ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα σήμερα και για τους Cascada και για το “Glorious“, ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των φαν φέτος. Η πρόβα δεν είχε ίδιαίτερες διαφορές από την πρώτη: η Natalie φορά το ίδιο nude κοντό φόρεμα με ουρά. Όπως είδαμε και στην πρώτη πρόβα η Natalie ξεκινά το τραγούδι τραγουδώντας και χορεύοντας πάνω σε μια ειδική κατασκευή, απ’όπου και κατεβαίνει μετά το μισό του τραγουδιού και καταλήγει στην κεντρική σκηνή-δορυφόρο. Μια αστάθεια την είχε και σήμερα με τις γόβες της, αλλά φωνητικά ήταν άνετη και έδειχνε να το απολαμβάνει. Στο φόντο επικρατεί το μωβ, ενώ χρησιμοποιούνται φωτιές, πυροτεχνήματα και η “πύρινη βροχή” που έχουμε δει και σε άλλες συμμετοχές. Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, οι Cascada κληρώθηκαν να συμμετάσχουν στο πρώτο μισό του μεγάλου τελικού του Σαββάτου.

[youtube id=”x9mPA7Max4c” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπορι καποιος να μου δωσει το λινκ για τον χθεσινο ημιτελικο απο την νετ

  2. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ EUROVISION,H ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!

    • Αλίμονο σου κάνανε μάγια, πιο αδέξιο και ατσούμπαλο πλάσμα δεν έχω ξαναδεί ως τώρα. Φωνητικά ΑΨΟΓΗ αλλά από κίνηση, έκφραση, ενδυμασία, γενικότερα μια βλαχάρα και μισή! Άσε για τις χαριτωμενιές που τη δείχνουν να κάνει είναι τόσο μα τόσο ΑΧΑΡΗ……
      Ούστ που είναι εσύ επαγγελματίας, και πιο άσχετος καλύτερα θα τα κατάφερνε στη σκηνή. Έχεις το τραγούδι, έχεις τη φωνή και σου το χαλάει το πακέτο το όρθιο ΑΓΓΟΥΡΙ!!!!!

  3. Κατά τη γνώμη μου, η Natalie είναι μία εξαιρετική επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Ξέρει να χειρίζεται με άνεση τη φωνή της, την κίνηση της και την κάμερα. Μεταδίδει επίσης άνετα το δυναμισμό του χορευτικού της κομματιού και για μένα θα είναι έκπληξη αν δε μπει στην τελική 10άδα.

  4. ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΑΟΥ…ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΤΙΝΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΕ…ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΟΒΕΣ…ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Κ ΤΝ ΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΝ ΣΑΒΟΥΡΑ…

  5. Μου αρέσει.
    Μια απο τις καλύτερες φωνές φέτος.Εχει μεγάλη άνεση και επαγγελματισμό αντάξια της παγκόσμιας καρίερας που έχει.
    Μου αρέσει που δεν έβαλαν κάποιο φτηνό ή άσχετο χορευτικό και το παίρνει όλο πάνω της.
    Μπορεί η Λευκορωσίδα να είναι κορμάρα αυτή όμως έχει φωνάρα και πολύ ανώτερο τραγούδι.
    Θα ήθελα να είναι ψηλά στον τελικό.

  6. Είναι φωνάρα με κομματάρα!!! Αξίζει top 3 για μένα!!! Καλή επιτυχία Γερμανία!!!

  7. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;;;
    Α ΡΕ ΑΓΑΘΩΝΑ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΦΕΞΕ…

  8. καλο….σαν ακουσμα ωραια φωνη αλλα απο σκηνικη παρουσια δεεεεν….. μα καλα σε ενα ντανς κομματι βαλτε βρε γερμανοι κι δυο χορευτες τι την αφηνετε μονη της την κοπελα….? απο την αλλη το φορεμα….πολυ στρας ρε αδερφε…. νομιζω θα ναι στην 10αδα αλλα οχι κι 5αδα(προσωπικα την εχω 10η θεση)

  9. Εκτός TOP 10 η Σουηδία στα πρακτορεία στοιχημάτων!Ποιά νομίζετε πως πήρε τη θέση της/Η Φιλανδία!Μα καλά πως είναι δυνατόν?Πάντως αξίζει να αναφέρω πως από τις 39 χώρες έχουν μείνει 33 από τη στιγμή που έμειναν εκτός τελικού 6 χώρες(ΑΥΣΤΡΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΟ, ΚΥΠΡΟΣ & ΣΕΡΒΙΑ)!Μετά & το Β’ ημιτελικό θα μείνουν οι 26 χώρες που θα δούμε στον τελικό αφού 7 χώρες θα μείνουν και αυτές εκτός τελικού!
    http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/winner

      • Εγώ εννοούσα πως οι 6 χώρες που δεν πέρασαν από τον Α’ ημιτελικό, δεν είναι στα πρακτορεία στοιχημάτων γιατί πολύ απλά το παιχνίδι τελείωσε για αυτές!Και αύριο που είναι ο Β’ ημιτελικός 7 χώρες δεν θα περάσουν!Άρα τα πρακτορεία στοιχημάτων θα δίνουν 26 θέσεις για κάθε χώρα!

  10. Συμπαθητικό τραγούδι, ωραία φωνή, αλλά…. Ένα μεγάλο αλλά….
    Απαίσιο ρούχο, καρακιτσαριό σκέτο.
    Η σκάλα πραγματικά δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς εξυπηρετεί, άσε που με πιάνει τρέμουλο, την ώρα που αρχίζει να κατεβαίνει…

  11. to forema tis einai teleiws asxeto me tin xorografia.den volevei katholou stis kiniseis kai i oura fenete asximi apo pisw ..:/

  12. Σκηνικά μεγάλη απογοήτευση. Φόρεμα κακόγουστο ( δε βαριέσαι , την έχουμε συνηθίσει ). Το τραγούδι κυμαίνεται σε επίπεδα απήχησης παρόμοια του La la love , βάλε και τους Cascada που είναι γνωστοί ,
    Γερμανία καλώς ήλθες στο τοπ 12 !
    Σε καμία περίπτωση τοπ 5 ( θέλω να πιστεύω καθώς πρόκειται για μουσική σύνθεση του ποδαριού κατά τη γνώμη μου )

  13. Το συγκρότημα έχει κάνει διεθνή καριέρα, η κοπέλα σε live της είναι μια θεά με φωνάρα και πετάγεται κάθε καράβλαχος να την πει αγγούρι, άφωνη, ατάλαντη και πάει λέγοντας. Αντί να χαίρεστε που μεγάλα ονόματα δεν σνομπάρουν την eurovision λέτε ότι σας κατέβει γιατί έχετε κόμπλεξ και δεν ξέρετε που να εκτονώσετε την κακία σας. Εσείς οι ίδιοι που λέτε ότι ο διαγωνισμός δεν είναι πολιτικός αλλά μουσικός και το θέμα είναι να περνάμε καλά, εσείς είστε και αυτοί που την κράζετε γιατί είναι η Γερμανία, μόνο για αυτό. Την δική μου ψήφο στον τελικό, πάντως, την έχει.

    • Άδικος όσο ΔΕΝ πάει…
      Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να υποστηρίξουμε Γερμανία. ίσα ίσα , ήταν εξαιρετική το 2011 , και πολύ καλή πέρσυ και το 2010.
      Απλώς το φετινό το λες κάπως πρόχειρο και κιτς…

      • Δυστυχώς δεν είναι όλοι έτσι. Αναφέρομαι σε όσους κατακρίνουν τόσο άσχημα την Natalie

  14. Εμένα προσωπικά είναι το αγαπημένο μου τραγούδι φέτος. Είναι τόσο ξεσηκωτικό, ευχάριστο και δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι το βρίσκουν φτηνιάρικο σαν τραγούδι. Ωστόσο θεωρώ πως η παρουσίαση είναι φτηνιάρικη ειδικά αν λάβουμε υπόψιν την εμβέλεια αυτού του συγκροτήματος που υποτίθεται θα έπρεπε να παρουσιάσουν κάτι πιο εντυπωσιακό. Αδικείται το κομμάτι και σίγουρα χάνει έδαφος στην κατάταξη. Κρίμα γιατί πιστεύω άνετα ήταν τοπ 5.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ