελειώνει στις 3:15!Οι καημένοι θα μείνουν ξύπνοιοι μέχρι τέτοια ώρα…
    http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=369

  99. οσοι γραφουν για στοιχηματα δεν παιζουν
    ποτε eurovission και κανουν το σκατο τους παξιμαδι να
    βρουν 3 euro να πιουν ενα καφε

  100. καποιος πιιο πανω ειπε να μην ψηφισουμε δανια….ΣΥΜΦΩΝΩ..οντως παιδια ψηφιστε εξυπνα (βασικα εννοειτε οτι ψηφιζετε οτι θελετε) τεσπα εγω ψηφιζω μονοο νορβηγια σημερα!!!και ουτε εγω πιστευω οτι θα δωσουμε πολλους ποντους στην ιταλια…δεν παιζει να γινει αυτο!!!ΑΚΥΡΟ….να ρωτησω….το uk λετε να μασ δωσει κανα ποντακι σημερα???η οχι???δεν ξερω εγω… ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ!!!!

  101. ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ 12ΑΡΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

    • Οι τουρκοι τισ Γερμανιας, που ειναι 3 με 10 εκατομμυρια (ουδεις ξερει ποσα ακριβως) θα ψηφισουν……Δαγκωτο Αζερμπαιτζαν.

      • 1) Απο το προμοσιον που της κανει η ΕΒU και η Σουηδια (εχουν τη φατσα να φανταστεις στην επισημη σελιδα που αναφερεται στο σημερινο τελικο).
        2) Η Ρουμανια εχει πολυ μεγαλη διασπορα στην ευρωπη. Μονο στη Ρουμανια ζουν 25 εκ. ανθρωποι. Ειναι μεγαλη χωρα.
        3) Ο τυπος εχει φωναρα.
        4) Παντα ενα τετοιο ακυρο ειναι στην πενταδα για χι λογους.
        5) Η Ρουμανια εχει στειλει πολυ καλα τραγουδια στο παρελθον οπως και η Ελλαδα, ειχε καλα πλασαρισματα……αρα δλδ εχει ….μαγια ψηφοφορων.
        6) Μετα το πατατρακ….ΟΛΕΣ οι βαλκανικες, εκτος απο Ελλαδα κ Ρουμανια εκτος τελικου, αυτα τα 2 τραγουδια θα πανε καλα….εξ ορισμου!!!

  102. Τη Νορβηγία όντως αξίζει να τη ψηφίσουμε!Η τραγουδίστρια είναι φωνάρα, κουκλάρα & έχει και πολύ δυνατό κομμάτι!

    • Οχι. Κι εγω το πιστευω. Το τραγουδι ειναι μαπα. Το σωζει μονο η συμπαθεστατη και πολυταλαντη ΒΟΝΝΙΕ.

  103. alitheia dn katalavaino gt norvigia kai oukrania thewrountai favori. ok, dania na to katalavw(an kai tha einai to nikitirio tragoudi pou tha mou aresei ligotero mazi me tou azerbaijan to 2011) alla oi alles 2 xwres apo pou k ws pou? uparxoun polu pio aksiologa tragoudia. episis dn katalavainw pws mporei se kapoion na aresei auto tis georgias. genika fetos to epipedo dn einai toso kalo oso feripoin tou 2009 pou pistevw itan i diorganosi me tis perissoteres kales summetoxes

  104. Τωρα τα στοιχιματζιδικα δινουν την Ελλαδα 7η θεση. Μεχρι χθες/προχθες ηταν μεταξυ 13η και 15η θεση.

  105. Να είστε πολύ επιφυλακτικοί με τις ξαφνικές ανόδους στα στοιχήματα την τελευταία ημέρα. Αφενός συχνά είναι το τελευταίο κόλπο των γραφείων στοιχημάτων για να δημιουργήσουν ρεύμα και να μαζευτούν στοιχήματα σε τραγούδια που ξέρουν ότι τελικά δεν θα κάνουν κάτι (και άρα θα βγει κερδισμένο το γραφείο) και αφετέρου στατιστικά τα φαβορί της “τελευταίας στιγμής” (λόγω πχ καλής σειράς εμφάνισης) αποτυγχάνουν. Έτσι έγινε με την Πορτογαλία το 2008, την Ισπανία το 2010 και την Ουκρανία, την Ιρλανδία και τη Μάλτα πέρσι, για παράδειγμα.

    • Και η Ήβη Αδάμου πέρσι την ημέρα του διαγωνισμού είχε ανέβει πολύ στα στοιχήματα.

    • Οποιος παιζει λεφτα ας προσεχει. Εμεις δε θα βγουμε πρωτοι σε καμια των περιπτωσεων, γνωμη μου. Μακαρι να βγουμε.
      Αλλα νομιζω οτι κανεις λαθος.
      Ανεβαινουμε στα στοιχηματα ακριβως επειδη λογικα πεφτουν οι εξης ΥΠΕΡεκτιμημενες χωρες>
      1) Η αγγλια. Νεροβραστο, θα ψηφιστει απο σκανδιναβια. Θεση (8 με 20)
      2) Η γερμανια. Τραγουδαρα, αλλα αυτη ειναι βλαχα, αντρογυναικα, καμια χαρη.
      3) Η γεωργια. Καμια τυχη να φτασει 5αδα. Ολοι οι σοβιετικοι θα ψηφισουν ταα καλυτερα….ουκρανια, ρωσια, αζερμπαιτζαν.
      4) Η Ιταλια. Τραγουδαρα, αλλα αυτος βαριεται…
      5) Η Ιρλαδια. Η χαρα του τσιρκου.
      6) Η Φινλανδια. Οι σκανδιναβοι θα ψηφισουν κυριως δανια και νορβηγια…..και αγγλια.
      7) Η σουηδια. Χαλι μαυρο.

      • Aν απλά έπεφταν οι άλλοι, θα είχε μία λογική. Αλλά το ότι τα γραφεία ανέβασαν και την Ελλάδα παράλληλα είναι το ύποπτο.

      • Ap oti katalava sou eksigei oti peftoun ta alla kai etsi emeis (pou menoume statheroi) anevainoume afou oi apodoseis mas einai mikroteres apo twn allwn xwrwn! Provlepsi mou: An kai kati me travaei stin 6h thesi pistevw oti tha eimaste metaksi 9hs kai 17hs thesis

      • Mα αυτό λέω Βασίλη, δεν μείναμε σταθεροί, όλα τα γραφεία στοιχμάτων ανέβασαν ξαφνικά την Ελλάδα.

      • Μαριε
        μην ξεχνας οτι οι εταιριες αυτες ειναι πολυ σοβαρες. Εχουν ανθρωπους παντου. Ελεγχουν τις προβες, τις αντιδρασεις στους ημιτελικους και στις προβες, τα χτυπηματα και τα σχολια στο γιου τιουμπ, φεισμπουκ, και αλλου. Πιθανολογω μαλιστα οτι θα εχουν και……εσωτερικη πληροφοριση για τη θεση των τραγουδιων στις ψηφοφοριες των ημιτελικων.
        Αν οντως ισχυουν αυτα ισως να εξηγει και την ανοδο της Ελλαδας.

      • Aν ήταν έτσι δεν θα είχαν το Αζερμπαιτζάν πρώτο το 2010 ακόμα και μετά την τραγική του εμφάνιση στον ημιτελικό, την Γαλλία 1η και την Εσθονία 3η το 2011 παρά τις κακές τους πρόβες και την Ουκρανία και την Κύπρο στην 8αδα πέρσι.
        Νομίζω ότι τα γραφεία στοιχημάτων λειτουργούν περισσότερο με στερεότυπα του τύπου “έχει πολλές συμμαχίες άρα θα πάει καλά’ ή “εμφανίζεται προς το τέλος άρα θα πάει καλά”.

      • Μαριε
        Εδω θα συμφωνισω μαζι σου. Δε μπορει να προβλεψει κανεις τη βλακεια του κοσμου…..την Κυπρο στην 16η θεση περυσι με το λαλαλοβ.
        Το τραγουδι αυτο εχει δεκαδες εκατομμυρια κλικ στο γιου τιουμπ και ερχεται 2ο μετα το νικητηριο περυσι ευφορια.

  106. ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΣΤΟ 2 ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ

    • Ιταλία, χτες με τα δακρυσμένα μάτια του θα συγκίνησε τις επιτροπές!

  107. Με λιγα λογια για την φετινη Εurovision:

    Best Voice 2013:Amandine Bourgeois
    Best Song 2013:France-L’enfer Et Moi
    Best Performance 2013:France

    • Η Γαλλια εχει το καλυτερο τραγουδι κατ εμε. Ακομα και την καλυτερη σκηνικη παρουσια μπορω να πω. Η τυπισα ειναι καλιτεχνης.
      Αλλα ….οχι την καλυτερη φωνη…..

  108. asxeto kai makrino auto pou tha pw
    tou xronou o diagonismos tha die3axthi
    13-15-17 maiou
    stis 13 tha einai triti o theos mazi mas n min eimaste sauton ton imiteliko!

  109. Κ κάτι πολυ σημαντικό. Ο τρόπος ψηφοφορίας άλλαξε φέτος. Αξιολογούνται όλα τα τραγούδια φέτος !! Οχι μόνο τοπ τεν! Που σημαίνει ότι αν ένα τραγούδι σαρώσει στο televoting και πιάσει πάτο στις επιτροπές, δεν πρόκειται να πάρει καθόλου βαθμό. Ενώ με το προηγούμενο σύστημα θα επΑιρνε τουλάχιστον ένα εξαρακι. Νομίζω ότι η αποψινή βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις όσον αφορά την κατάταξη. Οχι ως προς τον νικητή……

  110. μέχρι το βράδυ θα έχουμε περάσει και την Ολλανδία στα στοιχήματα..παρατήρησα κάτι , αν δεν κάνω λάθος είναι η ψηλότερη θέση που έχει η ελλάδα στα στοιχήματα εδώ και 4 χρόνια! προσωπικά όπως το ξαναείπα το μόνο που θέλω είναι να πάμε καλύτερα από πέρσυ! μπορούμε?

    • H συμβουλή μου είναι να μην κοιτάς τις ξαφνικές αλλαγές της τελευταίας μέρας στα στοιχήματα. Και εξήγησα πιο πάνω τους λόγους και το τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια με τις χώρες που τελευταία στιγμή ανεβαίνουν απότομα.

  111. ολοι ψηφιζουμε Αζερμπαιτζαν …..γιατι ειναι το δευτερο ελληνικο τραγουδι..γιατι να ψηφισουμε δανια νορβηγια…κλπ..γιατι δεν υποστηριζουμε τους ελληνες δημιουργους του…

  112. Πάντως για τον νικητή το πράγμα φαίνεται και από αλλού. To Only teardrops είναι το μόνο από τα φετινά τραγούδια που έχει ικανοποιητικά download στο i-Tune ανά την Ευρώπη (νο21 στην Ελλάδα).

    • φίλε εννοείται ότι δεν ακολουθώ τα στοιχήματα.. παίζω με τα δικά μου κριτήρια γι αυτό και κερδίζω! πχ στο live betting πόνταρα στον αποκλεισμό της Σερβίας ! εννοείται ότι θεωρω πως οι επιτροπές δεν θα μας έχουν ψηλά αρα…. απλά το λέω ως σημέίωση! Οσο για τη Δανία -ναι , θα κερδίσω αν κερδίσει (το έχω παίξει από 8 Φλεβάρη ) – αλλά δεν αξίζει να το πάρει όπως η Σουηδία ή η Νορβηγία -εννοεώ με μεγάλη διαφορά ! το τραγούδι είναι απλά πολύ καλό !

  113. Φαινεται οτι δε βαζεις μυαλο. Κοψτο το στοιχημα. Ειναι απαιτητικο σπορ….για λιγους.

  114. DUNE
    επειδή ασχολούμαι με το στοίχημα – φανατικά- σε ποια εταιρεια υπήρχε στοιχημα γι αυτό που λες?

    • αλεξ
      ο τυπος ειναι κουκουρουκου. κανε απλα την πλακα σου. θα ανοιξεις σοβαρη κουβεντα;

  115. Είναι όντως η υψηλότερη θέση που μας δίνουν τα στοιχήματα από το 2009…
    Από το #14 ανεβήκαμε στο #7 ( πιο πάνω κι από Cascada )
    Πιστεύω πως κερδίσαμε τον α ημιτελικό και χτυπάμε 6άδα απόψε προς μεγάλη απογοήτευση κάθε κακομαθημένου 15 χρονου που μας τα έκανε τσουρέκια επί 3 μήνες επειδή δεν κέρδισε η Tζορτζίνα ( θα είχε την τύχη του Ισραήλ ) ή η Θωμαίς ( τρέμω στην ιδέα να την είχαμε στείλει μιας κι αυτήν την περίοδο “τρέχει” με τις “φωνητικές τις χορδές”…)

    Προς Μάριο :
    Οι Lordi το 2006 , μετά την πρόκριση τους στον τελικό , είχαν τρελή άνοδο στα στοιχήματα , οπότε αυτό που λες περί “στημένου” ρεύματος για να κερδίσουν λεφτά τα γραφεία στοιχημάτων δεν παίζει πάντα…
    Σαφέστατα δεν θα κερδίσουμε ( λόγω επιτροπών ) αλλά στο televoting παίζει να έχουμε τρελό ρεύμα , οι επιτροπές θα μας έχουν γύρω 10-15 όπως πάντα , οπότε τοπ 6 συνολικά είναι εφικτότατο!

    • ακριβώς.. οι Lordi είχαν ξεκινήσει με αποδοση 50/1 , ενώ πριν το ημιτελικό είχε 25/1 ! λίγες ώρες ωστόσο πριν το μεγάλο τελικό είχα απόδοση απο 9-12/1 γύρώ στην 7η -8η θέση…

    • Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Oι Lordi ήταν εξαρχής στην πρώτη 8άδα και την Παρασκευή πριν τον τελικό ανέβηκαν 3οι-4οι. Ήταν όμως μόλις την επόμενη μέρα της εμφανισής τους στον ημιτελικό (γιατί τότε ύπήρχε μόνο ένας ημιτελικός, την Πέμπτη), άρα ήταν λογικό να τους ωθήσει η πολύ καλή τους εμφάνιση. Στην περίπτωση της Ελλάδα, έπεσε 14η μετά τον ημιτελικό της Τρίτης και ανέβηκε ξαφνικά 7η από χθες το απόγευμα ως σήμερα.

      • @Μάριος επίτρεψε μου να συ πω ότι κάνεις λάθος ! οι lordi στα στοιχήματα πριν το τελικό δεν ήταν ούτε 3οι ούτε 4οι ! είχαν μπροστά τους Ελλάδα , Σουηδία , Ρωσία , Βοσνία , Ρουμανία , Νορβηγία και Ηνωμένο Βασίλειο!

      • Εγώ θυμάμαι τη Φινλανδία πιο πάνω το Σάββατο το πρωί. Τέλος πάντων, απλά εξηγώ ότι η όποια μεγάλης της άνοδος είχε μία προφανή αιτία.

  116. 1.Γαλλία: Συμπαθητικό αλλά μέχρι εκεί. Δεν πιστεύω πως θα μπει στη δεκάδα
    2.Λιθουανία: wtf πως πέρασε τελικό; Άμα σηκώσει κι άλλο την μπλούζα του, ίσως να βγεί και προτελευταίος αντί τελευταίος
    3.Μολδαβία: οκ, φωνάρα, πολύ καλή παρουσίαση(αν και η ιδέα με τα χρώματα στο φόρεμα μου θυμίζει Azerbaijan 2012), αλλά το τραγούδι δεν μου εχει μείνει ωστε να το ξεχωρίσω από τα άλλα και να το ψηφίσω.
    4.Φινλανδία: σεβαστή η προσπάθεια για διαμαρτυρία περί απαγόρευσης ομοφυλοφιλικών γάμων αλλά Molitva δεν είναι. Perdoname
    5.Ισπανία: Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είμαι μισός ισπανός. Ωστόσο δεν βλέπω δεκάδα.
    6.Βέλγιο: Ε διαγωνισμός είναι, κάποιος δεν πρέπει να βγεί και τελευταίος;
    7.Εσθονία: Άμα μπει δεκάδα θα είναι επειδή ψηφίστηκε απ’όλες τις εγκυμονούσες της Ευρώπης. Δεν εξηγείται αλλιώς
    8.Λευκορωσία: Ανεβαστικό, καθόλου άσχημο αλλά μέσα στην δεκάδα χλωμό να μπεί
    9.Μάλτα:Μπορεί να φανώ κακός αλλά ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ; Τόση χαρά πιά ούτε να κέρδιζε το λόττο
    10.Ρωσία: Πολύ καλό, αν και οι μπάλες και η παρουσίαση δεν με τρέλανε. Σίγουρα δεκάδα και πολύ πιθανόν και πεντάδα.
    11.Γερμανία:Το αγαπημένο μου τραγούδι φέτος αλλά απ’τις χειρότερες παρουσιάσεις. Κρίμα θα μπορούσε, πιστεύω, άνετα με μία καλή παρουσίαση να ήταν στο top3.
    12.Αρμενία: Αδιάφορο. Δεν θυμάμαι καν τον ρυθμό
    13.Ολλανδία: όσο το ακούω τόσο πιο πολύ μαρέσει. Λές και έχει βγεί από άλλο κόσμο, σε ταξιδεύει. Μακάρι να μπεί στην δεκάδα
    14.Ρουμανία: vampires are alive feat. ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου. Not my taste
    15.Ηνωμένο Βασίλειο: Προσκυνούμε Bonnie αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί πήγε με αυτό το τραγούδι στη eurovision. Έχω μία μικρή, ουτοπική ελπίδα να trollαρει και να πεί το total eclipse. Άλλωστε τι κυρώσεις και βλακείες; Αγγλία πίνει, Αγγλία κερνάει.
    16.Σουηδία: ύστερα απο το euphoria και μέσα στην εικοσάδα να είσαι, ευχαριστώ να λες. Δεν μαρέσει.
    17.Ουγγαρία: χάρηκα που είναι στον τελικό γιατί ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα του διαγωνισμού. Ευχάριστο αλλά ώρες ώρες(με πιάνει μια τρέλα να τηλεφωνήσω)μου τη δίνει το πόσο μαμούχαλος είναι επί σκηνής. Λές και τον έπιασε κόψιμο
    18.Δανία: Το καλύτερο φέτος και από άποψη τραγουδιού αλλά και παρουσίασης. Βέβαια δεν συγκρίνεται με euphoria,fairytale κ.α. αλλά στους αόματους, ο μονόφθαλμος.
    19.Ισλανδία: Μού’χει μείνει η μελωδία. Α! Και τα μαλλιά του που είναι λές και βγήκαν απ’την διαφήμιση pantene. Δεν θα εκπλαγώ αν μπεί δεκάδα
    20.Αζερμπαϊτζάν: Ύστερα απ’τον μαλτέζο είναι ο δεύτερος του διαγωνισμού που μου τη δίνει. Έχει μία φάτσα, σε προκαλεί να τον βαρέσεις. Το παίζει και τούμπανο τρομάρα του. Τεσπα το τραγουδάκι καλό, η παρουσίαση ακόμα καλύτερη. Σίγουρα στα 6-7 πρώτα.
    21.Ελλάδα: Εάν ο τίτλος ήταν διαφορετικός και δεν έλεγε alcohol is free θα το υποστήριζα ακόμη πιό θερμά και ίσως να πηγαίναμε καλύτερα. Όσο υποκειμενικός και να είμαι, έχουμε απ’τις καλύτερες παρουσιάσεις. Πρωτότυπο, ευχάριστο, ποιοτικό κατα την γνώμη μου και μας αξίζει μία πολύ καλή θέση.
    22.Ουκρανία: Ωραίο τραγούδι αλλά σαν κάτι να λείπει.. το ρεφραίν είναι χειρότερο ενώ θα περίμενες να έχει μία κορύφωση βρε παιδί. Ωραία παρουσίαση. Σίγουρα στα 6-7 πρώτα
    23.Ιταλία: Aπορώ πώς κέρδισε το san remo αυτή η πίπα. Δεν μας ψηφίζουν κιόλας οι Ιταλοί. Ούστ
    24.Νορβηγία: καλό τραγούδι, ακόμα πιό ωραία η τραγουδίστρια. Να δείτε που εάν το τραγουδούσε η Ισραηλινή πάλι δεν θα περνούσε.
    25.Γεωργία: Ωραίο τραγούδι για να ακούς όταν κόβεις πατάτες και καθαρίζεις αυγά. Όχι και για τοπ5 μην τρελαθούμε
    26.Ιρλανδία: Φαντάζομαι αποφάσισαν να βγάλουν τους ημίγυμνους μπας και πάρουν ψήφους γιατί συνειδητοποίησαν πως το τραγούδι δεν λέει και πολλά. Smart move

    • χωρις να εχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία αντιπάθεια προς τη συμμετοχή της Ελλαδας,αλλά που είδες την ποιότητα ?

    • Και μονο που θεωρεις το γαλλικο….συμπαθητικο…μου φτανει και δε θα διαβασω το σεντονι σου.

  117. Ηγγικεν η ώρα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα’ χουμε την χαρά να απολαύσουμε τα αποτελέσματα του θαυμάσιου νέου τρόπου ψηφοφορίας. Εκεί που 195 νοματαίοι έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να επιβραβεύσουν αυτό που γουστάρουν, αλλά και να χαντακώσουν οτι δεν τους αρέσει και η γνώμη τους να μετράει όσο και των εκατομμυρίων άλλων ευρωπαίων. Αντικειμενική ψηφοφορία το ονομάζουν αυτό στας ευρώπας. Στο χωριό μου πάλι το λέμε χειρουργείο.

  118. Το τραγούδι που αξίζει και ΘΕΛΩ να κερδίσει είναι το τραγουδι της Γερμανίας!!
    Ελπίζω να τα πάει καλά,γιατί το αξιζει,γιατι η Ναταλι είναι πολύ καλή φωνητικά,και επειδη είναι ξεσηκωτικό και είναι κοματάρα..
    Ευχομαι να μην ”μπλεχτούν” τα πολιτικά με τη μουσική και να χαντακωθεί το κομματι..βεβαια υπάρχουν και οι επιτρόπες..θα δήξει το βράδυ πάντως αν το τραγουδι πατωσει ο μοναδικός λογος θα είναι ότι εκπροσωπέι την Γερμανία!
    Επίσης έχω την εντίπωση πως η Νορβηγία και η Ολλανδία θα βρεθουν κατω από την 15η θέση ίσως και ποιο χαμηλά..επίσης την ανατροπη ισως την κάνη η Μολδαβία και μπεί πενταδα..ή η Λευκορωσια που πραγματικα το ευχομαι,ΑΛΛΑ χλωμό το κόβω!
    Η Ελλάδα πιστευω θα συμβιβαστεί στις τελευταίες θέσεις της πρώτης δεκάδας (8η-10/11 θέση)

  119. ειναι τοσο μεγαλο το ευρος της ελληνικης σαχλαμαρας που εχει τρελανει και τους book-παιζει να τερματισει απο 6-18.
    μονο ελληνες θα καταφερναν κατι τετοιο
    αξιζουν συγχαρητηρια για το οτι καταφεραν με αυτο το δημιουργημα που δεν το σκεφτεται συνθετης ουτε οταν παει τουαλετα για χε…….μο να διχασουν ελληνες αλλα και ευρωπαιους.

    • Ευχαριστούμε για την έγκυρη τοποθέτηση. Ακούγεσαι σαν ειδικός. Στο χέσιμο εννοείται.

  120. η Ελλαδα συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες θα τερματισει απο 1-26η θεση.

      • χαχαχα ασε. Η Ελλαδα περναει και σε λαικς και σε προβολες την Δανια απο το βιντεο του ημιτελικου. και της Δανιας ανεβηκε 2 μερες νωριτερα. 5αδα σιγουρα

  121. Ναι μπορω να φαναταστω την Ιταλια που ειναι στη 10αδα να κερδιζει……αμα δε χαλαει το θανατο…

    • ουσιαστικα στην 6η θεση ειμαστε αν δειτε προσεκτικα τις αποδοσεις, απλα ειμαστε με αλλες 5-6 χωρες στην ιδια κλιμακα αποδοσεων

  122. ειναι αρκετα περιεργη η εκπροσωπηση μας φετος, μεγαλη πρωτοτυπια που σε κανει να ψαχνεσαι… εγω οταν το ακουσα προσεκτικα στον ημιτελικο εψαχνα να βρω ενα ηχοχρωμα, κατι χαρακτηριστικο που θα εδινε μια μουσικη καταγωγη στο κομματι αλλα δυσκολευτικα πολυ… αυτος ο συνδυασμος ρεμπετικου μ’ αυτο το περιεργο ελληνικο ειδος ska ειναι πολυ ακραιος!
    Στο δευτερο μισο του τραγουδιου ομως με συνεπηρε ο ευθυμος και ανεβαστικος χαρακτηρας του και αυτο θα κρατησουν και οι περισσοτεροι που θα ακουσουν το τραγουδι.
    Εχω ξαναπει οτι προκειται για ρισκαδορικη επιλογη αλλα φαινεται πως γραφει καλα για την ωρα και φαινεται να υπαρχει μια θετικη ταση για το τραγουδι απο τον ημιτελικο και μετα.
    Για τις επιτροπες που λετε οτι θα το ψιλοχαντακωσουν το κομματι τι να πω… λεγαμε να γινει πιο αξιοπιστος ο διαγωνισμος με τις επιτροπες και τωρα παρακαλαμε να μην υπηρχαν επειδη θα παρουμε περισσοτερους ποντους απο το televoting… για να δουμε, ολα παιζονται.

  123. Μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει τι έχει αλλάξει στο σύστημα ψηφοφορίας;; Ευχαριστώ!!

  124. Κ κάτι πολυ σημαντικό. Ο τρόπος ψηφοφορίας άλλαξε φέτος. Αξιολογούνται όλα τα τραγούδια φέτος !! Οχι μόνο τοπ τεν! Που σημαίνει ότι αν ένα τραγούδι σαρώσει στο televoting και πιάσει πάτο στις επιτροπές, δεν πρόκειται να πάρει καθόλου βαθμό. Ενώ με το προηγούμενο σύστημα θα επΑιρνε τουλάχιστον ένα εξαρακι. Νομίζω ότι η αποψινή βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις όσον αφορά την κατάταξη. Οχι ως προς τον νικητή……

    • δηλαδη αυτο ειναι κακο για εμας ετσι? παιζει οι επιτροπες να μας βγαλουν 26ους. γιατι εχουμε ενα τραγουδι με λαθος νοημα(προς επιτροπες)

      • αν τωρα λογοκρινουν το τραγουδι επειδη λεγεται alcohol is free … ε ειναι πολυ οπισθοδρομικοι και μαλακες

      • κι ομως ειναι. ωωωχ ρε συ τωρα φοβηθηκα με το νεο συστυμααα. δηλαδη ειναι κατα μας? ας μου πει καποιος και να μου εξηγησει

  125. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ 12ΑΡΙ:)
    1) Άγιος Μαρίνος
    2) Σουηδία
    3) Αλβανία
    4) Ολλανδία
    5) Αυστρία
    6) Ηνωμένο Βασίλειο
    7) Ισραήλ
    8) Σερβία
    9) Ουκρανία
    10) Ουγγαρία
    11) Ρουμανία
    12) Μολδαβία
    13) Αζερμπαϊτζάν
    14) Νορβηγία
    15) Αρμενία
    16) Ιταλία
    17) Φινλανδία
    18) Ισπανία
    19) Λευκορωσία
    20) Λετονία
    21) Βουλγαρία
    22) Βέλγιο
    23) Ρωσία
    24) Μάλτα
    25) Εσθονία
    26) Γερμανία
    27) Ισλανδία
    28) Γαλλία
    29) ΕΛΛΑΔΑ
    30) Ιρλανδία
    31) Δανία
    32) Μαυροβούνιο
    33) Σλοβενία
    34) Γεωργία
    35) Π.Γ.Δ.Μ.
    36) Κύπρος
    37) Κροατία
    38) Ελβετία
    39) Λιθουανία

  126. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΙΑ!!!!!!!!!!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!!ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΕΚΑΔΑ!!!!!!ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!!!!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΕΚΑΔΑ ΑΠΟ 6-9 ΘΕΣΗ!!!!!!!!!!ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!!!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!

  127. Μακάρι να σκίσει η Ελλαδάρα μας και πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες να είναι μέσα στη δεκάδα!Πολλοί λένε ότι οι επιτροπές δεν θα την ψηφίσουν αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑ!!

  128. θα ηθελα να μου πείτε ποιες χώρε ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ για πενταδα,για κανενα στοιχημα:
    Εγω προβλέπω
    Δανία
    Ρωσία
    Γερμανία
    Ιταλία
    Μολδαβία ή Αζερμπαιτζαν!

  129. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΤΟ 2011 ΒΓΗΚΑΜΕ 3 ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ 14 ΘΕΣΗ!!!!!!!ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

  130. ΕΝΝΟΩ 3 ΘΕΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ 14 ΘΕΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑΜΕ 7 ΘΕΣΗ!!!!!

  131. Παιδια το νεο συστημα ψηφοφοριας αν ισχυε απο περισυ θα ειμασταν στον ημιτελικο 3οι αντι για 4οι και στον τελικο 13οι αντι για 17οι! Και το εφαρμοζουν ΦΕΤΟΣ??? Ελεος δηλαδη!

    • 12αρι από Ιταλία στην Ελλάδα;Ναι καλά!Προς Ρουμανία το βλέπω να πηγαίνει…Και η Αλβανία θα ψηφίσει Ιταλία..Η Γερμανία λόγω επιτροπών αποκλείεται να μας δώσει τόσο υψηλή βαθμολογία.

  132. η σειρα ψηφοφοριας εχει ως εξης(κι η προβλεψη μου με τ τι η καθε χωρα θα μας δωσει):
    1.αγιος μαρινος….10 βαθμοι
    2.σουηδια…. 0-3
    3.αλβανια….12αρι
    4.ολλανδια….απο 0 εως 0 😛
    5.αυστρια…μια απο τα ιδια
    6.ηνωμενο βασιλειο…5-7
    7.ισραηλ…3-5
    8.σερβια….12αρι 😀
    9.ουκρανια…0-5
    10.ουγγαρια…5-8
    11.ρουμανια…10
    12.μολδαβια..2-5
    13.αζερμπαιτζαν..6-8
    14.νορβηγια…0
    15.αρμενια…6-8
    16.ιταλια…8-10
    17.φινλανδια…0-4
    18.ισπανια…7-10
    19.λευκορωσια..0-2
    20.λετονια….0
    21.βουλγαρια…10 η 12
    22.βελγιο…8-10
    23.ρωσια..0-5
    24.μαλτα…0-5
    25.εσθονια…0
    26.γερμανια…10 η 12(κι οχι χαρη στους γερμανους…η διασπορα να ναι καλα)
    27.ισλανδια….0-3
    28.γαλλια…0-5
    29.ελλαδα…-
    30.ιρλανδια…0-1
    31.δανια….0
    32.μαυροβουνιο..5-8
    33.σλοβενια..0-3
    34.γεωργια…1-5
    35.σκοπια….0-3
    36.κυπρος…12αρι
    37.κροατια…0-4
    38.ελβετια…0-4
    39.λιθουανια 0! 😀
    παντως νομιζω θα εχει πολλες εκλπηξεις η ψηφοφορια…προτεινω να μην εκπλαγουμε αν δουμε ελλαδα-ρουμανια στην 10αδα κι ην.βασιλειο -γερμανια-γεωργια…κατω απο την 13η θεση…
    παντως το πρακτοριο williamhill μας εχει στην 6η θεση!…κι συμφωνω απολυτα…θεωρω πως η ελλαδα φετος θα ναι 10αδα,κι μαλιστα μεταξυ της 5-10ης θεσης… 😀
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑ 😀

  133. Πιστευετε πως τα πολιτικά θέματα θα επιρέασουν ωστε η Γερμανία να πατώσει?τι πιστευετε?

  134. Ψηφοφορία μολδαβιας κατα τα δυο τελευταία έτη 2011 κ 2012 έχουμε κ λέμε λοιπόν: 8 Ουκρανία, 10 αζερμπαιτζαν και 12 Ρουμανία! Κ τα δυα αυτα χρονια!!! Βρε δεν μου πάτε στον αγύριστο!!!! Ελεινες κ τρισαθλιες χώρες που κάνατε το διαγωνισμό σαν τα μούτρα σας!!!!

  135. Στα στοιχηματα και στην κατηγορια νικητης μολις ανεβηκαμε στην 6η θεση!

  136. Μαρέσει που λέτε πως η Γερμανία θα πατωσει λόγω των πολιτικών θεμάτων,λές και την Ελλάδα την λατρεύουν στην Ευρώπη…μην ξεχνάμε όλες οι χώρες στην Ευρωπαική Ένωση δίνουν λεφτά στην Ελλάδα..δεν νομίζω να μας έχουν και αδυναμία:P

    • Με τοκο. Δηλαδη λειτουργουν σαν τραπεζες. Δε χανουν. Μας δανιζουν με 7% επιτοκιο. Ελεος!!!

  137. Η Ρωσία θα κερδίσει τη Eurovision, προβλέπει βρετανός επιστήμονας γενετικής

    http://www.showbiz.com.cy/index.php?id=13&hid=11295&cid=%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1&tag=russia%20eurovision

    Εδώ και δέκα χρόνια, ο Βρετανός επιστήμονας (στον τομέα της Μοριακής Γενετικής) χρησιμοποιεί ένα μοντέλο ανάλυσης για να προβλέψει τα αποτελέσματα της Eurovision. Φέτος προβλέπει ότι νικήτρια χώρα θα είναι η Ρωσία.

    Ο δρ. Ντέρεκ Γκάθερερ, μιλώντας στο BBC, αναλύει τον τρόπο που ψηφίζει κάθε χώρα, χρησιμοποιώντας πιθανότητες της στατιστικής, αναφερόμενος στους βαθμούς που ανταλλάσσουν οι χώρες μιας συγκεκριμένης περιοχής της Ευρώπης.

    Αναφέρεται για παράδειγμα στις σκανδιναβικές χώρες που δίνουν βαθμούς η μία στην άλλη, ή στις χώρες τις πρώην Σοβιετικής Ένωσης που κάνουν το ίδιο.

    Τονίζει ότι ο συνδυασμός televoting και επιτροπών άλλαξε εν μέρει τον τρόπο ψηφοφορίας, αλλά δεν έχει θέσει τέλος στην στήριξη ενός τραγουδιού από μία συγκεκριμένη περιοχή.

    Μέσα από τους υπολογισμούς του, ο Ντ.Γκάθερερ προβλέπει ότι νικήτρια χώρα του διαγωνισμού της Eurovision για το 2013 θα είναι η Ρωσία.

  138. Τελικά αποτελέσματα από την ψηφοφορία στο press center !
    1. Denmark 355
    2. Georgia 284
    3. Azerbaijan 267
    4. Ukraine 195
    5. Norway 192
    6. Netherlands 186
    7. Italy 154
    8. Germany 139
    9. Finland 115
    10. France 110
    11. Ireland 109
    12. Russia 104
    13. Belarus 98
    14. Sweden 37
    15. Greece 92
    16. Moldova 87
    17. Malta 79
    18. Iceland 76
    19. Uk 75
    20. Hungary 74
    21. Belgium 73
    22.Romania 59
    23. Spain 55
    24. Lithuania 47
    25. Armenia 45
    26. Estonia 40

  139. Παιδια σήεμερα ελπίζω να τα πάμε καλα και να μπουμε δεκάδα μονο αυτο θέλω. Απλα και περσι ημουν σιγουρος για δεκαδα και βγηκαμε 17οι… Μαλλον η Δανία θα το παρει αν και το καλυτερο τραγουδι κατ’ εμε ειναι της Νορβηγίας… (Επισης, τέλειο ειναι και της Λευκορωσίας που νομιζω αν το ειχε η Ελλαδα το τραγουδι θα νικουσαμε.)
    Πως σας αρεσει η Ιταλία και η Γαλλία δεν ξέρω… Γουστα είναι αυτα… Βεβαια εμενα δε μου λενε κατι ουτε τα γαλλικα ουτε τα ιταλικά…
    Ωραιο θα ηταν να κερδισει η Bonnie, γιατι ετσι.
    Καλη επιτυχια σημερα για την Ελλαδα και του ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ και το Αγαθωνα!!!!
    Υ.Σ. Αν δει κανεις στην official page της γιουροβιζιον στο facebook εχουν βγαλει την Δανία ήδη σαν νικητρια καθε ποστ και μια φωτογραφία της…

  140. να ρωτησω επειδη θα λειπω…αν επιστρεψω γυρω στις 11-11.30 θα προλαβω να δω την ψηφοφορια εστω?….παρακαλω ας μ πει καποιος(γιατι δεν θυμαμαι τι ωρα ξεκινα)αν κι νομιζω 12….

  141. Η Ελλάδα ανεβαίνει ιλιγγιωδώς στα στοιχήματα. Μα τι συμβαίνει; Τους ποτίζουν; Χαχα!

  142. Εμειναν 2 ωρες και κατι λεπτα!!!!Για ακομα μια φορα καλη επιτυχια στην Ελλαδα,και στο τελος του τελικου θα ηθελα να ακουσω για δευτερη φορα(ως νικητη εννοω ντε! 😛 ) Ιταλια,Ουκρανια,Νορβηγια ή Γαλλια!Aμην!
    Kαλη μας διασκεδαση!!! 😀

  143. 35% των παιχτων πονταραν νικη της δανιας
    30% πονταραν ελλαδα 15-20
    25% πονταραν ρωσια 1-3
    μιλαμε για πολλα λεφτα οχι για 0,50 που παιζει ο καραφτωχιδης κινο.

    • για ρωσια το 1-3 ειναι πολυ ψηλα… τουλαχιστον για τα δικα μου κριτηρια.. το τραγουδι ειναι feel good καρακιτσαριο… δε θα θελα να το δω ψηλα, οπως δε θα θελα να δω ψηλα τις ολλανδια και ρουμανια…
      αντιθετα θελω να δω στο 1-2-3 … amandine, margaret και aliona… θα ηταν το τελειο!

  144. λαγος μεγας η ελλαδα και λαγουδακι μετα η ουκρανια για να τσιμπησουν οι ασχετοι και να αφησουν τα καλα σκυλια να τρεξουν γρηγορα

  145. τι γινεται σε ολα τα γραφεια που βλεπω η ελλαδα ειναι απο 5η-8η θεση!!!? ο.Ο ….λετε να ξαναρθει η δεκαδαααααα….ευχομαι ναι κι πλεον το πιστευωωωωωω!!!! 😀

  146. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέση θα πάρουμε είμαι μεταξύ 8-15ης!!!Πάντως ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Εύχομαι να πάμε οσο το δυνατόν Καλύτερα!!!!Για μένα η Δανία δεν αξίζει να νικήσει!!!Προτιμώ χίλιες φορές Ιταλία ή Αζερμπαϊτζάν και φυσικά την πολυαγαπημένη μου Μολδαβία!!!!!

  147. μολδαβια-ιταλια-γερμανια εσκασαν απο τη γρηγορη εκκινηση αντιθετα σπινταρουν ολλανδια-γαλλια-και απο το πουθενα ιρλανδια

  148. Δεν ξέρω αν γίνομαι κακός αλλά δεν θέλω να το πάρει η Δανία.. Η κοπέλα δεν το έχει καθόλου… Και μου τη δίνει η τόση προώθηση από τους διοργανωτές … Και μόνο για αυτό δεν θα έπρεπε να την ψηφίσουμε.. Πόσο πρόβατα είμαστε;; Ετσι θα καταστρέψουμε το διαγωνισμό!!

  149. Καλησπέρα κι από εμένα!! Προσωπικά – όπως έχω ξαναπεί – η αγαπημένη μου συμμετοχή ως τραγούδι (και όχι ως παρουσίαση) είναι η Νορβηγία, αν κι έχω ξενερώσει πολύ με τους Σκανδιναβούς και όλες τις αλχημείες τους φέτος. Και ειλικρινά περιμένω την ώρα και τη στιγμή που ο διαγωνισμός θα κατέβει προς Βαλκάνια μεριά για να τους κράξουμε κι εμείς ως κοινό όταν αλληλοψηφίζονται! Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, εγώ θα ψηφίσω Ρουμανία και πέστε να με φάτε!! :)Απο ‘κει και πέρα, πιστεύω ότι θα έχουμε μια θέση στη δεκάδα και θα είμαι σούπερ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα! Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας και με ρέγουα τις πίτσες απόψε γιατί έχουμε να βγούμε και στις παραλίες οσονούπω!!

  150. Oi psifoi mou tha pane se Gallia, Italia, United Kingdom kai Oukrania…Euxomai mia apo autes na einai kai h nikhtria…Kalh epityxia sthn Elladara kai sta paidia…Na ksesikwsoun to stadio kai na kanoun mia aksiopreph emfanish…To apotelesma ths psifoforias den metraei toso gia mena oso mia kalh emfanish…

  151. Τρελλος επιστημονας…….

    Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
    Εδώ και δέκα χρόνια, ο βρετανός επιστήμονας (στον τομέα της Μοριακής Γενετικής) χρησιμοποιεί ένα μοντέλο ανάλυσης για να προβλέψει τα αποτελέσματα της Eurovision. Φέτος προβλέπει ότι νικήτρια χώρα θα είναι η Ρωσία.

    Ο δρ. Ντέρεκ Γκάθερερ, μιλώντας στο BBC, αναλύει τον τρόπο που ψηφίζει κάθε χώρα, χρησιμοποιώντας πιθανότητες της στατιστικής, αναφερόμενος στους βαθμούς που ανταλλάσσουν οι χώρες μιας συγκεκριμένης περιοχής της Ευρώπης.

    Αναφέρεται για παράδειγμα στις σκανδιναβικές χώρες που δίνουν βαθμούς η μία στην άλλη, ή στις χώρες τις πρώην Σοβιετικής Ένωσης που κάνουν το ίδιο.

    Τονίζει ότι ο συνδυασμός televoting και επιτροπών άλλαξε εν μέρει τον τρόπο ψηφοφορίας, αλλά δεν έχει θέσει τέλος στην στήριξη ενός τραγουδιού από μία συγκεκριμένη περιοχή.

    Μέσα από τους υπολογισμούς του, ο Ντ.Γκάθερερ προβλέπει ότι νικήτρια χώρα του διαγωνισμού της Eurovision για το 2013 θα είναι η Ρωσία.

    Newsroom ΔΟΛ

  152. Καλησπέρα και από εμένα λοιπόν…1 ώρα και κάτι πριν τν έναρξη του μεγάλου τελικού..!!!
    Πιστεύω φέτος θα μπούμε 10άδα..τα παιδιά είναι εκπληκτικα γεμάτα ενέργεια πάνω στη σκηνή..καλά για τον Αγαθωνα δε το συζητώ..είναι ΜΟΡΦΗ!
    Εγώ θα ψηφίσω την φοβερή καλλιτεχναρα της φετινής eurovision..amadine. Καθώς επίσης και τον υπέροχο Marco!!

  153. Μέσα σε 2 ώρες η Ελλάδα ανέβηκε από την 8η στην 6η θέση στα στοιχήματα!

  154. η προβλεψη μου και εμενα ειναι αυτη:
    1) Denmark 276
    2) Azerbaijan 221
    3) Ukraine 204
    4) Norway 202
    5) United Kingdom 178
    6) Italy 165
    7) Germany 163
    8) Georgia 146
    9) Romania 112(θα την ψηφισουν κριτικες επιτροπες και κοσμος που βλεπει πρωτη φορα τα τραγουδια,πιστεψτε με)
    10) Greece 108
    11) Russia 102
    12) Belarus 101
    13) Sweden 96
    14) Moldova 92
    15) Netherlands 89
    16) Finland 72
    17) Ireland 65
    18) Iceland 59
    19) France 46
    20) Estonia 41
    21) Belgium 32
    22) Malta 30
    23) Armenia 26
    24) Hungary 14
    25) Spain 13
    26) Lithuania 12

    τι πιστευετε εσεις? θα πεσω μεσα? σχολιαστε……….

    • δν ειμαι σιγουρη για γεωργια και γερμανια τοσο ψηλα αλλα νμζ οτι η νορβηγια μπορει να κανει την διαφορα και να βγει δευτερη αλλα με πολυ μικρη διαφορα απο δανια 2-15 βαθμους…!!! 😀

    • Καλή η δεκάδα σου..διαφωνω ως προς το Ηνωμενο Βασιλειο και τη Νορβηγια που κατα την γνωμη μου θα βρεθουν εκτως δεκάδας..συμφωνώ για την Ρουμανια και τη Λευκορωσια(αν και την θελω στη τριαδα)!

  155. τι γινεται σε ολα τα γραφεια που βλεπω η ελλαδα ειναι απο 5η-8η θεση!!!? ο.Ο ….λετε να ξαναρθει η δεκαδαααααα….ευχομαι ναι κι πλεον το πιστευωωωωωω!!!!

  156. Η Λευκορωσία έπεσε πολύ στα στοιχήματα από την δωδεκατη θέση που βρισκοταν πριν αρχίσουν οι πρόβες..τωρα βρίσκετε στη θέση #19! λετε αυτο να είναι παραπλανητικό??

  157. Εμένα η φετινη eurovision δεν μου προκαλει τον ενθουσιασμο οπως οι προηγουμενες(μπορει να ειμαι και ο μονος). Η συντριπτικη πλειοψηφια των τραγουδιων ειναι κλασσικα προχειροφτιαγμενα τραγουδια για eurovision,τουλαχιστον παλιοτερα υπηρχε κατι απ’τα παντα,φετος πηξαμε στις μπαλαντες και τα συναφη! Και ηρθε και η ebu και εβαλε τους διοργανωτες να επιλεξουν τις σειρες εμφανισης και αηδιασα με το ποσο στημενα ειναι τα παντα (γιατι προφανεστατα ειναι). Δεν γινεται απ’το ’09 και μετα να νικανε μονο χωρες που θα αντεξουν οικονομικα την διοργανωση της επομενης χρονιας..με αποκορυφωμα το αζερμπαιτζαν το ’11 με ενα μετριοτατο τραγουδι. Ακομα και τα στοιχηματα επηρεαζουν απιστευτα την πορεια του διαγωνισμου,νομιζω οτι θα πρεπει καπως να περιοριστουν..Οπως και να’χει καλη μας επιτυχια για σημερα!

  158. Παιδια επειδη δεν εχω καταλάβει..ποιος είναι ο νεος τρόπος ψηφοφορίας?? Σας παρακαλώ ας μου πει καποιος…ευχαριστω

    • Απλώς αντί οι επιτροπές κάθε χώρας να δίνω μόνο 1-12 πόντους,
      τώρα κατατάσσουν όλες τις χώρες 1-26 ..!!! 🙂 Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας ..!!! <3

  159. Είμαστε πολύ καλά λοιπόν… 6η θέση ..Ελλάδα Καλή επιτυχία..!!!

    Denmark 8/15 8/11 4/6 8/13 4/6 8/13 8/13 4/6 8/13 4/7 4/6 8/13 8/13 4/6 11/17 3/5 3/5 3/5 4/5 13/17 13/18 14/19 72-76

    Norway 11/2 11/2 5 9/2 5 11/2 5 11/2 5 5 5 11/2 11/2 9/2 6 11/2 6 11/2 33/5 69/11 73/12 69/11 42-45

    Ukraine 11 8 12 12 12 12 8 9 10 7 12 9 10 10 12 8 7 13 35/2 83/5 76/5 83/5 34-37

    Russia 16 12 16 12 16 14 12 12 16 16 9 14 14 11 17 14 12 16 37/2 88/5 83/5 88/5 29-32

    Azerbaijan 14 12 16 12 16 12 12 14 14 12 16 12 14 12 15 12 11 20 25 24 23 24 36-39

    Greece 25 22 33 33 33 25 25 25 28 33 25 25 25 20 25 33 33 35 41 39 33 39 24-27

    Italy 33 28 40 33 40 28 25 25 25 22 33 25 33 20 33 28 35 34 41 39 35 39 21-24
    Netherlands 30 25 40 25 40 33 25 25 28 25 33 25 33 22 25 25 33 40 47 45 39 45 21-24
    Georgia 40 28 40 40 40 25 33 33 25 40 20 33 33 22 40 33 40 40 49 47 45 47 23-26

    Finland 35 33 33 25 33 33 33 33 35 40 25 40 40 28 50 33 33 35 59 51 51 56 13-16

    Germany 40 28 50 40 50 40 28 40 25 40 33 33 33 28 20 33 40 50 59 56 47 58 17-20

    Ireland 50 50 66 25 66 33 25 25 40 33 25 40 40 40 50 33 55 40 93 89 85 88 13-16

    Romania 80 50 50 50 50 100 50 40 40 66 50 50 33 40 66 66 80 100 109 94 89 104 12-15

    Sweden 80 66 66 66 66 80 66 50 50 50 50 80 80 40 80 50 66 100 99 94 89 94 12-15

    UK 80 50 66 100 66 100 66 50 66 50 50 66 50 100 100 50 110 150 209 189 189 208 8-11

    Malta 100 80 150 100 150 125 80 66 80 80 80 80 66 100 100 66 80 150 239 227 208 227 10-13

    Hungary 80 100 100 125 100 80 100 80 100 100 66 80 100 100 40 150 150 200 244 256 275 256 10-13

    Moldova 200 100 200 125 200 80 150 200 80 100 100 100 150 200 150 80 175 150 424 427 522 427 12-15

    Belarus 200 200 250 150 250 150 200 150 100 100 150 200 150 150 150 100 200 250 324 313 275 313 7-9

    Belgium 200 200 250 150 250 150 125 80 100 150 150 125 150 200 150 100 150 100 444 427 408 427 6-8

    Iceland 125 66 150 100 150 100 80 100 150 150 100 150 100 250 66 100 250 150 509 484 474 493 12-15

    France 200 200 500 250 500 125 150 250 100 200 150 250 200 300 300 150 300 150 644 626 598 626 6-8

    Armenia 300 200 500 250 500 150 250 250 200 200 150 250 200 200 200 200 400 250 744 721 702 721 9-12

    Estonia 200 250 500 250 500 125 250 250 100 250 100 250 200 200 150 150 250 250 354 816 788 816 8-11

    Spain 300 300 500 250 500 250 350 250 200 250 250 250 200 200 300 200 400 250 429 911 873 911 4-6

    Lithuania 250

  160. MY PREDICTION FOR THE FINAL :

    1)Denmark
    2)Azerbaijan
    3)Russia
    4)Italy
    5)Greece
    6)Moldova
    7)Ukraine
    8)Georgia
    9)Germany
    10)UK
    11)Malta
    12)Finland
    13)The Netherlands
    14)Sweden
    15)Hungary
    16)Iceland
    17)Norway
    18)France
    19)Romania
    20)Estonia
    21)Armenia
    22)Lithuania
    23)Spain
    24)Belarus
    25)Belgium
    26)Ireland

  161. ΠΟΛΥ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ Η EUROVISION ΦΕΤΟΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΗ ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  162. Θεωρω οτι παρα τα πολυ καλα προγνωστικα των στοιχηματων η Ελλαδα θα παιξει στις θεσεις 11-15 (το αγαπω πολυ το τραγουδι μας αλλα πολλοι λογοι με κανουν να πιστευω οτι θα καταληξουμε εκει) . Οσο για νικητρια δυστυχως Δανια..και λεω δυστυχως γιατι ενα μετριο τραγουδακι με τοσο προμοσιον εχει εντυπωθει στο μυαλο πολλων (με μενα μεσα ) οτι ειναι το μονο εν δυναμει νικητηριο τραγουδι.
    Ας απολαυσουμε το σοου!!!
    Καλη επιτυχια Ελλας

  163. Μας χωρίζουν 8 λεπτά πριν το μεγάλο τελικό!Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα και να απολαύστε τη βραδιά!

  164. είναι νίκη το γεγονός ότι είμαστε εκεί και συμμετέχουμε! απολαμβάνουμε τον αποψινό τελικό! ό,τι καλό είναι να έρθει ας έρθει ! Πάμε δυνατά! Lycka Till Grekland!!!!!!!!!!!!

  165. My prediction for the FINAL
    1.Denmark
    2.Ukraine
    3.Italy
    4.Azerbaijan
    5.Norway
    6.Russia
    7.Georgia
    8.Germany
    9.Greece
    10.Sweden
    11.Belarus
    12.The Netherlands
    13.Moldova
    14.Finland
    15.Ireland
    16.Romania
    17.Armenia
    18.Estonia
    19.France
    20.Lithuania
    21.United Kingdom
    22.Hungary
    23.Malta
    24.Spain
    25.Iceland
    26.Belgium
    etsi pistevw tha eine i katata3h ,to top m vevea eine teleios diaforetiko ektos apo tin 5ada m!

  166. 6h thesh, ayto gia kapoioys poy eixan lyssaksei. H dania kalh alla yphrxan kai kalytera.Oi dikoi mas me to azermpaitzan edeiksan oti oi ellhnes to exoyn me thn eurovision. Megalo komplex sta balkania kai aisxos apo toys serboys.

  167. ΜΠΡΑΒΟ στα 6 μας παιδιά (γιατί και ο Αγάθωνας παιδί είναι) για την σούπερ θέση. Δεν θα γράψω πολλά!! Θα πω απλά ότι πιστεύω στο televoting ότι θα είμασταν ανάμεσα στους 3 πρώτους και στην αγαπημένη Σερβία ΝΤΡΟΠΗ. βαριά λέξη, το ξέρω, αλλά αυτό μου βγαίνει τώρα!! ΕΛΛΑΔΑ Σ’ΑΓΑΠΩ

  168. Paidia an pate wiki tha dite pws moldava grafei 12i thesh kai exei isovathmia me montenegro enw serbia eine 11i me perissoterous pontus kai dn perase!

  169. Μπράβο στα παιδιά…εξαιρετική θέση…και θα συμφωνήσω πως αν μας ψηφιζαν και καποιες χωρες οπως Σερβια ή Ισπανια ειχαμε την τετραδα…Κατα τα αλλα μπραβο μας εκαναν υπερηφανους

  170. ΣΚΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ…..6η ΘΕΣΗ……ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΛΠΙΖΑΝ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΕΟ;

  171. Μπράβο τους ήταν πολύ καλοί. Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που είχαν λυσσάξει ότι θα πατώσουμε; Λες και δεν έχουμε μάτια να δούμε ότι ήταν από τα πιο καλοπαρουσιασμένα δυναμικά και διασκεδαστικά τραγούδια. Στο τελεβότινγκ θα είμαστε τουλάχιστον τρίτοι πάλι!

  172. ειχε καποιες ωραιες συμμετοχες φετος αλλα τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας ηταν αναμενομενα και βαρετα… ολα πανω κατω ηταν προαποφασισμενα εδω και μερες… ουδεμια εκπληξη… δεν ειναι διαγωνισμος αυτο το πραγμα αν δεν εχει το στοιχειο της ανατροπης… να ξερεις εδω και ενα 3μηνο ποιος θα ειναι ο νικητης… ελπιζω κατι ν’ αλλαξει του χρονου και να μη δουμε το ιδιο τροπαριο.

    • η 21η θεση της Γερμανίας δηλαδη για σενα ηταν δεδομενη??
      αυτο που φοβομουν εγίνε λόγω Μερκελ η Γερμανια πάτωσε αχχχ..ειμαι πολύ θυμωμένος

      • ναι η Γερμανια ηταν μια μικρη εκπληξη, και λεω μικρη γιατι ουτε εμενα μ’ εντυπωσιασε αυτο που ειδα επι σκηνης..

  173. tou xronou allo tragoudi i ert.akoma kai 2 na erxontan ta idia tha lew.allo tragoudi.azerbaitzan i xara twn valkaniwn eleos.dania mpravo.tha xilwsoume ton opap apopse.ena mpravo sthn ellhnikh apostolh fisika kai to axizei alla i ert kai oi ellhnes na mathoun na stelnoun alla tragoudia.mpravo

  174. Πήραμε την 6η θέση δίπλα σε ολα τα φαβορί!Είμαι περίφανος για αυτή τη συμμετοχή της Ελλάδας!Είναι η καλύτερη θέση που έχουμε πάρει από το 2008(2009-7η θέση, 2010-8η θέση, 2011-7η θέση, 2012-17 θέση)!Πραγματικά με κάνατε πολύ χαρούμενο για αυτή την εκπροσώπηση!

  175. Μπράβο ρε αστέρια 152 πόντοι .. το είχα πει και πιο πριν ότι έχω προαίσθημα πως θα βγούμε 6οι ..!!!

  176. για να δω για να δω αν αποψε ειστε εδω!!και αναφερομαι σε οσους λεγανε οτι θα πατωσουμε!!ελπιζω να βγουν και να δωσουν συγχαρητηρια για την καταπληκτικη 6η θεση!!συγχαρητηρια ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!

  177. Oι καινουργιοι κανονες ΠΟΥ βοηθησαν;;;; χαχαχαχ!!! Βαρεθηκα..λιγο 😛 ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑ!!! 6οι;;;;
    Που στε γατακια κραχτες;;;; Κλαιτε σε μια γωνια του βοθρου σας; 😉

  178. Συγχαρητήρια στους Koza και τον Αγάθωνα, αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και τιμητική 6η θέση!

    ο απόλυτος πάτος για την Γερμανία… 0 από επιτροπές και 12 από televoting για να βγει το 6αρακι…

    Αίσχος από Σερβία δε το περίμενα, Γεωργίες και Μολδαβίες που παραδοσιακά τους ψηφίζουμε δεν πήραμε τίποτα.

    Καιρός να αρχίσουμε να ψηφίζουμε και εμείς την Π.Γ.Δ.Μ γιατί παρά τις πολιτικές διαφορές μας και την προπαγάνδα που υφίστανται οι γείτονες, τουλάχιστον στέκονται στο ύψος των περιστάσεων στα μουσικά τους δεδομένα.

  179. Μπράβο στην ελληνική συμμετοχή και φυσικά μπράβο σε όσους τη στήριξαν (βάζω και τον εαυτό μου μέσα, χιχιχιχι)! Χαίρομαι που μας ψήφισαν έστω και με χαμηλές βαθμολογίες χώρες που δεν υπολογίζαμε… Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τις συμμαχίες μας;; Από εκεί και πέρα, ήθελα Νορβηγία, αλλά δε με χαλάει το αποτέλεσμα.

  180. valte re seis sto site post gia ton teliko! exei zoumi i ipothesi (mpravo sta paidia indeed,to axizan) KAI PRAGMATIKA AKSIZOUN SXOLIASMO OI 18 PONTOI TIS GERMANIAS XAXXAXA

    • δεν σηκώνω σηζήτηση για τη συμμετοχη της Γερμανιας.-.-.
      επειδή η χωρα και η κυβερνηση είναι σκατα και εγναν οτι εγιναν φτεξαν οι κασκαντα.αισχος

  181. ηταν εξαιρετικοι και οι ΚΜ και ο Αγαθωνας, φοβερη ενεργεια, ακομα καλυτεροι σε σχεση με τον ημιτελικο, τα δωσανε ολα, το απολαυσανε και το απολαυσαμε και ‘μεις… πρωτοι μαγκες για μενα που καταφεραν να αγγιξουν την ευρωπη με μια κοντρα συνεργασια διαφορετικων μουσικων ειδων…
    για μενα τα καλυτερα της βραδιας ηταν:
    Γαλλια, Νορβηγια, Ιταλια, Ελλαδα, Ουκρανια, Μολδαβια, Η.Βασιλειο
    O Ιταλος απιστευτος, εντυπωσιακος, αψογος, το παρουσιαστικο του, οι γκριματσες του ολα τα λεφτα.. και φοβερο τραγουδι, δε το ειχα ακουσει ολοκληρο.. αλλα μετα κι απο το σημερινο η Ιταλια αναγνωρισε το ταβανι της… μεχρι 9 παει.. δεν εχει πιο κατω… κριμα… για μενα ηταν η εκπληξη της βραδιας και ο πραγματικος νικητης.

  182. Συγχαρητήρια στη Δανία ήταν όντως η καλύτερη.
    Αζερμπαιτζάν και Ουκρανία απέδειξαν ότι με κατω του μετρίου τραγούδια, αλλά με καλές εμφανίσεις και μπόλικους γείτονες, πας πολύ καλά.
    Συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή. Το τραγούδι εξακολουθεί να μη μου αρέσει, δεν είναι της αισθητικής και του γούστου μου, αλλά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν με το υλικό που είχαν στα χέρια τους. Το περιέργο είναι ότι δεν ψηφίστηκε ιδιαίτερα από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους μας, βαλκάνια, νότια Ευρώπη και χώρες του Καυκάσου, αλλά από άλλες που παραδοσιακά δεν μασ ψηφίζουν.

  183. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Αν τα Βαλκάνια ψήφιζαν όπως προσδοκούσαμε θα
    καταλαμβάναμε την τέταρτη θέση. Κάτι μου λέει ότι μόνο με σύστημα televoting θα παίζαμε ακόμα ψηλότερα. Ας δούμε και τα αποτελέσματα επιτροπών – κοινού αν το επιβεβαιώνουν.

  184. ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ για την 6η θέση που μας χαρίσατε!
    Εγώ περιμένω να δω τι θέση είχαμε στο τηλεβοουτινγκ..
    Να πω επίσης ότι τα βαλκάνια έχουν χαζεψει αλλιώς δεν εξηγείται γιατί μας έδωσαν τόσους λίγους βαθμούς..Επιπλέον έκπληκτη έμεινα από χώρες που παραδοσιακά δε μας ψηφίζουν μας έδωσαν κάτι ξεγυρισμενα 6αρακια!!
    Πολύ χάρηκα με την 7η θέση της ιταλίας..την 8η της μάλτας και τη 10η της ουγγαρίας!!!
    Και πάλι ένα θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.!!!!

  185. Λοιπον οτι να ναι η ψηφοφορια της ελλαδας:10 βαθμους ρουμανια?απαραδεκτο

    οι καλυτερες ερμηνειες ηταν Γαλλια και Ιταλια Μακραν σημερα και δεν ακουω κιχ.

    εκπληξη της βραδιας η ουγγαρια αξιζε!

    συγχαρητηρια για την 6 θεση

    • κιχ
      για την εμφανιση της Ιταλιας. Το τραγουδι υπεροχο, αυτος σα ειχε παρει λεξοτανιλ.
      Η Γαλλιδα …….γαζωσε……θεα!!!!!

  186. Πραγματικά το 10αρι της Ελλάδας στη Ρουμανία δείχνει το πόσο τυποποιημένη άποψη έχουμε για τη Eurovision. Ότι πιο κιτς και φαντεζί το επιβραβεύουμε ως έθνος.

  187. ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ

  188. Eλα ρε παιδια…στη χωρα νουμερο 36(Κυπρος) Η ψηφοφορια διακοπηκε για την νικη της ΔΑΝΙΑΣ;;;;; ΣΑΣ παρακαλω..Σουδοι αξιοκρατικοι ρε 😛

  189. Lipithika gia tin gallia!
    egine xamos sto stadio me tin erminia tis!
    ti na peis kai emeis den dosame oute ponto kai dosame stin roumania!
    aksioi tis miras mas

    • πρεπει να δωσαμε καποια ποντακια στη γαλλια, δε γινεται… ηταν εκπληκτικη η γαλλιδα, στη κοσμαρα της (με τη καλη εννοια)… προσφερε μια αξιομνημονευτη εμφανιση αλλα θα πρεπει να προβληματιστουν αρκετα οι γαλλοι απο την 23η θεση και τη 1η θεση στη σειρα εμφανισης… βεβαια ξερουμε οτι δε τους απασχολει ιδιαιτερα ο διαγωνισμος… τη καυλαντα τους κανουν…

  190. Ειλικρινα δε μπορω να σκεφτω τι καλυτερο και αντιπροσωπευτικοτερο θα μπορουσε να στειλει η Ιταλια στο διαγωνισμο για να τον κερδισει… σπαω το κεφαλι μου γιατι αυτο που ειδα σημερα ηταν Ιταλια με ολη τη σημασια της λεξης και αξιζε πολυ καλυτερης τυχης…

    • Ο ιταλος τραγουδαγε χωρις παθος.
      Σκηνικη παρουσια μηδεν.
      Σα να εκανε αγγαρια.
      Το τραγουδι μου αρεσε πολυ να φανταστεις.

  191. Εκατομμύρια μπράβο στα παιδιά και τον Αγάθωνα για την φανταστική 6η θέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δίπλα κιόλας σε όλα τα φαβορί!
    Μπράβο μας! Έκαναν ένα φανταστικό live!
    Να δω τι θα κάνουν τώρα όλοι αυτοί που έκραζαν την αποστολή μας και έλεγαν πως θα πατώσουμε
    Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να το πάρει ο πολυαγαπημένος Μάρκο ο Ιταλός η ή Νορβηγία αλλά τι να κάνουμε.
    Χάρηκα πάρα πολύ για την 10 θέση της Ουγγαρίας και την 8η της Μάλτας!
    Και φέτος πήραμε ψήφους από χώρες που παραδοσιακά δεν μας ψηφίζουν και άλλες που υποτίθεται μας ψηφίσουν περισσότερο δεν μα έδωσαν σχεδόν τπτ…
    Αν τα ζηλιάρικα Βαλκάνια μας ψήφιζαν παραπάνω θα περνούσαμε άνετα και την Ρωσία.
    Και πάλι μπράβο μας!

  192. ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ,ΧΑΡΗΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ….ΒΓΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΝΙ ΤΑΙΛΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ….ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!

  193. gia na bgoume 6oi…mallon sto televoting 2oi me 4oi paiksame…
    kala na pathoun oi germania-georgia apaisia upertimimena skoupidia.
    o maltezos kai o ouggros OI TYPADES!!!!! poso xarika gia to top10….
    ki emeis kala ta pigame…
    aksia h nikhtria..aksios kai o defteros…ante kai h triti kai h tetarth…
    sixenomai rossia…

  194. Σαν Μαρίνο 11ο … ΜΠΡΑΒΟ Βαλεντίνα μου,τουλάχιστον την 11η θέση την πήρες με την αξία σου και όχι επειδή σε ψηφίζανε συμμαχίες όπως η Γεωργία που ήταν 10η …
    Όσο για μας,μπράβο στα παιδιά … αλλά έλεος,Γαλλία ψήφισα 8 φορές τι να σας πω και ψηφίσατε Αζερμπαϊτζάν και κάτι άλλες μαλακιούλες ?! Ψήφισα και Ισπανία/Φινλανδία/Ηνωμένο Βασίλειο/Ολλανδία αλλά τι να πούμε … πάντως Γαλλία/UK/Ισπανία και Φινλανδία αδικήθηκαν ενώ να η Μάλτα που ξεφύτρωσε από το πουθενά όπως η Ουγγαρία και το Βέλγιο!

    • Η Φινλανδια πολυ χαμηλα… ειμαι σιγουρος οτι οι επιτροπες την ειχαν τελευταια με διαφορα

  195. Ta prwta 5 tragoydia ola sta agglika kai to diko mas prwto apo ta tragoydia me stixo apo thn glwssa poy exei h xwra. PARA POLY krima gia th Gallia pragmati oyte poy to perimena toso xamhla. Epishs moy exei meinei poy xwres san thn Elbetia edwsan 10ari se emas kai h Serbia den edwse ponto mexri kai ta skopia edwsan 4

    • με τους σερβους παθαμε ενα μικρο σοκ.. αλλα δε πειραζει… μαγκια τους αν δε τους αρεσε… πιο πολυ με ικανοποιει που το τραγουδι αρεσε σε καποιες αλλες χωρες που παραδοσιακα δε μας ψηφιζουν

  196. μη με ξυπνάτε! ζω ένα όνειρο.. 6η θέση? μα 6η θέση? στο televoting σαρώσαμε στάνταρ-μέσα στιην τριάδα- Μπράβο στα παιδιά ! ελπίζω μετά το περσινό διαλέιμμα από φέτος ξεκινάει το νέο σερί μας στο ΤΟΡ 10 … Αχ και να είχαμε λεφτά.. όποτε θέλαμε θα κερδίζαμε!

  197. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5 ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ!!!!

    • Δεν είναι λογική όμως αυτή, να ψηφίζεις χώρες και όχι τραγούδια. Έτσι διαιωνίζεται το μεγάλο πρόβλημα του διαγωνισμού, το να επιβραβεύονται σκουπίδια λόγω συμμαχιών.
      Τη Ρουμάνια δεν την ψήφισαν οι έλληνες λόγω βαλκανιών, αλλά γιατί ως έθνος έχουμε μία ροπή προς το κιτς και την υπερβολή.

      • ναι δεν ειναι λογικη αυτη τωρα… ειναι αρρωστημενη… μην αναλωνομαστε σε συμμαχικα σκλαβοπαζαρα… ας κρατησουμε οτι το τραγουδι γενικα αρεσε…

  198. Να είστε βέβαιοι ότι την 6η Θέση την πήραμε από το κοινό. Ας σταματήσουν επιτέλους τις επιτροπές. Είναι αισχρό το αποτέλεσμα. Δεν άξιζε την πρωτιά το τραγούδι της Δανίας. Γενικά ήταν ενας πολύ βαρετός διαγωνισμός και αυτό λόγω επιτροπών. Τα περισσότερα τραγούδια ήταν ” κλαίει η μάνα μου στο μνήμα” Συγχαρητήρια στα παιδιά που μας εκπροσώπησαν! Ήταν τέλειοι! Και είχαμε και το καλύτερο κομμάτι στον τελικό γιατί δεν μας κοίμηζε!

  199. pantws eilikrina twra poioi psifizoun stin ellada kai dinoume 10ari sti roumania?tosous pollous roumanous exoume?den eksigeitai alliws… ti na po.

  200. ΤΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΑΛΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Η’ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!

    • Όταν θα μεγαλώσεις λιγάκι θα καταλάβεις (ίσως) ότι η μουσική δεν είναι αυτό που νομίζεις και προφανώς δεν είναι η Eurovision που την κρίνει. Η γαλλίδα ήταν μία εξαιρετική ερμηνεύτρια. Το ότι κάτι Ρουμανίες και Λευκορωσσίες βρέθηκαν πάνω από αυτή, μόνο στην επικράτηση του μέτριου τελικα οδηγεί τον διαγωνισμό μακροπρόθεσμα.

    • Ιωαννα
      η γαλλιδα ειναι εξαιρετικη καλλιτεχνης και για μενα δεν παιζει ρολο αν εβγαινε πρωτη η τελευταια. Αυτο δε μειωνε την φανταστικη ερμηνεια της.

    • Συμφωνώ συνονόματε!Ούτε ένα άρθρο για την πραγματικά πολύ καλή 6η θέση μας?Είμαι περίφανος που ειμαι Έλληνας! 🙂

  201. Α! ΞΕΧΑΣΑ,ΝΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ….ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ!!!!

    • exeis dikio o roumanos aksize perisotero apo tin gallia…des to press voting ton dimosiografon pou eixan tin galia no 1 extes kai simera no4 kai ase tis vlakioules

  202. Τους αξίζει ένα μεγΑΑΑΑλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!

    Η Δανία τα πήγε ψιλοσκατά στο live αλλά είναι όπως μια μούφα προϊόν που λόγω διαφήμισης το αγοράζει ο κόσμος.

    Μπράβο στο Αζερμπαϊτζάν! Μπράβο στην Ουκρανία!

    Αυτή η δικιά μας, που έδινε τη βαθμολογία, πρέπει να αλλάξει επάγγελμα…Φοβερή προφορά!

    • Α, της Δανίας που τουλάχιστον το τραγούδι είχε μία δομή, ήταν μούφα, και τα τίποτα της Ουκρανίας και του Αζερμπαιτζάν (ούτε ο Μαρτάκης δεν θα το έβαζε σε δίσκο του) ήταν καλά; Οκ….

  203. ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ OI ΨΗΦΟΦΟΡΙEΣ ΤΩΝ OGAE ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ!!!!

  204. Τώρα καταλαβαίνω πως τελικά η Ελλάδα πήγε πραγματικά ως Ελλάδα, απλά, λιτά, φτωχά, χωρίς πυροτεχνήματα και μλκιες..
    Και τελικά επιβραβευτήκαμε, συγχαρητήρια αγόρια 6η θέση με 152 βαθμούς … Σκίσατε και βούλωσαν και κάτι μαύρα στόματα με το αν.. αν.. αν.. ..!!!
    Γενικά η 10αδα:
    1 Δανία Το άξιζε 1ο
    2 Αζερμπαϊτζάν Οκ θα το έβαζα 4ο
    3 Ουκρανία το 2ο μου
    4 Νορβηγία Οκ το 3ο μου
    5 Ρωσία …. 7-10 Άξιζε για μένα
    6 Ελλάδα Θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος αν ήμαστε 4-5. Εκεί που πραγματικά αξίζαμε
    7 Ιταλία Εκεί … ο περίεργος (αλτερνατιβ) Μαρκο
    8 Μάλτα Έκπληξη για το χαμογελαστό αγόρι… 10-15 θα το έβαζα, αλλά οκ νο πρόμπλεμ! 🙂
    9 Ανούκ εεε.. Ολλανδία ήθελα να πω .. Και 12-15 να έβγαινε δ θα χαλιόμουν..
    10 Ουγγαρία Εδώ δεν ξέρω τι να πω.. Αυτό το τραγούδι ήταν το 35-39 στο τοπ μου… Πάντως έκανε αίσθηση με την απλότητά του ..!!!
    Λοιπόν ραντεβού στη Δανία… αφού μα παν τα δανικά 😉

  205. ευτυχως δεν στειλαμε τη φωκια!!! να δω οσους κραζανε κοζα μοστρα τι εχουν να πουν

    • Ντροπη σου. Ευσωμη ειναι η κοπελα.
      Θα σου ομως οτι αν η Τζιωτζινα μπορουσε να τραγουδι το τραγουδι της λαιβ οπως στο βιντεο κλιπ, τοτε θα βγαιναμε πρωτοι. Αλλα δεν το εκανε, οποτε δικαιως περασαν οι κοζα μοστρα. Πολλοι υποστηριξαμε το τραγουδι, οχι γιατι μας τρελαινε αλλα γιατι εκπροσωπουσε τη χωρα μας. Μακαρι να βγαιναμε πρωτοι. Βγηκαμε 6οι. Μαγκια μας. Μπραβο μας.
      Βαλε μυαλο φιλε…………

  206. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ….ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ;

    • δικαιωμα τους να ψηφισουν οτι θελουν οι Γαλλοι, εξαλλου ειναι πολυ προηγμενη μουσικα χωρα, δε μας πεφτει λογος οπως και του καθενος…. μη γελιομαστε ρε παιδια… καθεστε και λετε για ρουμανιες, ουκρανιες και αζερμπαιτζανια…. η Γαλλια, το Η. Βασιλειο, η Ιταλια και η Ισπανια αν θελουν για πλακα μπορουν να κανουν το 1-2-3-4 καθε χρονο… στη μουσικη ειναι μιλια μπροστα απο τις υπολοιπες χωρες… απλα δε θελουν… κανουν τη καυλαντα τους με το διαγωνισμο… γι’ αυτο λεγονται και big 5

    • και κοψε αυτη τη μαλακια με τις ξεκατινιστικες αναλυσεις για τους ποντους

  207. Μα από Σερβία περίμενα 8 με 10 βαθμούς!Μας ψήφισαν χώρες που ούτε καν φανταζόμουν!Πήραμε 12 βαθμούς από το ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ!Μέχρι και 5 βαθμούς αν δεν κάνω λάθος από τη Νορβηγία & τη Δανία!

    • Oi Serboi theloyn ena megalo oy. Alla den peirazei oyte teliko den eidan….
      Apo ekei kai pera me eknerise to oti paei pali skandinayia + otan to eixe parei h soyhdia pali h Dania to phre meta…..
      To mono kalo einai oti o diagwnismos tha mporesei na beltiwthei parapanw

  208. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ!!!
    Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΑΝΤΑΚΩΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 21 ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ….
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ.
    COPENHAGEN 2014!!!

  209. ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ”ΦΩΚΙΑ” ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΟΥΛΗ;ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ….ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ…..ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!

  210. paidia ston ogae, ksipniste kala mou kai valte ena post gia ti niki tis danias, to na argeite na vazete ta arthra stin korifosi tou show to opoio afora to site einai kapos..

  211. Όταν ήρθε η σειρά της Ελλάδας να δώσει τους βαθμούς περίμενα να δω καμία Ακρόπολη αλλά δεν την είδα!Μα καλά δώσαμε μόνο 4 βαθμούς στη ΝΟΡΒΗΓΙΑ καΙ μόνο 7 στη Δανία?Τόσο λίγο?Πάντως το 10άρι δεν έπρεπε να πάει στη Ρουμανία!

  212. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ…..

    • Mεταξύ της κλασικής μουσικής και του προκατασκευασμένου βλάκα που δεν θα τον θυμάτε κανείς σε 2 χρόνια, υπάρχουν και άλλα πράγματα.
      Α., και δεν είμαι από χωριό…

  213. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΙ,ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

  214. Εγώ πάντως το περίμενα το 10άρι στην Ρουμανία όσο τρελό και αν ακούγετε. Άρεσε σε όλοι την παρέα μου σήμερα (Πάνω απο 10 άτομα) και δεν μπορούσα να το χωνέψω με τπτ όπως φάνηκε μάλλον άρεσε σε πολλούς….

  215. E kala twra to oti ksekinhsame apo xwria kai akoygame klampatsimpana den shmainei oti prepei h xwra na meinei sth mesh toy mpythoyla. H xwra prepei na ekselisete moysika kai na proxwraei an gennhthikame gkagkoyres den shmainei oti prepei na parameinoyme

  216. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ…..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΟΠΕΡΑ!!!!

  217. μη λεμε μαλακιες τωρα… ειναι δυνατον να συγκριθει το τυποποιημενο “hold me” και το καρακιτσαριο “what if i fart” με το γαλλικο η το ιταλικο τραγουδι… οποιος εχει ακουσει μουσικη στη ζωη του καταλαβαινει οτι προκειται περι ιεροσυλιας

  218. Den diafwnw katholoy me ayto ola prepei na akoygontai sxedon an kai ayth h xwra exei dwsei lefta se aleksandratoy kai alla paromoia fwnhtika talenta poy apla ypodhlwnoyn oti edw yparxei kai ligo parakmh kai prepei na katharisei o topos. Safws to tragoydi poy steilame omws den htan kakogoysto gia emena. Apo thn arxh to pisteyta

  219. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ/ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ(ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ)?ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006!

  220. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η EUROVISION. ΚΡΙΜΑ. ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΟΟΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 😉 SEE YOU IN Copenhagen(AN KAI ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 281 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΡΕΖΙΛΙ.ΧΑΧΑΧΑ

  221. απλα στη eurovision ψηφιζουν οι αδαης απο μουσικη… αυτοι που κανουν κεφι με τον παντελιδη της χωρας τους και δεν εχουν ανοιξει το αυτακι τους περα απο τα κλειστα τους συνορα… οι υπολοιποι που γνωριζουν και εχουν ακουσει τονους μουσικης δε θα κατσουν να ψηφισουν στη eurovision… αυτη ειναι η αληθεια

  222. εγω τι να κατσω να ψηφισω? να ψηφισω γαλλια για να τη δω στην 23η θεση οπως την περιμενα? αυτο λεγεται αρχιμαλακια…

  223. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ…..ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ρε ας στειλουμε και ζειμπεκια αρκει να μην ειναι αναλωσιμη… να ‘χει κατι να πει

  224. ας φτιαξουν ενα διαγωνισμο με κλειστη ψηφοφορια που το 70% του αποτελεσματος θα προερχεται απο ειδικη επιτροπη και θα υπαρχουν αυστηρα κριτηρια συμμετοχης ωστε να μην αναγκαζομαστε να ακουμε τον καθε πικραμενο να ξεφωνιζει περιμενοντας μονο 7-8 τραγουδια που αξιζουν καθε χρονο

    • Περιμένεις να σε σώσουν οι ειδικοί; Εγώ αυτό που κατάλαβα απ’τους έλληνες ειδικούς σήμερα ήταν οτι έκαναν ένα δωράκι στους κολητούς τους Φωκά και Κοντόπουλο. Στην τελική οι ειδικοί θεσπίστηκαν για να μην μπορέσουν να κερδίσουν ποτέ τον διαγωνισμό κακομούτσουνοι φινλανδοί κι αρρενωπές σέρβες.

      • γι’ αυτο χρειαζεται μια μονο ειδικη επιτροπη με αντιπροσωπους κριτικους απ’ ολες τις χωρες και να ‘ναι και κλειστη ψηφοφορια.. να σταματησει αυτο το πανυγηρακι ανταλλαγης ποντων που η μια χωρα ψωμολυσαει για το 12αρακι του γειτονα

      • αλοιμονο τωρα αν η επιτροπη μας δεν εδινε 12αρακι στον κοντοπουλο και τον ευαγγελινο… την κατανοησαμε την διαφορα στην αξιοκρατια που φεραν οι επιτροπες….

  225. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ,ΓΑΛΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ ΗΤΑΝΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ.ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ.ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΞΙΖΕ ΔΗΛΑΔΗ;ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΛΥ,ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ,ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΝΙΚΗ,ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΝΙΚΗΤΗ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ.ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 10 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΞΑΝΑΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΡΝΤΑΜΠ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΡΟΥΧΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ 2004,ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΣΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΔΑΡΑΚΙ Ε ΚΑΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΡΑΙΟ.ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

  226. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…..ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Η’ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ EUROVISION!!!!

  227. Αυτές είναι οι χώρες που έδωσαν τη φήφο τους στην Ελλαδάρα μας, σύμφωνα με το tvnea!Μας ψήφισαν χώρες που ούτε καν περίμενα!Τις ευχαριστούμε πολύ! http://tvnea.blogspot.gr/2013/05/eurovision-tvnea.html

    Σαν Μαρίνο – 12,
    Αλβανία – 10,
    Ολλανδία – 1,
    Αυστρία – 7,
    Ηνωμένο Βασίλειο – 8
    Ισραήλ – 2,
    Ουγγαρία – 1,
    Ρουμανία – 7,
    Αζερμπαϊτζάν – 4,
    Νορβηγία – 5,
    Αρμενία – 8
    Ιταλία – 7,
    Φινλανδία – 1,
    Λευκορωσία – 6,
    Λετονία – 1,
    Βουλγαρία – 7,
    Βέλγιο – 2
    Ρωσία – 10,
    Μάλτα – 4,
    Γερμανία – 6,
    Δανία – 6,
    Μαυροβούνιο – 8,
    Π.Γ.Δ.Μ. – 4
    Κύπρος – 12,
    Κροατία – 5,
    Ελβετία -8

  228. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ/ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ(ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ)?ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006!

    • νομιζω πως το βρηκα… με τη ναντια μπουλε… αλλα δε παιζει τετοιο πραμα

  229. δεν ειδες τι επαθε η κοπελα απο την λευκορωσια τετοιο θα παθει και η φουρειρα.κ ειμαι σιγουρος φιλε οτι στο εθνικο τελικο θα σχισει στο τελικο της γιουροβιζιον ομως θα την σχισουν.η ερτ πρεπει να κοιταει τα τραγουδια καλυτερα,φετος δεν εστειλε τραγουδι αλλα εναν γερο.επειδη μενω επαρχια δεν ακουσα καποιον να λεει τι τραγουδι αλλα ολοι στηθηκαν να δουν τον γερο.το τραγουδι ηταν πολυ χαλια για το μονο που το ειδε ο κοσμος ηταν ο γερος.καποτε πουλουσαν τα τρανς τωρα πουλανε τα γεροντια.αντε καληνυχτα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ