ΡΩΣΙΑ: Η 2η πρόβα!

Η 2η πρόβα της Ρωσίας τώρα με τη Dina Garipova και το What if. Η τραγουδίστρια με μάξι σομόν φόρεμα, πλαισιωμένη από 4 άτομα στα φωνητικά και με διάκοσμο φωτεινές μπάλες στο πίσω μέρος της σκηνής. Φωνητικά είναι καλή χωρίς όμως ιδιαίτερα ανεβάσματα σε ένα μάλλον διεκπαιρεωτικό κλίμα. Σκηνικά το στήσιμο θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει αρκετά παλιότερες ισραηλίτικες συμμετοχές, με το όλο φωνητικό γκρουπ να πιάνονται χέρι με χέρι στο τέλος, εξυμνώντας την παγκόσμια ειρήνη. Απλό, μελωδικό τραγούδι που όμως γίνεται αρκετά απλοϊκό με τη σκηνική παρουσία, που όμως μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα πρόκρισης.

[youtube id=”o8QthPkcJaI” width=”600″ height=”350″]

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρεσει πολυ και σιγουρα θα ειναι στην 10αδα μπραβο στην ρωσια!!!!!

  2. poli wraio maresi poli auto to tragoudi….. ta video tou ogae aparadekta na bazete apo to eurovision.tv pou einai epagelmatika kai dixnoun ta panta telia kai akougode iperoxa!

  3. Σταθερή στην απόδοση της η Ρωσία. Δε μας δίνει αυτό που θα μπορούσε, αλλά μας δίνει αρκετό να για να μπει στη 10άδα.

    • Συμφωνώ, ειδικά εκεί που κρατάει το φόρεμά της είναι τόσο αδέξιο, γενικά δεν είναι καθόλου άνετη παρά την ωραία φωνή της. Μόνο προς το τέλος βελτιώνεται κάπως η παρουσίαση

  4. Αρκετά συμπαθητικό τραγούδι με μια απλή αλλά αξιοπρεπή εμφάνιση. Στα φωνητικά καλη, νομίζω στον ημιτελικό θα είναι πολύ καλύτερη. Σίγουρη πρόκριση για τελικό!

  5. Αρκετά ωραίο τραγούδι, νομίζω περνάει τελικό. Από ‘κει και πέρα θα δείξει…

  6. Τόσο φορτωμένη σκηνικά!Το αντίθετο της Κύπρου.Διάβασα οτι την βραδιά του ημιτελικού θα δίνουν στην είσοδο LED βραχιολάκια και θα ζητήσουν από τους θεατές να τα ανάψουν πάνω στην κορώνα της Dina…

  7. την Ρωσια δεν θελω να την βλεπω μπροστα μου ειναι πολυ σκληρος λαος.μακαρη να μην περασει δεν γουσταρω 0 βαθμους

  8. Η επιτομή του κλισέ και του safe. Πολύ θα ήθελα να το δω να μένει πίσω , αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά τελικό και δεκάδα εν αδίκω ( κατ’εμέ πάντα μιλώντας )

  9. eseis oi duo oi teleutaioi gayoules pou den goustarete tin rossia gia vouloste to kai min epititheste se enan olokliro lao giati deihnete geloioi kai agrammatoi!ps esu giwrgos21 mathe na grafeis alvane e alvane oustttttt!

  10. χαχαχαχα δε γαμιέσαι κι εσύ και η πουτάνα η ρωσία…
    εύχομαι ν’ αποκλειστεί και να μη μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, να τρέχεις ξημερώματα στο φαρμακείο ν’ αγοράσεις ταλκ από τη νίλα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ