ΑΡΜΕΝΙΑ: 2η πρόβα!

Επόμενη πρόβα αυτή της Αρμενίας με τους Dorians και το Lonely planet. O τραγουδιστής στέκεται στο κέντρο της σκηνής με πολύ απλό ντύσιμο (τζιν, μπλούζακι άσπρο ) με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ να παίζουν εικονικά τα όργανα στα πλάγια και πίσω του. Το τραγούδι είναι ροκ με έντονο οικολογικό χαρακτήρα στους στίχους και εκτελείται μεν πολύ καλά από φωνητικής άποψης, αλλά χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο στη μελωδία, πρόκειται μάλλον για μία κάπως αδύναμη σύνθεση. Ή παρουσίαση τελειώνει με πολλά, υπερβολικά θα λέγαμε πυροτεχνήματα. Η πρόκριση πλέον κρίνεται πιο πολύ στο όνομα της χώρας παρά στην ίδια τη συμμετοχή.

[youtube id=”tVRc_3LpJtc” width=”600″ height=”350″]

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραιο τραγουδι μ αρεσει αρκετα,φυσικα δεν ειναι απο τις πολυ ωραιες συμμετοχες της αρμενιας,αλλα ειναι καλο,νομιζω πως θα περασει,αλλα να μην περιμενει 10αδα φετος η αρμενια

  2. Ελπίζω να μην περάσει και στοιχίσει τη θέση από κάποιο καλύτερο, γιατί είναι πραγματικά εντελώς αδιάφορο.

  3. ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ EUROVISION ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ…..

  4. Εδώ δεν πέρασε το 2011 που είχε και ένα δυναμικό κομμάτι θα περάσει φέτος με ένα αδύναμο τραγούδι?Δε νομίζω!

  5. Δε νομίζω να μην περάσει!!!!!!!!!!!!Έχει πολλούς συμμάχους(Περισσότερους απο το 2011.Το 2011 δεν ήταν σε καλό ημιτελικό απο άποψη συμμάχων αλλιώς θα χε περάσει και τότε τελικό.Το ίδιο και η Τουρκία.Και οι δύο μετρούν έναν αποκλεισμό καθαρά απο ατυχία και ”κακή” κλήρωση σε βάρος τους!
    Δεν ήταν σαν τη Γεωργία πέρυσι που όλο το μπλοκ της να χε πάλι εκτός θα έμενε!!!
    Άλλωστε το 2011 για 1 ψήφο το χασε!!!Απλά στον τελικό δε θα έχει πολλή τύχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ