ΙΤΑΛΙΑ: Η 2η πρόβα!

Τελευταία τεχνική πρόβα για φέτος για τον 25χρονο Marco Mengoni, φετινό εκπρόσωπο της Ιταλίας με το τραγούδι του «L’essenziale» . Όπως και στην πρώτη πρόβα, ο νεαρός ερμηνευτής εμφανίζεται μόνος στη σκηνή. Φορά τζην, λευκό κοντομάνικο και μπλε ζακέτα, την οποία αντικατέστησε στην τελευταία δοκιμή με ένα πετρόλ σακάκι, το οποίο προφανώς θα είναι και αυτό που θα φορέσει τη βραδιά του τελικού. Στο φόντο επικρατεί το μπλε και προς το τέλος, οπότε και ο Marco μετακινείται στο κέντρο της σκηνής-δορυφόρου, παίρνει τα χρώματα της ανατολής του ηλίου. Άνετος φωνητικά, δε φάνηκε να έχει κανένα πρόβλημα, θα εμφανιστεί δε και αυτός στο δεύτερο μισό του μεγάλου τελικού του Σαββάτου.

[youtube id=”4jKrwJ629Sk” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστούδουλου

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταληγω οτι τα αγαπημενα μου του φετινου διαγωνισμου , με τυχαια σειρα, ειναι Γαλλια , Ιταλια, Νορβηγια, Δανια, Ισραηλ και Μολδαβια…..

  2. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ…ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ…

    • Συμφωνώ, στηρίζω φανατικά Ιταλία και Γαλλία, γιατί εχουν ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

  3. Θα μας ενημερωσει κανεις τι γινεται με την ψηφοφορια των δημοσιογραφων για το 2ο ημιτελικο;

  4. ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης εχει ενα ατου οτι οσο τον κοιτας να τραγουδαει σε κερδιζει συνεχεια με αποτελεσμα να θες να τον απολαβανεις συνεχεια!
    ειναι ο πιο χαρισματικος τραγουδιστης μαζι με την γαλλιδα!
    αξιζει την πρωτια!
    φωναρα ,απλος, ουτε πυροτεχνηματα ουτε φωτιες ουτε τιποτα!
    μονο να τον κοιτας σου φτανει!
    ευχομαι να κερδισει για να κλεισει στοματα

  5. ευχομαι να κερδισει γιατι ειναι μελωδικο τραγουδι ερμηνευμενο απο μια πολυ καλη φωνη!!που δεν χρειαζεται φανφαρες για να αναδειχτει!!!

  6. Oi ekfraseis tou eine ola ta leuta!Fwnitika poli kalos!Thewro oti i italia,i gallia,i norvigia kai i ollandia exun ta pio klassata tragoudia…kai ta pio idietera sto akusmata tous!

  7. Φοβερός!
    Σε καθηλώνει εντελώς να τον κοιτάς χωρίς να κάνει τπτ το εντυπωσιακό.
    Και έχει φωνάρα, σαν να ακούς cd είναι!
    Εγώ θα ήθελα να το πάρει η αυτός ή η Γαλλίδα
    Μεγάλες περιπτωσάρες και οι δυο!

  8. Eμένα πάλι μου φαίνεται σαν να βαριέται.Οκ πρόβα είναι αλλά όπου τον έχω δει είναι σαν να σέρνεται!
    Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα το τραγούδι.Κλάσης ανώτερη η συμμετοχή του 2011.
    Μια ιταλική μπαλάντα της μάζας.
    Δεν το θεωρώ κακό τραγούδι αλλά ο ενθουσιασμός γι’αυτό το μετριότατο κομμάτι θεωρώ πως είναι υπερβολικός.

    Και καμία σχέση η Γαλλιδάρα με τον υποτονικό Marco Mengoni.

  9. TELIKA RE PAIDIA TO TRAGOUDI THS DANIA OSO MOU AREZE STHN ARXH TO EXW VARETHEI POLY YPEEKTIMHMENO EINAI TO EOXUME KSANADEI TO ERGO MIA ATHWA K KALA KOPELISTA TABOURLA FLOGERES LIFO APO EUHRORIA STISIMO KAI OK …..ELOS PIA

  10. Δεν μπορω να καταλαβω τι το ωραιο εχει αυτο το τραγουδι…!μηδεν σκηνικα ,μηδεν εφέ, ενας τυπος που μολις σηκωθηκε απο δωδεκαωρο υπνο ,φαινεται ν ψιλοβαριεται κιολας, στην μεση της σκηνης μονος του, καθεται κ τραγουδα ενα κλασσικο ιταλικο τραγουδι γλυκαναλατο..μετα απο δυο λεπτα το χεις ξεχασει παντελως κ εντελως…

  11. Καλό και ποιοτικό τραγούδι μεν αλλά βαρετό δε! Και ο Marco με κάνει να βαριέμαι ακόμη περισσότερο! Θεωρώ πως είναι υπερτιμημένο….

  12. Σιγά το τραγούδι, μια κλασσική μπαλαντα είναι στα ιταλιακα. Δυστυχώς θα πάρει βαθμούς από τις επιτροπές και και από τα κοριτσάκια. Δεν του αξίζει η πρωτιά, άντε μια πεντάδα και πολύ είναι.

  13. ΑΠΟ OIKOTIMES ΓΙΑ DRESS REHEARSAL:)

    The stage is now for Greece: Forget what you knew about the Greek song so far: A FANTASTIC show, a GREEK PARTY is set on stage and Maria Lyraraki (choreographer) has done amazing job. Great vocals, great outfits, great camera work. My God! Can this bring Greece to Top 5 all of the sudden? The last part with Agathonas cheering “Gia mas” and plays with his moustache is SUBERB idea! To the final for sure.

  14. Ξερει κανεις τι ωρα τελειωνει η 1η dress rehearsal; ποτε θα εχουμε ενημερωση; επισης τι γινεται με την ψηφοφορια των δημοσιογραφων;

  15. βρε παιδια..στο oikotimes ελληνας γραφει..! Μη διαβαζετε την αντικειμενικη αυτη αποψη 😛 Καλα θα παμε..αλλα αυτο ειναι απο Ελληνα 😛

    • dimitris, με πρόλαβες! 😉
      Βέβαια, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και αυτονόητο, ότι επειδή είναι Έλληνας, θα υποστήριζε και την ελληνική συμμετοχή…έτσι;

  16. Αγαπητέ Κώστα, θα ανέβει σχετικό άρθρο μετά το πέρας της δεύτερης βραδινής πρόβας, οπότε και ψηφίζουν οι επιτροπές.

  17. Όταν έχεις φωνή και αυτοπεποίθηση δεν χρειάζεσαι κομπανία φωνητικών, ούτε σκηνοθετικά ευρήματα, βγαίνεις χαλαρά (πέστο και χύμα) και λες το τραγούδι σου! Και σε όποιον αρέσεις, για τους άλλους (που θέλουν καρναβάλια και εφέ) δεν θα μπορέσεις…….

  18. ΑΠΛΟ.ΛΙΤΟ.ΑΠΕΡΙΤΤΟ.ΤΕΛΕΙΟ…
    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ 3!
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ…Η ΙΤΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΚΟ.-

  19. Είμαι λίγο άκυρος αλλά λέτε να περάσει η Λετονία που εμφανίζεται αύριο στο δεύτερο ημιτελικό?Πάντως το τραγούδι έχει τις λιγότερες προβολές στο στο επίσημο κανάλι της eurovision στο youtube(40.782 views),έχει περισσότερες αρνητικές παρά θετικές ψήφους(445 αρνητικές & 227 θετικές ψήφους) & τέλος, είναι στη τελευταία θέση στα πρακτορεία στοιχημάτων!Εδώ πέρασε η Λιθουανία & το Βέλγιο!Αν περάσει δε θα μου κάνει έκπληξη!Η eurovision είναι πάντα απρόβλεπτη!Σωστά?
    http://www.youtube.com/watch?v=kFho4GEMHgI

  20. Βρε λες να μην προλάβει να τον χαρεί ο Λέτα τον πρωθυπουργικό θώκο…; Τι κρίμα… Χι, χι, χι…

  21. Παρακαλείται ο κος Mengoni να ξυριστεί , να περιποιηθεί την κόμη του , να φορέσει ένα σακάκι της προκοπής , να αποφυγει άσκοπα χοροπηδηχτά επί σκηνής , κοινώς να παραμείνει στην εμφάνιση που του χάρισε τη νίκη στο San Remo.
    Αν έχει έτσι , Ιταλία καλώς ήλθες στο τοπ 8 !

  22. Πολύ καλός ο Ιταλός..το τραγούδι συμπαθητικό,όχι όμως κάτι το φοβερό..η ερμηνεία πολύ καλή,δεν αποκλείω να κάνει την έκπληξη..σίγουρα πάντως το προτιμώ από το Δανέζικο που ουσιαστικά σε όλο το τραγούδι ακούμε επανάληψη του ρεφρέν..

    • Σταυρούλα, σ’ ευχαριστώ πολύ. Ο Ρουμάνος Θεός μου! Τα λόγια είναι περιττά νομίζω! 🙂
      Εκφράζει όλα αυτά που αγαπάμε στη eurovision. Εμφάνιση-κιτς, καραψωνάρα, πιστεύει πολύ στον εαυτό του και δεν ντρέπεται να το δείξει! Δεν πλήττεις με τίποτα! Αν υπήρχε τίτλος «μίστερ eurovision», θα τον έπαιρνε με χίλια! Δεν μπορείς να τον μισήσεις και κατά βάθος (πολύ βάθος όμως) ξέρεις, ότι είναι αξιολάτρευτος! Θα περάσουμε καταπληκτικά!
      Βγαίνει τελευταίος και ξέρεις τι λένε ε; «Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι»!
      Go Cezar! Go Romania!

  23. Τελικα ειναι φοβερο ποσο μπορεις να αλλαξεις γνωμη για ενα τραγουδι μεχρι και τελευταια στιγμη…μεχρι χτες το θεωρουσα απ τα πιο βαρετα φετινα τραγουδια και τωρα μου αρεσει πολυ!Ειδικα ο Marco ειναι φοβερος ερμηνευτης,και τρελαρας!Το θεμα ειναι ολοι εσεις που λετε οτι αυτο αξιζει περισσοτερο τη νικη απ τη Δανεζα θα το ψηφισετε??Γιατι με τα λογια δε βγαινουν οι νικητες! 😛 Εγω παντως πρεπει να ξανασκεφτω που θα δωσω τη ψηφο μου το Σαββατο γιατι μου προεκυψε και η αυτο τωρα… 🙂

  24. ΠΡΟΣΚΥΝΩ….ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ,ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ….ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ,Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ EUROVISION!!!!

  25. Παιδιά κάντε προβλέψεις για το Β’ ημιτελικό!Ποιές χώρες θα περάσουν & ποιές θα μείνουν εκτός?Οι χώρες που συμμετέχουν είναι:
    01. Λετονία
    02. Άγιος Μαρίνος (θα περάσει)
    03. Π.Γ.Δ.Μ.
    04 Αζερμπαϊτζάν (θα περάσει)
    05. Φινλανδία (θα περάσει)
    06. Μάλτα (θα περάσει)
    07. Βουλγαρία (θα περάσει)
    08. Ισλανδία
    09. Ελλάδα (θα περάσει)
    10. Ισραήλ (θα περάσει)
    11. Αρμενία
    12. Ουγγαρία
    13. Νορβηγία (θα περάσει)
    14. Αλβανία
    15. Γεωργία (θα περάσει)
    16. Ελβετία
    17. Ρουμανία (θα περάσει)

  26. Ηθρα απο το κρεββατι μου να παιξω ενα τριλεπτο και θα επιστρεψω το Σαββατο.
    Ουτε τυμπανα εχουμε, ουτε φλογερες ουτε αστροναυτες. Ο τυπος σου λεει περναω φινα, φωνη εχω, σε παρτυ ηρθα, οποτε χυμα και εχω γραμμενους ολους τους κομπλεξικους. Ετσι μονος σου αγορι μου παρε τα σωβρακα απο τον κομπλεξικο βορα.
    Ειτε πρωτος ειτε τελευταιος ερθει θα φαει για βραδυ.
    Παντως αν και προβα η φατσα του ειναι σαν να λεει οτι ξερει οτι θα την καταπιει την 18χρονη το Σαββατο.

  27. Νορβηγια, Αζερμπαιτζαν, Γεωργια, Ελλαδα, Αγ. Μαρινος , Ισραηλ, Ισλανδια, Φιλανδια, Βουλγαρια, Ρουμανια

  28. ΕΛΛΑΔΑ,ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ,ΓΕΩΡΓΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΑΓ.ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ…..ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΛΕΤΟΝΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ,ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!

  29. Βρε παιδια καποια ενημερωση θα εχουμε; τι γινεται; η δευτερη προβα δεν τελειωσε; περιμενουμε λεπτομερειες…..

  30. Στον πρωτο ημιτελικο επεσα μεσα σε 8 απο τις 10 χωρες (ειχα βαλει Αυστρια και Σερβια αντι για Βελγιο και Λιθουανια). Ελπιζω στον 2ο ημιτελικο να πεσω μεσα σε παραπανω χωρες. Η προβλεψη μου για τις χωρες που θα περασουν (με τυχαια σειρα) ειναι :
    Αζερμπαιτζαν
    Νορβηγια
    Ελλαδα
    Αγιος Μαρινος
    Φινλανδια
    Ρουμανια
    Ισραηλ
    Βουλγαρια
    Γεωργια
    Αλβανια
    και θα μεινουν απ’εξω:
    Ελβετια
    Ουγγαρια
    ΠΓΔΜ
    Λετονια
    Μαλτα
    Ισλανδια
    Αρμενια
    Για εμενα το ιδανικο τοπ θα ηταν:
    1.Αζερμπαιτζαν
    2.Ελβετια
    3.Ελλαδα
    4.Αγιος Μαρινος
    5.Γεωργια
    6.Βουλγαρια
    7.Νορβηγια
    8.Φινλανδια
    9.Ισραηλ
    10.Αλβανια
    ______________
    11.Ισλανδια
    12.Μαλτα
    13.ΠΓΔΜ
    14.Ρουμανια
    15.Αρμενια
    16.Λετονια
    17.Ουγγαρια

  31. Τα 4 προβληματα της Δανιας και το 1 της Ιταλιας.

    Δεν θεωρω δεδομενη τη νικη της Δανιας για υους παρακατω λογους.

    Προβληματα Δανιας.

    1. Κουρασε αρκετα και ο Ιταλος δινει ρεστα και σαν φωνη και σαν χαρακτηρας.
    2. Ανουκ. Αν και δεν προκειται να κερδισει θα της κοψει πολλα δωδεκαρια ειδικα απο βορειες χωρες μαζι με τη Νορβηγια. Συνεπως μακαρι να περασει και η Φινλανδια και η Ισλανδια.
    3. Η οργη του Νοτου. Ασχετως εαν ο νοτος και ειδικα τα βαλκανια παρουσιαστηκαν με τραγικα τραγουδια η βραδια του πρωτου ημιτελικου αναψε τα αιματα με τισ επιλογες των Σουηδων.
    11 βορειες χωρες εναντιων 5 και 2 βορειες με μια νοτια απο τους μεγαλους 5 με δικαιωμα ψηφου. Αποτελεσμα. Περασαν 10 βορειες και καμια νοτια. Κλασσικο παραδειγμα τα παπουτσια του Λιθουανου που εφαγαν την υπεροχη παρουσια της Κυπρου. Ο νοτος παντα ψηφιζε περισσσοτερο αξιοκρατικα (στη βαθμολογια απο 1 εως 8 τουλαχιστον). Οι τεως ΕΣΣΔ παντα ψηφιζαν με τη σειρα ποιοτητας τους τεως συμπατριωτες τους. Εμεις, η Μαλτα η Κυπρος κτλ ποτε δεν ειχαμε αυτα τα κομπλεξ επαναλαμβανω παντα για τις θεσεις 1 εως 8.
    Οι Σκανδιναβοι και το Γερμανικο μπλοκ μια απο τα ιδια σαν του Ρωσους. Αν λοιπον στο δευτερο ημιτελικο (αν και το μπλοκ ειναι υπερ του νοτου) δουμε εκτος Αλβανια, Σκοπια, Μαλτα, Βουλγαρια η καποιες εξ αυτων ετοιμαστειτε να δουμε στον τελικο αμετρητα δωδεκαρια για Ιταλια, Σαν Μαρινο, Αζερμπαιτζαν και μερικα για την Ελλαδα απο τη Μεσογειο.
    4. Η Δανια παιζει πρωτο ημιχρονο στον τελικο και η Ιταλια στο δευτερο. Οπως γνωριζουμε το πρωτο ημιχρονο ειδικα στα 5 με 6 τραγουδια ακομα παραγγελνουμε πιτσες η ειναι η ωρα που ερχονται οι πιτσες. Ο περισσοτερος μη φανατικος κοσμος δεν ειναι συνεχως μπροστα στην τηλεοραση. Το μονο που ισως κανουν οι Σουηδοι που σπρωχνουν με τα χιλια τους Δανους (λες και το εχουν αναγκη) εινα να τους βαλουν με τον τσαμπουκα στις τελευταιες θεσεις του πρωτου ημιχρονου και τους Ιταλους στις πρωτες του δευτερου.

    Το προβλημα τηε Ιταλιας ειναι ειδικα το Σαν Μαρινο

    Αρα Δανια φαβορι αλλα μπορει να τους ερθει απο εκει που δεν το περιμενουν.
    Μακαρι εδω που τα λεμε……

    Οσο για την Ελλαδα.
    Απο εκει που την ειχα για τις θεσεις απο 11 εως 15 εαν και στο δευτερο ημιτελικο φυγουν τουλαχιστον 2 βαλκανικες χωρες και για τους παραπανω λογους χτυπαει ανετα την εβδομη θεση.

  32. ναι ρε παιδια……στο χερι αμσ δεν ειναι να αποτρεψουμε τα παντα??????? για τι να βγει η ΔΑΝΙΑ…….στην ουσια φετος μαζι με την Σουηδια διοργανωνει το festival φετος…………….αντε………… basta…………!!!!!!!!!!!! ITALY for everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  33. dreamermoon…….xaxaaaaaaaaaaaa τελειο το σχολιο σου……χαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  34. Rania des th synentefxh typou.
    Tus eixe sto dulema synexeia.
    Tus thn eipe kiolas me yponoumena gia to San Remo.
    Se perimeno avrio edo meta ton hmiteliko gia neotera.
    Baci!!!

  35. ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΖΑ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;Η Eurovision ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΑΝΙΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΡΩ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΑΝ.ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΔΑΝΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΦΕΤΟΣ.ΖΗΛΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    • Εγώ τα χω κάνει όλα ρε!Γιατί τη ζηλεύω τη Δανέζα που μετά από τη νίκη της θα ξεχαστεί η ευφορία μου,γιατί το χω καταλάβει οτι είναι καλύτερη τραγουδίστρια κ από μένα,και απ’τον Ιταλό,και απ’την Ουκρανή,κ απ’τη Γαλλίδα,κ απ’την Ολλανδή,κ το έχουν δαγκώσει όλοι τους!Μη σου πω θα την πάρουν ν τους διδάξει κ φωνητική!Ζηλεύωωωωω!

    • ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΖΑ???…ΦΛΑΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ…ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΩΝΗΤΙΚΑ,ΣΚΗΝΙΚΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ.

  36. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΣΟΥΗΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΣ ΣΒΕΝ ΣΤΟΚΣΕΛΙΟΥΣ, ΠΙΠΙΣΤΡΕΛΙΟΥΣ ΚΤΛ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΙΑΝΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ (ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΑΣΧΕΤΟ ΕΑΝ ΠΧ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.
    ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΑ ΧΩΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΑΝ.
    Ο ΜΑΡΚΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΝΗ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ. ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΙΜΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΛΑΤΙΝ). ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΛΤΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΤΛ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
    ΑΝ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ. ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΛΙΘΟΥΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΞΩ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

  37. LOREEN ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ.ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.Η ΔΑΝΕΖΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΘΩΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ,ΦΥΣΙΚΑ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΓΟΗ.ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΑΝΕΖΑ ΤΡΕΜΕ LOREEN

  38. Οι καλυτερες ατακες της συνεντευξης τυπου.

    Ερ. Υστερα απο την δευτερη προβα υπαρχει κατι που θα ηθελες να αλλαξεις εως το Σαββατο;

    Απ. Το μαλλι μου, τα προσωπο μου και το τραγουδι μου.

    Ερ. Πιστευειες οτι σε βοηθησαν οι τεχνκοι ηχου σαν μουσικο;

    Απ. Ξεκινησα την καριερα μου κανοντας διαφημιστικα σποτακια οπως “αγοραστε το καινουργιο χαρτι υγειας” …… οποτε ξερω απο τεχνικη ηχου

    Ερ. Προτιμας τη μεγαλη εκδοση του τραγουδου οπως την τραγουδησες στο Σαν Ρεμο η τη μικροτερη των 3 λεπτων της Γιουροβιζιον;

    Απ. Ειναι καλυτερη η εκδοση του Σαν Ρεμο γιατι το τραγουδι γεννηθηκε με τη μεγαλη εκδοση………

    Συντονιστης (Πασχαλιδου)
    Σε παρακαλω Μαρκο μην μιλας κοντα στο μικροφωνο.

    Απ. Καλε ….. θελει να μου μαθει πως να μιλαω στο μικροφωνο.

    Ερ. Τι περιμενεις απο την παρουσια σου εδω.

    Απ. Να μεταφερω στη χωρα μου την εικονα αυτης της …. μουναρας (μεταφορικα απο τα Ιταλικα το υπεροχο σοου).

    14 χρονια και ξεραμε λιγα πραγματα για το φεστιβαλ ισως γιατι ειχαμε σοβαροτερα πραγματα να κανουμε (να λυσουμε).
    Ειναι ενας τροπος να ενωνεις την Ευρωπη.
    Ειναι σημαντικο να ξερει ο κοσμος για τη Γιουροβιζιουν διοτι περνας το μηνυμα οτι η Ευρωπη δεν ειναι μονον μια ενωση κερματων αλλα και μουσικης.

    Ερ. Γιατι αποφασισες να εμφανιστεις μονος στη σκηνη.

    Απ. Το τραγουδι μιλαει για την επιστροφη στις ριζες και στην απλοτητα.
    Γι αυτο αποφασισαμε να εμφανιστω στη σκηνη μονον η μουσικη και ο εαυτος μου.
    …….
    Ειναι και ενα μηνυμα σε μια Ευρωπη που εχει γονατισει. Χρειαζεται να ξοδεψουμε λιγοτερα χρηματα γιατι για τη μουσικη δεν χρειαζονται χρηματα παρα μονον αυτια.

  39. Ένα συντηρητικό ιταλιάνικο μελό που με αφήνει παντελώς αδιάφορο, όπως και ολόκληρο το φεστιβάλ σαλονάτης και κυριλέ μουσικής του Σαν Ρέμο.
    Το επαναστατημένο μπλα-μπλα, η χαλαρότητα και η ανεπισημότητα του Μάρκο δεν καταφέρνουν να δώσουν καμία αιρετική διάσταση σε μια απ’ τις πιο κλισέ συμμετοχές της χρονιάς.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ