ΙΤΑΛΙΑ: η 1η πρόβα!

Τελευταία πρόβα για σήμερα, αυτή της Big-5 Ιταλίας. Ο Marco Mengoni εμφανίζεται ολομόναχος  στη σκηνή με casual εμφάνιση, σίγουρα όχι με τα ρούχα του Τελικού. Με σιγουριά ερμήνευσε το τραγούδι του χωρίς προβλήματα φωνητικά. Στο backgtound επικρατεί το μπλε. Την τρίτη φορά που ερμήνευσε το τραγούδι έκανε χρήση της πασαρέλας προς τη μικρότερη σκηνή. Μια συνολικά πολύ λιτή παρουσίαση που ταιριάζει αρμονικά με το λιτό φετινό τραγούδι της Ιταλίας. Περιμένουμε τη δεύτερη πρόβα της Τετάρτης που δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερες διαφορές με σήμερα, εκτός φυσικά από τα ρούχα του τραγουδιστή.

[youtube id=”-JuH-JAKzSs” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

72 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οποτε τον βλεπω να μιλαει αυτον τον ανθρωπο γελαω(με την καλη εννοια),εχει πολυ φαση!Το τραγουδι εμενα δε μου λεει πολλα,μ’αρεσει ομως η απλοτητα του επι σκηνης,και κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθει στη δεκαδα κυριως με τη βοηθεια των επιτροπων

  2. Ένας ερμηνευτής και ένα τραγούδι που θα μπορούσαν να δώσουν τη νίκη στην Ιταλία και το τελειωτικό χτύπημα στην Ευρωζώνη. . Χαχαχα!

    • Μου αρέσει ο σατανικός τρόπος σκέψης σου Σταυρούλα! Μαζί σου να νικήσει ο Μάρκο και να τους κατατροπώσουμε!
      Εντελώς χύμα ο τύπος αλλά εμένα αυτός μου αρέσει! Θα κονταροχτυπηθεί με τη Γαλλίδα και την Ανούκ για το άριστά μου

  3. Να ρωτήσω κάτι… Με ποια κριτήρια η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Σουηδία και η Αγγλία πάνε απευθείας στο τελικό; ευχαριστώ!

    • Είναι οι πέντε μεγάλες χώρες που συμβάλλουν οικονομικώς πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες στην EBU και για αυτό το λόγο συμμετέχουν πάντα απευθείας στον τελικό. Η Ρωσία παρά το μεγάλο μέγεθος του πληθυσμού της δεν επιθυμεί να είναι μία από αυτές και μπαίνει πάντα στη δοκιμασία των ημιτελικών.

      • Σ’ευχαριστώ! Όμως, η Ιταλία υποτίθεται έχει οικον. κρίση.. Και δεν έχει καποια ουαοθ εμφάνιση.. Γιατί συμβάλει με πιο πολλά χρήματα;

    • Συγνώμη η Σουηδία είναι η διοργανώτρια, εννοείται ως διοργανώτρια που έχει κερδίσει τον προηγούμενο χρόνο θα είναι απευθείας στον τελικό.
      Οι πέντε μεγάλες χώρες είναι η Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία

  4. ψιλοκαλό, αλλά αν κάθεται έτσι σαν ντροπαλό παιδάκι που το αναγκάσανε να τραγουδήσει κλαύτα χαράλαμπε…

  5. Ωραίος τυπάκος! Μ’ αρέσει πολύ η απλότητά του και η ντροπαλότητα που βγάζει στη σκηνή!

    • Ποιος το αξίζει το μέτριο τραγουδάκι ή το σκηνικό έυρημα του Ευαγγελινού;

      • Δεν είναι καθόλου μέτριο τραγουδάκι!Οι στίχοι μιλάνε από μόνοι τους άλλωστε!

      • Εγώ θεωρώ ότι και τα δυο (τραγουδάκι και κουτι-χορογραφία) είναι για πέταμα! Αλλά δυστυχώς ο κόσμος που παρακολουθεί το διαγωνισμό αυτά τα πανηγυριώτικα φτιασιδώματα τα θεωρεί τέχνη

  6. Έτσι την περίμενα την πρόβα της Ιταλίας.Απλή και καλή.Το τραγούδι είναι καλούτσικο αλλά με τίποτα το αριστούργημα που κάποιοι περιγράφουν.Θα πάει σίγουρα καλά και οι επιτροπές θα το λατρέψουν…

  7. καλος τιποτα το ιδιαιτερο σε αυτη την προβα ηταν πολυ καλυτερος στην 1η του προβα στις 2μαιου !!! H Οποια ηταν εκτος προγραμματος των προβων αλλα δεν πειραζει τοτε εσκισε !!

  8. απο σαιτ αν και ο οπαπ εχει βγαλει προγνωστικα και λοιπα δεν εχω δει να εχει βγαλει κουπονια για να μπορουμε να παιξουμε ακομα μολις το τσεκαρα αν βγαλει αυριο η μεθαυριο μακαρι :/ γιατι θελω να παιξω πολλε λεφτα πολλα στοιχηματα eurovision !!

  9. μπορεις να μου στειλεις το site του οπαπ για eurovision; ειναι πρωτη φορα που θα δοκιμασω την τυχη μου σε στοιχημα της eurovision..
    top10 στοιχηματιζεις;
    ευχαριστω!!

  10. mia xara h italia..
    alo tha sxoliaso MEGALIA O ERIC SAADE
    to green room terastio me kerkides pou logika tha filo3enisi tous sigenis ton diagonizomenon san ekpompi tha einai to plato tou green room eiperoxo ade n ton doume kai to eric pou latrepsame makari n tragoudisi kiolas!

    • Λογικα κανεις,απλα εχουνε βαλει το green room σε ενα μερος του σταδιου και απλα φαινονται και οι κερκιδες

    • oxi oxi tha exei parousia 1000 atomon to green room fetos kai parousiastis o eric saade logika tha einai oi sigenis ton diagonizomenon!

  11. PRESS CENTER VOTING:
    1.Norway (136)
    2.Azerbaijan (131)
    3.Greece (123)
    4.San Marino (114)
    5.Georgia (113)
    6.Finland (109)
    7.Iceland (98)
    8.Israel (91)
    9.Hunary (84)
    10.Malta (83)

  12. Ωραίο Τραγούδι! Και οι εμφάνιση λιτή και όμορφη! Και ο Marco έχει πλάκα! Να πω ότι το video clip L’essenziale έφτασε πριν λγ καιρό πρώτο σε προβολές στο youtube. Αυτό νομίζω λέει αρκετά!

  13. Παιδιά να ρωτίσω κάτι..
    Για την σειρα εμφάνισης στο τελικό θα υπάρξει κλήρωση? Επίσης γνωρίζει κάνεις ποιος/α θα κάνει τον σχολιασμό του διαγωνισμού στη Κυπρο?

  14. ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 11η ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 13η ΘΕΣΗ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 12η ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 14η ΘΕΣΗ!ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 13η ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 11η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 15η ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 12η ΘΕΣΗ!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/winner

  15. ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο Marco Mengoni.
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ Η ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ?????

  16. Έφη φυσιολογικότατο είναι, είναι συμπαθητικά τραγουδάκια και τα δύο.. δε πειράζει που είναι διαφορετικά… εμένα πχ. μ’ αρέσει ο Παπακωνσταντίνου και η Katy Perry, μάλλον θέλω ζουρλομανδύα.

  17. δαχτυλος της πολιτειας ειναι τα αποτελεσματα.σαμποταρουν τα παιδια γιατι μπορουν για πλακα να νικησουν αλλα δεν θελουμε να διοργανωσουμε την eurovision 2014.

  18. Νίκος
    ασε να σπασουμε λιγο πλακα με τη συμμετοχη
    χαβαλε κανουν αυτοι χαβαλε και εμεις μαζι τους.
    πιο ευκολα με ερωτευεται η αντζελινα τζολι παρα να μπει εστω 10αδα αυτη η φετινη ελληνικη τραγωδια

  19. magkas
    ο τιγρης ειναι γατα με χρεη δεν μας αναλαμβανει.
    ειναι σαν την eurovision απο τοτε που σταματησαν τα πακετα τα δυνατα ονοματα λακισαν.
    πανε οι εποχες παπαριζου και ρουβα τωρα κουτσα κουτσα με ελευθεριου περσι με αγαθωνα φετος του χρονου μπορει με εμενα που ειμαι και αφωνος.

  20. μονο αυτο βρηκα τιποτα αλλο… αν εχω καποια ενημερωση θα σε ειδοποιησω !!

  21. Στα στοιχηματα ” πεσαμε” στην κατηγορία ποιος θα ειναι νικητης . Ωστοσο στην κατηγορία top 10 finish ειμαστε στην 8η θεση….

  22. ρε παιδια γτ αυτο το τραγουδι να το ψηφισει η επιτροπη? δε λεω φωνη εχει o Marco αλλα απο σκηνικη παρουσια τιποτα!!

    • Έλα ντε? Γιατί αυτό κι όχι τα άλλα 15 παρόμοια του?
      Οι επιτροπές φέτος πρέπει να στηρίξουν μια άλλη big 5, ξεχασμένη εδώ και χρόνια, που φέτος στέλνει θαρραλέα και γνήσια πρόταση κι όχι συμμετοχή-γλείψιμο.Τη Γαλλία.
      Σε δεύτερη φάση θα πρέπει να επιβραβεύσουν την μικρή Ολλανδία που κάνει την μεγάλη καλλιτεχνική υπέρβαση της χρονιάς.
      Και σε τρίτη φάση, ίσως θελήσουν να δώσουν κι ένα respect στη bonnie, άσχετα με το τραγούδι της. Θα νιώσουν γαιδούρια μάλλον αν δεν το κάνουν.
      Μιλάω για τις επιτροπές των σοβαρών χωρών. Οι επιτροπές των γελοίων χωρών θα ψηφίσουν Αζερμπαιτζάν.
      Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν ξέρω αν περισσεύουν μεγάλοι βαθμοί επιτροπών για την Ιταλία…

      • δε θα διαφωνήσω, αν και μου αρέσει αρκετά το τραγούδι της Ιταλίας! όμως σκεφτείτε κάτι.. οι Ιταλοί στέλνουν το νικητήριο τραγούδι του Σαν Ρεμο, αποκλείεται να μην είναι ΤΟΠ 4 στις επιτροπές για ευνόητους λόγους…

  23. ναι, θα μπει δεκάδα, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκετε

  24. Διαμαντάκι…σιγουρα η καλύτερη συμμετοχή της γείτονος χώρας τα τελευταία τρία χρόνια…τοπ 5 στα σίγουρα ισως και πιο ψηλά. Η απλότητα αυτή της νότιας ευρώπης ας σιγήσει το σαββατο τα πολύκροτα και ήδη παιανίζοντα κύμβαλα του βορρά (Δανία κ.ά) !!!

  25. ITALIA KAI ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! Όσο και αν μ’αρέσει η δική μας αποστολή, ο Αθάωνας κ οι ΚΜ μπροστά σε συμμετοχές όπως η Ιταλία μοιάζουν τσιρκολίκια. Δυστυχώς.

      • Δεν μπορείς να συγκρίνεις…
        Η Ιταλία στέλνει μία πολύ εσωτερική μπαλάντα κι η Ελλάδα ένα συγκρότημα που παίζει βαλκανικό-σκα ροκ.
        Για το δικό μου γούστο είναι και τα 2 πολύ αξιόλογες συμμετοχές στο είδος τους!

  26. Άλλο ένα τοπ 10 για την Ιταλία στον διαγωνισμό.Αυτή τη φορά δικαιολογημένο ( όχι σαν το περσινό “σπρώξιμο” ).
    Πολύ αισθαντική συμμετοχή !

  27. Αγαπητέ donnie ,
    Μία ερώτηση ασχετη με το πόστ…την φωτογραφία στο κουτακι δίπλα από το όνομά σου πώς την ανέβασες;

  28. ηρθε ο Ιταλος χαλαρα χωρις να κωλοχτυπιεται και χωρις να το παιζει γκομενος..που ειναι!!!και μας λεει πολυ ομορφο τραγουδι…ετσι πιστευω εγω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ