ΓΕΩΡΓΙΑ: Η 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα για τη Γεωργία και τους Nodi Tatishvili και Sophie Gelovani στο τραγούδι Waterfall. Η Sophie φοράει άσπρη τουαλέτα και ο Nodi μαύρο κοστούμι σε ένα σκηνικό που παραπέμπει αρκετά στο νικητήριο τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν, με αντικρυστό στήσιμο και με τη χρήση βροχής στην κορύφωση του τραγουδιού. Η ερμηνεία των δύο συντελεστών είναι αρκετά υπερβολική με τους 2 να υπερβαίνουν ο ένας τη φωνή του άλλου ειδικά προς το τέλος της παρουσίασης. Η Γεωργία όμως φαντάζει από τα φαβορί του ημιτελικού αυτού για την πρόκριση στον τελικό και θα δούμε κατα πόσο μπορεί να πείσει και τους τηλεψηφοφόρους στις 16 Μαΐου.

[youtube id=”u12ixuehK4A” width=”600″ height=”350″]

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οτι χειρότερο έχουμε δει ποτε σε ντουέτο. Καλές φωνές αλλα το τραγούδι για τα πανηγύρια. Γενικά οι 3 χώρες του Καύκασου έστειλαν αηδίες φέτος.

  2. Φωναρες και οι δυο δε το συζητω,αν και μ αρεσει παρα πολυ τρο τραγουδι και πιστευω οτι θα ειναι στην 10αδα,αυτο μου δεν μου αρεσει ειναι οτι μπηκαν στο μιξερ αζερμπαιτζαν 2011 και ισπανια 2012 για να βγει αυτο το κομματι,παντως δεν πιστευω να χασουν ψηφους απο αυτου,γιατι η γεωργια εχει “φιλες” στο διαγωνισμο και θα παρει βαθμους απο το televoting και φυσικα απο τις επιτροπες,δεν ειναι δηλαδη ισπανια για να βγει 17 στο κοινο επειδη δεν εχει πολλες “φιλες” στο διαγωνισμο

  3. Η δεύτερη σουηδική συμμετοχή (λόγω συνθέτη) προωθείται όσο γίνεται περισσότερο, τέλεια πλάνα, ατμοί, νερά να κυλάνε στο φόντο σαν καταρράχτες ΑΛΛΑ έχουμε να κάνουμε με ένα χιλιοακουσμένο φεστιβαλικό τραγούδι, με ένα ντουέτο με καλές φωνές αλλά όχι και εξαιρετικές, δεν έχει κάτι το συναρπαστικό πέρα από την τέλεια σκηνοθεσία (ακόμα και το φόρεμα της τραογυδίστριας είναι πολύ βαρύ). Πιστεύω πάντως ότι σαλπάρει για την κορυφή, να την φοβάστε τη Γεωργία, ειλικρινά θα στενοχωρηθώ πολύ να κερδίσει γιατί έχουμε να κάνουμε με την επιτομή της μετριότητας

  4. waterfall ακουμε και ειναι full στο καπνο κ στη φωτια…..χωρις πλακα ειναι η κρυφη δυναμη του φετινου διαγωνισμου και πισω απο τη συνθεση κρυβεται ο mr Euphoria………..μη τρωμαξεται αμα ξαφνικα το δειτε στη 5αδα 😉

  5. Σίγουρα τελικό!Εδώ πέρυσι στο τσίρκο του Γιοκχατζε είχαν 7η θέση απο επιτροπή.Φέτος έχουν σίγουρα και κοινό και επιτροπή.Η σφαγή σοβιετικών είναι στον άλλο ημιτελικό.Απλά μαθηματικά!!!

  6. Μπορεί η συνταγή να είναι ξαναπαιγμένη αλλά αυτό νομίζω λίγο επηρρεάζει την άποψη του κοινού (τουλάχιστον) που παρακολουθεί το διαγωνισμό εκείνο το βράδυ και μόνο. Δυο όμορφα παιδιά, με καλές φωνές σε μια τυπική μπαλλάντα. Εγώ έχω γίνει προλητπικός με τους καταρράκτες (βλέπε Αζερμπαϊτζάν)

    • πράγματι, νομίζω θα ψηφιστεί αρκετά, είναι πιασάρικο… οι πιό απαιτητικοί όμως όπως εγώ ίσως και να μη ψαρώσουν με όλο αυτό το υπερηχητικό θέαμα.

  7. ΧΙΛΙΟ ΑΚΟΥΣΜΕΝΟ…..ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ!!!!

  8. Δεν με πείθει.
    Παρ’όλα αυτά μια θέση στην δεκάδα του τελικού δε φαντάζει ουτοπία ( εκτός κι αν αλληλοσπαραχθούν τα σοβιετικά μπαλαντοειδή )

  9. Donnie Darko skase kai prosehe pos milas!eho dei ta prosvlitika comments sou kai gia tin rossia kai gia ales hores!prospathontas na eksupsoseis ta skata diladi tin sumetohi sas vrizeis tis ales hores kai ginesai geloios kai antipathis!kaneis den prokeite na sas psifisei etsi kai episis min ksehnas oti to site to vlepoun kai mi ellines vlaka e vlaka!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ