ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Η 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα και για την αγαπημένη όλων των φαν – και όχι μόνο -, το αδιαμφισβήτητα μεγάλο όνομα του φετινού διαγωνισμού, την 62χρονη Bonnie Tyler, η οποία έχει κερδίσει άπαντες εδώ στο Malmö με την αμεσότητά της, το χιούμορ της και την προθυμία της να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με όλους. Σε φόντο όπου επικρατεί το κίτρινο-χρυσό η Bonnie εμφανίζεται στη σκηνή, έχοντας στα δεξιά της φωνητικά της, τα οποία είναι ντυμένα στα μαύρα και παίζουν μουσικά όργανα. Φορά μαύρο παντελόνι και μαύρη έξωμη μπλούζα με μεταλλικές λεπτομέρειες στους ώμους και με ασυμμετρίες στο πλάι και στο πίσω μέρος. Φωνητικά δεν απογοητεύει και, φυσικά, η τεράστια εμπειρία της της δίνει μεγάλη σιγουριά και αέρα πάνω στη σκηνή. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στο τέλος του τραγουδιού, ειδικός μηχανισμός την ανυψώνει στο κέντρο της σκηνής-δορυφόρου και είναι η μόνη ερμηνεύτρια στην οποία χρησιμοποιείται το τέχνασμα αυτό. Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το Ηνωμένο Βασίλειο κληρώθηκε να συμμετάσχει στο δεύτερο μισό του μεγάλου τελικού του Σαββάτου.

[youtube id=”kCkvvSV48KI” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. respect stirikste agglia kai italia oloi o diagwnismos einai komenos k ramenos gia ta metra twn skaandinavwn ….me oles tis kainourgies kenotomies pou exun valei gai na epwfelhtoun oi idioi…

  2. ta teleutaia xronia gelaw poli me tis megales xwres afoy exoyn sthlei oti karnavali thn persameni dekaetia pleon moy mazeuoyn oti megalo kallitexni exoyn kai ton stelnoyn.k panta kataktame metries theseis

  3. to tragoudi einai gia aytous pou skeroun apo mousiki dyxtizws k peidh sth eurovision psifizei h sara kai h mara giauto kai den tha psifitsei poly

  4. 12 από την Ελλάδα! Μην ξεχνάμε πως είμαστε η μοναδική χώρα που έδωσε 12 στον άλλο θρύλο,τον Andrew Lloyd Weber το 2009!
    Αχ, και να γινόταν να βραβευτεί!

  5. Δεν μου αρέσει το τραγούδι της αλλά εύχομαι ολόψυχα στην Bonnie Tyler καλή επιτυχία. Θα χαρώ πολύ αν είναι μέσα στα δέκα πρώτα!

  6. Η Κυρία Βonnie Tyler (μέτριο το τραγούδι κατά την άποψή μου), δεν σνομπάρισε το διαγωνισμό, όπως κάνουν κάτι άλλες ατάλαντες-ψωνισμένες εγχώριες σταρ (ονόματα δε λέμε – οικογένειες δε θίγουμε), υποστηρίζει με μεγάλη αγάπη και θέρμη τη χώρα της, εκπροσωπώντας την, με την απλότητά της και την αλήθεια της.
    Της βγάζω το καπέλλο!

  7. Τιμή για το διαγωνισμό η παρουσία της. Τη χαιρόμαστε και την απολαμβάνουμε, όπως κι εκείνη. Όλα τα άλλα περιττεύουν.

  8. Ό,τι βλέπω κι ακούω στο βίντεο δένει αρμονικά και καλαίσθητα.
    Τοπ 10 για το ΗΒ , αν και θα ‘ναι κυρίως λόγω του ονόματος αλλά οκ , ο καθένας παίζει με ό,τι χαρτιά έχει!

  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΠΟΝΙ ΤΑΙΛΕΡ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ…..ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΑΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ….ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΜΠΟΝΙ ΤΑΙΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ….ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!!

    • Mόνο που το 2009 είχαμε μια συγκλονιστική Πατρίσια Καας και μια μελωδικότατη μπαλάντα για το Ην.Βασίλειο με μια καταπληκτική φωνή και όχι ένα μέτριότατο τραγούδι σαν αυτό της Bonnie Tyler.

  10. πολυ ωραιο το τραγουδι της ισπανιας.στηριζουμε χωρες που στηριζουν και την ελλαδα σε εθνικα ζητηματα.μακρια απο σκανδιναβιες και βορειες χωρες.στηριζουμε χωρες που πραγματικα αγαπανε την ελλαδα.επισης την λευκορωσια που εχει και ελληνικη συμμετοχη

  11. M’αρέσει το τραγούδι της Bonnie, θα χαρώ πολύ αν κάνει την έκπληξη και μπεί 10άδα, το βλέπω πολύ δύσκολο όμως.

  12. ενα απο τα δυο ωραιοτερα τραγουδια του φετινου διαγονισμου…το αλλο ειναι του Αζερμπαιτζαν το οποιο θα παρει και το βραβειο..

  13. Παιδιά … Ψηφίστε τη Bonnie Tyler!!!!!! Είναι τιμή για τον διαγωνισμό αν πάρει το βραβείο!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται τόσο μεγάλο φαβορί τη Δανία.. Το τραγούδι είναι μεν ευχάριστο, αλλά η κοπελίτσα δεν έχει δουλεμένη φωνή και δεν έχει και καθόλου καλή παρουσία.. Χαμογελά στο άσχετο κλπ.. Δεν νιώθει το τραγούδι. Εκτός από αυτά έχει τόσο μεγάλη προώθηση που με έχει εκνευρίσει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ