ΕΛΒΕΤΙΑ: 2η πρόβα!

Οι Takasa με το You and me επί σκηνής για λογαριασμό της Ελβετίας. Σε πλήρη ευθεία παράταξη και τα 6 μέλη του γκρουπ με ίδια ενδυμασία με άσπρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι τραγουδάνε επί 3 λεπτά χωρίς καμία μετακίνηση από την αρχική τους ευθεία γραμμή,  με αρκετές παραφωνίες από τη γυναικεία φωνή, ενώ ακόμα και το φόντο στο πίσω μέρος της σκηνής παραμένει το ίδιο από την αρχή έως το τέλος του τραγουδιού. Μία πάρα πολύ στατική εμφάνιση η οποία μειώνει αρκετά τις πιθανότητες πρόκρισης σε μία ομολογουμένως πολύ όμορφη σύνθεση.

[youtube id=”8ob3LxjnIx0″ width=”600″ height=”350″]

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου αρεσει καθολου ολο αυτο που μας παρουσιαζουν,το θεωρω παρα πολυ αδυναμο,αν και σαν τραγουδι μ αρεσει,πιστευω πως θα δυσκολευτει πολυ να περασει στον τελικο

  2. POOOOLY WRAIO PARAPOLY WRAIO TRELATHIKA..
    FONITIKA EINAI TELOIOI BRAVO!! MARESOYN PARAPOLY POLY WRAIO TRAGOYDI AN PANE OLA KALA THA PAEI TELIKO SIGOURA!

  3. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ (ΜΗ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ 1Η ΔΕΝ ΞΡ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΕΧΩ!!)

  4. Παιδιά , εμένα το τραγούδι αυτο μου αρέσει αρκετά αλλα με τον τρόπο που το παρουσιαζουνε φαινεται πολύ αδύναμο…ΚΡΙΜΑ για την ελβετία φέτος …..

  5. Από τα αγαπημένα μου φέτος!! Τόσο ωραίο τραγούδι και το χαντάκωσαν!!! Τι παρουσίαση είναι αυτή? Είπαμε λιτά και απλά αλλά όχι κι έτσι…τέλος πάντων, θέλω πολύ να το δω στον τελικό!

  6. Πιο γλυκανάλατο πεθαίνεις, είναι βλέπεις που ντυθήκανε και με φορεσιές του κατηχητικού λόγω χριστιανικών φρονημάτων.
    Μόνο μια σωτηρία υπάρχει και να το μεταφέρετε σαν ιδέα στον Ogae Switzerland. Ο ξανθός που παίζει κιθάρα να ανοίξει κανα δυο κουμπιά από το πουκάμισο και να μη φοράει φανελάκι από μέσα. Επίσης να του κάνουν αρκετά κοντινά, να είναι χαμογελαστός, να κοιτάει την κάμερα και ας κλείσει και κανένα μάτι! Μπας και σπάσει ο διάολος ο ποδάρι του και προκριθούν οι χριστιανοί γιατί διαφορετικά πάλι στην απέξω θα είναι η άμουση Ελβετία.

  7. Θα συμφωνίσω μαζί σας!Ενώ το τραγούδι είναι πολύ ωραίο, η σκηνική τους παρουσία είναι πολύ απλή!Μακάρι να περάσουν αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο!Πέρσι η Ελβετία ειχε στείλει ένα πολύ καλό κομμάτι και τελικά δεν είχε περάσει!

  8. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΑΛΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ…..ΤΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ Η ΣΚΗΝΗ;ΣΥΜΦΩΝΩ,ΠΟΛΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!

  9. Πολύ ωραίο τραγούδι! Αλλά σαν εμφάνιση τόσο απλό μέχρι και ερασιτεχνικό θα το χαρακτήριζα. Και έτσι χαλάει όλο. Εδώ δεν πέρασαν πέρσι που είχαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση και δυνατό τραγούδι! Δεν το βλέπω ούτε φέτος να το καταφέρνουν….

  10. Σαν μελωδία πίστευα μπορούσε να κάνει την έκπληξη ( ειδικά τώρα που βελτιώθηκαν φωνητικά ).
    Σαν σκηνική παρουσία όμως? Πολύ μαυρίλα! Γιατί?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ