ΟΥΓΓΑΡΙΑ: 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα για την Ουγγαρία στη συνέχεια με το τραγούδι Kedvesem από το ByeAlex. Επί σκηνής ο τραγουδιστής εμφανίζεται με το γνώριμό του σκουφάκι, γυαλιά, δερμάτινο σακάκι και μαύρο παντελόνι, πλαισιωμένος από ένα κιθαρίστα και μια κοπέλα στα φωνητικά. Πολύ λιτή εμφάνιση χωρίς καμία έξαρση που μάλλον στοχεύει στο κοινό που έχει κουραστεί από τις σκηνικές υπερβολές, που όμως μπορεί και να περάσει αδιάφορο, ειδκά από μία χώρα που δεν έχει και πολύ καλό παρελθόν σε καλές θέσεις. Είδωμεν……

[youtube id=”OTP54TP6udU” width=”600″ height=”350″]

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μ αρεσει καθολου,για μενα οι τελευταιες 3 θεσεις του ημιτελικου μας ανηκουν στις
    15.ΠΓΔΜ
    16.ΟΥΓΓΑΡΙΑ
    17.ΛΕΤΤΟΝΙΑ

  2. Νταξει,το μισω!Με εκνευριζει πως το λενε! 😛 Παντως στο φακο πρεπει να γραφει καλα με ολα αυτα τα χρωματα απο πισω

  3. Σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με την πρώτη πρόβα και μάλλον δε θα περάσει, αλλά ούτε στις τελευταίες θέσεις θα παίξει. Το βλέπω 11-13.

  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ….ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ,ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ;

    • ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ,ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ;
      Την καλή του. Εχεις διαβάσει τους στίχους; Κατα τη γνώμη μου οι καλύτεροι φέτος.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ
      Το έχω ξαναγράψει: υπάρχουν ήδη δεκαδες εκτελέσεις του στο yt, σαφώς περισσότερες από όλα τ’άλλα τα φετινά μαζί, ή όλες μαζί ττς ελληνικές συμμετοχες μέχρι σήμερα, αν προτιμάς. Κοινώς ο κόσμος γουσταρει να το τραγουδάει κι αυτός είναι ενας πολύ σημαντικός λόγος ύπαρξης. Απ’την μεριά μου δεν βλέπω κανένα λόγο ύπαρξης γιά τα εκατοντάδες,ισως και χιλιάδες κομμάτια που αφού πέρασαν απ’τη σκηνή της γιουροβίζιον, εγκαταλειφθηκαν για πάντα ακόμη κι απ’τους ίδιους τους ερμηνευτές τους.

    • ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ, ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ – ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ – ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – Ο ΣΤΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΚΑΙ ΝΑΙ: ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η’ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… GOOD LUCK HUNGARY – SOK SIKERT MAGYARORSZAG!!! KAI ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ…

  5. Το αγαπωωω.. ποσο γλυκο τραγουδι..θα το ψηφίσω μεχρι εκει που δεν παίρνει..!

  6. ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ….ΟΣΟ ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ….ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΒΑΡΕΤΟ!!!!

  7. Σαν τραγούδι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μουσική πρόταση για τον διαγωνισμό!
    Για έναν τηλεοπτικό όμως διαγωνισμό? Θα τραβήξει?
    Θα χαρώ πολύ ευχάριστα αν το δώ τελικό , για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να φάει τη θέση από τη Βουλγαρία ( χλωμό ) ή Σαν Μαρίνο ( πιο πιθανό ).
    Καλή επιτυχία Ουγγαρία με μία από τις καλύτερες συμμετοχές της στον διαγωνισμο!

  8. Ομολογώ ότι μόλις τώρα μπήκα στη διαδικασία να ενημερωθώ για τους στίχους και είναι όντως πολύ όμορφοι και πολύ καλά δεμένοι με τη μουσική. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που έκαναν τα σχετικά σχόλια, γιατί διαφορετικά δε θα το είχα ψάξει. Και πρέπει τελικά να το ψάχνουμε λίγο περισσότερο προτού μιλήσουμε. Βέβαια, νομίζω ότι ο μέσος Ευρωπαίος τηλεθεατής δε θα έχει αυτή την ευκαιρία και δεδομένης της άτονης σκηνικής παρουσίας, δε θα δώσει τη δέουσα σημασία σε αυτή τη συμμετοχή. Κι εδώ μπαίνει ένα θέμα σε σχέση με την παρουσίαση, κατά τη γνώμη μου. Κάποτε, η Δάφνη Μπόκοτα μας έδινε τη μετάφραση του μισού σχεδόν τραγουδιού. Όσοι μεσολάβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρία Κοζάκου δεν έλεγαν τίποτα και η τελευταία λέει μεν, αλλά όχι πολλά. Και είναι κρίμα, γιατί αρκετά τραγούδια λένε μια ιστορία και έχει σημασία να την ξέρουμε, για να κατανοήσουμε την αξία τους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ