Η Ελλάδα στον τελικό της EUROVISION 2013!

Η Ελλάδα με τους  KOZA MOSTRA και τον Αγάθωνα και το Alcohol is free είναι στην τελική φάση του διαγωνισμού της Eurovision 2013 που θα λάβει χώρα στις 18 Μαΐου στο Μάλμο της Σουηδίας. Η Ελλάδα, συνεχίζοντας την παράδοση που τη θέλει να είναι στον τελικό του διαγωνισμού κάθε χρόνο από το 2004 (οπότε και έγινε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision), θα δώσει και φέτος το παρόν για μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Να σημειωθεί ότι στο τελικό του διαγωνισμού κάθε χρόνο (μαζί με την Ελλάδα) είναι η Ρωσία, η Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν ( από το 2008 όμως καθώς πιο πριν δε συμμετείχε) και η Ρουμανία.. Η Βοσνία λόγω της αποχής της φέτος χάνει το ρεκόρ αυτό.

[youtube id=”44dqifkRXpU” width=”600″ height=”350″]

229 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ηταν πολυ αδικος ο αποκλεισμος του σαν μαρινο, της βουλγαριας και του ισραηλ:/

    • Εκτός απο τη Ρουμανία όλα τα αποτελέσματα μου φάνηκαν πολυ λογικά το σαν μαρινο ήταν απαισιο ποτέ δε μου άρεσε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρήθηκε φαβορί αλλα κάθε χρόνο τα ίδια μια πατάτα την πετάνε ψηλά στα στοιχήματα για να κερδίζουν οι εταιρίες στοίχηματων …..το Ισραήλ επίσης χάλια η γκομενα η κακογουστια της δεν υπήρχε που πας κυρά μου με τόσα κιλά και βάζεις κολητη τουαλέτα χαχαχα μέχρι κ η κυταριτιδα φαινόταν λολ …..παντός για νικητή προβλέπω κάποια απο τις big five να το θυμηθείτε γιατί κ η Νορβηγία ενώ έχει πολυ καλο τραγούδι το φόρεμα κ το στήσιμο του τραγουδιού ειναι χάλια …. Για νικητή φέτος προβλέπω Γαλλία μεγάλη Βρετανία Δανία κ με έκπληξη το Βέλγιο !!!! Η eurovision έχει Αλαξει ποια…θέλει εξιχρονισμενα τραγούδια σε όλα τα στυλ ποιο ουσιαστικά εντιποσιακα κ λιγότερα κιτς και σαχλες και όταν λέμε ποιοτικά δεν ενουμε γλυκαναλατες μπαλάντες χιλιουπομενα σαν μαρινο κτλ….ξυπνιστε …

  2. Μπραβο στα παιδια!!
    Ελεος γιατι περασαν ΒΛΑΚΩΔΕΣ τραγουδια οπως Ρουμανια και Αρμενια και δεν περασε το ισραηλ?? Καταπληκτικη ερμηνεια απο την Moran Mazor!! Πολυ μεγαλη αδικια!

  3. Είναι δυνατόν να μην πέρασε το San Marino; Τεράστια αδικία για ένα από τα καλύτερα τραγούδια φέτος. Μου άρεσε πιο πολύ απ’όλα.

  4. loipon 1)naiiiiiiiiiii :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD perase i ELLADARA NAI <3 😀 2)ta apotelesmata oti nanai perase 1)ougaria=apaisio to xeirotero fetos
    2)islandia,armenia,roumania, Malta=den itan asxima alla megali adikia gia kapia alla pou den prokrithikan
    3)den perase san marino pou itan isos to kalutero tis vradias kai apogoiteytika…:/ to israil pou ekane telia erminei i kopela..:/ i boulgaria pou live aksize polla.. :/ kai i elvetia pou einai komatara kai den perase… :/ Genikos: antikeimenika eimai polu apogoiteumenos apo to apotelesmata alla PERASE I ELLADARA KAI XAIROMAI NAI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  5. Παιδιά του Ισραήλ ήταν η μεγαλύτερη τραγουδάρα του ημιτελικού, όπως επίσης πολύ καλό το Σαν Μαρίνο. Πως είναι δυνατόν να πέρασαν στην θέση του κάτι Ισλανδίες, Αρμενίες και Ρουμανίες; Αυτή η δύναμη των συμμαχιών καταντάει ενοχλητική πολλές φορές!

  6. ρε τι αγωνια ηταν αυτη?? αλλα τελικα περασαμε..οταν ειδα στο 9 τη μαλτα για μια στιγμη πιστεψα οτι δεν θα περασουμε!

  7. ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, εεετσιιι. τωρα που ειστε κρυμενα ολα τα φιδιααα εεεεε? τωρα μηπως ευχεστε να βουμε 26η θεση? ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΟΟ? ΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?

    • Epeidh sigoura teleutaioi bghkame. To hlithoi Pou eiste oloi prota bgalate anti Gia thn giorgina ton agathona Kai Torah the late na perasoume Kai apo pano

  8. Ti na pw….. San Marino k Israel ektos ?????????? E ma eleos pia..
    I apodiksi pws stin Eurovision den endiaferontai oute gia fwnes oute gia kala tragoudia… :/

  9. antikeimenika htan h kaluterh emfanish ths vradias!!!!hmastan teleioi!!!!!!!me alvania,voulgaria k olh thn prwhn yugoslavia ektos elpizw se pollous pontous to savvato….

  10. το σαν μαρινο εμενα δεν μου ειχε αρεσει!!!!!! αλλα μαλτα και ουγγαρια δεν περιμενα να περασουν!!!!! μπραβο στα παιδια μας!!!!!! αντε ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΕΡΑ!!!!!

  11. ΠΕΡΑΣΑΜΕΕΕΕΕ!ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ,ΞΕΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ;

  12. Τα αποτελέσματα αίσχος ντροπή..
    καλά είναι σοβαροι? δεν περασαν το Σαν μαρινο,την Βουλγαρία,και το Ισραηλ και πέρασαν το κατασκούπιδο της Αρμενίας..ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.
    Πραγματικά την Ουγγαρία ποιος πηγε και τη ψηφησε???
    ΑΙΣΧΟΣ.
    Το μονο θετικο που εχω να πω είναι συγχαρητηρια στην Ελλάδα..
    και όσο για το Σαββατο αν βρεθουν στη ,δεκάδα τα σαχλοτραγουδα,βαρετά της Αρμενίας, Ουγγαρίας, Ολλανδίας, Ρουμανίας, Λιθουανίας και διαφορα αλλα κοιμισμένα τραγούδια και μείνουν εκτως Γερμανία και Λευκορωσία πραγματικα θα παρατραβήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..

    • Την ψήφισα εγώ και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Πολύ περισσότερο από αναμασημένες συνταγές και εφετζίδικα τραγούδια

  13. Μπραβο ρε παιδια!!!!!Μιλαμε χαμοοοος!!!!Το τι ουρλιαχτο επεσε με την παρεα μου δε λεγεται,μολις ανακοινωθηκε η Ελλαδα!!!Ειχαμε σοκαριστει,νομιζαμε οτι ημασταν εκτος,ειδικα με τοσα ακυρα αουτσαιντερς που ειχαν περασει!

  14. Ντροπή τους για το Σαν Μαρίνο. Τέττοιο τραγούδι, τέτοια φωνή, τέτοια παρουσία!!!!
    Απαράδεκτα αποτελέσματα. Ουγγαρία, Φινλανδία, Μάλτα στον τελικό και εκτός το Σαν Μαρίνο και το Ισραήλ!!!
    Γιατί λοιπόν να μην χαρούμε για την Ελλάδα μας; Δεν μου αρέσει το τραγούδι μας αλλά εδώ πέρασαν τόσα σκουπίδια.

  15. Έλεος κόντεψαν να μας πεθάνουν απόψε…επίτηδες το έκαναν που να τους πάρει!!!

  16. ti trolarisma htan auto pff
    ELLAAAAAAAAAS GEIA MAS!
    mono gia boulgaria stenaxorithika kai elbetia
    boulgaria psifisa kiolas
    armenia ougaria malta asxoliasta

  17. Κόντεψε να πάνω εγκεφαλικό εγω και η παρέα μου πάθαμε ΣΟΚ !!!!! Ηταν ακούστηκε το όνομα μας χαμός !!!!!!!! :-Ουγγαρία μαλτα μέσα ????? έλεος !!!!
    Ισραήλ σαν μαρινο εκτός ??????? :Ο
    Ο πιο ωραίος ημιτελικός ήταν τελικά ο δικός μας !!!!! Ανατρεπτικος και πολύ αγχωτικος!!!!! Μπράβο στην ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ μας !!! Καλη επιτυχία στον τελικό !!!!!!!!! Ακομα και αν βγει η Δανία θα έχει ενδιαφέρον παρόλα αυτα !!! 🙂 αν και δεν ξέρω ίσως και να μην βγει θα δούμε !!!! Άντε με το καλο να δούμε και να απολαύσουμε τον τελικό το Σάββατο !!!!

  18. ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ(ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ), ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ… 🙁 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ EUROVISION ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ VALENTINA…

  19. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ.ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ,ΕΚΤΟΣ;ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΤΕΛΙΚΟ;ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ….ΒΕΒΑΙΑ,ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ….ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ!!!!

  20. Ta καλά νέα είναι οτι περάσαμε, μας κοψοχόλιασαν οι Σουηδοί που μας έβαλαν τελευταίο φάκελο, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.
    Τα κακά νέα είναι ότι τα αποτελέσματα ήταν και πάλι ότι νά’ναι. Πέρασαν τα καρασκούπιδα της Φινλανδίας και της Ρουμανίας και έμειναν εκτώς Σαν Μαρίνο, Ισραήλ, Αλβανία και Ελβετία. Έ-Λ-Ε-Ο-Σ

  21. ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΑΑΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟΟΟΟΟΟ
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ..ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ <3

    • Συγχαρητήρια στην ελληνική συμμετοχή!Ήταν φανταστικοί!Είμαι και πάλι πολύ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ με τον αποκλεισμό του ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ, του ΙΣΡΑΗΛ & της ΕΛΒΕΤΙΑΣ!Γιατί δεν πέρασαν?Γιατί?

  22. Τελικά που θα εμφανιστούμε?Στο πρώτο μισό ή στο δεύτερο μισό?Τη στιγμή που ο Ηλίας Κόζας θα διάλεγε τη θέση το βίντεο έπαψε να λειτουργεί!

  23. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΕΟ;

  24. Έξω η υπέρτατη δασκάλα απ’ το Ισραήλ? Έξω και το Σαν Μαρίνο? Έξω και η Ελβετία? ότι να ‘ναι και σήμερα… πολύ κρίμα πραγματικά…
    Εμείς είμασταν ξεσηκωτικοί στο δεύτερο μισό του τραγουδιού, ο Κόζας ήταν φανταστικός… δε περίμενα τόσο καλό performance.. o Αγάθωνας καλούτσικος αν και θα μπορούσε να είναι πιό εκφραστικός, τουλάχιστον γι’ αυτά τα 3 λεπτά που ήταν στη σκηνή.
    Σε γενικές γραμμές όμως δεν είμαστε για πολύ ψηλά… 15-20, κάπου εκεί θα παίξουμε το Σάββατο για διάφορους λόγους…
    Ισραήλ, Σαν Μαρίνο και Ελβετία ήταν καλύτερα απ’ το δικό μας κι έμειναν απ’ έξω… ο καθένας μπορεί να καταλάβει το γιατί.

  25. Καλά τι ήταν αυτό πάλι!!! Μέχρι να μας ανακοινώσει μας έσκασε στην κυριολεξία! Πήγε η καρδιά μου στην Κούλουρη!
    Πάμε δυνατά για τελικό τώρα!!!!

    • άραγε τι καλύτερο θα μπορούσε να στείλει μια χώρα σαν το Σαν Μαρίνο για να μπει τελικό?

  26. αδικία θα ήταν και να μην περνούσε η Ελλάδα! παιδες , το Σάββατο θα γίνει πάλι της Ελλάδας! αφού δεν θα εμφανιστούμε πρώτοι… μια χαρά!!! νομίζω θα είμαστε αρκετά πιο ψηλά από πέρσυ! όσο για το Ισραήλ , αδικία αλλά όπως οι επιτροπές πέρσυ στον τελικό μας γύρισαν την πλάτη στη συμμετοχή-σύνταγη- έτσι και φέτος φαίνεται πως συνέβη το ίδιο με το Ισραήλ που η συνταγή του είναι αυτή -αν ήταν ψηλά στις επιτροπές δε θα αποκλειόταν… αποψή μου !

  27. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση στον τελικό. Αδικίες υπάρχουν πάντα και το ανατολικό-σκανδιναβικό μπλοκ ξέρει καλά το παιχνίδι της πρόκρισης! Τώρα όμως τι θα κάνουν; Παιδιά πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε, αφού φιλικές χώρες σε εμάς δεν πέρασαν στον τελικό. Τα βαλκάνια ήρθε η στιγμή να δώσουν όλα τα 12αρια τους στην Ελλάδα. Λείπουν όλες οι πρώην γιουγκοσλαβικές, λείπει η Αλβανία, λείπει η πατρίδα μου η Κύπρος, λείπει η Βουλγαρία. Αν δώσουν όλες το 12άρι στην Ελλάδα μπορούμε για την έκπληξη. Οι άλλοι θα πρέπει να μοιράσουν ψήφους. Καλή τύχη στην υπέροχη μπάντα των Κόζα Μόστρα και στον Αγάθωνα. ΕΛΛΑΔΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

  28. Σκανδιναβικό μπλόκ 5/5, Σοβιετικό μπλόκ 9/10, μόνο οι Βαλκάνιοι τα θαλάσσωσαν?

  29. LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
    Διέρευσαν για κάποια λεπτά η κατάταξη 2 χωρών του 2ου ημιτελικού (τώρα το πήραν)…
    Φύρομ 11 με 54 πόντους & Άγιος Μαρίνος 12 με 41 πόντους ..!!!
    (Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια… Αλήθεια)

    • Eγω πιστευω οτι το Σαν Μαρινο πρεπει να κανει αποχη απο το διαγωνισμο σαν την Πολωνια και την Ανδορα! Δηλαδη τι πρεπει να στειλει το καημενο για να περασει??? ΑΪντε…. περασε κι ο καθε πικραμενος φετος (Λιθουανια, Βελγιο, Ιρλανδια, Ουγγαρια, Μαλτα, Ισλανδια, Αρμενια και Ρουμανια) και εμειναν εξω τραγουδαρες (Αυστρια, Σαν Μαρινο, Βουλγαρια, Ελβετια και Ισραηλ! )

    • Παιδιά αυτό το είδα γιατί είχα υποψιαστεί ότι στο wikipedia θα έκαναν τέτοιες βλακείες… Μπήκα έτσι στις σελίδες όλων μα όλων των χωρών και σε αυτές των Φύρομ και Αγίου Μαρίνου είδα τις κατατάξεις όπως γράφω και επάνω …
      π.χ. ενδεικτικά στην σελίδα του Αγίου Μαρίνου… στο semi & στο points που δε λέει τίποτα τώρα, πριν είχε τα αποτελέσματα …
      http://en.wikipedia.org/wiki/San_Marino_in_the_Eurovision_Song_Contest

  30. Mpravo sta paidia kai pali, alla an to skeftoume logika den mas vlepo poli xamila. pios tha mas perasei? i ouggaria? i armenia? i roumania? to velgio? i lithouania? den xero nomizo iparxoun polla xeirotera tragoudia ap to diko mas. endiaferon exei oti polla kala kommatia einai sto proto miso. i dania klassika tha nai se kanena 21-26 den to sizitame

  31. Συγχαριτηρια στον Αγαθωνα και στους Κοζα Μοστρα που δικαιως ειναι στον τελικο! ΟΜΩΣ Ευρωπη γιατι αφησες Βουλγαρια και Σαν Μαρινο απ’εξω???????? Αισχος… περασαν βλακειες οπως Ουγγαρια, Αρμενια, και σε μικροτερο βαθμο η Μαλτα και εμειναν εκτως η Ελβετια, το Σαν Μαρινο και η Βουλγαρια…… Τι να πω γι αυτο τωρα….. Κριμα παντως! 🙁 Η Βαλεντινα, η Ελιτσα και η Ιραηλινη που δεν θυμαμαι το ονομα της πρεπει να στεναχωρηθηκαν πολυ!

  32. Ystera apo auto to San Marino den prokeitai na mpei teliko pote. dld poso kalutero tragoudi na steiloun gia na perasoun? san tin andorra tha fugoun apti eurovision

  33. ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΕΛΒΕΤΙΑ & Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ & Η ΛΕΤΟΝΙΑ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ 9 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ!ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ!

    • ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ 8 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ!ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ & ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

  34. Έχουμε ανέβει και στα στοιχήματα! Ενδέκατη θέση για τη νίκη, έβδομη για δεκάδα και δέκατη δια τετράδα!

  35. Έχουμε ανέβει και στα στοιχήματα! Ενδέκατη θέση για τη νίκη, έβδομη για δεκάδα και δέκατη για τετράδα!

  36. Παιδια η κοπελα απο το ισραηλ ειχε γεννεθλια !
    και η βαλεντίνα αποκλστηκε αδίκος για δεύτερη φορα!
    κριμα!

    • γέλα γέλα όμως για το Σαν Μαρίνο κακή κουβέντα (εννοώ για φωνή κλπ) δεν είπε κανείς.

    • δεν με νοιαζει τι λενε για την ελλαδα (αν εκει το πας) γιατι απλα εγω ειδα οτι εδωσαν το 200% τους μην σου πω, ηταν ολοι εξαιρετικοί και τα υπόλοιπα είναι μόνο περιττά … !!!

  37. Ισραήλ και Σαν Μαρίνο καλύτερα ν’ αποχωρήσουν από σήμερα κιόλας και να τις ακολουθήσουν κι άλλες χώρες και να μείνουν στο τέλος το σκανδιναβικό μπλοκ να παλεύει με το ανατολικό ως ομάδες… Σκανδιναβία vs Ανατολική Ευρώπη να δούμε ποιός θα κερδίζει…

  38. perasameeeeeeee etsi na skasoun oi kraxtes…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kalh mas epitixiaaaa…..as to apolafsoun ta paideia apo edw kai peraaaa!!!!!!!!!!

  39. Denmark won the first semifinal and Greece won the second semifinal. Denmark made new record of points. Both songs will be in the second half of the final. Greetings from Malmo.

  40. ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…!ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ…ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ..!Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΗΤΑΝ Τ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ..!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Τ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! <3

  41. Καλός και ο αποψινός ημιτελικός, είδαμε και πάλι πολύ καλές εμφανίσεις, αν και από άποψης συμμετοχών προτιμώ αυτόν της Τρίτης.
    Λετονία: Τους βρήκα κάπως υπερβολικούς στην παρουσίαση τους. Το τραγούδι ούτως ή άλλως ποτέ δε μου άρεσε.
    Σαν Μαρίνο: Έκανε μία αξιόλογη προσπάθεια απόψε η Βαλεντίνα και αν την είχε ευνοήσει η σειρά εμφάνισης, πιθανότατα θα είχε περάσει. Κρίμα…
    ΠΓΔΜ: Το χειρότερο απόψε για μένα.
    Αζερμπαϊτζάν: Σκηνοθετική κατακρεούργηση. Ο Φαρίντ πολύ αγχωμένος, δυσκολευόταν να χειριστεί τα κάμποσα ομολογουμένως που είχε να κάνει επί σκηνής.
    Φινλανδία: Είναι performer η σιχαμένη… (το έχω ξαναπεί αυτό, το ξέρω).
    Μάλτα: Τι γλυκό που είναι αυτό το παιδί! Και η συμμετοχή του έβγαζε μία αθωότητα. Πολύ χάρηκα που πέρασε.
    Βουλγαρία: Την αλήθεια μου θα την πω… Ανακουφίστηκα που δεν πέρασαν. Τόσες μέρες μου έχουν διαλύσει το ακουστικό νεύρο.
    Ισλανδία: Εξαιρετικός ερμηνευτής, αυθεντικό φεστιβαλικό τραγούδι, απλά όμορφα πράγματα. Πανάξια στον τελικό.
    Ελλάδα: Χρειάζεται δουλειά στο χειρισμό της κάμερας η συμμετοχή μας. Κατά τα άλλα, μια χαρά. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για την πρόκριση που μας χάρισαν.
    Ισραήλ: Θα μου λείψει στον τελικό. Μια εσωτερική μπαλάντα που επικοινώνησε εξαιρετικά η Μοράν Μαζόρ. Το γιατί έμεινε εκτός το έχουμε αναλύσει ήδη σε παλαιότερα ποστ.
    Αρμενία: Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση σήμερα και φάνηκε ότι θα περνούσαν.
    Ουγγαρία: Δεν το περίμενα. O ByeAlex είναι λες και έχει πέσει από άλλο πλανήτη στο διαγωνισμό και οι γιουροφάν φαίνεται να χαίρονται με τον “εξωγήινο”. Θετικό σημάδι για το “είδος” μας.
    Νορβηγία: Η Μάργκαρετ ευτυχώς τραγούδησε. Σκηνικά την ήθελα πιο εκφραστική και μέσα στο τραγούδι, αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες.
    Αλβανία: Μετά την εμφάνιση της Αρμενίας που στόχευε σε παρόμοιο κοινό, φάνηκαν λίγοι. Δικαίως εκτός.
    Γεωργία: Ίσως η καλύτερη αποψινή εμφάνιση. Πριμοδοτήθηκε πολύ σκηνοθετικά.
    Ελβετία: Τους αγαπώ κι αυτούς και το τραγούδι τους, αλλά δυστυχώς δε σου έμενε τίποτα από την παρουσία τους.
    Ρουμανία: Kate, ο Cezar το έκανε το θαύμα του! Και κατά τη γνώμη μου, του άξιζε απόψε. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Η δε αντίδραση του μόλις άκουσε τα αποτελέσματα, θα μπορούσα να πω ότι σχεδόν με συγκίνησε.
    Και κάπως έτσι πάμε για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου… Καλή επιτυχία στη χώρα μας αλλά και στις άλλες συμμετοχές και να κερδίσει εκείνος που θα το αξίζει περισσότερο.

  42. Πολύ μέτριος ο τελικός, 2-3 τραγούδια της προκοπής. Κρίμα για το Σαν Μαρίνο. Για το Ισραήλ τα έγεγα ότι δεν πρόκειται να αγγίξει την Ευρώπη.
    Εν τω μεταξύ όλα τα φαβορί κληρώθηκαν στο δεύτερο μισό (Δανία, Νορβηγία, Ουκρανία, Αζερμπαιτζάν).

  43. XAXAXAXAXAXAXA!!!!
    to san marino itan bareto.den aksize na perasei
    i boulgaria poli kali.aksize
    israhl poli kalo.aksize
    ellada kaliteri apo tis prosdokies mas. aksize
    georgia bareto.den aksize
    malta-ouggaria super tupades.aksizan
    fyrom. an itan monos o lozano aksize.
    albania dinami…aksize.
    finlandia den aksize.
    letonia den aksize.
    armenia den aksize.
    roumania oxi oxi oxi oxi…den…
    o islandos exei mia glika..aksize
    armenia…den aksize.
    elbetia.oreo melodiko aksize alla kala na pathoun pou diafimizan tin airesi tous…
    norbigia…thea…makari na kerdizei..fisika kai aksize alla omologo oti itan pio ipotoniki apo ton teliko tis xoras tis…
    good luck stin Ellada…

  44. 0i tiflopontikes re paidia,pu einai?kriftikan katw ap tin gi na ypothesw??san den ntrepomaste ligo lew gw!! NAI RE ELLADARA!!!

  45. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 11η ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ!ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ!

  46. Μη το ψάχνεις.. οι Ισραηλινοί είναι η μεγαλύτερη σκατόφαρα φραγκοφονιάδων της υφηλίου… αλλά εδώ μιλάμε για τραγούδι μη κάνεις πολιτικά σχόλια…

  47. Αλάλιασε σύσσωμο το κοπάδι στο άκουσμα της λέξης Greece γιατί το είχε σίγουρο ότι η Petra Mede θα ξεστόμιζε τη λέξη Israel! Σε πέντε προβατίνες κόπηκε το γάλα αυτοστιγμεί (σε άλλες τρεις είχε κοπεί ήδη μετά το κοντινό στον πρώτο τραγουδιστή της Αλβανίας!)! Ο κτηνίατρος είναι καθ’οδόν!

    • Χι χι!!! Κι εγώ είχα προετοιμαστεί για τα χειρότερα αλλά μόλις σούφρωσε το στόμα της για να πει την τελευταία χώρα, λέω αυτή δεν το πάει για Is ούτε για Sa, μάλλον για Gr το πάει και… ναιιιιιιιι! Έφυγε μια Esma από πάνω μου!

  48. Το σίγουρο είναι ότι αν θέλουμε να αποκλειστούν τραγουδάρες πρέπει να γίνουν τα αγαπημένα των fans του διαγωνισμού.. Ήταν δύσκολα τραγούδια, όχι κατανοητά στο πρώτο άκουσμα.. Μην κρίνετε από εμάς που τα ακούμε ξανά και ξανά. Από εκεί και πέρα, χάρηκα που τα μπλοκ εσπασαν με τη Μάλτα. Η Αρμενία επίσης έχει διασπορά, μην το ξεχνάμε. Βουλγαρία απαράδεκτη εμφάνιση… Σκόπια τραγικοί… Ελβετία χαντακώθηκαν μόνοι τους. Ουγγαρία είναι συγχρονο άκουσμα. Φινλανδία η αποθέωση του κιτς. Προσωπικά ψήφισα Νορβηγία, αν και δε μρ ενθουσίασε ως παρουσίαση.. Βέβαια σκηνοθεσία αβανταδόρικη και το τραγούδι το φετινό αγσπημένο μου! Όσο για την Ελλάδα μου αρέσαμε πολύ, αν και φοβήθηκα τα τόσα κοντινά στον Αγάθωνα. Ειδικά όταν στο ρικάπ δεν τον έδειξαν καθόλου σκεφτόμουν ότι δε θα καταλάβουν ποιο τραγούδι είναι! Και το ομολογώ ότι στον τελευταίο φάκελο είχα χάσει τις ελπίδες μου!! Καλή μας επιτυχία στον τελικό!!

  49. Απο τα Βαλκάνια μόνο εμείς και η Ρουμανία. Ελπίζω έτσι να πάρουμε μπόλικους πόντους. Εμένα το Σαν μαρίνο με έκανε και βαρέθηκα. Κρίμα για Βουλγαρία και Ελβετία.

    • I have to inform you that right now we are waiting for the new odds from Svenskaspel! so , leave the comments for the second -third place in betting odds because they’re not true and they are far from reality.. thank you!

      • ναι ρε, τώρα μαγειρεύονται οι νέες αποδόσεις… είναι αδύνατο να έχουμε τόσο μεγάλη άνοδο……. θα γίνουμε κραχτό φαβορί εν μια νυχτί? δε γίνεται

      • …By the way , it IS a reality. Its NOT far from any reality. Greek song odds went for rank 2-3 tonight here in Malmo. Betting sites updating.

  50. πάντως και φέτος η Ελλάδα κλέβει τις εντυπώσεις! μπράβο μας ! από την στιγμή που είμαστε εκεί αυτό και μόνο είναι νίκη! το Σάββατο θα γίνει της Ελλάδας!!!!!

  51. Παιδιά, εμένα προσωπικά το τραγούδι μας για φέτος εξακολουθεί να μη μου αρέσει…..το είχα δηλώσει από την αρχή και το λέω μέχρι και τώρα. Φυσικά και θα χαρώ με τη νίκη της Ελλάδας όπως χάρηκα και σήμερα, με ότι τραγούδι και να πάμε, απλά δεν αντιπροσωπεύει την δική μου επιλογή το συγκεκριμένο….Είναι όπως με τη Φιλανδία, όλοι χάρηκαν με τη νίκη της χώρας, αλλά σε πόσους φιλανδούς άρεσε πραγματικά το τραγούδι και τα τέρατα?? Δεν συγκρίνω με τίποτα το δικό μας με τα τέρατα, απλά το φέρνω ως παράδειγμα…

  52. Έπρεπε να περάσει ο Άγιος Μαρίνος, το Ισραήλ και Βουλγαρία στη θέση των Ουγγαρία, Αρμενία, Ρουμανία…
    Πιστεύω πως η Δανία θα νικήσει πολύ εύκολα… Νορβηγία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ιταλία θα χτυπήσουν σίγουρα 10αδα και η Ελλάδα σίγουρα θα είναι (κατά τη γνώμη μου) στην τελική 6αδα.
    Υ.Γ. Ο Άγιος Μαρίνος & το Ισραήλ άξιζαν να περάσουν ..!!! Ι<3 ESC anyway!!!

  53. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί η Δανία είναι το πρώτο φαβορί. Είναι ένα συνηθισμένο τραγούδι, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Επειδή τής κάνουν ωραία εφέ; Η Νορβηγία το ίδιο. Απλώς είναι δύο όμορφες κοπέλες που βγαίνουν στη σκηνή με στόφα νικητή και αυτό μού τη δίνει. Για μένα το πιο ωραίο τραγούδι (με όλη τη σημασία) είναι αυτό της Γεωργίας. Για μας δεν μιλώ, μου αρέσουν τρελά τα παιδιά και ο Αγάθωνας. Ήταν εξαιρετικοί επί σκηνής. Το ελληνικό είναι το πιο διαφορετικό και το πιο εντυπωσιακό τραγούδι φέτος. Πολλά τραγούδια είναι απλές αντιγραφές, προηγούμενων καλών συνταγών. Ελπίζω πως φέτος θα κερδίσει η Ιταλία ή η Ελλάδα. ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ περιμένουμε τις ψήφους σας! Κάτω τα στημένα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και της Σκανδιναβίας! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  54. Aδελφια μου αλητες πουλια..Μπορει να μου εξηγησει καποιος ποιο ειναι το πρωτο και ποιο το δευτερο μισο του τελικου;;;; 😛

    • αλήτη αδελφέ τι δε καταλαβαίνεις? πάρε τον τελικό, χώρισε τον στη μέση και θα έχεις δύο μισά, το πρώτο και το δεύτερο!

      • The first half is when you eating pita gyros and pizza and on same time you listening. The second half you mainly listen the songs and you enjoy a cold beer. Plus that you have visit already the toilet so you feel more cool .

      • Το παίζεις έξυπνος?Εννοεί ποιά τραγούδια καλύπτουν το πρώτο μισό και ποιά το δεύτερο!

  55. Και τώρα ένα σχόλιο, για κάθε ένα τραγούδι ξεχωριστά.
    1) ΛΕΤΤΟΝΙΑ: Η εμφάνισή τους ήταν κιτς μεν, αρκετά ευχάριστη δε. Το απολάμβαναν που ήταν στην σκηνή, και δεν θα με χαλούσε αν πέρναγαν.
    2) ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Δεν ήμουν πολύ μεγάλος fun του τραγουδιού αλλά πραγματικά άξιζε να περάσει. Ειλικρινά, μετά απο αυτό το Σαν Μαρίνο ίσως πει αντίο στον διαγωνισμό και με το δίκιο του.
    3) ΠΓΔΜ: Όσο καλός ήταν ο Vlatko τόσο άθλια ήταν η Esma, αναμενόμενος αποκλεισμός.
    4) ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ: Πολύ καλή δουλειά ο Ευαγγελινός, και ο Farrid πολύ βελτιομένος φωνητικά. Το Αζερμπαϊτζάν βλέπει 5άδα.
    5) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μα πόσο attention whore είναι αυτή η krista? Έκανε όλα τα καραγκιζιλίκια πάνω στην σκηνή για να περάσει και τα κατάφερε. Τι να πώ? Αίσχος
    6) ΜΑΛΤΑ: Γλυκανάλατο τραγούδι, δεν το περίμενα να περάσει, αλλά δεν με χάλασε κι’όλας. Συμπαθητική προσωπικόητα ο Gianluka πάντως.
    7) BOΥΛΓΑΡΙΑ: Elitsa μου σε ήθελα να περάσεις αλλά δυστυχώς φωνητικά τα έκανες σαλάτα. Καλά να πάθεις όμως που ήθελες το samo shampioni αντί του kismet.
    8) ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Την άξιζε και με το παραπάνω την πρόκριση ο eithor, λίγο αναχρονιστικό το όλο θέαμα στην σκηνή αλλά οκ.
    9) ΕΛΛΑΔΑ: Τα παιδιά έσκισαν σήμερα, φοβερή ενέργεια πάνω στην σκηνή και μία πανάξια πρόκριση. Κατάπιαν την γλώσσα τους όσοι έλεγαν πως δεν θα περάσουμε.
    10) ΙΣΡΑΗΛ: H μεγαλύτερη αδικία της αποψινής βραδιάς. Πανέμορφο τραγούδι και πολύ καλή η ερμηνεία της Moran. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!
    11) ΑΡΜΕΝΙΑ: Mέτριο τραγούδι, πέρασε ξεκάθαρα μόνο λόγω των συμμαχιών. Αλλά απαράδεκτοι οι Σουηδοί funs που γιούχαραν. Όταν όμως περνούσε η ομοεθνής σας Krista όλα ωραία και καλά ε? Ουστ φαρισσαίοι και υποκριτές.
    12) ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Είχα μία υποψία, αλλά δεν πίστευα τελικά ότι θα πέρναγε. Ούτε κρύο ούτε ζέστη γι’αυτό το τραγούδι.
    13) ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Αναμενόμενη και άξια η πρόκρισή της στον τελικό, όμως φωνητικά δεν ήταν πολύ καλή, ίσως να έχει πρόβλημα στον τελικό.
    14) ΑΛΒΑΝΙΑ: Επίσης αδικία που δεν πέρασε. Πολύ καλό τραγούδι και πολύ καλή εμφάνιση στην σκηνή. Δυστυχώς τα λίγο πιό σκληρά ακούσματα δεν είναι για eurovision απ’ότι φαίνεται.
    15) ΓΕΩΡΓΙΑ: Bαρετό τραγούδι, πολύ καλές ερμηνείες όμως, αναμενόμενη και άξια η πρόκριση στον τελικό.
    16) ΕΛΒΕΤΙΑ: Μου άρεσε πολύ σαν τραγούδι, η Ελβετία πρέπει να είναι η πιό αδικημένη χώρα της eurovision τα τελευταία 10 χρόνια. Η ξανθιά κοπελίτσα όμως είναι τόσο όμορφη, όσο και άφωνη όμως.
    17) ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Μου κάνετε πλάκα έτσι? Θα δώ αυτό το πράγμα 2η φορά? Τα αυτιά μου ακόμα ματώνουν.
    Κate
    Αν υποψιαστώ ότι εσύ ευθύνεσαι για την πρόκριση του Ρουμάνου, θα σε βρώ, θα σου κλέψω το κινητό για να μην το ξανακάνεις το Σάββατο και θα στο επιστρέψω κυριακή χεχε 😛

  56. Συγχαρητήρια στην Ελληνική συμμετοχή.
    Θεωρώ πως ήταν άψογο φωνητικά και πολύ καλύτερο απο τον ελληνικό τελικό.
    Απλά τον Αγαθωνα θα τον ήθελα πιο εκφραστικό.Αλλά είναι μορφή.Τέλος.
    Ενέργεια όση πρέπει χωρίς υπερβολές.Αλήθεια ποιός δίνει σημασία στα γραφικά?
    Σε αντίθεση με άλλες χώρες που γεμίζουν με κομφετί,πυροτεχνήματα,φωτιές,γερανούς κτλ για να τα προσέξεις.
    Πολλά μπράβο που αν και έφαγαν πολλή λάσπη τα παιδιά έδωσαν τον αγώνα τους και καταφεράν να δούμε την Ελλάδα μας σε ακόμα έναν τελικό.
    Τα Βαλκάνια λείπουν,διαγωνιζόμαστε στο δεύτερο μισό,ο Αγάθωνας αρέσει όπως φάνηκε καθώς και ο Ηλίας,το τραγούδι μας ξεσηκώνει…Ολα αυτά τα σημάδια εύχομαι να βγούν αληθινά στον τελικό.

    Η ανακοίνωση στο τέλος ήταν το κάτι άλλο.Είχα χάσει τις ελπίδες μου καθώς πίστευα πως θα ανακοίνωνε Σαν Μαρίνο ή Ισραήλ.
    Ηταν θρίλερ αλλά με αίσιο τέλος.

    • Όποιος είχε δει τα στοιχήματα λίγο πριν την έναρξη ήξερε ότι είχαμε περάσει.. όπως το ‘ξεραν και οι σχολιαστές της ερτ.
      Ωστόσο ο τελικός είναι άλλη υπόθεση.. θα δούμε, τίποτα δεν είναι σίγουρο, σήμερα μπορεί να προκριθήκαμε πρώτοι… μπορεί και τελευταίοι… έχουμε μια μικρή άνοδο 2 θέσεων στα στοιχήματα αλλά αύριο το πρωί που θα ‘χουν κατασταλλάξει θα μπορούμε να πουμε περισσότερα.

  57. Το πρώτο μισό είναι οι 13 πρώτες θέσεις και το δεύτερο μισό οι τελευταίες 13 θέσεις!

  58. Η Νορβηγία ήταν λίγο απογοήτευση σήμερα..είχε πολύ αγωνία και παρά ήταν χαμογελαστή για αυτό το τραγούδι..πάντως δεν την ξεγράφω,συνεχίζω να πιστεύω ότι έχει το καλύτερο τραγούδι του διαγωνισμού..

  59. Ρε παιδιά υπερβολικοι εισται με το Σαν Μαρινο..οκ και εγω πιστευω πως αξιζε να περασει αλλα δεν ηταν και η τραγουδαρα,χαλαρωστε λιγο..

  60. Για άλλη μια φορα οι επιτροπές διακοσμητικο ρολο δεν το χωραει το κεφαλι μου απο το τοπ 5 μου μονο το αζερμπαιτζαν περασε ?
    που ειναι η ΑΥΣΤΡΙΑ ?
    που ειναι το ΙΣΑΡΗΛ ?
    που ειναι η ΣΕΡΒΙΑ ?
    που ειναι το ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ?
    δηλαδη τι ?
    αποκλεισμος Σερβιας και Ισραηλ γιατι οι σερβες ειχαν ντυθει μπεμπεκες και η μοραν παχουλοκομψη ?
    ειχαν φωνες ρε παιδια και κυριος το ισραηλ δεν το χωρα το κεφαλι μ !
    γιατι η Αυστρια και το σαν μαρινο ?
    γιατι ηταν 1η και 2η στην εμφανηση?
    και οκ μπορω να πω πως η αυστρια με απογοητευσε γιατι ηταν χλιαρη αλλα σοβαρα τωρα τι παραπανω ειχε ο λιθουανος?
    αααααααα ξεχασα συμμαχιες!
    ειμαι απο σοβιετικι ενωση και ντεπομαι για αυτο το πραμμα και ακθε χρονο ψηφιζω ακριτα ολες τισ σοβιετικες χωρες!
    φετως τελος!

    • απο το 1999 η μουσική είναι playback και μόνο! Δεν επιτρέπεται η live μουσική!

  61. Στην καλυτερη στοιχηματικη εταιρια ειμαστε και στην 7 θεση αυτη τη στιγμη.

  62. Ουγγαρία : Γλυκό τραγούδι, χωρίς τζέρτζελα και κίτς επι σκηνής… Πολύ χάρηκα που πέρασε!
    Αερμπαιτζαν: Ωραίο τραγούδι δεν λέω, αλλά λίγο χιλιοακουσμένο κλασσική στυνταγή..
    Γεωργία: Κατα την γνώμη μου πολύ στιλιζαρισμένη μπαλάντα.. δεν μου βγαλε κάτι αληθινο και συναισθηματικό όπως του Ισραήλ.
    Ρουμανία: Απλά απαίσιο..δεν δούλεψε κατα την γνώμη μου ο συνδυασμός του τενόρου του pop του dupstep και γενικά ένα τσίρκο επι σκηνής.. απο τα χειρότερα..
    Νορβηγία: ακούγεται για πολυ φαβορί αλλα όπως και της Δανίας μου βγάζουν χιλιοακουσμένα και χιλιουπομένα..
    Ισλανδία: ομαλό τραγούδι, ομαλή παρουσία.. πέρασε αλλα στον τελικό δεν θα ακουμπήσει
    Αρμενία: To μεγάλο “ΓΙΑΤΙ;;” απο αυτα που πέρασαν… κρίμα δηλαδή για το σαν μαρίνο και το ισραήλ…
    Φιλανδία: Λίγο κιτς αλλα την είχε και την πλάκα του.. χαρούμενο τραγούδι και το φινάλε του το ανέτρεψε όλο..εκει που νομίζεις οτι ακους μια χαζοκοπέλα που λεει στον αγόρι της παντρεψου με παντρεψου με, ξαφνικά φιιλάει την άλλη 😛 έχει πλάκα και στέκεται στην eurovision
    Μάλτα: Πέρασε αλλα δεν θα ακουμπήσει στον τελικό. Απο τις τελευταίες θέσεις.
    Ελλάδα: To τραγούδι δεν μου αρέσει αλλα την στηρίζω την Ελλάδα. Είχε δυναμιή παρουσία, απο τις πιο δυναμικές του 2ου ημιτελικου. Πιστεύω δεκάδα θα είμαστε.

  63. Χάρηκα πολύ που και οι 3 συμμετοχές που ψήφισα πέρασαν!
    -Ο ByeAlex έχει γράψει ένα πραγματικά σπουδαίο τραγούδι, μια αληθινή κατάθεση ψυχής που τελικά άγγιξε πολύ κόσμο και κατάφερε να σπάσει τα μπλοκ. Και όλα αυτά σε μια δύσκολη γλώσσα για τα αυτιά κάποιου μη Ούγγρου. Είναι ο ήρωας της βραδιάς!
    -Ο Gianluka αναμενόμενο ήταν να προκριθεί μιας και ήταν ο πιο χαρισματικός performer του ημιτελικού! Και η Μάλτα επίσης έξω από μπλοκ, πέρασε με το σπαθί της.
    -Η Margaret, εντάξει, κανένα σχόλιο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει.

  64. Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί πέρασε η Μάλτα η γεωργία και η Αρμενία.η Ουγγαρία έχει εναλλακτικό κομματι και γιατί όχι.τώρα να μην περάσει το Ισραήλ,η Αλβανία και το σαν Μαρίνο ακόμα δεν το κατάλαβα.η Νορβηγία είναι τόσο ψευτικια και χωρίς έκφραση δεν καταλαβαίνω γιατί παίζεται τόσο ψηλά στα στοιχήματα.χίλιες φορες προτιμώ τη Φινλανδία.η Ρουμανία έκανε ονειρεμένη εμφάνιση και πρωτη φορά που τραγουδιστής που κανει ψεύτικη φωνη τα καταφέρνει.η Βουλγαρία επίσης ηταν υπεροχή αλλά δεν πέρασε.κρίμα.τα σκοπιά απογοήτευση παρόλο την φωναρα του vlatko.τώρα εμείς ημασταν όνειρο απλα καλό θα ηταν ο Αγάθωνας να χαμογελάει λίγο στον τελικο.θα βοηθήσει.χάρη κα για Ισλανδία.νικητρια θέλω την μια και μοναδική bonnie tyler.

  65. Η Λετονία μας χάρισε το πρώτο stage diving στην ιστορία του διαγωνισμού!
    Η Φινλανδία το πρώτο φιλί μεταξύ γυναικών!
    Και η Ελλάδα τον πρώτο μπαγλαμά και το πρώτο κομπολόι! χα χα!

  66. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί 21η .. πιο αναλυτικά 18η Δανία , 19ή Ισλανδία , 20ο Αζερμπαιτζάν , 21η Ελλαδα ,22η Ουκρανία, 23η Ιταλία!

  67. The running order is as follows:

    France
    Lithuania
    Moldova
    Finland
    Spain
    Belgium
    Estonia
    Belarus
    Malta
    Russia
    Germany
    Armenia
    The Netherlands
    Romania
    United Kingdom
    Sweden
    Hungary
    Denmark
    Iceland
    Azerbaijan
    Greece
    Ukraine
    Italy
    Norway
    Georgia
    Ireland

  68. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ Η 21 ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!

  69. 21??? panagia mou paidia exete katalabi ti simbeni??? MOY FENETE OTI O EUROFAN KALA EKANE KAI XTIPIOTANE EDOPERA TOSO KERO oxi apla 10ada oute 5ada pame gia alla kai alla more les? pfffff

      • τι να δω το Σάββατο? είμαστε στην 21η θέση και μάλλον θα πάρουμε κάποια έξτρα ποντάκια από τις γειτονικές χώρες αλλά και πάλι δεν είμαστε για 5αδα… μη το ψάχνεις… αν καταφέρουμε να μπούμε 10αδα θα είναι ευχής έργον… θυμίσου τι σου λέω για να μην απογοητευτείς με καμιά 15η θέση…. και μην έχεις σίγουρο ότι θα μας ψηφίσουν παμψηφεί όλοι οι γείτονες, με κάποιους δεν έχουμε καλή προιστορία στο διαγωνισμό.

  70. Εντάξει σου πήρε όμως 3 μήνες να εκτιμήσεις την Ελληνική συμμετοχή…Και μας τα λες τώρα ? Κατόπιν εορτής?
    Πόσο κωλοτούμπας! Σε αγαπάμε όμως κι έτσι 😛

  71. Ήδη διαψέυστηκε το 15.81% του site…( δηλαδή κυρίως οι Τζορτζινόφιλοι ).
    Πάμε για το 37.9 % τώρα…

    Που είναι το San Marino ? Οεο?
    Τι έχουν να πουν όσοι μιλούσαν για αποκλεισμό της Ελληνικής συμμετοχής και το στήριζαν ( ακόμη γελάω ) στις ψηφοφορίες των OGAE…
    Ψάξτε τώρα να βρείτε και το 2ο OGAE fanwank γιατί αυτά πάντα έρχονται σε ζεύγη…
    Εμφανιζόμαστε στη θέση #21 στον τελικό ( όπως κι η Καλομοίρα ) κι είμαστε ο μόνος κύριος Βαλκανικός εκπρόσωπος.
    Τα συμπεράσματα δικά σας ! 😉

  72. Βλέπω όλα τα φαβορί μαζί στο τέλος μαζεύτηκαν..την καλυτερη κληρωση την εχουν η Δανια και η Νορβηγιαα…αλλα και η Ελλαδα ειναι μια χαρα αλλα και λιγο ατιχη αφου ειναι αναμεσα σε δυνατα τραγουδια..

  73. Εγω ημουν και παραμενω Τζωρτζινοφιλη ομως συμβιβαστηκα με το αποτελεσμα του ελλ.τελικου.Συγχαρητηρια στα παιδια που περασαν αφου αντιπροσωπευουν την χωρα μου.Μακαρι να εχουν καλυτερα αποτελεσματα το Σαββατο.Χαιρομαι αφανταστα για Ουγγαρια ενα ομορφο μελωδικο τραγουδι ομως βρε παιδια εχω μεγαλο πονο μες στην καρδια για το Σαν Μαρινο και Ισραηλ.Εξω αυτη η φωναρα της Μοραν ;Αντε να ερθει ο τελικος να δω τη Γαλλιδα και την Ολλανδη για να χαρουν τα αυτακια μου.

  74. Βουλοστε το και για Ελλάδα και για Ρουμανία. Τόσους μήνες παρακολουθώ τους ξένους να λατρεύουν και τα 2 τραγουδια και εσάς τους κουλτουριαριδες να τα βριζεται. Αν ο Cesar δεν ειναι φωναρα τι ειναι; Μόνο τα όλοι εσείς θεωρείται πως δεν ειναι. Αντε να ακούσετε εκείνο τον βλάκα που τραγουδάει στην χεστρα του τον παντελιδη.( δεν συμπεριλάμβανε σετ όλοι οι χρήστες σε αυτο)

  75. GIWRGOS21, η Ελλάδα κληρώθηκε στο 21,που χρησιμοποιείς κι εσύ, και με τρίτη θέση μας βλέπω (2+1=3)! Ευχήσου καλή τύχη και άσε τα βουντού, που έτσι κι αλλιώς δε θα πιάσουν!

  76. ρε τι αγωνια ηταν αυτη???????????? αλλα τελικα περασαμε!!!!!!!!!!!!!!! :DDD <3 χαμος εγινε μολις ειπε GREECE <3 .. οταν ειδα όμως στο 9 τη μαλτα.. πιστεψα οτι δεν θα περασουμε, νόμιζα το Σαν Μαρινο..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ :DDDDDDDDDDDDDD

  77. Otan egw sas t elega mn koitate ogae psifoforia kapoioi briskate aformh g na mas kraksουν…PoSO AKSIOTHRINHTOI…THELW TWRA NA BGOUN KT GIORTZINOI K NA MAS POUN THN GMWMH TOUS…POU TA GRAFAN TOSO WRAIA K DOKSA t theo akoma uparxoun gia n ta blepoume k NA gelame….:)
    Πάντως θεωρώ αδικία αυτό μ τ Σαν Μαρίνο ούτε εμέναμ αρεσε ποτέ σαν τραγούδι όμως συγκριτικά με τους δήθεν ροκάδες άφωνους αντιαισθητικους Αρμένιους ήταν πολύ καλύτερο…

  78. Ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι θελουν να κρατησουν τον διαγωνισμο στο Βορρα. Γι αυτο και οσα τραγουδια θα μπορουσαν να στερησουν βαθμους απο την Δανια τα τσακισαν. Μπραβο στα παιδια και στον Αγαθωνα. Χαλαλι το εγκεφαλικο.

  79. Γιατί να κρατηθεί ο διαγωνισμός στον βορρά;
    Scandinavision λέγεται; Ελπίζω να μην κερδίσει η μούφα της Δανίας, είναι πολλή λίγη…Το Ισραήλ πληρώνει την πολιτική συμπεριφορά του, η κοπέλα ήταν εξαιρετική. Το Σαν Μαρίνο, τελικά, ήταν απλά καλό.

    Μπράβο μας για την θέση στον τελικό!

  80. Η Moran Mazor πίστευα ότι θα κατασπαράξει τις γύρω της συμμετοχές και είναι άδικο γιατί την κατασπαραξαν αυτές…Ηταν απλά ΦΩΝΑΡΑ και υποκλίνομαι. Το Σαν Μαρίνο δε με ενθουσίαζε στην αρχή, μετά από καιρό άρχισε να μου αρέσει, αλλά δικαιώθηκα γιατί ήταν απλά μια φούσκα που κάποια στιγμή θα έσκαγε. Κι επειδή ξέρω πολύ καλα από μουσική και εννοείται Eurovision, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει. Και μην ξεχνάμε ότι δεν έχει και πολλούς συμμάχους. Χαίρομαι που πέρασε η Ουγγαρίτσα με αυτό το γλυκό πλασματάκι και το τρυφερό τραγουδάκι 😀 .
    Όσον αφορά την Ελλαδαρα μας, είμαι χαρούμενος, αν και αρνητικός στην αρχή. Με ολον τον σεβασμό όμως, με φοβίζει λίγο. Υπάρχουν 2 εκδοχές…Με μεγάλα φαβορί να αποκλείονται, θα πάμε πολύ ψηλά, ενδεχομένως 7οι-9οι, αλλά δε θα πάρουμε ψήφους από Βαλκάνια, γιατί νομίζω οι βαλκανικές χώρες τα έχουν παίξει με την πάρτη μας, αφού στην ουσία είμαστε η μόνη καθαρόαιμη βαλκανική χώρα που πέρασε. Κι εδω παίζει το δεύτερο σενάριο, το ότι θα πιάσουμε πάτο γιατί μπορεί να μη μας ψηφίσει σχεδόν κανείς, απλά για εκδίκηση. Από Σκανδιναβία δεν περιμένω, από Βαλτική τίποτα, από Βαλκάνια γιόκ…Και είναι η πρώτη χρονιά που φοβάμαι και την ψηφοφορία της Κύπρου. Ελπίζω να παμε καλα 🙂

  81. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝΑΑ!!καλα μεχρι να το πει η πετρα,η καρδια μου ειχε κανει 1234567890 τουμπες!!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!

    Υ.Σ.τρελενομαι για τον ηλιαααα κοζααα!!!!!!

  82. marino k poia xwra einai polli gia tin niki?poia?min to psaxneis den iparxei allh ektos apo denmark.eutuxws poy psifizoun kai oxi toso fan tou diagwnismou giati oi fan to exoun dagkwsei poli agria fetos.israel eprepe na perasei alla den xathike k tipota.san marino to efxaristithika.norvigia ok.roumania den axize me tipota.ellada tha ta poume sto teliko.fyrom karakitsario,siga min pernage.gewrgia 50-50.azerpaitzan me tipota pera apo to fwka den exei tipota ma apolytws tipota to tragoudi tou.boulgaria eprepe allo tragoudi,krima.

    • Εμενα παντως φιλοι μου στο εξωτερικο που ειδαν τον πρωτο ημιτελικο και τους ρωτησα πως τους φανηκε η Δανια,ουτε που την θυμονταν 😛 Περασε και δεν ακουμπησε

      • Ασε δεν μετράει…
        Πέρσι είχες πεί οτι φίλοι σου άκουσαν το euphoria και δεν τους άρεσε 🙂
        Πάντως κι εγώ συμφωνώ πως η Δανία έχει απλά ένα καλό τραγούδι και τίποτα παραπάνω και είναι πολύ τυχερή που φέτος δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.
        Δυστηχώς είναι σχεδόν σίγουρο πως θα νικήσει.
        Και άντε η Lorren είχε αριστούργημα και μάζεψε 372 βαθμούς.
        Αυτό θα είναι προκλητικό αν σαρώσει.
        Τουλάχιστον να έχει ενδιαφέρον η ψηφοφορία.

      • Κοιτα το λεω γιατι και μενα μου φανηκε περιεργο,περιμενα οτι θα το προσεξουν και θα τους τραβηξει το ενδιαφερον,αλλα εκεινοι ειπαν οτι δεν το θυμονταν καν!Το κανω παντα αυτο το πειραμα με ατομα που δεν ξερουν καθολου τα τραγουδια και δεν παρακολουθουν τα τραγουδια 6 μηνες πριν οπως εμεις για να δω αντιδρασεις.
        Το ξερω οτι πολυ δυσκολα να κατεβει απ το θρονο της η κυρα Αιμιλια.Αλλα οπως ειπε και ο Καπουτζιδης στο ΦΜ Live,ειναι σαν να ψαχνουμε λυσσασμενα για ενα δευτερο Euphoria,που δυστυχως δε θα το βρουμε στο Only Teardrops οσο και να προσπαθουμε

  83. μου αρεσε το σαν μαρινο αλλα δεν πειραζει που δεν περασε…Αλλα Μάλτα???? Απαισιο είναι

  84. Ηβεμφανιση μας ηταν πολυ καλη. Για ‘μενα ηταν ενα ευχατιστο διαλειμμα μπροστα σε τοσες νεροβραστες μπαλαντες. Θα προτιμουσα αλλο φοντο κ λιγο λιγοτερη κινηση κατα τ’αλλα σουπερ. Οταν γινεται το κολπο με τα μ.οργανα που φωτιζουν καλο θα ηταν ο σκηνοθετης να εδιχνε κοντινο κ’ οχι ολοκληρο το σταδιο. Οσο για το σαν μαρινο : εινααι καταδικασμενο για παντα μετα απ’αυτο. Παντως καλο θεωρωωοτι περασαν τοσα σκουπιδια

  85. esy laurinda exeis skasei apo to kako sou.egw osous xerw dania tous arese k norvigia ola ta alla itan gia ipnous.xaxaxaxxaxxaxaxxaxaxaxaxaxa perase k den akoumpise.kala tha to doume to savvato.exartatai apo ta valkania pou pisteuo oti den psifizoun dikaia,allilopsifizontai kathiste k tha deite posoys vathmous tha voutixei i oukrania apo valkania

    • Ναι ρε φίλε!Κάτι θα μας κάνει η Δανία αν κερδίσει……Ας μη σου πω τί γιατί είσαι και της ”τέχνης”!!!!!!! Μη μιλάτε πριν τα αποτελέσματα.Να βγουν πρώτα και μετά………….
      Βλέπω η πρόκρισή μας έχει προκαλέσει κύματα αναστάτωσης με βλακώδη και ”ό,τι να ναι” άναρθρες βλεκείες!!!!!!!!!!
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
      ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!

  86. Lauindar πιο fail comment πεθαινεις χαχαχαχα,χααχ,α ειναι αστειο η χολη που βγαζουν μερικοι. Ισσως ηταν το μονο κομματι τηςΔανιας πουυ ξεχωρισε

  87. Εγω σας λεω απλα τι μου ειπαν!Δε θα κατσω να σκασω κιολας αν θα το παρει η Δανια ή οχι,και δε μπορω να καταλαβω γιατι θα επρεπε να το παρω προσωπικα κιολας! 😛 Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δε μου αρεσει και δε πιστευω πως αξιζει τη νικη και γι αυτο δε θα το ψηφισω!Εσας πια αν σας αρεσει τοοοοοσο πολυ υποστηριξτε το,μαγκια σας

  88. Ηρθε και η….Γκρινιαρίτα (εγω), να μου μουρμουρισει…. Κατ αρχην τα παιδια και ο Αγαθωνας ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, οπως παντα δεν εχω λογια!! Λιγο ο Αγαθωναε ειχε ενα καπως…σοκαρισμενο/τρομαγμενο υφος, αλλα αυτο διορθωνεται ευκολα, και ελπιζω στον τελικο να χαμογελαει πονηρα, να διαλυθει το συμπαν…. Δεν το συζητω οτι μεχρι ν ανοιξει ο τελευταιος φακελος το νιωθα το εγκεφαλικο να μου γνεφει, αλλα ευτυχως, ολα πηγαν τελεια!!!

    Η γκρινια ειναι για το Σουηδο σκηνοθετη, πολλαααα μακρινα ρε παιδια, το μισο “σωου” των Κοζα το χασαμε, αν δεν ειχαμε δει τα βιντεκια των προβων (που πολυς κοσμος δε θα χει δει), δε θα ξεραμε σχεδον τι γινεται!!!…. Ουτε που πηγαν στη γεφυρα το πιασε ολο, δεν ξερω, μου λειψε ενα ποσοστο της ενεργειας που μου βγαζαν στις προβες, και οχι επειδη δεν το χαν, το ειχαν και με το παραπανω, πιο πολυ απο ποτε, αλλα μου λειψε επειδη νομιζω δε δειχτηκε… Θα προτιμουσα πολλλαααα πολυ κοντινα στα παιδια, μια και το φοντο μας δεν ειναι κατι αξιοσημειωτο με λιγα λογια, αλλα κατα τ αλλα, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ… Το πιστευω το τραγουδι μας πολυ, (οπως και αλλα που κραζονταν στο παρελθον)… ΥΓ. Μη χ…ω με τη Δανια και την θεοψευδη!! Αμα δε μας πιπιλιζαν το μυαλο απ την αρχη με τη Δανια το “σουπερ φαβορι” καλα και σωνει και δεν το σπρωχνανε και σκηνοθετικα τοσο, θα σου λεγα εγω που θα ταν….

  89. Μας είχαν τρελάνει με τόσα κοντινά στην τραγουδίστρια του Ισραήλ, που μόλις ανακοινώθηκε και η Μάλτα στον πρωτελευταίο φάκελο πίστεψα μετά ότι δε θα περνούσαμε εμείς !
    Από την εμφάνισή μας δεν ευχαριστήθηκα 100%..ενώ οι Κόζα Μόστρα έβγαζαν απίστευτη ενέργεια επί σκηνής, το όλο κλίμα χαλούσε ο Αγάθωνας που ήταν φουλ αγχωμένος..τόσο άγχος πια ούτε και τα παιδιά που ξεκίνησαν τις πανελλήνιες(καλή επιτυχία σε όλους! )
    Για τις προβλέψεις μου στον ημιτελικό άστα να πάνε..! θα πρέπει να στείλω την κρυστάλλινη σφαίρα μου για επισκευή!!!! Φινλανδία και Ρουμανία σαν θεάματα παλευόντουσαν, την Ουγγαρία δεν την υπολόγιζα αλλά δικαίως πέρασε καθώς έβγαζε μια ζεστασιά.Για Αρμενία τι να πω…έλειψε πέρσι και επέστρεψε φέτος για να κάνει αυτό που κάνει και η Λιθουανία: κλέβουν θέσεις άλλων τραγουδιών που αξίζουν περισσότερο

  90. Τα θερμά μου συλλυπητήρια! Ελπίζω να αντέξεις και μια θέση μέσα στις 10-12 πρώτες! Έχεις γερή κράση και ξέρεις και από κυβιστήματα!

  91. Hoping Angel εμεις πρεπει να κλαψουμε μαζι για Σαν Μαρινο.Θα βρω και καποιον αλλο να κλαψω για Ισραηλ(εκει θα χρειαστω και μαντηλι) γιατι οπως γνωριζουμε τη χαρα και τη λυπη πρεπει να την μοιραζομαστε. : (

    • και εγώ ήθελα σαν μαρίνο και Ισραήλ (1ο & 7ο στο τοπ μου αντιστοίχως) 🙁

  92. Η εισαγωγή του χθεσινού ημιτελικού μου άρεσε πολύ, όπως και όλο το σόου.
    Τώρα, όπως έκανα και στον πρώτο ημιτελικό, θα ήθελα να σχολιάσω και τα αποτελέσματα του δεύτερου.

    01. Ουγγαρία – Αδιάφορο τραγούδι, απορώ πώς πέρασε. Ειδικά η συνεχής επανάληψη της λέξης “kedvesem” είναι πολύ εκνευριστική. Θα προτιμούσα χίλιες φορές Σαν Μαρίνο ή Ισραήλ στη θέση του.

    02. Αζερμπαϊτζάν – Αναμενόμενη πρόκριση. Αρκετά καλό τραγούδι, ωραία η παρουσίασή του.

    03. Γεωργία – Καλό, αλλά δε με συγκινεί ιδιαίτερα. Επίσης αναμενόμενη η πρόκρισή του.

    04. Ρουμανία – Προφανώς πέρασε εξαιτίας του ιδιόρρυθμου στυλ του (όπερα). Και πάλι θα προτιμούσα κάποιο άλλο, αλλά δε με χαλάει και ιδιαίτερα.

    05. Νορβηγία – Παρόλο που για τους περισσότερους είναι από τα τοπ τραγούδια της φετινής χρονιάς, εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι ενδιαφέρον σ’ αυτό το τραγούδι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το αντιπαθώ, απλώς δε με ελκύει. Δεν υπήρχε αμφιβολία για την πρόκρισή του.

    06. Ισλανδία – Μου ψιλοάρεσε -μη φανταστείτε ότι ξετρελάθηκα κιόλας- και χάρηκα που πέρασε.

    07. Αρμενία – Ούτε που το πρόσεξα το τραγούδι, καθώς όταν εμφανίστηκε δεν ήμουν μπροστά στην τηλεόραση. Από το λίγο που είδα πάντως, βαρετό μου φάνηκε. Η γνώμη μου για την Ουγγαρία είναι η ίδια και για την Αρμενία.

    08. Φινλανδία – Χαζοχαρούμενο τραγούδι, πλάκα είχε. Δε με χάλασε που πέρασε.

    09. Μάλτα – Χαρούμενο τραγουδάκι, όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Με εξέπληξε η πρόκρισή του. Δεν περίμενα να περάσει!

    10. Ελλάδα – Καλοί μου Σουηδοί, γιατί μας το κάνατε αυτό; Περίμενα κι εγώ αυτήν τη ρουφιάνα την πεταλούδα να βαφτεί στα γαλανόλευκα και όλο κάτι άσχετα περνούσαν (βλ. παραπάνω). Όταν έμεινε ο τελευταίος φάκελος, έλεγα «Πάει, τελείωσε. Δεν περάσαμε.» Κι ενώ πλησίαζε το τρίτο καρδιακό, η Petra το είπε -τελικά- το πολυπόθητο “Greece” που όλοι περιμέναμε ν’ ακούσουμε. Οι Κόζα Μόστρα κι ο Αγάθωνας ήταν καταπληκτικοί, μόνο αυτό έχω να πω. Ξεσήκωσαν όλη την αρένα. Άντε, τα λέμε στον τελικό!

    – Όπως προαναφέρθηκε και από κάποιους, θα ήταν καλύτερα ο Άγιος Μαρίνος να αποσυρθεί από το διαγωνισμό. Δηλαδή, αφού δεν κατάφερε να περάσει μ’ αυτό το τραγούδι, τι άλλο να κάνει πια; Δυστυχώς η Eurovision πολλές φορές είναι άδικη.
    – Η ΠΓΔΜ καλά να πάθει που δεν πέρασε, αφ’ ενός γιατί δεν τους πάω σα χώρα, αφ’ ετέρου γιατί το τραγούδι ήταν για τα μπάζα.
    – Το Ισραήλ ήταν αρκετά καλό και δεν περίμενα ν’ αποκλειστεί.

    Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα μας!

  93. Σχολιασμός σε ύφος παράκρουσης! Και εμένα εξακολουθεί να μη μου αρέσει το τραγούδι μας ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Ήταν πολύ καλοί και σε ερμηνεία και εξαιρετικοί σε παρουσίαση! Η Νορβηγίδα ήταν τραγική ερμηνευτικά κατά πολύ κατώτερη των προσδοκιών μου. Και εγώ το λατρύεω το τραγούδι της αλλά δεν θα μπορέσω …. Επίσης να αναφέρω ότι η ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, το οποίο είναι ακραίο από μόνο του ως άκουσμα, αλλά με την εμφάνιση αυτή και στην 2η και στην 22η θέση θα κάνει την ίδια εντύπωση. Μου άρεσε πολύ αυτό που παρακολούθησα και αν είναι να στηρίξω μια γκλαμουράτη γιουροσυμμετοχή θα ψηφήσω μέχρι τελικής πτώσεως Ρουμανία, αντί για την προβλέψιμη και μέτρια ερμηνευμένη Δανία, που θα θέλουν τα πλήθη των γιούροφανς. Αν βέβαια με καθηλώσει η ερμηνεία της Γαλλίδας ή του Ιταλού (την Ανουκ την ξέγραψα καθώς δεν έχει καμία ελπίδα) θα ριξω και εκεί μερικούς ψήφους.

  94. Μπράβο Ελλαδάρα!!!!!!!!!! Γι΄ άλλη μια φορά τα καταφέραμε. Όμως δεν μου άρεσε καθόλου το βίντεο που έπαιξε πριν το τραγούδι μας κ έδειχνε κρέατα κ λουκάνικα! ΑΙΣΧΟΣ. Λες κ δεν έχουμε ΥΠΕΡΟΧΑ τόπια στην χώρας μας……………….
    Και έβλεπες τα βίντεο άλλων χωρών που δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να δείξουν κ όμως είχαν αξιοπρεπέστατα βίντεο. Τι να πω…………

  95. Μπραβο στα παιδια και να σκασετε οσοι το θαβατε οτι δεν θα περασει….λυσσαξατε τοσους μηνες και οι περισσοτεροι οπαδοι της Τζωρτζινας που με την συμπεριφορα σας κανατε και την ιδια αντιπαθη….χαζα ατομα…!
    Οσο για το OGAE ειδικα το ελληνικο οπου δινει το 12αρι τους καταριεται ασχετα που προσωπικα ΠΟΤΕ δεν μου αρεσε ο Αγ.Μαρινος….μετρια σε ολα του!

  96. Η Ελλαδα απο 15η στα στοιχηματα τωρα ειναι 10η….Γ@μ@με…Βλεπω 5αδα χωρις πλακα.
    Μερικες παρατηρησεις:
    -Η Γεωργια θα πατωσει σαν την Ισλανδια περσυ
    -Η Γερμανια σταδιακα πεφτει
    -Η Ολλανδια δεν θα πιασει δεκαδα σιγουρα

    • Τον επόμενο που θα κακολογήσει την περσινή Ισλανδία, εύχομαι να τον τιμωρήσει η “θεία δίκη” καίγοντας του το πληκτρολόγιο! Γκρρρ!!!

  97. ΠΡΟΦΗΤΑΡΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ………..
    Την επόμενη φορά τον πατσά να τον τρώτε στη ”σφαίρα” σας τη μαγική….
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ*ΟΥ….ΟΥΣΤ…..ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ??????
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ”ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ” ΣΑΣ?????????????
    ΣΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕ Ο ‘ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ” ΚΑΙ Ο ”ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ” ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ?????????????????
    ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ”ΜΙΑΟΥ”………
    ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!
    ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ..ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΡΑΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ευτυχώς που η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ελλήνων έκανε τη σωστή επιλογή ανάμεσα από τα τραγούδια που διάλεξε η ΕΡΤ…
      Με το “Αngel” , την τύχη του Ισραήλ θα είχαμε…

  98. Μέχρι να πει η μαντάμ Greece κοντέψαμε να πάθουμε καρδιακή προσβολή (νομίζω τελευταίοι είχαμε ανακοινωθεί και το 2009). Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο αποκλεισμός του Σαν Μαρίνο. Ρουμανία και Αρμενία κατά την άποψή μου δεν άξιζαν να περάσουν καθώς επίσης λυπήθηκα και για την Ελβετία. Η Νορβηγία εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την πρόκριση και ότι καλύτερο για το Σάββατο!!

  99. ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ..το αουτσαιντερ του φετινου διαγω νισμου που θα κανει την εκπληξη…η ωραιοτερη μπαλαντα και με ελληνες δημιουργους…

  100. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ!!…ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!…ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ…ΔΕΚΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

    • Ασχετα με το αποτλεσμα όλοι πρέπει αν σου πούμε συγνώμη γιατι όλοι το κράζαμε αν θα μπούμε 5δα 10δα η 20δα δεν το ξέρω ούτε τη συμπεριφορά των βαλκάνιων σε εμάς φέτως !
      μας αρκεί που είμαστε στο τελικό φέτως με ένα τρας τραγούδι που κανείς δεν το υπολόγιζε!
      συνεχίζω να πιστεύω πώς με την απέργη θα τα πηγέναμε καλύτερα αλλά αν πήγενε η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ φέτως πιστεύετε πως με ισλανδία φινλανδια σουιδια δανεία και φυσκα νορβηγια θα πέρναμε ψήφο τσακιστο απο σκανδιναβία?
      υπάρχει μια περίπτοση να πάρουμε 1-4 απο ισλανδια σουιδία και μπορεί και Φινλανδια!
      Οπως και να έχει θα είμαστε τελικό και Μπράβο μας!

  101. Ας με βοηθήσει κάποιος,ακόμη δεν έχω ξεπεράσει την πρόκριση της Αρμενίας και τον αποκλεισμό του Σαν Μαρίνο και της Ελβετίας…
    Όσο για την Ελλάδα εύχομαι να κατακτήσει τις καρδιές όλων!

  102. “He’s my life”

    Ο απόλυτος άρχοντας ενθουσίασε κοινό και κριτικούς (με γιώτα)!
    Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό, πλήθη συρρέουν στο Μάλμο να προσκυνήσουν τον ταλαντούχο ερμηνευτή και πρέσβη καλού γούστου. Η Απόλυτη Γιουροβιζιονική Περσόνα έκανε το θαύμα του. Τα ‘δωσε όλα και δικαιώθηκε. Ρίγη συγκίνησης διαπερνούν κάθε κύτταρο του κορμιού μου. Όλοι το Σάββατο (να μη λείψει κανείς/καμία) το βράδυ, με τα βλέμματα στραμμένα στο Νούμερο 14!

    ΥΓ.1 Laurinda, Σταυρούλα, george axeman, marika, dream2oo και όλα τα άλλα παιδιά που συμπαραστέκονται στο δύσκολο αυτό αγώνα του μοναδικού ΣΤΑΡ της eurovision να κατακτήσει την πρώτη θέση, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
    ΥΓ. 2 Χωρίς πλάκα, συγκινήθηκα με την αντίδρασή του, όταν ανακοινώθηκε ότι πέρασε τελικό.

  103. To χειρότερο δεν είναι αυτοί που κρύφτηκαν ( από τα σχόλια τους μήνες τωρα ξέραμε πόσο θρασύδειλα άτομα ήταν… )
    Χειρότεροι είναι όλοι αυτοί που το παιζουν τώρα fans της Ελληνικής συμμετοχής…ενώ πριν έλεγαν τα χειρότερα…

    • Επίσης πολλά “μπράβο” σε όλα τα OGAE clubs που έδωσαν το 12άρι τους στο Σαν Μαρίνο…Αυτό κι αν ήταν kiss of death…

      • ΧΑΧ..ΣΩΣΤΑ!!…ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…

  104. Ρε παιδια στην πραγματικοτητα αυτος που εκραζε 1 ατομο ηταν (αντε κανα 2 ακομα) με πολλαπλα ατομα και μαλιστα την τελευταια βδομαδα θα επρεπε να λεγεται ο MR. KOLOTOYMPAS γιατι απο Δευτερα αρχισε να αλλαζει τις προβλεψεις και εγινε μετριοπαθης στα σχολια.Οι υπολοιποι υποστηρικτες του Angel δεχθηκαμε την εκπροσωπηση μας σχεδον απο την αρχη και ποτε δεν θελησαμε τον καταποντισμο της.

    • Ναι αυτά τα 2-3 άτομα με τα 100 nick names έκαναν το φόρουμ -με συγχωρείς για την έφραση -πουτάνα!
      Μας τα ζάλισαν,δημιούργησαν απίστευτη σύγχιση και προσωπικά με έκαναν(και φαντάζομαι και άλλους) να μη θέλω να μπαινω εδώ μέσα γιατί διάβασα όλα αυτά τα εμετικά και άρρωστα μηνμύματα.
      Η ξευτίλα σε όλο της το μεγαλείο.Ασχέτως αποτελέσματος όλη αυτή η υστερία είναι όχι απλά υπερβολική για έναν διαγωνισμό αλλά το λιγότερο ανώμαλη.

      • Σε αυτο φταιει το σαιτ που αφηνει χρηστες να χρησιμοποιουν οτι nickname θελουν.
        Επρεπε να ειναι γραμμενα τα μελη και μαλιστα να φαινεται στο προφιλ τους απο ποτε ειναι μελη ετσι ωστε να εχει και καποια σοβαροτητα στα οσα λει καποιος και οχι να ακουμε και να διβαζουμε αρλουμπες απο ατομα με 100 προσωπικοτητες.
        Εγω εχω ξεχωρισει καποια ατομα που θυμαμαι και απο αλλες χρονιες και δινω καποια σημασια στο τι γραφουν…..ειναι μαζοχισμος να διαβαζεις πολλαπλες προσωπικοτητες που δεν ξερουν πως να περασουν την ωρα τους…!

    • Φίλε ConP αν έχεις παρακολουθήσει τα έχω πεί αρκετά σκληρά πολλές φορές οτι το φόρουμ είναι για κλάματα.Χωρίς κανόνες..μπάτε σκύλοι αλέστε!
      Εχω πει οτι θα πρεπε να υπάρχει κανονική εγγραφή από μία μόνο ip όπως συμφαίνει σε όλα τα φυσιολογικά φόρουμ.Και πως αν κάποιο μέλος έγραφε προσβλητικά και δημιουργούσε εντάσεις να διαγράφονταν.
      Αλλά προφανώς η αλλαγή πλατφόρμας σε ένα site και η αλλαγή server θέλει κάποια χρήματα που προφανώς δεν διαθέτουν ή δεν θέλουν να διαθέσουν.

      • Η αλήθεια είναι ότι το σάιτ δεν είναι φόρουμ. Μπορεί να δίνει τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων, όπως σχεδόν όλοι οι ιστότοποι κάθε είδους. Αυτή η δυνατότητα αφορά κάθε τυχαίο επισκέπτη κι όχι συγκεκριμένα μέλη. Φόρουμ το έχουμε κάνει εμείς, οι σταθεροί και μη “σχολιαστές”, που στην ουσία χρησιμοποιούμε ένα άρθρο 5 γραμμών για να ποστάρουμε 300 σχόλια από κάτω!
        Το θέμα της λογοκρισίας είναι ένα δύσκολο θέμα, κι από τεχνικής κι από ηθικής πλευράς. Ακόμα κι αν αναλάβουν οι διαχειριστές βάρδιες αστυφύλακα, πάλι θα υπάρχουν προβλήματα νομίζω, και μάλιστα περισσοτέρων ειδών απ’ ότι τώρα. Το να “πειράζει” ο ένας τον άλλο για τις μουσικές του προτιμήσεις με χιούμορ, είναι κάτι θεμιτό, διασκεδαστικό και άκρως γιουροβιζιονικό! (Χωρίς τσαμπουκάδες, βρισιές κλπ βεβαίως).

      • Μα ακριβώς εκεί βρίσκεται το πρόβλημα dream2oo. Σαφώς και έχει πλάκα να πειράζουμε καλοπροαίρετα και με χιούμορ ο ένας τον άλλο, αλλά εδώ έχουν γραφτεί κατά καιρούς απίστευτες χυδαιότητες και έχουν γίνει φοβερές προσωπικές επιθέσεις σε παιδιά αξιόλογα που αγαπούν ειλικρινά το διαγωνισμό και νομίζω ότι σε αυτό αναφέρεται ο Γιάννης. Εγώ γράφω εδώ πριν ακόμα αλλάξει η ιστοσελίδα σε wordpress. Και θυμάμαι τότε υπήρχαν όροι (περί υβρεολογίου, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικών σχολίων κλπ) για να σχολιάζει κανείς, οι οποίοι πλέον έχουν καταστρατηγηθεί πλήρως και δε γίνεται τίποτα απολύτως γι’ αυτό.

      • Επιμένω ότι και με αυτούς τους όρους θα υπάρχουν προβλήματα. Μπορείς να προσβάλεις κάποιον χωρίς να γράψεις την παραμικρή βρισιά. Σ’ αυτή την περίπτωση το σχόλιο θα πρέπει να διαγραφεί ή όχι? Μπορείς να γράψεις μια “κακή” λέξη απλά χαριτολογώντας, όχι κακόβουλα. Το σχόλιο θα διαγραφεί?
        Κάποιος μπορεί να ποστάρει 15 σχόλια μέσα σε μια μέρα γράφοντας ότι το alcohol is free είναι σαχλαμάρα. Θα διαγραφεί προφανώς, μόνο και μόνο επειδή καταντά κουραστικός και γραφικός κι ας μην βρίζει. Κάποιος όμως που ποστάρει κι αυτός 15 σχόλια και λέει ότι το alcohol is free είναι αριστούργημα, θα διαγραφεί κι αυτός ή μήπως δεν είναι κουραστικός και γραφικός?
        Αν κάποιος γράψει ρατσιστικό σχόλιο για έναν ανατολικό ή νότιο λαό, πχ “οι αζέροι είναι γύφτοι” λογικά θα πρέπει να διαγραφεί. Θα διαγραφούν όμως κι όσοι γράψουν ότι οι βόρειοι λαοί είναι κρυόκωλοι?
        Πολιτικά σχόλια είναι αδύνατο να μην γίνουν, ακόμα κι αν αναφερόμαστε αυστηρά μόνο για τα τραγούδια της eurovision. Δεν μπορεί ας πούμε η Ρωσία να στέλνει τους φετινούς στίχους και να μην φάει κράξιμο η πολιτική της, ή να μην σχολιαστεί ποικιλομόρφως το (πολιτικό) θέμα που θίγει η φινλανδή.
        Είναι πολύ λεπτές οι διαχωριστικές γραμμές. Θα δημιουργήσει σίγουρα προβλήματα η ανάληψη της ευθύνης από κάποιους να κόβουν ή να επιτρέπουν ό,τι αυτοί νομίζουν.

      • Αντιλαμβάνομαι τι λες και συμφωνώ. Ωστόσο, για κάποιες “κραυγαλέες περιπτώσεις” νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποια παρέμβαση.

  105. Και κάτι τελευταίο τόσο καλύτερη ήταν η σιρι μαιμον το 2005 που μόνο με τελεβόουτινγ έχασε για 2 βαθμουσ την 3αδα?
    τι γιατι ήταν ξανθιά με βυζί και λεπτή ?
    τι να πώ ….

    • Ηταν πολύ ανώτερη μπαλάντα.Όχι δακρύβρεχτη και ”βαριά” αλλά μελωδική.
      Και επίσης ναι..η κοπέλα ήταν μια καλλονή με εξαιρετική φωνή.
      Καλή χρυσή φέτος η Moran Mazor αλλά το οπτικό ήταν για γέλια.Και καλώς ή κακώς αυτό στη eurovision μετράει.

      • giannismits, συμφωνώ απόλυτα, μέσα στο μυαλό μου είσαι. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Shiri Maimon, ούτε στο ελάχιστο, με τη φετινή συμμετοχή. Καλή φωνή η Moran Mazor, ωραίο τραγούδι, αλλά… Όπως ορθά λες, η εμφάνιση στη eurovision (δυστυχώς για μένα) μετράει…

      • Επίσης η φωνή της σε κάποια σημεία ήταν κάπως ενοχλητική καθώς τσίριζε!
        Αλλά αυτή η Shiri Maimon…τη θεωρώ την ομορφότερη γυναικεία παρουσία.Απίστευτη.
        Η Moran Mazor με αυτή την εμφάνιση έμοιαζε με παλαιστής-γοργόνα!!!
        Τι γέλιο ρίξαμε χθες!

      • Για σένα μπορεί αν ήταν ανώτερη εγώ τις βάζω στο ίδιο επίπεδο παντως
        το ισραηλ το 2013 ήταν το 10ρι μου ενώ το 2005 το 12αρι μου
        εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο γιατι δεν σπρώχθηκε την ώρα που παρόμοια κομμάτια είχαν σπρωχθει!
        οτι το θλεαμα ήταν γελείο ήταν αντικειμενικά αλλά και πάλι…δεν άξιζε να είναι εκτός!

  106. Kate πρεπει να σε συγχαρω για τον δικο σου.Εχει γραψει ιστορια στον θεσμο και δεν το λεω ειρωνικα.Στην μνημη μας δεν μενουν μονο οι αψογες εκτελεσεις αλλα και οι υπερβολικα κραυγαλεες εμφανισεις που αγγιζουν με την τραγικοτητα τους το σχεδον τελειο .Απο εδω και περα ο Cezar θα ειναι σημειο αναφορας.Και να λεμε την αληθεια ο ανθρωπος το πηρε ολο πανω του,και το “περναει περναει η μελισσα “να τραγουδουσε παλι θα περνουσε

    • marika, πέρα από την πλάκα που κάνουμε, ο Cezar, πράγματι θα είναι στο μέλλον σημείο αναφοράς, καλό ή κακό αυτό μένει να το δούμε. Αυτό που μπορούμε να του αναγωρίσουμε σίγουρα, είναι το τεράστιο ταλέντο του, τη φωνή του. Δεν είναι νομίζω τυχαίο το γεγονός, ότι ο μεγάλος Vangelis (Παπαθανσίου ντε), του έγραψε τραγούδι που ΄θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά το διαγωνισμό!

      • που κατάντησε ο Vangelis… εγώ σου έκανα τη χάρη και τον είδα τον Ρουμάνο αλλά εν τέλει με μεγάλη δυσανασχέτηση… ίσως ήταν too much για μένα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ