EUROVISION 2013: Τα στοιχήματα μετά τις πρόβες!

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης και δεύτερης πρόβας των χωρών των 2 ημιτελικών καθώς και της 1ης αυτών που βρίσκονται απευθείας στον τελικό (Big 5 + νικητήρια χώρα), ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάταξη τους στα στοιχήματα τόσο στο συνολικό πίνακα των 39 χωρών με το ερώτημα ‘Ποια χώρα θα κερδίσει το διαγωισμό’, όσο και η επιμέρους κατάταξη στους 2 ημιτελικούς στο ερώτημα ‘ Ποια χώρα θα κερδίσει τον ημιτελικό’. Έτσι, οι αντίστοιχες λίστες έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Α’ ΗμιτελικόςΒ’ ΗμιτελικόςΤελικός
1Δανία
Νορβηγία
Δανία
2ΡωσίαΓεωργίαΟυκρανία
3ΟυκρανίαΑζερμπαϊτζάνΝορβηγία
4ΟλλανδίαΕλλάδαΡωσία
5ΣερβίαΆγιος ΜαρίνοςΑζερμπαϊτζάν
6ΜολδαβίαΜάλταΓερμανία
7ΛευκορωσίαΑρμενίαΙταλία
8ΙρλανδίαΦινλανδίαΓεωργία
9ΑυστρίαΡουμανίαΟλλανδία
10ΕσθονίαΙσραήλΣουηδία
11ΜαυροβούνιοΙσλανδίαΦινλανδία
12ΚροατίαΟυγγαρίαΙρλανδία
13ΛιθουανίαΕλβετίαΆγιος Μαρίνος
14ΣλοβενίαΒουλγαρίαΕλλάδα
15ΒέλγιοΑλβανίαΗνωμένο Βασίλειο
16ΚύπροςπΓΔΜΛευκορωσία
17ΛετονίαΓαλλία
18Σερβία
19Μολδαβία
20Μάλτα
21Εσθονία
22Μαυροβούνιο
23Αυστρία
24Ουγγαρία
25Σλοβενία
26Ισπανία
27Ρουμανία
28Κροατία
29Ισλανδία
30Ισραήλ
31Αρμενία
32Βουλγαρία
33Κύπρος
34Ελβετία
35Βέλγιο
36Λιθουανία
37Αλβανία
38πΓΔΜ
39Λετονία

89 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπιζω να κερδισει μια μεταξυ των Δανια, Νορβηγια και Ουκρανια!! Πιστευω πως αυτη που μπορει να χτυπησει στα ισια την Εμυλι ειναι η Ανουκ!!

  2. Επεσε η Ελλάδα μετα τις πρόβες στην 14η θέση. Αναμενόμενο κι ας ήλπιζαν οι ονειροπολοι για το αντίθετο.

    • προφανώς δε ξέρεις γι’αυτό μιλάς! κερδίσω κάθε χρόνο από το 2007 με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά! προς ενημέρωσή σου τα στοιχήματα δεν αφορούν μόνο νικητή (τελικού-ημιτελικού) αλλά και προκρίσεις, head 2 head , πόντους , groups και εύρος θέσεων κλπ!

      • Φιλε πες μας τιποτα καλο να βγαλουμε τιποτα?Για νικητη ποιον βλέπεις?Πες κανα καλο αν υπαρχει

  3. Προσωπική πρόβλεψη:
    1ος ημιτελικός – περνάνε (με τυχαία σειρά): Αυστρία, Εσθονία, Δανία, Ρωσία, Ουκρανία, Ολλανδία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Κροατία.
    2ος ημιτελικός – περνάνε (με τυχαία σειρά): Σαν Μαρίνο, Αζερμπαϊτζάν, Φινλανδία, Ισλανδία, Ελλάδα, Ισραήλ, Νορβηγία, Γεωργία, Αλβανία, Μάλτα.
    Τελικός – πρώτο μισό του πίνακα (με τυχαία σειρά): Δανία, Ρωσία, Ουκρανία, Ολλανδία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Νορβηγία, Γεωργία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία.

  4. Στη δεκάδα του τελικού θα έπρεπε να ήταν Αγγλία, Γαλλία, Σαν Μαρίνο και Μολδαβία που δεν είναι και να λείπουν η Γεωργία με αυτό το χιλιοειπωμένο πλέον τραγούδι στον θεσμό και η Ολλανδία η οποία έχει ένα πολύ μέτριο τραγούδι και αν μπει δεκάδα θα είναι τιμής ένεκεν ξεκάθαρα. Επίσης η Ιταλία δεν είναι για δεκάδα κατά τη γνώμη μου. Κρίμα για την Κύπρο που όπως δείχνουν τα πράγματα ο αποκλεισμός της απ τον τελικό είναι σχεδόν σίγουρος..

  5. άσχετο αλλά θα το πω γιατί για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα.. τα διαλείματα στους ημιτελικούς -όπως είχα πριν κάτι μήνες- θα είναι 2 και θα γίνουν μετά το 5ο τραγούδι και μετά το 13ο ! οπότε πανηγυρικό άκυρο σε όσους μας είχαν σπάσει τα νεύρα ότι επίτηδες μας έβαλαν 9ους γιατί και καλά θα έχει διάλειμμα πριν από την εμφάνισή μας!

  6. και σχετκά με τον Οπάπ, αν θα βγάλει στοίχημα για Eurovision θα βγάλει από αύριο! λογικά θα βγάλει..

  7. ο οπαπ και να μην βγαλει κουπονι γινεται.να μην χασει κανενα φραγκο.αργησε ομως φετος.καθε τρίτη και παρασκευή βγάζει νεα κουπόνια.στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ με εχει παει πολλες φορες κουβα οσο αφορα eurovision τον νικητη τον πετυχαινω.Δανια φυσικα φετος δαγκωτο,δεν αξιζει καν να στοιχηματισετε σε ποια θεση θα καθησει η ελλαδα

  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ…..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ…..

  9. περα απο eurovision,οποιος παιζει οπαπ (ποδοσφαιρο) να παιζει μονο live.ξερετε τι πονηρια κουβαλαει ο οπαπ

  10. Παίξτε Σαν Μαρίνο να περάσει τελικό και Δανία για νικήτρια, για έκπληξη παίξτε Ολλανδία να μείνει εκτός τελικού, το ‘χει κάνει πολλές φορές μπορεί να το καταφέρει και φέτος.

  11. Για άλλη μια φορά τα “σούργελα” που προέβλεπαν κατρακύλα στα στοιχήματα έπεσαν έξω!

  12. Σε μενα απευθυνθηκες?Δεν εννοω συνδυαστικά. Εδωσα 3 στοιχηματα με καλες πιθανότητες. Το μεγαλύτερο βεβαια ειναι Η Δανία. Οταν στοιχηματιζεις σκεφτεσαι πολλά πράγματα που δεν μπορω να αναλύσω. Πάντως σιγουρα δεν σκεφτεσαι αν σου αρέσει η οχι το τραγούδι εσένα. Τα λεω αυτα γιατί δεν καταλάβα που πήγαινε το σχόλιο σου

  13. Εχω βάλει Κροατία στο 11 αν και δεν νομίζω να βγει, αλλά να παίξω Ελλάδα στο 1,67 δεν τρελάθηκα

  14. Η γνώμη μου. Εχω ποντάρει σε πρόκριση του Μαυροβουνίου εδω και 2 εβδομάδες καθαρα λόγω απόδοσης (2,95). Θεωρώ ότι μαλλον δεν θα περάσει αλλά αξιζει το ρίσκο. Οσον αφορά για Σερβία περνάει 100% λόγω συμμαχιών. κ.α.
    Ισλανδία περνάει, Ουγγαρία αν και το θεωρώ αθλιο μπορεί να περάσει και ανετα. Ειναι απο αυτα που καμια φορα προωθεί ο διαγωνισμός. Δεν θα το επαιζα ομως. Μαλτα περνάει αλλά πολύ χαμηλή απόδοση.Ρουμανια το χω παίξει και αυτό για πρόκριση πριν 2 εβδομαδες στο 3 αλλά τωρα που ειδα αυτο το εκτρωμα στις προβες θα εκπλαγω πολυ αν περασει. Για μενα ενα καλο bet εναι να μην περάσει η Αυστρια

    • σε πρόφτασα , έχω παίξει Μαυροβούνιο με απόδοση 3,60 / 1 ! μεταξύ μας όμως, κάνω τους υπολογισμούς μου αλλά το Μαυροβουνιο είναι δύσκολο να περάσει! θα δώσει μάχη!

    • Έχει απήχηση το Μαυροβούνιο, δεν είναι άσχημη επιλογή για πρόκριση. Το ερωτηματικό είναι πως θα παρουσιαστεί επί σκηνής γιατί είναι απαιτητικό κομμάτι κυρίως από τη πλευρά της Nina της τραγουδίστριας… αν δε τα θαλασσώσουν μπορεί να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

  15. Η προβλεψη μου για τους ημιτελικους με σειρα
    ΔΑΝΙΑ
    ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    ΜΟΛΔΑΒΙΑ
    ΡΩΣΙΑ
    ΚΡΟΑΤΙΑ
    ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    ΙΡΛΑΝΔΙΑ
    ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
    ΕΣΘΟΝΙΑ
    ΣΕΡΒΙΑ

    ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
    ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
    ΓΕΩΡΓΙΑ
    ΕΛΛΑΣ
    ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
    ΙΣΛΑΝΔΙΑ
    ΑΛΒΑΝΙΑ
    ΙΣΡΑΗΛ
    ΑΡΜΕΝΙΑ

  16. Γνωρίζετε πως η Μαρία Λυραράκη(η χορογράφος της ελληνικής αποστολής)βρίσκεται στην Ελλάδα?Ήταν στο χθεσινό Your face sounds familiar(είναι η χορογράφος του show)!Μα καλά γιατί έφυγε τόσο γρήγορα από τη Σουηδία και δεν έμεινε να στηρίξει την ελληνική αποστολή?

    • Νίκο κι εγώ την είδα χθες το βράδυ στο show του Ant1 κι έφριξα!!! Μα καλά τι κάνει εδώ??? Εγώ νομίζω ότι δεν έχει πάει καν στην Σουηδία…και ούτε πρόκειται!!!! Ότι τους έδειξε τους έδειξε….τέλος!!!! Και στο press conference μόνοι τους εμφανίστηκαν τα παιδιά μαζί με μία άλλη (μάλλον από την ΕΡΤ).

  17. ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΣΤΟΝ Α’ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ??
    ΟΚ,ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΩΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ <3..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ!!

  18. Εγώ πάλι, για να πω την αλήθεια, θα ήθελα κάποια διαφορετικά «στοιχήματα» και «προγνωστικά». Όπως για παράδειγμα, ποιά τραγούδια πιστεύετε θα μείνουν στην ιστορία ή ποιά τραγούδια δεν θα τα θυμάται κανείς του χρόνου! Να βάζανε δηλαδή ένα χρονικό όριο 5, 10 ή 15 χρόνων και να πήγαινες μετά από χρόνια να εισπράξεις τα κερδισμένα ή να τα ‘κλαιγες. Αυτό, πράγματι, θα είχε πλάκα και απίστευτο ενδιαφέρον! 😀

    • ……μόνο που δε γίνεται αυτό που λες γιατί δε μπορεί να δωθεί έγκυρο και αδιάψευστο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο “bet”……

      • magka, συμφωνώ ότι για διάφορους λόγους (όχι μόνο πρακτικούς, αλλά και αντικειμενικούς) ίσως να μην μπορεί να γίνει, όμως πραγματικά θα είχε ένα ενδιαφέρον! 🙂

  19. Αντί για Ουγγαρία, θα έπαιζα Βουλγαρία, ενώ στον 1ο πιστεύω Μαυροβούνιο και Σερβία θα περάσουν (μαζί με την Κροατία ελπίζω) και θα αφήσουν εκτώς Εσθονία και Ιρλανδία. Ά επίσης θα πρότεινα να παίξεις την πρόκριση της Αλβανίας.

  20. DUNE, τη θυμάμαι εκείνη τη χρονιά! Ώστε κέρδισες πολλά έ; Μήπως όμως έπαθες ότι παθαίνουν όσοι ασχολούνται με τα στοιχήματα; Μήπως τα ΄χασες «εν ριπή οφθαλμού»; 😀 😀 😀

  21. DUNE παίζεις πολύ στοίχημα. Δεν σου πάει. Αυτά τα τζογαδόρικα είναι για κάτι σκυλάδες, βλάχους, μπουζουκόβιους, ταβερνιάρηδες, πατσατζήδες, παπατζήδες, καστανάδες!! Συμμορφώσου! Κράτα επίπεδο! Μην γίνεσαι ένα μ’ αυτούς που βρίζεις! χα χα χα! (Σε πειράζω βρε)

  22. Σιγά βρε, στους μισούς εδώ μέσα αρέσουν. Πάντως σε μένα δεν αρέσουν σαν “πολύ μπροστά προτάσεις” αλλά μάλλον σαν “κλασικά ακούσματα”.

  23. Hello Eurofans! We are all soooo excited that we are in Eurovision Week! Enjoy this week with us and other Eurofans from Europe and the rest of world with radio shows (at LIVE) comments, sharing of each eurofan top 10 ,quizes about Eurovision gifts and surprises to the chatters!! Have fun people and Good Luck to all! <3 http://xat.com/EurovisionPlace

  24. Κοίτα να δεις, το διαγωνισμό δεν τον βλέπουμε μόνο εμείς οι δύο. Τον βλέπουν και παιδάκια 10 χρονών, και γιαγιάδες, και μαύροι και άσπροι κλπ. Πρέπει να υπάρχει μουσική και θέαμα για όλους.

  25. DUNE, τον Ρουμάνο πώς τον βλέπεις; Θα περάσει τελικό; Τον θεωρείς κιτς-παρλιακό ή σαχλαμάρα; Μη νομίζεις ότι κάνω πλάκα. Πραγματικά θέλω να μου πεις τη γνώμη σου!

  26. ΝΑΙ ΚΑΛΑ DUNE.ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ,ΜΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ,ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΗ.ΤΡΙΤΟΝ Η ΕΡΤ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝΕΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΦΙΛΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΨΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΑΠΛΑ Η ΕΡΤ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΤΕΤΑΡΤΟΝ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ 30 ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΦΕΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΕΡΟ.

  27. στο youtube έχουν κυκλοφορησει οι πρόβες απο την 1η dress rehearsal! έχουν γίνει αλλαγές σε κάποιες εμφανίσεις!

  28. με την κυπρο τι συμβαίνει και αλλαξε τα ρουχα? η Ουκρανια επίσης άλλαξε το φόρεμα και πολύ καλά έκανε!

  29. η γνώμη μου:
    A’ ημιτελικός
    1.Δανία
    2.Ουκρανία
    3.Λευκορωσία
    4.Ρωσία
    5.Μολδαβια
    6.Ολλανδία
    7.Σερβία
    8.Αυστρία
    9.Μαυροβούνιο
    10.Εσθονία

    Β’ ημιτελικός:
    1. Αζερμπαιτζάν
    2. Ελλάδα
    3.Γεωργία
    4.Σαν Μαρίνο
    5.Ισραήλ
    6.Φινλανδία
    7.Νορβηγία
    8.Βουλγαρία
    9.Ρουμανία
    10.Ισλανδία

    Αυτά που θελω να περασουν:
    1.Λευκορωσία
    2.Ρωσία
    3.Ουκρανία
    4.Δανία
    5.Ιρλανδία
    6.Αυστρία
    7.Σερβία
    8.Κύπρος
    9.Μολδαβία
    10.Μαυροβούνιο

    • eurovision fan, εάν εννοείς την καινούργια dress rehearshal, ανέβα λιγάκι πιο πάνω στο σχόλιο του dream2oo και πάτα το link. 🙂

  30. Η προβα της Μολδαβιας ειναι α π ι σ τ ε υ τ η! Μπραβο της. Θεωρω οτι θα κανει τη μεγαλη εκπληξη….

  31. ΠΑΙΔΙΑΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ <3
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ,ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ…ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?

  32. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ!!!
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΗ!!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ… ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ..
    http://www.eurovision.tv/page/news?id=making_your_mind_up_time_for_the_juries

  33. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ TOP 10 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ?

    Το δικό μου Top 10 από τον Α’ ημιτελικό(με σειρά προτίμησης) είναι:
    1ο) Δανία
    2ο) Ουκρανία
    3ο) Ρωσία
    4ο) Μολδαβία
    5ο) Λευκορωσία
    6ο) Μαυροβούνιο
    7ο) Ιρλανδία
    8ο) Σερβία
    9ο) Βέλγιο
    10ο) Κύπρος

    Το δικό μου Top 10 από τον Β’ ημιτελικό(με σειρά προτίμησης) είναι:

    1ο) Αζερμπαϊτζάν
    2ο) Άγιος Μαρίνος
    3ο) Ισραήλ
    4ο) Ελλάδα
    5ο) Νορβηγία
    6ο) Ουγγαρία
    7ο) Ρουμανία
    8ο) Ελβετία
    9ο) Φινλανδία
    10ο) Βουλγαρία

  34. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ (ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ): ΔΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ

    ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΒΕΛΓΙΟ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ 99% ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ TOP3!

  35. γιατί ξεχωριζει απο τα υπόλοιπα τραγουδια που το 80% φετος δεν ακουγονται

  36. http://esc2011.webs.com/apps/blog/show/7032084-eurovision-betting-odds-30-hours-before-the-final-

    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ EUROVISION 2011 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 22Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ 7οι.ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΟΡΟ ΠΑΤΩΣΕ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  37. Ka8e ballanta exei kati omorfo gia na thn 8umasai kai na thn ksexwrizeis.H Gewrgia omws einai vareth oso den paei.Emena pou panta mou aresan oi ballantes h sugkekrimenh einai xalia kai anarwtiemai pws tous aresei toso polu

  38. marinek se ekeini thn eurovision den pisteua pote oti o gallos tha katalixei sthn dekada.den ton evlepa kan san favori kai as to elegan oi perissoteroi.ekplixi gia mena itan i niki toy ajerbaitzan (den axixe oute na to parei,oute na diorganwthei se authn thn xwra)

  39. τα στοιχήματα θ’ αλλάξουν μετά τους ημιτελικούς, κάποιες χώρες θ’ ανέβουν, κάποιες θα πέσουν… όποιες χώρες ανέβουν πολύ (6-7 θέσεις) αξίζουν ένα καλό ποντάρισμα.

  40. Βλακείες και πάλι βλακείες.. Πέρυσι έπεσαν πολυ τα στατιστικά μέσα εκτός απο τις πρώτες πεντε θέσεις;;; Δηλαδή αν δεν εχει γυναίκα να χτυπιέται και να χορεύει τσιφτετλι δεν ειναι ελληνικό;; Τι θέλετε δηλαδή να βγάζουν χταπόδι στους θεατές για να θυμούνται Ελλάδα; Ειναι καλύτερη η Ολλανδία απο την Γαλλία;
    Στηρίξετε τα παιδια και τον κύριο εκει… Που θα μας κάνουν κουτσά στραβά να ξεχαστουμε απο τη μιζέρια μας και να ξεκολλήσει η τηλεόραση απο τα τουρκικά και αφήστε τα υπόλοιπα…

  41. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ EYROVISION!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΥΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ???ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ!!!!!!!!!ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!

  42. kala ama perasei i roymani tin pempti pragmataika 8a pirovolei8w!!! H an perasei i estoneza apopse logo toy gegonotos oti einai egkios

  43. ΠΑΙΔΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΙΞΤΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΡΑΚΙ!!!!

  44. κατά την γνώμη μ οι πρώτες 5 θέσεις ανήκουν
    1) Δανία
    2) Νορβηγία
    3) Γερμανία
    4) Ολλανδία
    5) Εσθονία
    Καλή επιτυχία λοιπόν

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ