EUROVISION 2013: Ο Β΄Ημιτελικός!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2013, όπως αναμενόταν με απόλυτη επιτυχία. Το κοινό που παερευρέθηκε ζωντανά στο στάδιο ήταν σαφώς πολύ πιο πολυπληθές από ότι αυτό του πρώτου ημιτελικού, ανεβάζοντας και τον ενθουσιασμό αντίστοιχα στα ύψη. Ο ημιτελικός αυτός είχε βέβαια πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, μιας και στη θέση 9 διαγωνιζόταν η συμμετοχή μας με τους KOZA MOSTRA και τον Αγάθωνα και το Alcohol is free. Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών ακολούθησαν το interval act με τους Darin και την Agnes, καθώς και τα πολύ πετυχημένα σκετσάκια της παρουσιάστριας Petra Mede, στα οποία με την κατάλληλη επεξεργασία εμφανίζεται σε παλιές στιγμές του διαγωνισμού. Εδώ και πάλι η Ελλάδα έχει την τιμητική της αφού το μέρος αυτό ολοκληρώνεται με το δικό μας My number one της Έλενας Παπαρίζου. Το σόου όμως κλείνει με την ανακοίνωση των 10 χωρών που περνάνε στον τελικό της 18 Μαΐου και είναι οι:

Ουγγαρία

Αζερμπαϊτζάν

Γεωργία

Ρουμανία

Νορβηγία

Ισλανδία

Αρμενία

Φινλανδία

Μάλτα

Ελλάδα

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαλά τώρα φανταστείτε το άγχος το δικό μου που ήθελα να περάσει και η Ελλάδα και η Μάλτα και είχαν μείνει μόνο δύο θέσεις.Πέταξα από τη χαρά μου!!!!!!!!

  2. San Marino κ Israel έξω ενώ Μάλτα κ Ισλανδία μέσα ?! Και μετά μου λέτε ο διαγωνισμός άρχισε να γίνεται διαγωνισμός και πράσινα άλογα !!
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΙΑ!!

    • πράσσειν άλογα * τουτέστιν πράττω χωρος λογική.. σίγα μην υπάρχουν και κόκκινα άλογα

    • Ρε φίλε ο κόσμος ψηφίζει και μπορεί να μι τους άρεσε αν σου αρέσουν εσένα να ψήφιζες σε άλλους δεν άρεσε..

  3. Πραγματικά ΕΛΕΟΣ…αίσχος,και πάλι αίσχος!
    έμεινα έξω τραγουδια όπως του Σαν Μαρινο,της Βουλγαρίας και του Ισραήλ,και προκρίθηκε το ΚΑΡΑΣΚΟΥΠΙΔΟ της Αρμενίας..ΕΛΕΟΣ μονο αυτό έχω να πώ.
    Επίσης όχι τιποτα αλλο θα κερδιζα και το στοιχημα αν προκρινόταν η Βουλγαρία,αλλα δεν στεναχωρηθηκα που έχασα αλλά επειδη το τραγουδι μου αρεσε υπερβολικα,αν και η εμφανιση ήταν κιτς..αξιζε να περάσει..
    Δευτερον..η βαρετή αηδία της Ουγγαρίας πως είναι δυνατόν να περνά..καλά ποιος την ψηφησε??
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.
    ΑΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ όπως Αρμενία,Λιθουανία,Ολλανδία,Ουγγαρία και αλλά βαρετα εως κοιμισμένα τραγουδακια και είναι εκτως Λευκορωσία και Γερμανία θα παρατραβήσει ΠΟΛΥ!
    Κρίμα και για το Σαν Μαρίνο..αυτες οι επιτροπες τι κάνουν δηλαδη?Μια φορα που είχαν καλό τραγουδι δεν πέρασαν..ΕΛΕΟΣ
    Το μόνο ”θετικό” που έχω να πω είναι συγχαρητηρια στην Ελλάδα.

  4. Ti na pw….. San Marino k Israel ektos ?????????? E ma eleos pia..
    I apodiksi pws stin Eurovision den endiaferontai oute gia fwnes oute gia kala tragoudia… :/

  5. μπραβο ελλαδαρα..η αγωνια στα υψη..ρε παιδια ομως δεν περασε το σαν μαρινο??? ελεος..τι αλλο πρεπει να κανουν οι ανθρωποι?

  6. Λοιπον,αρχικα δε μπορω να καταλαβω τι σκατα εγινε με την Αρμενια και την Ουγγαρια!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???????? Ποιος τα ψηφισε???Μιλαμε για τα πιο ακυρα που θα μπορουσαν να περασουν,ακομα και η Λετονια να περναγε καλυτερα θα ηταν!Χαρηκα πολυ για την Μαλτα!Πολυ γλυκο τραγουδακι!!!Καλα για τη Νορβηγαρα εννοειται πως το περιμενα και χαρηκα τρελα!Μπραβο κοπελαρα μου!
    Οσο για τη Ρουμανια…..ΚΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! Μεχρι εδω ακουστηκαν οι πανηγυρισμοι σου ρε!!!! 😛 😛

    • A επισης,με το Σαν Μαρινο τι παιχτηκε???Οχι οτι μ’αρεσε εμενα,αλλα γενικα ηταν φαβορι του ημιτελικου και αγαπημενο των φανς…WEIRD!

  7. Ενα μπράβο στην ελλάδα που πέρασε με ένα τραγούδι που όλοι το κράζαμε αλλα τώρα όλοι το αγαπάμε
    και ενα αι στο διολο που σαν μαρινο ισραιλ εμειναν εκτος
    ακομα με ενοχλησε που δεν πέρασε αυστρία και σερβια απο τον πρώτο !
    αλλα απο αυτές οι τέσσερεις χώρες η σερβια και το ισραηλ δεν πέρασαν λογο του ενδυματολογικού και η αυστρία και το σάν μαρίνο εμφανήστηκαν πολύ νωρις!
    τι να πώ κρίμα !
    Υ.Γ Σαν μαρίνο και Μαυροβούνιο καλύτερα να φύγουν δεν μπορουν να κάνουν κάτι αλλο δεν θα περάσουν ποτε!

  8. Μπραβο στην ελλαδα που τα καταφερε για αλλη μια φορα!!!
    Αλλά μου κανει τεραστια εντυπωση το οτι περασε η ουγγαρια και η αρμενια και δεν περασε το ισραηλ και στο σαν μαρίνο! Στα προγνωστικα 3η την εβγαζαν την Valentina και τωρα βρισκεται εκτος τελικου?Ρε παιδια τι γινετε??? :Ο

  9. Νομίζω πως δεν θα βγει η Δανία πρώτη γιατί οι χώρες της Σκανδιναβίας θα υποστηρίξουν εξίσου το εξαιρετικό νορβηγικο κομμάτι!

    • The Scandinavian countries are just 3 . Norway Sweden Denmark. With big monorites inside each other. Sweden will give 12 to Denmark and 10 to Norway. Norway gonna give 12 to Denmark and 10 to Sweden , and the only thing insure is if Denmark gonna give 12 to Sweden or to Norway. Minor detail . In any scenario Denmark taking the maximum of points from Scandinavia and will take a LOT of 12 or 10 points from MANY countries , maybe from more than 20… Its easy winner .

  10. to comme ci comme ca me evridiki kai kupro to efernan proto na kerdizei ton diagonismo kai den perase hliteliko….Episis to oti se kapoious apo esas den aresan kapoia tragudia, de shmainei oti eprepe na apokleistoun. Px. i Hungary emena mou arese polu kai hthela na einai mesa. To san marino den tha pernouse giati itan ena karnavali. ksekinise ballada kai katelikse se allo rithmo. Afta ta tragoudia den pane kala giati sto telos de sou menei o ruthmos. Oso gia thn Ellada, KKKOOOOOLLLHHHSSSSAAAA!!!!! to vlepo sinexos.

    • σε βρισκω πολυ αδικο για το σαν μαρινο,ηταν τελειο τραγουδι για μενα το καλυτερο αυτου του ημιτελικου ισως και το καλυτερο γενικα…κριμα 🙁 !!!

  11. episis alvania, boulgaria kai oles oi geitonikes xores opos kai i armenia, paizei na mas fortosoun 12 afou emeis kai i roumania eimaste ston teliko. Sugkritika me roumania, theoro eimaste ligo kaliteroi. Ante na doume….Apo tis xores pou pane apeftheias teliko mou aresei poli Germania, Agglia, Souhdia…Kai uparxei kai mia Bonnie Tayler……mi to ksexname.

  12. Αντιθέτω εγώ χάρηκα πάρα πολύ για την Ουγγαρία. Τρυφερό, εναλλακτικό, μελωδικό, στη γλώσσα τους χωρίς επιτήδευση και πολλά τζάτζαλα μάντζαλα επί σκηνής. Εννοείται ότι το ψήιφισα και θα χαρώ να το δω ψηλά στον τελικό. Αναμενόμενη η Γεωργία που επίσης ψήφισα. Πάντως αέρα νικητή και μακράν καλύτερη της Δανίας η Νορβηγία.
    Δεν περίμενα Μάλτα και Αρμενία. Περίμενα αντιθέτως κι εγώ Σαν Μαρίνο κι Ισραήλ. Όσο για τη Ρουμανία τι να πω… αρχοντας επί σκηνής!
    Πάντως μέχρι να ανακοινωθούμε είπα πως παέι αποκειστήκαμε και κρίμα γιατί τα παιδιά ήταν πολύ καλά στη παρουσία τους. Κι όσοι φωνάζατε για το φόντο του έδινε κανείς σημασία; Το τραγούδι ήταν τέτοιο και οι λήψεις που δεν σε ενδιέφερε τι γινόταν πίσω. Σε αντίθεση με άλλες συμμετοχές και της Έμιλυ συμπεριλαμβανομένης

    • Και εγώ χάρηκα για την ΟΥΓΓΑΡΙΑ όσο κι αν μου φαινόταν λιγάκι αδιάφορο στην αρχή!

  13. Αντε να βγαλεις ακρη γιατι δεν περασε το Σαν Μαρινο.
    Η Ελλαδα, Μαλτα, Ισπανια σιγουρα του δωσανε.
    Σιγουρα δεν του εδωσαν Γερμανοι, Σκανδιναβοι και λογικα ουτε οι ανατολικοι (Αζερ, Αρμενια, Γεωργια κτλ.
    Αν και ειχε πολυ καλυτερο τραγουδι απο την Κυπρο
    ειχε το ιδιο προβλημα.
    Ηταν πολυ μονο απο συμμαχιες.

  14. 1.Λεττονία:Οχι τόσο χάλια που το θεωρούσαμε όλοι απ την αρχή.Σίγουρα το πιο αδύναμο.Ελεινό το ντύσιμο τους.Λογικός και δίκαιος ο αποκλεισμός.

    2.Σαν Μαρίνο:Εντάξει μωρέ δεν πειράζει πήρε την 2η θέση στον ogae.Αστειεύομαι απλά αυτά να τα βλέπετε εσείς που δώσατε τόση σημασία στην συγκεκριμένη ψηφοφορία.
    Σαφώς και αδικία.Μου άρεσε και φωνητικά και σκηνικά.Προφανώς δεν συγκίνησε το κοινό και τις επιτροπές και άρεσε μόνο στους φανς.

    3.FYROM:Η Εσμα τραγική.Αναμενόμενο.Ο Lozano καταπληκτική ερμηνεία και υπέροχη φωνή.Πρέπει να τον στείλουν μόνο του.Πολύ κακό ντουέτο.

    4.Αζερμπαιτζάν.Καλοδουλεμένο και αρκετά καλός φωνητικά ο Farid.Νομίζω θα χτυπήσει 5αδα.

    5.Φιλανδία:Γελοίο,κιτς αλλά η Κρίστα έχει κάτι…αδιάφορη δεν τη λες.Λογικά πέρασε από τα τελευταία αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    6.Μάλτα:Δεν είναι του γούστου μου,το θεωρώ γλυκανάλατο και αδιάφορο αλλά δεν με ενοχλεί κι όλας.Σίγουρα από τις εκπλήξεις του ημιτελικού η πρόκριση του.

    7.Βουλγαρία:Μόνο το σημείο με την γκάιντα μου άρεσε.Από κει και πέρα μια φασαρία για το τίποτα…κραυγές,τύμπανα και μια ηχορύπανση θα έλεγα.

    8.Αναμενόμενο.Ημουν σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσει.Δεν μου αρέσει αλλά σήμερα ήταν καλός.Αδιάφορο τραγούδι βέβαια και αρκετά παλιομοδίτικο.

    9.Ελλάδα:Εξαιρετική.Πολύ καλύτερη απ’οτι περίμενα.Φωνητικά άψογο και ξεσηκωτικό.Διαφορετικό και εναλλακτικό σε σύγκριση με τις δακρύβρεχτες μπαλάντες και τα αδιάφορα ξενέρωτα που χασμουριέσαι.

    10.Ισραήλ:Αδικος ο αποκλεισμός της.Είχε πολύ καλή ερμηνεία και άψογη φωνή αλλά η εικόνα ήταν τραγική.Η παρέα μου που δεν ήξερε έριξε απίστευτο γέλιο.Λυπηρό αλλά είναι η πραγματικότητα.

    11.Αρμενία:Ηταν καλή η εμφάνιση αλλά το τραγούδι δεν λέει τίποτα.Δεν περίμενα να περάσει.Πιθανό να πήγε καλά στις επιτροπές.

    12.Ουγγαρία:Είχα διαίσθηση οτι θα περνούσε και δεν με σόκαρε.Αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.Θα έλεγα οτι με εκνευρίζει κι όλας το επαναλαμβανόμενο Kedvesem.

    13.Νορβηγία:Αναμενόμενο αλλά δεν ήταν δυνατή η ερμηνεία της σήμερα.Δεν μου έβγαλε σιγουριά νίκης μιας και είναι το δεύτερο φαβορί.Το τραγούδι είναι όμως από τα καλύτερα φέτος και του αξίζει μια υψηλή θέση.

    14.Αλβανία:Σχετικά καλό αλλά κι αυτό ηχορύπανση.Τα πολλά εφέ και φρουφρού δεν το βοήθησαν απλά το παραφόρτωσαν (που είσαι Rona).

    15.Γεωργία:Φεστιβαλική συνταγή eurovision με πολύ καλούς εμηνευτές φαντασμαγορική εμφάνιση.Εδώ τα πολλά εφέ κατά τη γνώμη μου ταιράζουν με το τραγούδι.Το έχω ξαναπεί λογικά θα πάρει την καλύτερη θέση που έχει πάρει μέχρι τώρα.

    16.Ελβετία:Πολύ λίγο.Συμπαθητικό απλά αλλά μέχρι εκεί.Σε σύγκριση με Αρμενία,Μάλτα,Ουγγαρία προτιμώ αυτό.

    17.Ρουμανία:Τι να πρωτοσχολιάσεις.Εντάξει το έχουμε ξαναπεί.Είναι αξιολάτρευτα κιτς,υπερβολικό,γελοίο…
    Οτι κι αν είναι έκανε μεγάλη εμφανιση απόψε ο Cezar και με εξέπληξε.Αν και το είχα 50-50 να περάσει.

  15. Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Το τι χειροκροτιμα επεφτε οταν τραγουδουμε ο ΑΓΑΘΩΝ δεν λεγεται!. Τι ηταν αυτο που περασαμε χτες μου λετε? Τα ιδια με το 2009 αλλα τωρα ηθελα πιο πολυ να περασουμε !
    Αχ… αντε τωρα παμε για 5αδα 😀 !!!

  16. ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η VALENTINA:((
    ΙΣΡΑΗΛ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ….
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΙΑΑ!!
    ΕΙΔΙΚΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ…
    Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕ <3
    ΜΑΛΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΡΟΕΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ…

  17. ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ(ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ), ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ… 🙁 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ EUROVISION ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ VALENTINA…

  18. Μεγάλη αδικία ο αποκλεισμός του Ισραήλ ( στη θέση του έπρεπε να είναι Αρμενία ή Ρουμανία ).
    Που είσαι Γιώτα όταν μιλούσα για σίγουρη πρόκριση Μάλτας κι Ουγγαρίας?
    Επίσης ήμουν ο μόνος που είχα προβλέψει τον αποκλεισμό του Ισραήλ. ( Το τραγούδι παραείναι δραμάτικο στο πρώτο άκουσμα , και δυστυχώς τα ρούχα παίζουν μεγάλο ρόλο , βλ.Σερβία )
    Το Σαν Μαρίνο δεν ήταν τόσο καλό όσο μας έπρηζαν μερικοί επι εβδομάδες και φάνηκε…Η εναλλαγή από μπαλάντα σε disco το τελευταίο λεπτό ήταν φαιδρή ( το ίδιο και η σκηνική παρουσία ).Η Ελβετία το 2008 , έκανε κάτι παρόμοιο αλλά με πιο “κομψο” τρόπο και πάλι κόπηκε!
    Η εμφάνιση της Ελλάδας ήταν ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ! Σπουδαία ενέργεια και θεατρικότητα επί σκηνής , πολύ δυνατά φωνητικά , τραγούδι εμπνευσμένο και με άποψη ( OXI τύπου Aphrodisiac , Yassou Maria και λοιπών μπουζουκοποπ χωρίς ταυτότητα ! Χορτάσαμε από το 2004…)

    • χαχαχαχαα… ενταξει, σε παραδεχομαι! Μπορει στον πρωτο ημιτελικο να επεσες εξω σε 2-3 αλλα τωρα εδωσες ρεστα! 😛 Ημουν παντως ΤΟΣΟ σιγουρη ειδικα για την Ουγγαρια οτι δεν θα περασει και με το που ακουσα την Petra να λεει Hungary περασαν διαφορα απο το μυαλο μου (ακομα και για τον δικο μας αποκλεισμο). Παντως συγχαριτηρια στα παιδια που ειχαν μια εξαιρετικη εμφανιση που τους ανεβασε στα ματια μου και περασαν δικαιως!

  19. Πολύ κρίμα για το Ισραήλ. Τζάμπα η ψήφος μου..Το ενδυματολιγικό τη σημασίε έχει, εδώ πέρασε η Ρουμανία, με χάλια τραγούδι και χάλια εμφάνιση. Τι το ωραίο είχε αυτή η ”πρόταση” δηλαδή, που δεν είχαν άλλες συμμετοχές για να περάσουν.
    Κρίμα και για το Σαν Μαρίνο, δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα αλλά βλέποντας τις ηλιθιότητες που πέρασαν, θα το προτιμούσα.
    Εύχομαι να πατώσουν οι Καυκάσιοι όλοι μαζί στην τελευταία 5άδα μαζί με Ρουμανία και Ουγγαρία.
    Πλέον μου έμεινε να υποστηρίζω μόνο Νορβηγία, Ουκρανία και Ιρλανδία, ελπίζω να πάνε καλά. Αλλα δυστυχώς φοβάμαι η Δανέζα θα κάνει χωρίς λόγο ”περίπατο”, φάση Ρίμπακ..
    Μαλακία eurovision, πολύ σωστά.
    Καλή τύχη Ελλάδα!

  20. 1) Λετονία

    Κι εκεί που είπαμε ότι γλιτώσαμε φέτος από τους jedward, τσουυυυυυπ νάσουτα δυο χαρούμενα (υπερβολικά ίσως;;;;; ) παιδάκια με τους φίλους τους οι οποίοι σκέφτηκαν “αφού το τραγούδι είναι που είναι χάλια, τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε εμείς).

    Τι “εεε οοο”, τι βουτιές στο κοινό, τι το ένα, τι το άλλο… πάει πέρασε κι αυτό!

    2) Σαν Μαρίνο

    Στην αρχή έλεγα βρε τι μου θυμίζει… βρε τι μου θυμίζει… και θυμήθηκα τι μου θυμίζει

    http://www.washingtonpost.com/wp-srv/photo/postphotos/style/2004-12-16/11.htm

    Τεραστιότατη αδικία που δεν πέρασε καθώς ήταν κλάσεις ανώτερο απο της Δανίας και κανονικά χτύπαγε και πρωτιά (το λέω ευθαρσώς)

    3) FYROM

    Το να χώνουμε μία γριούλα στη σκηνή να λέει τα δικά της, μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά έχει γίνει και ξαναγίνει και ξαναγίνει.

    Το να μη μπορεί η γυναίκα να βγάλει μία σωστή νότα και να τρέμει ολόκληρη σε ένα τραγούδι που δεν είχε καμμία συνοχή, είναι άσχημο.

    Κρίμα για την ταλαιπωρία της.

    Καλή ιδέα όμως.

    4) Αζερμπαϊτζάν

    Το κομμάτι φώναζε SAKIIIIIIS από χιλιόμετρα μακριά.

    Καλή η προσπάθεια, ΟΚ αρκούσε για να περάσει τελικό αλλά δεν αξίζει παραπέρα.

    Κανονικά κάτω από την δεκάδα, αλλά δεν το βλέπω.

    5) Φινλανδία

    Είχε πλάκα αλλά δεν είχε θέση στον τελικό.

    6) Μάλτα

    Τραλαλά τραλαλό τριαλαριλαρό

    Πολύ σορόπι αδερφάκι μου και δεν αντέχεται

    Δεν έπρεπε να περάσει κατά την άποψή μου και η Μάλτα έχει κάνει καλύτερες προσπάθειες στο παρελθόν

    7) Βουλγαρία

    Όταν έχεις κάνει μία ΤΟΣΟ καλή εμφάνιση το 2007, δεν είναι δυνατόν να μου εμφανίζεσαι με το ΙΔΙΟ σκηνικό, τρεις βλάχοσαρακατσάνες κι ένα ανύπαρκτο τραγούδι και να περιμένεις καλύτερα αποτελέσματα.

    Έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο.

    Αααα και φίλε Stoyan… μου αρέσει που έχεις βρει το στυλ σου στο μαλλί… αλλά σε εκλιπαρώ να συντονιστείς με τον 21ο αιώνα και να το κουρέψεις….

    8) Ισλανδία

    Χάρηκα που πέρασε επειδή ο τύπος ήταν κούκλος. Το τραγούδι ομως ήταν από τα αγαπημένα του Χουζούρη.

    Όταν έχεις έναν τέτοιο τεκνό, με αυτή την εμφάνιση, αυτή τη φωνή και αυτό το ταλέντο, δεν του δίνεις μία ξενέρωτη μπαλάντα με κίνδυνο να το χαντακώσεις.

    Δώστε του μία ρυθμική τρελή ροκιά να σειστεί το σύμπαν!!!!!!!!!!!!

    Προς γνώση και συμμόρφωση.

    9) Ελλάδα

    Απίστευτο… αλλά μου άρεσε.

    Μπράβο τους και ξανά μπράβο τους.

    Καλή επιτυχία το Σάββατο.

    10) Ισραήλ

    Φωνάρα, πολύ ωραίο τραγούδι αλλά… από εμφάνιση τα χαλάσαμε.

    Δεν ήταν μόνο τα ναναμουσχορικά γυαλιά, ήταν και το ξιασμένο μαλλί α λα Αλέξις Κάρρινγκτον σε συνδυασμό με το ρούχο το οποίο παίζει και να ήταν δύο νούμερα μικρότερο.

    Νομίζω ότι μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους γιατί η εμφάνιση αποσπούσε την προσοχή από την ουσία και πραγματικά θα μπορούσαν να σκίσουν στον τελικό.

    11) Αρμενία

    Ελάτε ρε παιδιά.. να σοβαρευτούμε λίγο.

    Δεν πέρασε το Σαν Μαρίνο και πέρασε αυτό;;;;

    Τι να πω πια!

    12) Ουγγαρία

    Ισχύει το ίδιο με το 11 (κρατάω το στόμα μου κλειστό για να μην αρχίσω τις κακίες…. και θα είναι πολλές!!!)

    13) Νορβηγία

    Μία δυνατή μελωδία που χαντακώθηκε από μία αδύναμη φωνή.

    Η κοπέλα το έριξε στα Τάρταρα και δεν κατανοώ γιατί θεωρείται φαβορί για νίκη (με μια άλλη φωνή θα το συζητούσα).

    14) Αλβανία

    Συνήθως μου αρέσουν πολύ οι συμμετοχές της Αλβανίας αν και έχω ένα πρόβλημα με την παρουσία τους στη σκηνή (μια το ρούχο, μία τα μαλλιά, μια η χορογραφία, μια όλα μαζί… κάτι κάνουν και μου το χαλάνε).

    Φέτος έκαναν καλή προσπάθεια για άλλη μία φορά αλλά ήταν αναμενόμενο να μείνουν απέξω

    15) Γεωργία

    Είναι ενοχλητικό τόσο σπρώξιμό και τόση προώθηση.

    Τα δούλεψαν όλα στην εντέλεια, τη μουσική, το βλέμμα, την κίνηση, τους φωτισμούς..όλα.

    Όμως τα δούλεψαν ΤΟΣΟ πολύ στην προσπάθειά τους να είναι άψογοι, που στο τέλος βγήκαν αποστειρωμένοι.

    Θα πάνε καλά, πιθανόν να είναι και στην πεντάδα αλλά μου θυμίζουν κάτι romcom ταινίες που βάζουν μέσα όλα τα συστατικά του είδους και καταλήγουν τόσο προβλέψιμες που καλύτερα να μη τις δεις καθόλου.

    16) Ελβετία

    Μάλλον πήγαιναν για το opening act του φεστιβάλ πατάτας, και κατά λάθος βρέθηκαν εκεί καθώς ο συνοδηγός (guess who) μπέρδεψε τις στροφές.

    Εντελώς αλλού για αλλού, τουλάχιστον όμως ήταν αξιοπρεπείς.

    16) Ρουμανία

    ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ…

    Δεν ξέρω πως τραγουδάει κανονικά… αλλά χτες μας τσάκισε στο φάλτσο.

    Ο δράκουλας της γειτονιάς σας εύχεται να προσέχετε στον δρόμο.

    Μπρρρρ ανατρίχιασα.

    Δεν έχει θέση στον τελικό.

  21. Το ωραιοτερο τραγουδι του φετινου διαγωνισμου ειναι του αζερμπαιτζαν….το οποιο θα παρει την πρωτη θεση η στιν χειροτερη περιπτωση την δευτερη .ολοι οι ελληνες πρεπει να ψηφισουμε αζερμπαιτζαν γιατι οι δημιουργοι του ειναι ελληνες και θα ειναι τιμη για την ελλαδα αν ερθει πρωτο..

  22. Oσοι έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι χειρότερη και δεν θα περάσει και μπλα μπλα αποστομώθηκαν τωρα! 😉

    Η Ελβετια και το Ισραηλ κριμα που δεν περασαν και περασαν τα νανουρισματα της Ουγγαριας και της Ισλανδιας..

    Απο Βαλκανια, Ελλαδα και Ρουμανια θα σκουπισουν τους βαθμους και ειμαστε και 21οι στον τελικο! ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑ<33

  23. Συγχαρητήρια στην Ελλαδα μας για την πρόκριση!!!!Μεγαλη αδικία ο αποκλεισμός του Αγιου Μαρίνου και του Ισραηλ!!!!!!Οσο και ο αποκλεισμος της Αυστριας και της Σερβίας απο τον Α’!!!!

  24. ΠΑΙΔΙΑΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΘΕΣΗ…
    ΩΣΤΟΣΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΝ Α’ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΗΤΑΝ 15,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ 11 ΨΗΦΟΥΣ…
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΜΕ 8 ΨΗΦΟΥΣ…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ