ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η 2η πρόβα!

Την αυλαία για τις πρόβες των χωρών που λαμβάνουν στους 2 ημιτελικούς της 58ης Eurovision, ρίχνει η Ρουμανία με το Cezar επί σκηνής να ερμηνεύει το It’s my life. Χωρίς καμία διαφοροποίηση από την πρώτη πρόβα, η δεύτερη αυτή περιλαμβάνει έντονες χορευτικές έως ακροβατικές κινήσεις από τους 3 χορευτές μπροστά από τον τραγουδιστή, με φλογερές κόκκινες απεικονίσεις στις οθόνες στο ίισω μέρος της σκηνής και με μία οπερατική ερμηνεία άψογη από το Cezar. Η πολύ ψιλή και διαπεραστική φωνή όμως του ερμηνευτή ξενίζει αρκετά το κοινό του διαγωνισμού και φαντάζει πολύ ριψοκίνδυνο το βήμα της πρόκρισης στον τελικό.

[youtube id=”-M9Iix4eHDY” width=”600″ height=”350″]

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι οι μεγάλοι αστέρες βγαίνουν στο τέλος!
    Eντάξει τί να λέμε τώρα; Ο άνθρωπας τα έδωσε όλα. Τί άλλο να κάνει πια; Σπαγκάτο με αναποδογυριστή τούμπα;
    Κούκλος (νομίζει ότι) είναι, φωνάρα (νομίζει ότι) έχει, ψωνισμένος είναι (καρατσεκαρισμένο), αριστοκράτης είναι (κατευθείαν απ’ τα Καρπάθια), ένα λιτό και απέριττο δερματινάκι φόρεσε (με λίγα κρυσταλλάκια Swarovski-σιγά τώρα), ανέβηκε ακόμη και πάνω στο ανυψωτικό για να τον καμαρώνουμε από ψηλά! Θεός (μ’ ένα σταυρό να, μετά συγχωρήσεως)!
    Παραδεχτείτε το. Έχει όλα όσα χρειάζονται, για να περάσουμε καλά τη βραδιά του τελικού! 😉

    Θέλετε να το ξαναπώ; Τον λατρεύωωωωωωω! 😀
    Go Cezar!

  2. Τι φοραει το ατομο! Φέτος η Σερβία και η Ρουμανία εχουν κανει της χειρότερες στυλιστικες επιλογές!

  3. Αρχιζει και μ αρεσει αρκετα η ρουμανια.νομιζω πως εχει πιθανοτητες να προκριθει στον τελικο

  4. Θεωρώ πως αυτός θα έπρεπε να είχε παίξει στους ”Δαίμονες” με την Βίσση. Τον πρόλαβε ο Πετράκης…..

  5. Pistevw oti borei na perasei teliko an kai dn thelw katholou!Pantos meta tis proves twn duo imitelikwn anevike sto top m apo 39os pige 37os kai eisanwtera!

  6. Αν το ζητούμενο είναι να μη σε ξεχάσει κανείς ο Καίσαρας ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΝΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ. Εκκεντρικός όσο δεν παίρνει και στην ερμηνεία και στην ενδυμασία και στη σκηνοθεσία, αυτό το συνονθύλευμα είτε το λατρεύεις και το υποστηρίζεις είτε το κράζεις με φανατισμό. Αλλά επειδή η κιτσαρία κυλάει στο αίμα του διαγωνισμού ο Ρουμάνος το χειρίζεται αριστοτεχνικά το θέμα και το τσίρκουλο που εμφανίζει πάνω στη σκηνή σε διασκεδάζει ζωρίς να σε απωθεί κιόλας (γελάς καλοπροαίρετα δηλαδή, δεν λες τι καραγκιόζης είσαι ρε με αηδίασες). Είναι η καλή πλευρά της ψωνισμένης περσόνας που περνάει καλά στην κοσμάρα του και το κοινό ρίχνει γέλιο αλλά δεν γιουχάρει γιατί έχει πλάκα το όλο θέαμα. Δεν υπάρχει πιο ριψοκίνδυνο τραγούδι φέτος. Αν ο κόσμος διασκεδάσει πάμε για ψηλά, αν σκιαχτεί πάμε για πάτο. Απρόβλεπτο! Ένα όμως οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ανεξάρτητα αν μας αρέσει ή όχι: ΕΧΕΙ Φ Ω Ν Η !!!!

  7. Τελικά μου αρέσει η συμμετοχή της Ρουμανίας!Έχει κάτι το ξεχωριστό και πιστεύω πως θα περάσει στον τελικό!Αυτά!

  8. Εκτός από το γίγαντα της Ουκρανίας, έχουμε και τους γίγανες της Μολδαβίας και της Ρουμανίας!

  9. Οτι δηλαδη οι Ρουμανοι και οι Γεωργιανοι που δν εχουν να φανε εχουν λεφτα για πυροτεχνηματα κι εμεις οχι;; Μαλιστα….

  10. ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΛΙΓΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ….ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ,ΤΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΦΕΤΟΣ;ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ;

  11. Εύχομαι να του βγει και το φαλτσέτο και θα είναι ΜΑΓΙΚΟΣ. Χίλια μπράβο για αυτό το εγχείρημα της Ρουμανίας.

  12. Με την καμία δεν περνάς κύρε Ρουμάνε.
    Κάλύτερα , για να πάρει τις ψήφους της Ρουμανίας , η Μολδαβία στον τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ