EUROVISION 2013: Η Jury Rehearsal του Δεύτερου Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο εδώ στο Malmö η δεύτερη για σήμερα dress rehearsal του αυριανού δεύτερου ημιτελικού, κατά τη διάρκεια της οποίας κλήθηκαν να ψηφίσουν και οι επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν, καθώς και της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας.

Ο δεύτερος ημιτελικός ξεκινά με το μουσικό θέμα της Eurovision να παίζεται από διαφορετικά μουσικά όργανα και δεκα χορευτές επί σκηνής σε ένα κεκλιμένο επίπεδο να αντιπροσωπεύει ο καθένας τους από ένα όργανο. Η μουσική εξελίσσεται και οι χορευτές συνεχίζουν και αντικαθίστανται από ποδηλάτες και άτομα με rollerblades που κάνουν ακροβατικά και έπειτα το κεκλιμένο επίπεδο μετατρέπεται σε λάπτοπ και σε μείκτη Dj, όπου χορεύουν οι χορευτές. Στη συνέχεια, η μοναδική παρουσιάστρια της φετινής Eurovision Petra Mede εμφανίζεται στην άκρη της σκηνής και κηρύσσει την έναρξη του σόου. Θετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, και στην αρχή και άλλη μία φορά στη διάρκεια του σόου με την αναφορά της φράσης “The Final Countdown” από το στόμα της Petra, στην σκηνή εμφανίζονται τρία άτομα που μιμούνται το σουηδικό συγκρότημα Europé της δεκαετίας του ’80, με υπόκρουση, φυσικά, το πασίγνωστο τραγούδι.

 Οι καρτ ποστάλ κινούνται στο ίδιο μοτίβο με αυτές του πρώτου ημιτελικού με πρωταγωνιστές τους τους ερμηνευτές σε καθημερινά τους στιγμιότυπα, ενώ παντού κυριαρχεί η πεταλούδα, η οποία αλλάζει χρώματα και προσαρμόζεται στα χρώματα της σημαίας της εκάστοτε χώρας. Η ελληνική καρτ ποστάλ εξελίσσεται – πού αλλού; – στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινώντας δείχνει τους KOZA MOSTRA μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη να αγναντεύουν την πόλη από τα κάστρα, στη συνέχεια να επισκέπτονται κρεοπωλείο στην αγορά Βαρδαρίου, τους νεαρούς ερμηνευτές ζωντανά στη σκηνή και τέλος πάλι όλους μαζί στον Ποταμό Επανομής να έχουν ανάψει φωτιά στην παραλία και να ψήνουν, ενώ σουρουπώνει. Ο κωμικός χαρακτήρας της Lynda Woodruff ξανακάνει την παρουσία της σε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του σόου, έχοντας μπερδέψει την Κοπεγχάγη με το Malmö, το οποίο και μας παρουσιάζει με πολύ χιούμορ και έντονο αυτοσαρκασμό και μας υπόσχεται πως στον τελικό θα τη δούμε στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη.

Μόλις ολοκληρώνεται η παρουσίαση των 17 τραγουδιών, ξεκινά η δεκαπεντάλεπτη ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Μεταξύ των δυο recap βλέπουμε και πάλι ένα βίντεο αφιέρωμένο στην ιστορία του διαγωνισμού, όπου στα στιγμιότυπα έχει τοποθετηθεί με έξυπνο τρόπο η παρουσιάστρια και το οποίο τελειώνει με τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου! Στο interval act βλέπουμε τους δημοφιλέστατους στη Σουηδία τραγουδιστές της ποπ Darin και Agnes. Λίγο πριν τα “αποτελέσματα” παίρνουμε μια γεύση από τις Big5 και τη διοργανώτρια χώρα.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

200 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα παραπανω τα εχουμε ηδη διαβασει… Αλλου ειδους ενημερωση περιμενουμε. Σχολια για τις εμφανισεις των χωρων… Αντιδρασεις… Κατι για την Ελλαδα ισως; πινακας δημοσιογραφων;

  2. Paidia exw tromeri agonia….. :$
    tha kliso tin tv otan arxisoun oi fakelh fobame poli gia aurio…….. makari n pane ola kala tha xaro toso poli pros to paron h kadia mou xtipaei dinata kai aurio endexomenos n zisoume thriler kai n kanoume kai dum tek tek mhn sas pw ahahahaa exw xazepsi h agonia fteei…… elpizo n prokrithoume kai n mas anakinosoun sta prota 3 fakelakia n iremiso….

  3. lol!!!!
    The stage is now for Greece: Forget what you knew about the Greek song so far: A FANTASTIC show, a GREEK PARTY is set on stage and Maria Lyraraki (choreographer) has done amazing job. Great vocals, great outfits, great camera work. My God! Can this bring Greece to Top 5 all of the sudden? The last part with Agathonas cheering “Gia mas” and plays with his moustache is SUBERB idea! To the final for sure.

  4. DUNE…
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…

  5. Συμφωνώ με τον eurofan γενικα είμαι της άποψης πως ακομα και αν δεν ήταν η προτίμηση μου ο αγαθωνας ειναι η ΕΛΛΑΔΑ την οποία αγαπώ και στηρίζω ! Έχω μια δική απο την Ολλανδία και μου λέει πως αυτά δεν ισχύουν στην δυτική Ευρώπη αν δεν αρέσει δεν το στηρίζει κανένας το τραγούδι ! Εγω το θεωρω εν μέρει λάθος ! Πχ το 2007 ήθελα την ταμτα αλλα στήριξη τον σαρμπελ εκπροσωπούσε την Ελλάδα και αυτο για εμένα λέει πολλα ! Πολύ καλη επιτυχία ΕΎΧΟΜΑΙ !!!!!! Μακάρι να προκρυθουμε αν και φοβάμαι και γω 🙁

    • egw ta teleutea 4 xronia den einai to tragoudi p ithela gia eurovision ektos pou me ton kero to sinithizo kai toulaxiston lew sto telos pos maresi to apotelesma stin skini alla kai pali stirizoume ELLAS re paidia!!!!

  6. Τα 4 προβληματα της Δανιας και το 1 της Ιταλιας.

    Δεν θεωρω δεδομενη τη νικη της Δανιας για υους παρακατω λογους.

    Προβληματα Δανιας.

    1. Κουρασε αρκετα και ο Ιταλος δινει ρεστα και σαν φωνη και σαν χαρακτηρας.
    2. Ανουκ. Αν και δεν προκειται να κερδισει θα της κοψει πολλα δωδεκαρια ειδικα απο βορειες χωρες μαζι με τη Νορβηγια. Συνεπως μακαρι να περασει και η Φινλανδια και η Ισλανδια.
    3. Η οργη του Νοτου. Ασχετως εαν ο νοτος και ειδικα τα βαλκανια παρουσιαστηκαν με τραγικα τραγουδια η βραδια του πρωτου ημιτελικου αναψε τα αιματα με τισ επιλογες των Σουηδων.
    11 βορειες χωρες εναντιων 5 και 2 βορειες με μια νοτια απο τους μεγαλους 5 με δικαιωμα ψηφου. Αποτελεσμα. Περασαν 10 βορειες και καμια νοτια. Κλασσικο παραδειγμα τα παπουτσια του Λιθουανου που εφαγαν την υπεροχη παρουσια της Κυπρου. Ο νοτος παντα ψηφιζε περισσσοτερο αξιοκρατικα (στη βαθμολογια απο 1 εως 8 τουλαχιστον). Οι τεως ΕΣΣΔ παντα ψηφιζαν με τη σειρα ποιοτητας τους τεως συμπατριωτες τους. Εμεις, η Μαλτα η Κυπρος κτλ ποτε δεν ειχαμε αυτα τα κομπλεξ επαναλαμβανω παντα για τις θεσεις 1 εως 8.
    Οι Σκανδιναβοι και το Γερμανικο μπλοκ μια απο τα ιδια σαν του Ρωσους. Αν λοιπον στο δευτερο ημιτελικο (αν και το μπλοκ ειναι υπερ του νοτου) δουμε εκτος Αλβανια, Σκοπια, Μαλτα, Βουλγαρια η καποιες εξ αυτων ετοιμαστειτε να δουμε στον τελικο αμετρητα δωδεκαρια για Ιταλια, Σαν Μαρινο, Αζερμπαιτζαν και μερικα για την Ελλαδα απο τη Μεσογειο.
    4. Η Δανια παιζει πρωτο ημιχρονο στον τελικο και η Ιταλια στο δευτερο. Οπως γνωριζουμε το πρωτο ημιχρονο ειδικα στα 5 με 6 τραγουδια ακομα παραγγελνουμε πιτσες η ειναι η ωρα που ερχονται οι πιτσες. Ο περισσοτερος μη φανατικος κοσμος δεν ειναι συνεχως μπροστα στην τηλεοραση. Το μονο που ισως κανουν οι Σουηδοι που σπρωχνουν με τα χιλια τους Δανους (λες και το εχουν αναγκη) εινα να τους βαλουν με τον τσαμπουκα στις τελευταιες θεσεις του πρωτου ημιχρονου και τους Ιταλους στις πρωτες του δευτερου.

    Το προβλημα τηε Ιταλιας ειναι ειδικα το Σαν Μαρινο

    Αρα Δανια φαβορι αλλα μπορει να τους ερθει απο εκει που δεν το περιμενουν.
    Μακαρι εδω που τα λεμε……

    Οσο για την Ελλαδα.
    Απο εκει που την ειχα για τις θεσεις απο 11 εως 15 εαν και στο δευτερο ημιτελικο φυγουν τουλαχιστον 2 βαλκανικες χωρες ανετα και για τους παραπανω λογους χτυπαει ανετα την εβδομη θεση.

  7. Norway
    San Marino
    Switzerland
    Azerbaijan
    Israel
    Finland
    FYR Macedonia
    Malta
    Iceland
    Bulgaria
    10/10 πεφτω μεσα θα δειτε αυριο για να το πιστεψε τε!!!

    • Δε βγάζεις την Ελβετία και τη Μάλτα να βάλεις στη θέση τους Ελλάδα και Αρμενία μπα και στρώσει λίγο η πρόβλε΄ψη σου???????????????????

  8. Nikos sorry exeis dikio.
    Thn mperdepsa me thn Esthonh/

    Eida oles tis proves kai me seira parussiasshs katelhxa edo.

    San Marino
    Azerbaijan
    Finland
    Iceland
    Greece
    Norway
    Israel
    Georgia
    Switzerland
    Romania

  9. Αν και πολύ τολμηρή , αυτή είναι η πρόβλεψή μου για τον 2ο ημιτελικό
    1)Greece
    2)Azerbaijan
    3)Malta
    4)Georgia
    5)Iceland
    6)Finland
    7)Norway
    8)Hungary
    9)San Marino
    10)Switzerland
    ————————————
    11)Israel
    12)Bulgaria
    13)Albania
    14)Romania
    15)Armenia
    16)FYROM
    17)Latvia

    Kαι επαναλαμβάνω πρόκειται για πρόβλεψη κι όχι για προτιμήσεις…

    Τα προσωπικά μου αγαπημένα :
    1.Ουγγαρία , 2.Ισλανδία 3.Νορβηγία , 4)Ελλάδα , 5)Ισραήλ , 6)Μάλτα ( σημείωνε Dune )

    • χαχαχ βάλτε μέσα και καμιά Λετονία ρε παιδιά… από τη βαλτική είναι η καυμενούλα… να μη περάσει???

    • Πιστευω οτι οι προτιμησεις σου σε επηρεαζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο! Πιστευεις πραγματικα οτι η Ουγγαρια εχει πιθανοτητες προκρισης?? Και το αλλο με τη Μαλτα….οντως πιστευεις οτι θα περασει και μαλιστα με πολυ καλη βαθμολογια??… Για την Ελλαδα ενταξει, δεν ημουν υπερ του τραγουδιου, ειπα ομως οτι θα το στηριξω, αλλα δεν νομιζω να βγουμε και πρωτοι (βεβαια πολλες φορες το εχουμε κανει αρα δεν ειναι και εντελως απιθανο). Παντως ενα ειναι σιγουρο… αφου εγραψες οτι θα περασει η αγαπημενη μου Ελβετια… θα μεινει στους ημιτελικους -_- …. ευχαριστω 🙁

      Υ.Γ. magkas… εχε χαρη που στον δευτερο ημιτελικο απο τις πρωην σωβιετικες ειναι μονο Γεωργια και Αζερμπαιτζαν… αν ηταν στον πρωτο ημιτελικο θα ειχε περασει στη θεση καμιας Ολλανδιας-Βελγιου και θα γελαγαμε!

      • Γιώτα
        Απο πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες έχουμε επίσης Αρμενία και Λεττονία, και ειδικά η Αρμενία λόγω συμμαχιών δεν θα μου φανεί παράξενο αν περάσει τελικά. Πάντως στον 1ο ημιτελικό θα προτιμούσα το Βέλγιο να μην περάσει.

      • Ναι, σωστα… ξεχασ την Αρμενια αλλα Αζερμπαιτζαν-Αρμενια εχουν κοντρα οποτε δεν ανταλαζουν βαθμους. Για τη Λετονια δεν αγχωνομαι… σιγα μην περασει! Απο τις σοβιετικες ολους τους ποντους θα τους συγκεντρωσει το αζερμπαιτζαν και σε μικροτερο βαθμο η Γεωργια… Οσο για το Βελγιο… συμφωνω απολυτα προσθετοντας μεσα και την Λιθουανια. (το Υ.Γ. στο σχολιο μου πηγαινε στον magkas που εγραψε κατι για τη Λετονια! 😛 )

      • Μένουν λίγες ώρες να δούμε….
        Όσο για την Ελβετία , αν δεν περάσει θα φταίει ο ερασιτεχνισμός τους στην σκηνή που καταστρέφει ένα κατά τ’άλλα συμπαθητικό κατά κοινή ομολογία τραγούδι…( εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου αρέσει ).
        Είναι πολύ πιο ζόρικες οι προβλέψεις για σήμερα…
        Την Ουγγαρία μη βιαζόμαστε να την αποκλείσουμε… έχει ρεύμα ο νεαρός και θα χτυπήσει τη νεανική ψήφο ( φυσιογνωμικά ) όπως ο Βέλγος!

  10. Μπερδευει την Κοπεγχαγη με το Μαλμε η Lynda?? Πως γενειν αυτο που λεει και ο Ογκουνσοτο?? Εντελως τυχαια να φανταστω….ω μα ναι!!!Ειναι που ειναι διπλα διπλα οι πολεις!Μα τι ανοητη που ειμαι,που ετρεξε ο νους μου…!!!!

  11. Οι προβλεψεις μου για τον 2ο Ημιτελικο(με τυχαια σειρα):
    Σαν Μαρινο
    Αζερμπαιτζαν
    Φινλανδια
    Μαλτα
    Ισλανδια
    Ελλαδα
    Ισραηλ
    Νορβηγια
    Γεωργια
    Ρουμανια
    Προσωπικα θα ηθελα αντι για Ρουμανια ή Μαλτα να δω Ελβετια στον τελικο

  12. to endexomeno na doyme eurovision xoris sxoliasmo logo apergias tis pospert i me enan mono sxoliasti(den einai sigoyro ayto) to skeftike kaneis? kai ti tha ginei me tin ebu pou einai ypoxreotiki i metadosi me sxoliasti , simfona me tous kanonismous, eidika gia tis leptomereies tou televoting?
    diavaste kai ayto
    ”Λόγω της απεργίας της ΕΡΤ που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ ενδέχεται η Μαρία Κοζάκου να μην βρίσκεται στον σχολιασμό της Eurovision για τον ημιτελικό της Πέμπτης 16 Μαΐου και τον τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου.

    Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Καπουτζίδης καλείται να καλύψει μόνος του τον διαγωνισμό.

    Χαρακτηριστικά όσο σχολιάζαν τις συμμετοχές η Μαρία είπε στον Γιώργο “Τι θα κάνεις μεθαύριο και το Σάββατο που θα σχολιάζεις μόνος σου;” και ο Γιώργος απαντά “Δε θέλω να το σκέφτομαι”!

    Πηγή: http://athenstvchannels.blogspot.com/2013/05/t-eurovision.html#ixzz2TR4Z8zj7

  13. Και εμεις θα βαλουμε τη γατα μας να κλαιει επειδη δεν θα σχολιαζει η Κοζακου.. εγω eurovision βλεπω για τα τραγουδια οχι για τον σχολιασμο και για να πω την αληθεια θα προτιμουσα να μην υπηρχε σχολιασμος για να ακουγαμε ολο το σοου καθαρα. Θελω να σας ρωτησω πιστευετε οτι θα περασει η Ελλαδα σημερα ειλικρινα τι πιστευει ο καθενας σας?

    • Εννοειται πως περναμε!Αλβανια,Βουλγαρια,Ρουμανια,Μαλτα,Γεωργια,Ισραηλ…αμα δεν μας ψηφισουν και αυτοι πια,τι να πω!Tην προκριση μη τη φοβαστε,το μετα ειναι το θεμα!

      • Με τυχαία σειρά οι προβλέψεις μου για απόψε…
        1)ΤΑ ”ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ”
        ι)Αζερμπαϊτζάν
        ιι)Νορβηγία
        ιιι)Γεωργία
        ιv)Ισλανδία(Φεστιβαλικό και σίγουρα 5αδα στη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία των επιτροπών)
        2)ΤΑ ”ΟΚ”
        vi)San Marino(Φοβάμαι μόνο που δεν έχει συμμαχίες.Ελπίζω οι επιτροπές να το χουν τουλάχιστον 2ο,ουτως ώστε και 11ο-12ο να ναι στο κοινό να ”τσιμπήσει” καμια 7η-8η θέση και να περάσει.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΝΟ 1 ΜΟΥ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ!!!)
        vii)ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ(Μόνο τις επιτροπές φοβάμαι.Αλλά και πέρσυι 3ους μας είχε στον ημιτελικό εν αντιθέσει με το κοινό που μας είχε 5ους!!!Οπότε μπορεί και τζάμπα να ανησυχώ,ωστόσο μετά την πρόκριση του Βελγίου ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!)Κατα τα άλλα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
        viii)ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ(Είναι γνωστοί και το τραγούδι θα τραβήξει πιστεύω…Έστω και 10οι σίγουρα.Εδώ η Sofi πέρυσι ισοψήφισε στη 10η θέση.Αμέ…)
        3)ΧΑΪΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΚΙ ΕΣΥ
        ix)Φινλανδία(Μάλλον περνάει.Στη γειτονιά είναι,οι επιτροπές κατα ένα περίεργο τρόπο ”σπρώχνουν” τέτοια τσίρκα βλ.Γαιτάνα πέρυσι 3η στην επιτροπή…ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!)
        x)Αρμενία(Νομίζω οτι το αντίβαρο κοινού επιτροπής βαραίνει περισσότερο απο την Ελβετία,την οποία θα την έβαζα 10η κι εκείνη ευχαρίστως.Αλλά δεν είναι κάθε χρόνο 2011 και η Αρμενία έχει περισσότερους συμμάχους απ’ότι είχε το 2011,όπου καθαρά λόγω γκαντεμιάς έχασε τον τελικό.Αν ήταν σε διαφορετικό ημιτελικό θα χε σίγουρα περάσει!!!)
        ΑΥΤΑ……
        ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΑΘΩΝΑ-ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.Απόψε θέλω να ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ!Κι αν δε βουλώσουν,όπως είπε και ο Κόζας,στα τέτοια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Oσο χαμηλα και να μας εχουν θα ειμαστε πολυ ψηλα στο televoting πιστευω,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας! 🙂

  14. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΤΗ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
    ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΦΥΡΟΜ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΤΛ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

  15. Σήμερα περνάμε εύκολα ή δύσκολα.. είναι πολύ δύσκολο να μείνουμε έξω ακόμα κι αν κάποιες συμμαχίες λειτουργήσουν εναντίων μας, ακόμα κι αν περάσει και η Λετονία…
    εκτός κι αν τελικά το τραγούδι δεν έχει τη θετική απήχηση που αντανακλάται στα στοιχήματα… δε βρίσκω άλλο λόγο..

    Για τη σχολιάστρια που δε θα μεταδώσει το τελικό δε πειράζει.. θα υπάρχει τουλάχιστον ένας σχολιαστής.. σιγά το πράμα… για τα τραγούδια τον βλέπουμε το διαγωνισμό, λίγο μας ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα..

  16. Λοιπόν σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα … πιο καλός ημιτελικός σήμερα,κατά την γνώμη μου … θα ψηφίσω Σαν Μαρίνο εννοείται! Καλή επιτυχία και στην Ελλάδα αν και δεν μου αρέσει το τραγούδι,δεν νομίζω να μην περάσουμε …πιστεύω θα περάσουν (με τυχαία σειρά)
    Σαν Μαρίνο
    Νορβηγία
    Ισραήλ
    Ελλάδα
    Αζερμπαϊτζάν
    Γεωργία
    Φινλανδία
    Αλβανία
    Βουλγαρία

  17. Λοιπόν η πρόβλεψή μου για σήμερα:
    1) Αζερμπαϊτζάν
    2) Νορβηγία
    3) Γεωργία
    4) Ελλάδα
    5) Ισραήλ
    6) Φινλανδία (δυστυχώς)
    7) Σαν Μαρίνο
    8) Βουλγαρία
    9) Ισλανδία
    10) Αλβανία
    11) Ελβετιά
    12) ΠΓΔΜ
    13) Ουγγαρία
    14) Αρμενία
    15) Μάλτα
    16) Ρουμανία
    17) Λεττονία
    Ελπίζω βέβαια να κάνουν την έκπληξη οι Ελβετοί, και να περάσουν αντί της Φινλανδής. Βέβαια μετά απο αυτό που είδα την τρίτη τα περιμένω όλα, μέχρι και η πρόκριση της Λεττονίας δεν θα μου φανεί παράξενη πλέον.

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ….ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ…..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ…..ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ!!!!

  19. Egw pisteuw na perasoume alla kaneis den kseerei me
    Auta pou eida thn trith egw thelw na perasei fusika h ellada mas an k den aresei tto tragoudi eimai upoxreomenos.na upostiriksw thn xwra mou ephseis thelw na perasei k I boulgaria. An den perasei tha megali adikia k tou xronou an den summetexei tha exei megalo dikio

  20. To top 10 μου για τον 2ο ημιτελικό :

    1) Νορβηγία
    2) Αζερμπαιτζάν
    3) Γεωργία
    4) Σαν Μαρίνο
    5) Ελλάδα
    6) Ελβετία
    7) Ισραήλ
    8) Ουγγαρία
    9) Ισλανδία
    10) Ρουμανία (μόνο και μόνο για το γέλιο που προσφέρει)

    Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας απόψε και ας προκριθούν οι καλύτεροι!!!

  21. Ειδατε την προβα της Ελλαδας; Ολο το σταδιο ξεσηκωθηκε σιγουρα περναμε και θα ειμαστε κ στο τοπ3 μαζι με νορβηγια κ αζερμπαιτζαν. Ελπιζω fyro Albania bulbaria να μην περασουν που μαλλον πως δεν και ετσι ολα τα βαλκανια θα μας ψηφισουν

  22. Παιδιά αποθεωθηκαμε. Μην ενθουσιάζεται όμως γιατι πολλοί αποθεωθηκαν και τελικά δεν πέρασαν. Καλή μας επιτυχία. Μπορούμε το καλύτερο.

  23. Σιγουρα

    1. Azerbaijan
    2. San Marino
    3. Greece
    4. Norway
    5. Israel
    6. Georgia

    Λογικα

    7. Iceland
    8. Finland

    Μαλλον

    9. Switzerland
    10. Romania

  24. -Eκτός εξαιρετικού απροόπτου θα ρίξω από 1 sms σε Νορβηγία, Μάλτα και Ουγγαρία.
    -Σπάω πλάκα με: Φινλανδία, Λετονία, Ελλάδα.
    -Μου είναι αδιάφορα: Άγιος Μαρίνος, Αλβανία, Αρμενία.
    -Με ξενερώνουν: Γεωργία, Ισλανδία, Ελβετία.
    -Με ενοχλεί ο ήχος τους: Βουλγαρία, Ρουμανία, Fyrom, Αζερμπαιτζάν, Ισραήλ.

  25. να κανω κι γω τις προβλεψεις μου για σημερα…. 🙂
    1.ελλαδα(κι ομως ναι)
    2.αζερμπαιτζαν
    3.νορβηγια
    4.ισλανδια
    5.φινλανδια
    6.γεωργια(δεν νομιζω να αγαπηθει ιδιαιτερα απο τον κοσμο)
    7.αλβανια(αχα..ναι ναι αλβανια…ας μην ξεχναμε πψς θα χει μεγαλη στιριξη απο ελλαδα,σκοπια,βουλγαρια,ελβετια,ρουμανια κι αγιο μαρινο)
    8.ισραηλ
    9.αγιος μαρινος(δεν εχει κι φοβερες συμμαχιες)
    10.βουλγαρια(λογω του οτι εχει μια ιστορια η ελιτσα στον διγωνισμο,κι εχει σχεδον τοσους συμμαχους σαν την αλβανια)
    ——————————————————————–
    11.ρουμανια…(το οτι εχει συμμαχους κι εμφανιζεται τελευταια θα την ευνοησει μα δν θα την περασει….λογω του κακοτραγουδου της!πιτσευω το ιδιο επαθα κι η σερβια προχθες)
    12.αρμενια(συμμαχιες εχει αλλα οχι τοσο ικανες ωστε να της χαρισουν την προκριση)
    13.μαλτα
    14.ουγγαρια
    15.ελβετια(εδω δν περασε περυσι με δυναμικο κομματι θα περασει φετος?)
    16.σκοπια
    17.λετονια!
    αυτα 😀

  26. Πριν ξεσκονίσω την γυάλινη μου σφαίρα, είπα να ξαναρίξω μια ματιά στην εικασία της διχασμένης Ευρώπης: βορρας-νότος, ανατολικά- δυτικά ακούσματα, κοινώς ελβετόψυχοι εναντίον μπουζουκόφρονων, ‘ολοι έτομοι να ξεσπαθώσουν στους χαλεπούς καιρούς της βασιλείας Μέρκελ. Πρώτος ημιτελικός: αμιγώς μπουζουκόφρονα κράτη 4 ( Κύπρος, Σερβία, Μαυροβούνιο, Μολδαβία) , κράτη κομσί κομσά 4 ( Ιταλία, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία). Τελικό σκορ χονδρικά ελβετόψυχοι-μπουζουκόφρονες 13-6, οτι βρίσκεται νοτιότερα στη σέντρα και η δύσμοιρη αυστριακή να αναρωτιέται γιατί αυτή κι όχι η ξεμαλλιάρα η μολδαβή.Δεύτερος ημιτελικός: αμιγώς ελβετοψυχοι 5 ( Νορβηγία, Ισλανδία, Λεττονία, Φινλανδία και βεβαίως Ελβετία) , 2 κομσί κομσά ( Γερμανία, Ουγγαρία) . Τελικο σκορ,άντε να βάλω κι οτι ο Χανς ο επίτροπος εκμηδενιζει τον Χασάν τον εσεμεσάκια μπουζουκοφρονες- ελβετόψυχοι 13,5- 6,5. Αν ισχύει η εικασία του διχασμού, απόψε θα χαιρετήσουμε την ντινγκ ντονγκ, τον λορεάλ, τους απαστράπτοντες ράπερς και την μπάντα του κατηχητικού. Αν όμως απλά όλοι οι επίτροποι είναι ανθρωποειδείς ελβετόψυχοι, τότε Κύριος οίδε τι θα προκύψει.

  27. ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ Η ΔΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ!!ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!!!!!!!

  28. δύσκολος ο αποψινός ημιτελικός από πλευράς προβλέψεων: αν και στον πρώτο είχα 8/10 σήμερα δεν ξέρω… έχουμε και λέμε….
    Azerbaijan
    Georgia
    Greece
    Norway
    Finland (θα χαιρόμουν αν αποκλειόταν)
    Ιsrael
    San Marino
    Bulgaria
    Armenia
    FYROM (αν και θέλω να αποκλειστεί )
    επισημαίνω ότι πρόκειται για πρόβλεψη και όχι
    για προτίμηση!

  29. Mη θεωρείτε δεδομένη την πρόκριση της Ελλάδας.Τα πράγματα θα είναι δύσκολα.
    Αν στις κριτικές επιτροπές είμαστε πολύ χαμηλά και στο televoting μέτρια τότε είναι πιθανό να αποκλειστούμε.
    Φοβάμαι πως στις επιτροπές θα είμαστε στις τελευταίες θέσεις και το κοινό όχι ιδιαίτερα ψηλά.
    Σίγουρα θα έχουμε μεγάλη αγωνία περισσότερη από κάθε άλλη φορά που η Ελλάδα συμμετείχε σε ημιτελικό.
    Εύχομαι καλή επιτυχία και για άλλη μια χρονιά να δούμε την χώρα μας στον τελικό.

    • ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ APHRODISIAC ΒΓΗΚΑΜΕ 4 ΘΕΣΗ. ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΤΡΑΚΟ

    • συμφωνώ για το ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο στην Eurovision ! και εγώ μπορώ να πω ότι έχω και κάποιες επιφυλάξεις για απόψε! αναρωτιέμαι όμως -και προς τους επικριτές της συμμετοχής εδω μέσα- γιατι να μην είμαστε πιο ψηλά στις επιτροπές από Φινλανδία, Ρουμανία, Λετονία , Σκόπια , Αρμενία , Αλβανία..?? τι καλύτερο έχουν από μας ??

      • Σίγουρα οι χώρες που αναφέρεις δεν έχουν τίποτα παραπάνω απο Ελλάδα αλλά δεν πάει έτσι δυστηχώς.Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στον διαγωνισμό κι αυτό το ξέρουμε.Εδώ τον Λούκας έθαψαν.
        Η αλήθεια είναι πως πάντα με πιάνει απαισιοδοξία όταν στέλνουμε κάτι μη εμπορικό.
        Και το 2010 και το 2011 πίστευα πως δεν θα περνούσαμε στον τελικό.
        Αντίθετα πέρσι με το φτηνό Αφροντιζιακ ήμουν πολύ χαλαρός και ήμουν σίγουρος για την πρόκριση κι ας ήμασταν στον 8ο φάκελο.Δεν είχα αγωνία.

      • giannismits για ένα τραγούδι σαν του Λούκα που ήταν κατα 50% υπεροχο (αναφέρομαι στο ζειμπέκικο) αλλά και κατα 50% δεν ακουγόταν εύκολα (αναφέρομαι στο ραπ ) η 9η θέση στον ημιτελικό και η 14η στον τελικό δεν ήταν και θάψιμο !!!

  30. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΔΑΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ…..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ@ΕΛΛΑΔΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ-ΓΕΩΡΓΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ @ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ….Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΤΟΝΙΑ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ,ΠΟΛΛΕΣ!!!!

  31. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ”ΦΑΚΕΛΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ. ΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ? ΚΑΡΔΙΑ ΑΜΕΕΕΣΩΣ

  32. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ….ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ EUROVISION ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ….ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ….ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!!!!

    • Αν οι επιτροπές εκτελούσαν σωστά τον ρόλο τους δεν θα παίρναμε ακόμη τα 12αρια από την Κύπρο !

    • Συγνωμη αλλα το Βελγιο και η Λιθουανια δεν ειταν σε συμμαχιες και η ΣΕρβια και η Σλοβενια που ειταν προην κρατοι Σ.Ε. Γιατι δεν περασανε!!!??? Επισης δεν ξερω αν γνοριζεις πλεον βα8μολογουν ολες τις χωρες και οχι μονο τις δεκα καλητερες!!!

      • Η Λιθουανία δεν ήταν σε συμμαχίες?Με Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορωσία,Εσθονία και δε συμμαζεύεται?????
        Και όσο για τους Βαλκάνιους ξεκολλήστε φίλοι μου…..4 χώρες ήτανε!!!!Σε 16 διαγωνιζόμενους!Oxi 104 όπως οι Σοβιετικοί!!!Μύγες βαράγανε!Μην ακούω για Βαλκανικό μπλοκ.Απόψε περισσότερους Βαλκάνιους έχουμε.Η μύγα μέσα στο γάλα ήταν οι ”Βαλκάνιοι” την Τρίτη,εξ’ού και η πανωλεθρία!!!!
        Το Βέλγιο και η Ολλανδία δεν ανήκαν πουθενά!!!!!!!Οκ.Ντάξει αυτό!

  33. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΙΩΑΝΝΑ!!!!!!!!!ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!

  34. Λετονία : 16/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΟΧΙ)

    Άγιος Μαρίνος : 17/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Σκόπια : 08/20 Προτίμηση (ΟΧΙ) , Πρόβλεψη (ΟΧΙ)

    Φινλανδία : 17,5/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Μάλτα : 18 /20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Ισλανδία : 13/20 Προτίμηση (ΟΧΙ) ,Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Αζερμπαιτζάν : 16,5/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Βουλγαρία : 14,5/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΟΧΙ)

    Ελλάδα : 18/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Ισραήλ : 18,5/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Αρμενία : 09/20 Προτίμηση (ΟΧΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Ουγγαρία : 15/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΟΧΙ)

    Νορβηγία : 19,5/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Αλβανία : 11/20 Προτίμηση (ΟΧΙ) , Πρόβλεψη (ΟΧΙ)

    Γεωργία : 12/20 Προτίμηση (ΟΧΙ) , Πρόβλεψη (ΝΑΙ)

    Ελβετία : 17/20 Προτίμηση (ΝΑΙ) , Πρόβλεψη (ΟΧΙ)

    Ρουμανία : 03/20 Προτίμηση (ΟΧΙ), Πρόβλεψη (ΟΧΙ)

    • Ναι που να δεις η ΔΑΝΕΖΑ Που θα παει αφου χτες κληρο8εικε στο δευτερο μισο!!! Καμια 24-25!!!

      • Εγω το παω και στοιχημα οτι η Δανια θα εμφανιστει σε μια απ τις 4 τελευταιες θεσεις!!!!

  35. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ Α ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

  36. Δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά να μας μαυρίσουν οι επιτροπές?
    Ενορχηστρωτικά πρόκειται για δυνατό κομμάτι , στην σκηνή γράφει καλά και ξεσηκώνει την κερκίδα , και τα φωνητικά είναι καλά…
    Η μόνη μου αμφιβολία είναι το σημείο “Alcohol is free” αλλά και πάλι δεν αρκέι για μαύρισμα της Ελληνικής συμμετοχής όταν όλα τα άλλα σημεία είναι δυνατά…
    Επίσης πιστεύω πως οι επιτροπές της Αλβανίας , Αρμενίας , Γεωργίας , Ρουμανίας , Αζερμπαιτζάν , Βουλγαρίας , Ισραήλ θα μας υποστηρίξουν…
    Εγώ ειλικρινά προβλέπω επανάληψη 2011. Το κομμάτι είναι εξιρετικά δυνατό για eurovision !

    • Οι δημοσιογραφοι γραφουν οτι ειναι ενα τραγουδι αρκετα αντιαπαθιτικο για τις επιτροπες κα8ως αρκετοι μουσικοι κριτικοι σε διαφορα sites μουσικης με αναφορα τουσ στη γιουροβιζιον εκφραζουν οχι και τοσο θετικη γνωμη!!! Και αρκετοι φανσ στο σαιτ αμα δεις δεν ειναι αρκετα ευχαρηστημενοι και μαλιστα αρκετοι πιστευουν οτι μπορει να μιν παρουμε το εισητηριο και να μινουμε στο πατο οπως η Αυστρια και η Σερβια προχτες!!!!

      • H Aυστρία ήταν άχρωμη και μια από τα ίδια γι’αυτο και κόπηκε.
        Η Σερβία ήταν ένα πολύ κακαίσθητο και κακοδουλεμένο θέαμα οπτικά που δεν έδενε καθόλου.
        Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω.
        Ο τολμών νικά. όπως και το 2011 , η διαφορετικότητα και η γνησιότητα του ακούσματος θα ανταμοιφθεί!

  37. Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου για την ελληνική συμμετοχή, πριν δούμε τι θα συμβεί απόψε. Ομολογώ ότι εξ αρχής το τραγούδι δεν ήταν του γούστου μου. Ανεξαρτήτως από την έκβαση της βραδιάς οφείλω να ομολογήσω ότι με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Καταρχάς είναι από τα λίγα αυθεντικά κι όχι κατασκευασμέναγιαγιουροβίζιον τραγούδια που έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια. Μετά, όλη η παρουσίαση, τα κουστούμια, η χορογραφία, απέχει έτη φωτός από το κιτς που θα περίμενε κανείς να αντικρύσει. Ο τραγουδιστής έχει γκελ και γράφει καταπληκτικά και γενικά όλο το πράμα δείχνει ξεχωριστό, διασκεδαστικό, χαρούμενο και ειλικρινές.
    Άντε και καλή μας επιτυχία (είμαι σίγουρη πάντως πως θα την έχουμε)!!!

    • Συμφωνώ! Μόνο τη σιγουριά σου στο τέλος δεν έχω γιατί μ’ αυτούς τους γκιαούρηδες που ψηφίζουν, ποτέ δεν ξέρεις!!! Μακάρι να περάσει… Μία απ΄τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου είναι αυτή. Στους ημιτελικούς του 09 είχα “συλλάβει” την κόρη μου πολλλλύ χάι μιλάμε!

      • Μην ανησυχείς, σίγουρα θα περάσουμε. Ανάμεσα σε τόσα νερόβραστα ακούσματα το δικό μας θα σκάσει σαν βόμβα ενθουσιασμού, χαχα! Πολύ όμορφες αναμνήσεις, να είσαι καλά 🙂

  38. kala einai emfanestata oti 8a zisoyme to 8riler tis tritis me dyo apo ta favori ektos telikoy elpizw na min imatse kai emeis ektos telikoy!!!! SAFESTATA xwres poy den plasarwntai 8a perasoyn!!!
    1) GREECE
    2) NORWAY
    3)BULGARIA
    4)AZERBAIJAN
    5) SAN MARINO
    6) FINLAND
    7) ARMANIA
    8 )GEORGIA
    9) ISRAEL
    10) ICELAND
    Kai ektos an pesw exw perasei kai ayto to apesio tragoydi apo tin oygaria kai elvetia giati plasarete o pappoys ekei!!!

  39. den mporo n problepso tpt to mono p 3erw sigoura einai
    azerbaijan
    norway
    georgia
    meta o 8eos n bali to xeri tou sto xaos pou tha epikratisi thriler tha katali3i to simerino kai makari n exei sto telos kai GREECE mesa kalh epitixia ELLAS!

  40. Η πρόβλεψή μου:
    Σχεδόν σίγουρα μέσα:
    1.Aζερμπαιτζαν
    2.Γεωργία
    3.Ελλάδα
    Καλές πιθανότητες:
    4.Ισραήλ
    5.Νορβηγία
    6.Ισλανδία
    Οριακά:
    7.Μάλτα
    8.Βουλγαρία
    9.Αγιος Μαρίνος
    10.Αλβανία
    Μπορούν να κάνουν τη διαφορά:
    11.Φινλανδία
    12.Ουγγαρία
    13.Αρμενία
    14.Ρουμανία
    Πίσω στις πατρίδες τους:
    15.ΠΓΔΜ
    16.Λετονία
    17.Ελβετία

    Ένα επιπλέον σχόλιο για τη Φινλανδία που λογικά έχω πέσει έξω και θα περάσει στη θέση κάποιου από τα κρατίδια, γιατί μου φαίνεται extra αμφίβολο να περάσουν και τα 2

  41. nomizo oti mono me sigouria mporo na po 3 xores oti pernane kai me sigouria oti 2 den pernane. theoro oti mporei na ginoun ta panta. tha evlepa aneta teliko autes pou mporei na meinoun exo opos kai to antitheto. p.x ouggaria den tha me exeplite tipota ap ta 2. den xero, einai diskolos imitelikos..

  42. εγω δεν θελω να περασει η ελλαδα..σορρυ παιδια αλλα φετος ειναι μονο για γελια!τοσο το τραγουδι οσο και η παρουσιαση!

    • Ναι ναι ούτε εγώ!Εύχομαι ολόψυχα να αποκλειστούμε.Είναι άκρως φυσιολογικό.
      Ετσι και περάσει δεν βλέπω τον τελικό το Σάββατο!

    • και ποιος να περασει δλδ?η ρουμανια,η λετονια,η βουλγαρια,η φυρομ???ποιος??αν εμεις ειμαστε για γελια οι αλλοι για τι ειναι???το τραγουδι μας ουτε για γελια ειναι ουτε του αξιζει να μην περασει..και η μουσικη ειναι προσεγμενη και οι στιχοι εχουν νοημα…και στο κατω κατω αν δν υποστηριξουμε εμεις την συμμετοχη μας,τοτε τι να περιμενουμε απο τους αλλους???

      • Μου αρέσει που απαντάς…
        Τέτοια άτομα με τέτοιες γνώμες σαν την φίλτατη πιο πάνω τα λυπάμαι και απλά σπάω πλάκα.
        Οπότε μη δίνεις σημασία.
        Για γέλια δεν είναι η συμμετοχή μας…Για γέλια είναι αυτοί που δηλώνουν αυτά τα ξεράσματα.

      • Ελατε βρε παιδια,ο καθενας με τη γνωμη του,αν δε θελει,δε θελει,εσας τι σας πειραζει,φοβαστε μη στειλει αρνητικα vibes στον Ηλια και σκονταψει? 😛

  43. λεω κι εγω giannismits τι επαθαν ολοι και ειναι εναντιον της ελλαδας μας…συμφωνω απολυτα μαζι σου…για γελια ειναι αυτοι που τα δηλωνουν…και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!<3

  44. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ!!!!!!!

  45. ειναι η γνωμη μου και επρεπε να ειναι σεβαστη κυριε γιαννη. Οποτε την πλακα σου να την σπασεις αλλου.

    • Κανένα πρόβλημα κυρά Μαρία.
      Απλά σε ένα δημόσιο φόρουμ ότι γράφεις κρίνεται.Και ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει τα λεγόμενα κάποιου.
      Εγώ λοιπόν αυτές τις γνώμες τις θεωρώ ακραίες και μου προκαλούν αναγούλα.
      Αλλό λοιπόν να μην γουσταρεις το τραγούδι αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι εκπροσωπεί την χώρα σου οπότε έστω γιαυτό λες καλή επιτυχία Ελλάδα.
      Αλλά να παρακαλάτε να αποκλειστεί η Ελλάδα εκτός από αναγούλα που προκαλεί και γέλιο.

      • Η χωρα μου ειναι η Κυπρος φιλε Γιαννη την οποια και λατρεψα φετος οπως και πολλοι αλλοι! Απλα ενημερωτικα λεω πως ολα τα χρονια που παρακολουθω γιουροβιζιον ημουν παντα υπερ της Ελλαδας και οχι της Κυπρου. Φετος ομως απογοητευτηκα πληρως. Θεωρω πολυ λιγη την συμμετοχη φετος γιατι ξερω πως η Ελλαδα μπορει και καλυτερα .. Αυτα !

    • Ποιά είναι η γνώμη σου Μαρία?Το ότι θέλεις να βρεθεί η Ελλάδα εκτός τελικού?Γνώμη είναι αυτή η εμπάθεια?

  46. Γιατι να μας θαψουν οι επιτροπες;Η σκηνικη παρουσια αρκετα καλη. Η φωνη του Ηλια πολυ καλη ,δυνατο κομματι τι αλλο θελετε;;;;
    Πρωσοπικη προβλεψη:
    Κριτες:5-11
    Televoting:1-5
    Καθολου αγχος δεν εχω στα στοιχηματα απ’οτι μ λενε ειμαστε στα σιγουρακια. Οσο για το press centre με τοσους ελαχιστους ελληνες η 6η θεση ειναι τελεια.

  47. Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνουμε εκτός τελικού?Φαντάζεστε να μην είμαστε στους 10 που θα περάσουν στον τελικό?Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω αλλά όλα είναι πιθανά!

  48. Giànnimits εισαι για γελοια ευχεσαι να μην περασουμε;μριμα σε λυπαμαι αν πηγαιναμε με την παγοκωλονα angel θ χτυπουσαμε κορυφη…

    • χαχα..βρε διάβασε προσεχτικά τι γράφω..πλάκα σπάω με τους καμμένους που μοιρολογούν ακόμα για την Giorgina!

  49. eleosss oute thn xwra sas den sthrizete …!!!!gia gelia eiste…mia xara einai to komati mas… apo kati alla …kalh mas epityxiaaaa…!!!!

  50. Παιδια ας κουλαρουμε!!!4 ωρες εμειναν!Ας το ευχαριστηθουμε!Καλη επιτυχια στην Ελλαδα μας,να περασει τελικο για ακομα μια φορα(που θα το καταφερει! 🙂 ) Kαι να ευχηθω και καλη επιτυχια στην αγαπημενη μου Νορβηγια!

    • Συμφωνώ απόλυτα!Στο κάτω κάτω ας μην ξεχνάμε οτι το ”μπαμ” η Σουηδία το κανε μετά απο……
      ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  51. makari na min perasei i ellada gia na tis ginei mathima na stelnei tragoudia.giati an to estelne mia allh xwra tha to eixate gamisei oloi twra.sigoura tha perasei sto teliko alla den nomizw na parei kali thesi.

    • Μαύρο στην Ελλάδα!!!!!!!!
      Να ζήσει η υψηλή τέχνη της Ρουμανίας,Των Σκοπίων και της Φινλανδίας!!!!!!!!!
      ΛΥΣΣΑΞΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Που λεγε και ο Μαρίνος!)

  52. Σας έχω πολύ ευχάρστα νέα!Ξαφνικά το τραγούδι μας, στο επίσημο κανάλι του youtube έχει ανέβει πάρα πολύ σε προβολές!Συγκεκριμένα έχει φτάσει στις 435.245 προβολές, 4.506 θετικές ψήφους και 629 αρνητικές ψήφους!
    http://www.youtube.com/watch?v=G3k2MOJOkKg

  53. Προβλεψη για αποψε

    1.Νορβηγια
    2.Αζερμπαιζαν
    3.Σαν Μαρινο
    4.Ισραηλ
    5.Φινλανδια
    6.Ισλανδια
    7.Γεωργια
    8.Λετονια
    9.Ουγγαρια
    10. Ελλαδα

  54. Η Ελλάδα μας.

    Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω το λόγο!

    Νορβηγία.

    Το ωραιότερο φετινό τραγούδι. Ηλεκτρο-ποπ ήχος, σκοτεινό, σε μαγνητίζει από το πρώτο λεπτό, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από την οθόνη. Μαγεία!

    Σκόπια

    Ο Lozano έχει κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή φωνή και η Esma δεν είναι τυχαία τραγουδίστρια (παρ’ όλα τα προβλήματα). Ξέρω ότι στις πρόβες, αλλά και στην Ολλανδία, η Esma τα θαλάσσωσε, όμως το τραγούδι βγάζει μια αγωνία “η Esma να τα πάει καλά”, έναν ψιλοερασιτεχνισμό και μια αυθεντικότητα, που μου αρέσει πολύ. Είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι της Esma, να περάσει το τραγούδι στον τελικό. Δύσκολο βέβαια, αλλά θα το ήθελα!

    Ρουμανία.
    Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Ο Cezar εκφράζει όλα αυτά που θέλω να νοιώσω, στο διαγωνισμό της eurovision. Να γελάσω-να κλάψω, να μισήσω-να λατρέψω, να κοροϊδέψω-να αποθεώσω! Μην τον υποτιμάτε. Βγαίνει τελευταίος και να είστε σίγουροι ότι θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του! Ο απόλυτος Θεός της βραδιάς!

    • χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω παίζει να μη τον ακούσω καν αυτόν τον ταλαίπωρο ωτοκτόνο της ευρώπης…. τα χρειάζομαι τ’ αυτάκια μου

      • magka, δεν ξενερώνω καθόλου, μη σε νοιάζει! 😉
        Ξανασκέψου το πάντως, γιατί εσύ θα χάσεις! 😀

    • Πλάκα πλάκα η Ρουμανία μπορεί να αποβεί το ”Βέλγιο” του αποψινού ημιτελικού!
      Πάντως η Ρουμανία ξηγιέται κάθε χρόνο ”Α’ΕΘΝΙΚΗ”!!!!!!!!
      Σύμμαχός μας πολύτιμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα θελα να κάνει την ανατροπή και την αγαπώ στο διαγωνισμό,γενικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Kate μου μην ακους κανεναν!!!Οταν η Petra ανακοινωνει τις χωρες που περασαν και δεις την πεταλουδιτσα να παιρνει τα χρωματα της ρουμανικης σημαιας,πανηγυρισε ελευθερα! 😛

      • Γλυκιά μου Laurinda, περιμένω αυτή τη στιγμή με μεγάλη αγωνία. Ο Καρπάθιος Θεός μου, θα τους τρελλάνει όλους απόψε (και μεταφορικά και κυριολεκτικά)! 😆

  55. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα αρκετά πρωτότυπο και ανεβαστικό τραγούδι αλλά ακόμα και τώρα δε μπορώ να είμαι σίγουρος για το αν θα αρέσει ή θα ξυνήσει τους ευρωπαίους.
    Πρόκειται για ρισκαδόρικη επιλογή και μ’ αρέσει.
    Αν εν τέλει τερματήσει στη τελική 10αδα, θα πρόκειται όχι απλά για νίκη αλλά για θρίαμβο και ελληνική μαγκιά (μόνο στους ΚΜ και τον Αγάθωνα αναφέρομαι)…
    …γιατί για να παντρέψεις (ελληνική) ska music με ρεμπέτικο και να το στείλεις έξω θέλει να ‘χεις και αρχίδια.
    Λίγες ωρίτσες μείνανε να το δούμε και live για πιό ασφαλή συμπεράσματα.
    Προσωπική μου εκτίμηση με ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι ότι αξίζει μια θέση στις πρώτες 15 ..σύμφωνα με τα ευρωπαικά standards, σε σχέση με τα δικά μου ακούσματα είναι μέσα στα 7-8 πρώτα τραγούδια.

  56. Ουπς, κάτι ξέφυγε! 🙂

    4 είναι οι αγαπημένες μου χώρες και θα ήθελα να περάσουν απόψε στον τελικό, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

    Η Ελλάδα μας.

    Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω το λόγο!

    Νορβηγία.

    Το ωραιότερο φετινό τραγούδι. Ηλεκτρο-ποπ ήχος, σκοτεινό, σε μαγνητίζει από το πρώτο λεπτό, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από την οθόνη. Μαγεία!

    Σκόπια

    Ο Lozano έχει κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή φωνή και η Esma δεν είναι τυχαία τραγουδίστρια (παρ’ όλα τα προβλήματα). Ξέρω ότι στις πρόβες, αλλά και στην Ολλανδία, η Esma τα θαλάσσωσε, όμως το τραγούδι βγάζει μια αγωνία “η Esma να τα πάει καλά”, έναν ψιλοερασιτεχνισμό και μια αυθεντικότητα, που μου αρέσει πολύ. Είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι της Esma, να περάσει το τραγούδι στον τελικό. Δύσκολο βέβαια, αλλά θα το ήθελα!

    Ρουμανία.
    Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Ο Cezar εκφράζει όλα αυτά που θέλω να νοιώσω, στο διαγωνισμό της eurovision. Να γελάσω-να κλάψω, να μισήσω-να λατρέψω, να κοροϊδέψω-να αποθεώσω! Μην τον υποτιμάτε. Βγαίνει τελευταίος και να είστε σίγουροι ότι θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του! Ο απόλυτος Θεός της βραδιάς!

    • Μήπως να ηρεμήσουμε λίγο και να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε περι αποκλεισμού;Δλδ το τέρας ο Βέλγος πώς πέρασε?????

  57. ρε παιδιά οκ, σε κάποιους μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά μην φτάνετε σε σημείο να λέτε ότι εύχεστε να μην περάσει.. κουλάρετε λίγο! πρώτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια που η συμμετοχή μας έχει πάρει πολύ καλές κριτικές από αυτούς που παρακολουθούν! είναι κρίμα και άδικο να λέτε τέτοια πράγματα.. εδώ οι Σκοπιανοί φαν που έχουν μια μπούρδα νομίζουν ότι θα βγουν και πρώτοι .. βγάλτε το άχτι σας αλλού!

  58. παιδια του φαν κλαμπ, καλοπερνατε βλεπω στη Σουηδια ε? Μην κουραστειτε απο την πολυ δουλεια διαπιστευμενοι δημοσιογραφοι. Λετε τοσα πολλα και αναλυτικα για τις προβες τις καθε χωρας που ανησυχω μηπως μου παθετε καμια υπερκοπωση. αντε καλο σόπινγκ…;-)

    • Δε φτανει που πανε εκει με δικα τους εξοδα και καθονται και μας γραφουν αρθρα,τα ακουνε και απο πανω!

  59. Είμαι λίγο άκυρος αλλά λέτε να περάσει η Λετονία που εμφανίζεται αύριο στο δεύτερο ημιτελικό?Πάντως το τραγούδι έχει τις λιγότερες προβολές στο στο επίσημο κανάλι της eurovision στο youtube(43.425 views),έχει περισσότερες αρνητικές παρά θετικές ψήφους(448 αρνητικές & 234 θετικές ψήφους) & τέλος, είναι στη τελευταία θέση στα πρακτορεία στοιχημάτων!Εδώ πέρασε η Λιθουανία & το Βέλγιο!Αν περάσει δε θα μου κάνει έκπληξη!Η eurovision είναι πάντα απρόβλεπτη!Σωστά?
    http://www.youtube.com/watch?v=kFho4GEMHgI

    • *σήμερα!Το μήνυμα είναι copy-paste από τη δεύτερη πρόβα της Ιταλίας που έστειλα χθες!

  60. Θυμάστε που ο ΛΟΖΑΝΟ κ η ΕΣΜΑ πήγαν στην Ολλανδία και τραγούδησαν?Μακάρι να το τραγουδήσει και σήμερα έτσι η ΕΣΜΑ!Το βιντεάκι έχει πάρα πολλές αρνητικές ψήφους!
    http://www.youtube.com/watch?v=m7C1r46GWjI

  61. Kate, πόσο χαίρομαι που βλέπω πως υπάρχει έστω κι ένας ακόμα που λατρεύει Cezar!!!! ΘΕΟΣ!!! ΤΕΛΟΣ!!!

    • franceska, είμαστε πολλοί/ές να ξέρεις, αλλά οι περισσότεροι/ες το παίζουν “κουλτούρα” κι έτσι και ντρέπονται να το παραδεχτούν.
      Βρε, βγάλτε όλοι από μέσα σας, τον κιτς εαυτό σας και διασκεδάστε λιγάκι. Ο διαγωνισμός πρέπει να δίνει χαρά και γέλιο και Ρουμάνος Θεός τα προσφέρει απλόχερα… 😀

  62. Ετσι είναι Kate!!! Κι εμένα τα αγαπημένα μου τραγούδια φέτος είναι της Ολλανδίας και της Ιταλίας…αλλά θα γούσταρα τρελά να έβλεπα νικητή το Ρουμάνο!!!! Eurovision είναι!!!

  63. Telika tha doume eurovision me i xoris sxoliasti logo tis apergias tis pospert? I tha katevasoun oi apergoi kanenan geniko diakopti kai den tha doume tipota? Xerei kaneis?

  64. Εκτος απο Ελλαδα(Καλη Επιτυχια στους ΚΜ και Αγαθωνα) αν και κατα του τραγουδιου δεν γινεται να γυρισω την πλατη στη μαμα-πατριδα ,θελω να περασουν:
    Ισραηλ
    Σαν Μαρινο
    Ουγγαρια
    θα βαλω μεσα και τη Νορβηγια για να κλεισω 5αδα.

  65. Βγηκε ο Καπουτζιδης στο Φωτης και Μαρια και ειπε οτι θα ειναι και οι δυο στη μεταδοση.

    • ασε μας ρε αλβανε… για τον πουτσο ειναι το τραγουδι σας… θες και 12αρι χαχα

  66. ΘΈΛΩ να περάσουν:
    1)GREECE
    2)AZERBAIJAN
    3)ROMANIA
    4)ISRAEL
    5)SAN MARINO
    6)FINLAND
    7)ICELAND
    8)GEORGIA
    9)MALTA
    10)HUNGARY

    ΤΑ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΈΣΟΥΝ…!!!
    ΝΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΈΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΟΛΎ ΚΙΤΣ ΑΛΛΆ ΚΛΑΣΣΙΚΌ ΚΙΤΣ EUROVISION ΠΟΥ ΤΡΑΒΆΕΙ…

  67. Ποιος είπε πως δεν θέλουμε να την ψηφίσουμε. Πέρση 12 δώσαμε στην Αλβανία. Και σίγουρα θα τις δώσουμε αρκετούς βαθμούς κ φέτος τώρα στον Ημιτελικό (Αν και δεν νομίζω 12)

  68. Οι προβλέψεις μου για τον 2ο Ημιτελικο (με τυχαία σειρά)
    Ελλάδα
    Αζερμπαϊτζάν
    Γεωργία
    Ισραήλ
    Νορβηγία
    Φινλανδία
    Ισλανδία
    Μάλτα
    Σαν Μαρίνο
    Ρουμανία ή Ουγγαρία

  69. Αν δεν περασει η ρουμανια υπαρχει λαδωμα στην μεση ;ρ
    Η Ρουμανια ειναι στο τοπ5 μου. Τι Δανια κ πρασινα αλόγα
    Βουκουρεστη 2014!!

  70. Eγώ θα ψηφίσω σίγουρα Ισραήλ, ίσως δώσω και καμιά ψήφο ακόμα σε Ελβετία ή Αλβανία.

  71. Lovegreece λιωνω χιχιχιχχι μην τους ακους…Εχω πληροφοριες οτι το τραγουδι μας τρελαινει στο μαλμε

  72. Ετσι απλα:

    Αζερμπαιτζαν
    Σαν Μαρινο
    Ελλαδα
    Νορβηγια
    Γεωργια
    Φινλανδια
    Ισλανδια
    Ισραηλ
    ΕΛβετια
    Ρουμανια

  73. Προς Νίκο. Ναι έβαλα την Ελλάδα πρώτη γτ σαν χώρα μου,μου έρχεται πρώτη στο μυαλό! Αυτό δεν σημαίνει πως θεωρώ πως θα περάσουμε πρώτη η κάτι τέτοιο…
    Και ναι συγνώμη για το λάθος μου πιο πάνω 10 δώσαμε στην Αλβανία πέρυσι.
    Άντε λίγο έμεινε σε λίγο ξεκινάμε!
    Καλή μας Επιτυχία λοιπόν!!!!!!

  74. kali mas epitixia

    i provlepseis mu gia simera
    Μy prediction (semi final 2)

    1.georgia (could win)
    2.azerbaijan (could win but i don’t want)
    3.norway (it will qualify but i can’t see it the big favorite.negative surprise in the final)
    4.greece (possitive surprise to the final)
    5.israel (i love it and i want to see to the final)
    6.hungary (simple but in the final)
    7.romania (i hated it but so drama.sure in the final)
    8.fyrom (to the final)
    9.iceland (in the limits but i see it to the final)
    10.san marino ( i love it so the fans.but something not going well to the live performance.i hope to see it to the final.big fight with malta and finland)

    out
    11.malta
    12.finland
    13.albania (bad song ,good live performance)
    14.bulgaria (this time out of the final.very bad to change their first song and they will pay it)
    15.armenia (very bad song and very good singer)
    16.switzerland (One of the best song with very bad singers.so bad)
    17.latvia (of course no)

  75. Kate ειμαι σιγουρη αυτη τη στιγμη που ο Θεος Cezar κανει την εμφανιση του η τηλεθεαση χτυπαει κοκκινο! CEZARitses αυτης της Εurovision ενωθειτε kai απολαυστε τον!!

  76. Ta apotelesmata mu meta kai to teleftaio tragudi stis 11:21

    AZERBAIJAN (super – protos)
    NORWAY ( Dynato tha perassei deftero)
    SAN MARINO (poli kokkino, alla tragudara – trith)
    GEORGIA (apla tetarto)
    GREECE (pemptoi)
    FINLAND (afta dystoixos pernane – ekth)
    ICELAND (arketo gia na perassei – evdomos)
    ISRAEL ( Kaluli alla afto to forema xenerua – ogdoh )
    ALBANIA (metria rokia alla tus vghke – ennatoi)
    ROMANIA (oti stoixhma tha mpei sto 90 – dekatos)

    ————————————————————————

    Hungary (oreos alla kati tu eleipe tu Lucio Dalla)
    Switzerland (kahke sta fonhtika)
    Malta (sympathitikos alla den)
    Lettonia (kalo gia support alla eos ekei)
    Bulgaria (ta skatosse fonitika h Elitsa)
    Fyrom (apapapapapa)
    Armenia (oxi me tipota)
    Hungary (oreos alla kati tu eleipe)

  77. to san marino apla mageftiko!!! i kaluteri erminia !!!

    i dekada mou

    san marino
    norvigia
    azerbaijan
    israel
    georgia
    filandia
    islandia
    letonia
    voulgaria

    • to san marino apla mageftiko!!! i kaluteri erminia !!!

      i dekada mou

      san marino
      norvigia
      azerbaijan
      israel
      georgia
      filandia
      islandia
      letonia
      voulgaria
      malta

  78. Νορβηγία – Ελβετία – Ισραήλ μακράν τα καλύτερα σήμερα…
    …και η φινλανδέζα τα κατάφερε να μας καυλώσει

  79. Maria το εμπεδωσαμε δεν γουσταρεις να δεις Ελλαδα στο τελικο,δεν χρειαζεται η πολλαπλη αποστολη του χολιου σου.Ασε που απο το πρωι αυτο μας λες.

  80. χαχαχα σχολιου ηθελα να πω,χολιου βγηκε ,μπορεις να το κανεις και χολης σου αμα θελεις

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ