EUROVISION 2013: Η Jury Rehearsal του Πρώτου Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο εδώ στο Malmö η δεύτερη για σήμερα dress rehearsal του αυριανού πρώτου ημιτελικού, κατά τη διάρκεια της οποίας κλήθηκαν να ψηφίσουν και οι επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν, καθώς και της Σουηδίας, της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το σόου ξεκινά με ένα βίντεο με στυγμιότυπα από διάφορες χώρες, ακούγεται παράλληλα το περσινό νικητήριο τραγούδι “Europhia” και συνοδεύεται από διάφορους ανθρώπους ντυμένους παραδοσιακά και κρατώντας παραδοσιακά όργανα (το ελληνικό στιγμιότυπο είναι γυρισμένο στη Μύκονο). Αμέσως μετά γίνεται η σύνδεση με το στάδιο, όπου πολλά παιδιά συνεχίζουν να τραγουδούν ” Euphoria”,ενώ μετά από λίγο εμφανίζεται στη σκηνή η Loreen και τραγουδούν όλοι μαζί στη νοηματική. Η φετινή παρουσιάστρια Petra Mede αναδύεται στο κέντρο της σκηνής και αναγγέλει την έναρξη του φετινού διαγωνισμού. Οι καρτ ποστάλ είναι φέτος πολύ πρωτότυπες: είναι γυρισμένες όλες στις χώρες των καλλιτεχνών, οι οποίοι είναι και πρωταγωνιστές τους σε καθημερινά τους στιγμιότυπα, ενώ παντού κυριαρχεί η πεταλούδα, η οποία αλλάζει χρώματα και προσαρμόζεται στα χρώματα της σημαίας της εκάστοτε χώρας.

Η jury rehearsal εξελίχθηκε ομαλά, με εξαίρεση τη συμμετοχή του Βελγίου, η οποία κλήθηκε να ξαναπαρουσιάσει το τραγούδι της, λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος. Χαρακτηριστικά είναι φέτος τα τηλεοπτικά εφέ, για παράδειγμα κάποια ωραία κοντινά της Δέσποινας Ολυμπίου σε συνδυασμό με την εικόνα του σταδίου. Υπάρχουν δυο recap, μεταξύ των οποίων παρεμβάλλεται ένα βίντεο, το οποίο δείχνει πώς έχει επηρεάσει ο διαγωνισμός τη μακρινή Αυστραλία κι άλλο ένα που είναι το πρώτο από μια σειρά που θα αναφέρονται στην ιστορία του διαγωνισμού και στο οποίο  με έξυπνο τρόπο έχει τοποθετηθεί και η φετινή παρουσιάστρια. Tο interval act είναι μια ειδική σύνθεση του Σουηδού συνθέτη Kleerup, με τον τίτλο “Northern light“, εμπνευσμένο από τα φυσικά φαινόμενα του βορρά. Λίγο πριν ανακοινωθούν τα “αποτελέσματα”, είδαμε και ένα βίντεο με τη γνωστή πλέον Lynda Woodruff που διακωμωδεί τη διοργανώτρια χώρα, με έντονο αυτοσαρκασμό!

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

91 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρέσει πολύ η περιγραφή και ανυπομονούμε όλοι για αύριο… 22 ώρες έμειναν…

  2. Εννουναι βλακείες τύπου ασπρόμαυρο, 2 παράλληλες φορές ο τραγουδιστής δίπλα δίπλα. Μου την δίνει που έχουμε πάλι τέτοια. Τι νομίζουν αυτοί οι βλάκες οι Σουηδοί ότι κάνουν. Οπως το 1996 που στη οθόνη βλέπαμε 8 φορές την μαριαννα ευστρατιου. Ηλιθιοτητες. Του χρόνου ελπίζω σε κάτι καλύτερο του φετινού σόου που αρχικά με ενθουσίασε και τωρα όσο περισσότερες λεπτομέρειες μαθαίνω τόσο απογοητευομαι. Ελπίζω αύριο να βγω ψεύτης.

  3. ΑΥΡΙΟ Η ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ,ΚΟΚΚΙΝΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ!!!!

  4. Ισχύει αυτο που λες. Εκεί που έβγαινε ένα παραθυράκια στη οθόνη. Και πέρσι το slow motion της Loreen που τα δικά μας τα ζώα της ΕΡΤ έστειλαν στην ebu αίτημα να ακυρωθεί η Νικη της σουηδιας. Γελαγα μια βδομάδα με τις χαζομαρες μας.

    • Απιστευτη παρουσιάση και τωρα πια ΟΛΟΙ εχουν σίγουρη την νίκη της. Ακόμα και αυτοί που την εκραζαν τόσο καιρό, κατάλαβαν απλά ότι η κοπελίτσα θα πάρει για πλάκα πάνω από 300 πόντους

  5. Ποιές χώρες ”προκρίθηκαν”;Όχι οτι παίζει ρόλο αλλά οκ…
    Οι φάκελοι άλλαξαν;Ανοίγουν αλα Όσλο,γυρίζουν αλα Μόσχα ή όπως πέρυσι και πρόπερσι ένα εφέ και εμφανίζεται η σημαία;

    • το μόνο που λέγεται σχετικά με αυτό από τα blogs είναι ότι αποκαλύπτονται απο τιw πεταλούδες.. τώρα ειναι φάκελοι που περνουν απο πάνω τους οι πεταλούδες και ανοιγουν(?) , είναι φάκελοι που έχουν σχήμα πεταλούδας(?) τι να πω.. δεν ξέρω!

  6. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ EUROVISION 2011 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 22Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ 7οι.ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΟΡΟ ΠΑΤΩΣΕ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    http://esc-2011.webs.com/apps/blog/show/7042127-eurovision-betting-odds-8-hours-before-the-final

  7. Καλή μέρα και καλή Γιουροβίζιον..!!
    Καλή επιτυχία Κυπρος στο 1ο ημιτελικό!

  8. Καλή τύχη στην Κύπρο και στην υπέροχη Δέσποινα Ολυμπίου!

  9. Τί άσυλα και κατιναρίες υπάρχουν στους φανατικούς οπαδούς του διαγωνισμού! Σε κάνουν να ντρέπεσαι να πεις ότι τον παρακολουθείς. Επίπεδο χειρότερο από Λιάγκα, Μελέτη και Στεφανίδου, γιατί αυτοί κάνουν την ευτελή δουλειά τους ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Οι σφουγγοκωλάριοι οπαδοί τους απλά διασκεδάζουν την πλήξη τους δείχνοντας το επίπεδό τους

  10. Πολυ ωραια ολα!! Καλη επιτυχια σε Ελλαδα και Κυπρο !

    Υ.Γ Ευτυχως η Ζλατα θα εμφανιστει τελικα με το ασπρο της φορεμα που πρωτοειδαμε!!

  11. Παιδια το σταδιο παραειναι μικρο η ειναι η ιδεα μου… μου θυμιζει κατι απο Mad VMAs σε χωριτικοτητα…. (η αρενα ειναι πολυ μικρη)

    • Και μενα ετσι μου φαινεται,βασικα απ την αρχη δε μου αρεσε που ειπαν οτι θα το κανουν εκει,σκεψου οτι η χωρητικοτητα του σε συναυλιες ειναι περιπου 15000…αλλα τελος παντων,δε νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια 🙂

      • Καλα… αυτο εννοειται… ουτε εμεις θα ειχαμε κερδη απο τα εισητηρια ουτε εκει θα ειμαστε για να νιωθουμε στριμογμενα…. 😛

  12. επιτελουυυυυυυυυυς σε 12ωρες η eurovision ξεκινα κι επισημα!!!! 😀
    καλη επιτυχια στην κυπρο μας που ολοι ευχομαστε να προκριθει(αν κι ειμαι αισιοδοξος κιι νομιζω θα τα καταφερει 😉 ) καλη επιτυχια κι στην ελλαδα μας (για την πεμπτη)
    καλη επιτυχια σε ολες τις φετινες συμμετοχες!!! 😀
    ελπιζω η ανακοινωση των αποτελεσματων να ναι “εκπληξη”αφηνοντας εξω φαβορι(πχ ολλανδια που δεν εχει κι πολλους συμμαχους)κι βαζοντας μεσα στον τελικο χωρες-λιγακι-αουτσαιντερ(πχ την κυπρο) 😀
    οπως κι να χει η eurovision 2013 ειναι κι επισημα γεγονος!!!! 😀

  13. Σημερα ξεκιναμεεεε!!! 😀 Αντε ας το απολαυσουμε γιατι θα περασει και αυτη η βδομαδα και μετα θα περιμενουμε παλι ενα χρονο.Λετε να εχουμε σημερα τιποτα ανατροπες και να μεινει εξω φαβορι?
    Y.Γ. Η Μολδαβια αν δεν μπει τουλαχιστον πενταδα δε θα το ξεπερασω ποτε! 😛

    • Συμφωνω απολυτα μαζι σου Laurinda! Η Μολδαβια φετος αξιζει! Ειναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια και πιστευω πως το τοπ 5 του ημιτελικου το φτανει και στον τελικο την εχω υπολογισει οριακα εκτος δεκαδας αν και στην πραγματικοτητα μακαρι να ναι μεσα!

  14. Παιδιά σκεφτείτε λίγο το εξής κ πείτε μου αν θέλετε. Γιατί χώρισαν την Ελλάδα με την Κύπρο σε 2 διαφορετικούς ημιτελικούς κ άφησαν τη Σερβία κ το Μαυροβούνιο στον ίδιο; Ελεος!!!

    • Ειναι τυχαιο αυτο γινεται κατοπιν κληρωσης. Για παραδειγμα περυσι το Μαυροβουνιο και η Σερβια ηταν σε διαφορετικους ημιτελικους αλλα η Ελλαδα και η Κυπρος στον ιδιο. Ειναι καθαρα θεμα τυχης.

      • Δεν έχει και σημασία.Το 2011 Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία ήτανε μαζί και η Τουρκία ούτε που πέρασε!!!!!!!!!!!!!

  15. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η Κ. ΑΝΟΥΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! (Αυτη και ο ρομπιν μου την δινουν…σιγα τα ασματα…)
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ !

    • Παρακαλειται η κ.Emmelie να παρει τα τυμπανα της και να αποχωρησει απ το σουηδικο εδαφος(μια γεφυρα δρομος για το σπιτι της 😛 )

      • Θα το ηθελες πολυ αγαπητη Laurinda αλλα το Σαββατο βραδυ η κ.Emellie θα παρει τα τυμπανα και θα παει πισω με την νικη!!

      • Δυστυχώς,άλλη μια κακοστημένη νίκη που μετά απο 1 βδομάδα κανείς δε θα θυμάται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Και μη μου βιάζεστε!Ο τενόρος ακόμα ακούει ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ και πονάει ο κ*ος του!
        Το Σάββατο,αν θα κερδίσει;Λυσσάξτε!!!!!!Πείτε ό,τι γουστάρετε!
        Αλλά η σιγουριά σας με σκοτώνει σε ένα διαγωνισμό που κατα μέσο όρο ”καίει” παραδοσιακά τα φαβορί και γίνονται ανατροπές μα σε ημιτελικό μα σε τελικό!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • τα τελευταία χρόνια κερδίζουν τα φαβορί, ας ελπίσουμε φέτος να γίνει η ανατροπή και να κερδίσει είτε η Margaret είτε η Amandine.

      • Eγω παντως magka θα ριξω σιγουρα ψηφο σε Νορβηγια και Γαλλια!!!Και αν μπορουσα και στην Ολλανδια και την Ουκρανια 🙂

    • Δεν ψηφίζει σήμερα η Ελλάδα παρά μόνο οι χώρες που ανήκουν στον Α’ ημιτελικό..

  16. Ακούγεται ενδιαφέρον.. Ανυπομονούμε να το δούμε.. Καλή επιτυχία στην Κύπρο

  17. laurinda μην ανησυχεις θα τα παρει και τα τυμπανα της και το ΒΡΑΒΕΙΟ και θα παει στην χωρα της ΝΙΚΗΤΡΙΑ.

    • Xαχα,ναι,οπως ειπα και παραπανω το ξερω,αλλα θα προβαλλω σθεναρη αντισταση μεχρι τελους! 😛 😛

    • Τζαλάρετε μέχρι και το Σάββατο.Ο τενόρος κλαίει ακόμα όταν ακούει τη λέξη………………ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
      Λείπει και η Τουρκία και άφησε ορφανή τη διασπορά της,η οποία ψάχνει απεγνωσμένα για μαμά……….

  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ EUROVISION ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ….Η ΑΝΟΥΚ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΣΑΝ ΛΕΣΟ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ,ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!!!!

  19. Φίλοι μου, σας χαιρετώ όλους! Εύχομαι να έχουμε έναν άρτιο διαγωνισμό, να το διασκεδάσουμε και να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί, παραμερίζοντας για λίγο τις όποιες διαφωνίες μας για τους συμμετέχοντες και το νικητή. Άλλωστε, αυτό είναι το ουσιαστικό νόημα του διαγωνισμού, κατά τη γνώμη μου, να χαρούμε όλοι μαζί, σαν μια παρέα, το τραγούδι και τη μουσική, η οποία αποτελεί τη μόνη πραγματικά πανανθρώπινη γλώσσα. Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές, να περάσουν και σήμερα και την Πέμπτη εκείνοι που θα το αξίζουν και το Σάββατο να κερδίσει ο καλύτερος, όποιος κι αν είναι αυτός! Φιλιά σε όλους σας! http://www.youtube.com/watch?v=NSIolFvLwXQ

  20. Ανυπομονώ για απόψε! Να κάνω μια (ελπίζω όχι χαζή) ερώτηση; Στην πρόβα αυτή που ψήφισαν οι επιτροπές, τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν (οι 10 χώρες που προκρίνονται στον τελικό) ήταν αυτά έτσι όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία των επιτροπών ή οι διοργανωτές διάλεξαν στην τύχη ενδεικτικά 10 χώρες για να δουν απλώς πώς θα πάει η παρουσίαση;

    • Τα αποτελέσματα εχθες ήταν ψευτικα όπως πάντα δηλαδή… Τυχαια επιλέχτηκαν – ενδεικτικά…

      • Ακριβώς……Απλά για να δούνε πώς θα ”τρέξει” η ροή…Κάτι σαν πρόβα για την κανονική διαδικασία που θα γίνει,ασφαλώς,απόψε!!!!!!!1

  21. Μπα δε το βλεπω να προκρινεται η Κυπρος φέτος… Κρίμα για το Δεσποινακι αλλα και για την ιδια την χωρα..

  22. Παιδιά ξέρετε πως μπορούμε να ψηφίσουμε μέσω της εφαρμογής με πιστωτική;

  23. H πρόβλεψη μου για απόψε !

    1.Denmark
    2.Moldova
    3.Ukraine
    4.The Netherlands
    5.Russia
    6.Montenegro
    7.Serbia
    8.Ireland
    9.Croatia
    10.Estonia
    ———————————–
    11.Belarus
    12.Austria
    13.Belgium
    14.Slovenia
    15.Lithuania
    16.Cyprus

  24. Ξέρει καποιος τι ωρα ακριβως θα αρχισουν οι συμμετοχες ; Θελω να μάθω γιατι μεχρι τις 10:15 θα εχω αγγλικα και θα γυρισω γυρω στις 10:25…και θελω να μαθω ποσες συμμετοχες θα χασω…

    • πιθανότατα θα χάσεις 2-3 χώρες αν υπάρξει κι ένα μικρό τελετουργικό στην αρχή.

  25. οι προβλεψεις μου για σημερα:
    1δανια
    2 ουκρανια
    3 ρωσια
    4 μολδαβια
    5 ολλανδια
    6 σερβια
    7 αυστρια
    8 ιρλανδια
    9 λευκορωσια
    10 κυπρος(ελπιζω)
    _____________
    11 εσθονια
    12 μαυροβουνιο
    13 σλοβενια
    14 κροατια
    15 λιθουανια
    16 βελγιο

  26. OMG!!!Επιτελους, περιμεναμε ενα ολοκληρο χρονο για αυτη την τελικη εβδομαδα.Θα εχουμε ενα πολυ ωραιο ημιτελικο σημερα και ανυπομονω ν ακουσω οτι θα ξαναδω το Σαββατο
    ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    Μολδαβια
    Μαυροβουνιο
    Μακαρι να περασει η Κυπρος .
    Ενα Μεγαλο Ευχαριστω στα παιδια του OGAE που μας κρατουν ενημερους ολο αυτο το διαστημα .
    Σε ολους τους χρηστες του σαιτ ανεξαρτητου του βαθμου ευγενειας που διεθεταν να ειναι καλα ,να εχουν καλα κερδη οσοι στοιχηματισαν και του χρονου παλι εδω επιστρεφουμε αναζωογονημενοι.

    • Tέλειο τοπ 3 Μarika. Mε βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
      Αυτά είναι τα 3 κομμάτια του α ημιτελικού με @@ !!!
      Επίσης καλή επιτυχία σε Zlata και Birgit , δύο από της καλύτερες φωνές του 2013 !

  27. Να πανε στα τσακιδια όλες οι νεοεισερχομενες χώρες στο διαγωνισμό που τον κατάντησαν τόσο προβλέψιμο με την ψηφοφορία. Κ αναφέρομαι στο ανατολικό μπλοκ κ τα βαλκανιΑ. Ουστ! Go Bonnie and amandine!!!!

  28. Go Emmelie!Ελπίζω να συντρίψει το κακόγουστο κιτς της Ουκρανίας!My Gravittyy,My Gravittyy…

    • Ελπίζουμε η Zlata να παραδώσει μερικά μαθήματα ορθοφωνίας και φωνητικής στην κατα τ’άλλα συμπαθέστατη Δανέζα…:P

  29. Εύχομαι να γίνουν εκπλήξεις απόψε…Ελπίζω να περάσει η Κύπρος κατ αρχήν.
    Δυστηχώς τραγούδια καλά ή έστω με ενδιαφέρον καταστράφηκαν σκηνικά με την μανία να εντυπωσιάσουν και παρουσίασαν τελικά ένα αισχρό αποτέλεσμα.
    Το τραγούδι του Μαυροβουνίου που το άκουγα ευχάριστά πλέον με απωθεί ή επιεικώς γελοία εμφάνισή.
    Η Ουκρανία που ήταν στο τοπ3 μου μετά απ αυτό που είδα έπεσε αρκετά αν και φυσικά δεν έπαψε να μου αρέσει η φωνή της.
    Τη Δανία έτσι κι αλλίως την έχω ψιλοβαρεθεί και τη θεωρώ απλά καλή και όχι την εξαιρετική συμμετοχή που θα σαρώσει.
    Μολδαβία μου αρέσει αρκετά αλλά είναι too much όλο αυτό το συνονθύλευμα επί σκηνής που χαλάνε αυτή την όμορφη μπαλάντα.
    Ρωσία βαριέμαι…
    Λευκορωσία γιαυτό που πρεσβεύει είναι μια χαρά.
    Και η Αυστρία μια αγαπημένη μου συμμετοχή για σήμερα.
    Τελικά η Ολλανδία που ποτέ δεν με ξετρέλανε είναι μάλλον η καλύτερη για τον σημερινό ημιτελικό.Η Ανουκ είναι γυναικάρα και φωνάρα και καλλιτέχνης που μάλλον οι επιτροπές θα την ανεβάσουν αρκετά.

  30. Εν όψει του σημερινού ημιτελικού της γιουροβιζιόν, εύχομαι καλην επιτυχία εις τας συμμετοχάς του Βελγίου, της Λευκορωσίας, της Σερβίας, της Λιθουανίας και ιδιαιτέρως της ομοδόξου Ρωσίας, η οποία είναι, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, η αγαπημένη μου εφέτος.

  31. My top 5

    1 Norway Το αγαπω πάρα πολυ
    2 France Το πιο ωραιο ποιοτικο τραγουδι φετος
    3 The Netherlands Εξαιρετική η Αnouk
    4 Moldova
    Ανεβηκε στην εκτιμηση μου οταν ειδα τις προβες
    5 Denmark Το εχω βαρεθει αλλα all time classic

  32. οι δικές μου προβλέψεις για απόψε:
    1.Denmark
    2.Ukraine
    3.Russia
    4.The Netherlands
    5.Belarus
    6.Moldova
    7.Ireland
    8.Serbia
    9.Croatia
    10.Estonia
    ————————
    11.Montenegro
    12.Cyprus
    13.Austria
    14.Belgium
    15.Lithuania
    16.Slovenia

    Πόσο θέλω να περάσει το Μαυροβούνιο !! είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο! Καλή επιτυχία και στην Κύπρο !

  33. Oι προβλεψεις μου για αποψε(με τυχαια σειρα):
    1.Αυστρια
    2.Εσθονια
    3.Δανια
    4.Ρωσια
    5.Ουκρανια
    6.Ολλανδια
    7.Μαυροβουνιο
    8.Λευκορωσια
    9.Μολδαβια
    10.Σερβια
    Aντε,μια ωρα και δεκα λεπτα εμειναν!!!!! 😀 😀

  34. Στα πρακτορεία στοιχημάτων δίνουν την Ελλάδα 15η!Μας πέρασε και το Ηνωμένο Βασίλειο!

  35. Οπου ναναιιιι άντε να Δουυυμε. <3 ρε παιδιά είμαστε 15οι στα στοιχήματα για πρωτιά όχι για δεκάδα !!!! Για δεκάδα είμαστε 8οι !

  36. My top 5 για τον 1ο ημιτελικό :

    1. Δανία
    2. Αυστρία
    3. Μολδαβία
    4. Ουκρανία
    5. Ολλανδία

    Όσον αφορά την πρόβλεψη σίγουρες βλέπω τις Δανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρωσία, Σερβία, Ολλανδία. Για τις υπόλοιπες όλα παίζονται…εύχομαι να περάσει και η Κύπρος!!! Άντε…ούτε μια ώρα δεν έμεινε!!!!

  37. Σαφώς και θα μας περάσει και πρέπει να μας περάσει το Ηνωμένο Βασίλειο… Συμπαθέστατη η φετινή μας συμμετοχή αλλά η Bonnie Tyler δεν είναι Engelbert Humperdinck
    ούτε Blue.

  38. Άσχετο αλλά παρατήρησα ότι φέτος δεν υπάρχει καμία αποστολή που να αλλάζει ρούχα πάνω στην σκηνή… :\

    • Νομίζω οτι το Σαν Μαρίνο κάνει μια αλλαγη απο μαύρο σε κόκκινο αλλα δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό !

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ