ΣΟΥΗΔΙΑ: Η 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα για τη διοργανώτρια Σουηδία και τον νεαρό Robin. Χωρίς καμία διαφορά από την πρόβα της Κυριακής, εκτός από κάποια πλάνα. Τα ρούχα είναι αυτά που είδαμε και στην πρώτη πρόβα, παρόλο κάποιες φήμες εδώ στο press center που ήθελαν να τα αλλάζει. Προσωπική άποψη, όμως, σε ένα πολύ ωραίο τραγούδι, με έναν συμπαθή καλλιτέχη που εκπροσωπεί τη χώρα του… κάτι φαίνεται να μη δουλεύει καλά. Μακάρι να μην έχουμε επανάληψη του 1992, όμως όλα είναι πιθανά.

[youtube id=”SFBesm4ThiI” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χαίρεται γιατί έχει την τιμή να εκπροσωπεί την χώρα του, παίζει μέσα στην έδρα του, κέρδισε στον τελικό τους παρά τα αντίθετα προγνωστικά, του αρέσει πολύ αυτό που κάνει, πιστεύει στο τραγούδι του, διασκεδάζει και μας κάνει να περάσουμε και εμείς καλά. Μπράβο Ρόμπιν. Εγώ πιστεύω ότι αν καταλάβει μια θέση στη δεκάδα θα την αξίζει, γιατί είναι πολύ καλός και έχει ένα πολύ ευχάριστο τραγούδι, με μια ενδιαφέρουσα σκηνική παρουσίαση

  1. Η αλήθεια είναι ότι και μένα κάτι με ενοχλεί σε αυτή την παρουσίαση, αλλά δε μπορώ να βρω τι…

  2. Άχρωμο . πέρασε και δεν άγγιξε.
    Ο Robin δε γράφει καλά , τα ρούχα είναι άκυρα και η χορογραφία ό,τι να ναι. Ειδικά η πόζα “κατουριέμαι” στο 2.42 όλα τα λεφτά. Πρόσθεσαν και την πύρινη βροχή να γίνεται συνειρμός…Το ρεφρέν πάντως σου μένει.
    Νομίζω πως ό,τι ψήφους ήταν να πάρει του τις έφαγε η Γερμανία…
    Προβλέπω θέση γύρω στο #18…

  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ,ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…..

  4. Στην αρχή το είδα θετικά.Πλέον δεν μου λέει τίποτα ούτε σαν άκουσμα και κυρίως σαν θέαμα καθώς ο ερμηνευτής έχει τελείως αντιτουριστική φάτσα και το όλο θέμα κουράζει το μάτι και το αυτί.

  5. πολύ ωραίο τραγούδι πιστεύω θα είναι στην 10 σιγά μην δε περάσει!! καλή επιτυχία robin

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ