ΣΟΥΗΔΙΑ: η 1η πρόβα!

Πρώτη πρόβα για την διοργανώτρια Σουηδία και τον νεαρό Robin. Επάνω στη σκηνή έχει τοποθετηθεί μια βάση πάνω στην οποία στέκεται ο τραγουδιστής ο οποίος φοράει παντελόνι σε απαλό μπεζ χρώμα και λευκό γιλέκο με ασύμμετρο γιακά. Μαζί του 5 χορευτές (τρεις άνδρες, δύο γυναίκες) με παρόμοια ρούχα. Στη σκηνή επικρατεί το κόκκινο και το μαύρο. Φωνητικά ο Robin είναι πολύ καλός και σταθερός, το χορευτικό όμως φαίνεται να θέλει δουλειά ακόμη. Τα εφέ που χρησιμοποιούν είναι καπνός και η γνωστή πια βροχή από φωτιά. Λογικά στη δεύτερη πρόβα της Τετάρτης θα έχουν διορθωθεί αρκετά πράγματα γιατί αυτό που είδαμε δε θυμίζει σε τίποτα την παρουσίαση που του χάρισε τη νίκη στο Melodifestivalen δύο μήνες πριν.

[youtube id=”-uI7rce_qKo” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. e oti tha epeze entos edras to xabalokeutedaki kai tha anaptero8h toso poli to ithiko tou den to perimena……
    kalo tragoudi episis ipoulo… wraies fones kai periergo genika akoma kai sto stisimo tou!

  2. Πολύ μέτριος… Θα τερματίσει πιστεύω στη δεξιά πλευρά του πίνακα!! Εκείνος ο πίνακας που ψήφιζαν οι δημοσιογράφοι δεν υπάρχει φέτος;; Και για να μην ξεχνιόμαστε, παιδιά μπράβο!! Κάνετε εκπληκτική δουλειά για άλλη μια φορά!!!

  3. e oti tha epeze entos edras to xabalokeutedaki kai oti tha anaptero8h toso poli to ithiko tou den to perimena……
    kalo tragoudi episis ipoulo… wraies fones kai periergo genika akoma kai sto stisimo tou!

    • δν καταλαβα τι εννοεις..γτ δν ειναι ιδια με την συμμετοχη στο melodifestivalen??…και τι λεει αυτο??

      • ENOO I PAROUSIASI STI SKINI, OLES OI SIMMETOXES TIS SOUIDIAS ON STAGE DEN EIXAN KAMIA ALLAGI ME TIN PAROUSIASI STI SKINI TOU MELODIFESTIVALEN! AUTO LEO! kai gia na to allazoun simainei oti kseroun oti den travaei!

  4. ρε σεις τι κοτσανα ειναι αυτο που γινεται σε πινακα με μαρκαδορο . περσυ ηταν τελειο. και ουτε καν ενημερωση

  5. Απευθυνομαι στην ομαδα του ogae… Μεσα στην εξαιρετικη δουλεια που κανετε συμπεριλαβετε και την ενημερωση μας σε οτι αφορα τον πινακα της ψηφοφοριας των δημοσιογραφων. Ειναι μια ενδειξη… Γνωριζει κανεις κατι για την εξελιξη της ψηφοφοριας εως τωρα; Απο οτι ξερω μεχρι πριν καποιες ωρες ειχαμε την τριτη θεση …

  6. Δε μπορω να καταλαβω γιατι σας βγαζει τοσο αρνητισμο ο Robin και το τραγουδι,ο τυπος εχει φωναρα και το τραγουδι ειναι τελειο!Και οσες αλλαγες εγιναν απο το Melodifestivalen ειναι πολυ καλες,θα ειναι μια πολυ ομορφη παρουσιαση!Καλη του επιτυχια!

  7. Το παιδί που τραγουδάει ντάξει δεν μου άρεσε και πολύ ,αλλά το τραγούδι είναι πολύ καλό και ανεβαστικό ,για μένα καλύτερο από της Γερμανίας.

  8. Χαζοποπάκι κλασσικής Σουηδίας που πάει καλά με ό,τι βλακεία τους κατέβει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Ο Ρόμπιν είναι καλός φωνητικά, από το στήσιμο δεν χαμπάριασα και πολλά πράγματα.

  10. Το τραγούδι δε με τρελαίνει. Ο Robin συμπαθής και σταθερός φωνητικά. Σκηνικά, νομίζω ότι προσπαθούν να φτιάξουν κάτι όμορφο, αλλά πρέπει να το δουλέψουν κι άλλο.

  11. ta top 6 apo tis big 6
    1 garmany telia 12/12
    2 sweden telio 10/12
    3 spain telio 8/12
    4 italy etsi kai etsi 6/12
    5 u.k. kai mou arexi kai oxi 5/12
    6 france xalia 0/12

  12. Το τραγούδι είναι συμπαθητικό, όπως επίσης και ο Ρόμπιν. Η φωνή του είναι αρκετά καλή. Οι Σουηδοί (λάτρεις του διαγωνισμού), γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί η περσινή επιτυχία, προσπαθούν να δώσουν ένα αξιοπρεπέστατο, για τα δεδομένα της eurovision, αποτέλεσμα.
    Καλή επιτυχία!

  13. Αχ που εισαι ΥΟΗΙΟΟΟΟΟΟΟ???? Νεροβραστο και τουλαχιστον μια δεκαετια πισω… στην eurovision του 2000 θα εσκιζε αλλα εχουμε 2013 δυστυχως για αυτον..

  14. Το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι φρέσκο, ρυθμικό, ανεβαστικό και δυναμικό! Ο Robin είναι πάρα πολύ καλός τόσο στα φωνητικά όσο και στην σκηνική παρουσία. Θεωρώ πως θα πάει πολύ καλά! Καλή επιτυχία!!!

  15. αυτος μου δινει την εντυπωση πως τρωει ολη μερα γιαουρτι προβιο ασταματητα. .πφφφφ ειλικρινα δεν τον συμπαθω… το τραγουδι για πατωμα παει…

    • Αν το γιαούρτι ήταν αγελαδινό θα τον συμπαθούσες περισσότερο;

      • Το προβιο ειναι που με χαλαει γιατι μοιαζει και ο ιδιος με προβατο. το αγελαδινο θα του’δινε μια αλλη χαρη 😛

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ