ΑΥΣΤΡΙΑ: 2η πρόβα!

Σειρά της Αυστρίας για τη 2η της πρόβα , με τη Natália Kelly επί σκηνής και το τραγούδι Shine. Το βάρος αυτής της συμμετοχής, όπως διαφαίνεται και στην πρόβα αυτή είναι καθαρά το φωνητικό της μέρος, που είναι όντως πάρα πολύ καλό με δυνατή και γεμάτη ενέργεια ερμηνεία και από την τραγουδ’ιστρια και ααπό τα 4 φωνητικά που τη συνοδεύουν, Η Natália είναι μπροδτά και στο κέντρο της σκηνής, ενώ τα φωνητικά π΄’ισω της ανάμεσα σε φωτεινές κολώνες που ανυψώνονται προς το τελευταίο μέρος του τραγουδιού. Η  Natália Kelly  φοράει λαμέ ασημί παντελόνι  και  μία μακριά ριχτή μπλούζα που ανεμίζει στο τελείωμα του τραγουδιού… Πολύ καλή ερμηνεία σε ένα ζωντανό τραγούδι που όμως παρουσιάζεται με έναν τρόπο που μάλλον δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περιμέναμε. Φυσιολογικά δεν πιστεύουμε να έχει πρόβλημα πρόκρισης, αν και πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη τον αστάθμητο παράγοντα ενός διαγωνισμού.

[youtube id=”XqfMf8smnCw” width=”600″ height=”350″]

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυνατή ποπ-μπαλάντα..που θα κερδίσει εντυπώσεις με την απλότητα και την αισιοδοξία που εκπέμπει το τραγούδι! Θεωρώ οτι θα ναι στην 5αδα του ημιτελικου και σιγουρα 15αδα τελικου…!

  2. Πολυ ωραια εμφανιση,φρεσκια και πολυ νεανικη,αξιζει και με το παραπανω να περασει η αυστρια στον τελικο

  3. Πολύ ωραία, άνετη ερμηνεία από τη Natália Kelly, η οποία φαίνεται να χειρίζεται με άνεση και την κάμερα. Η αρκετά στατική παρουσίαση δεν υπάρχει περίπτωση να του στερήσει την πρόκριση, αλλά πιθανόν να του στερήσει μία καλύτερη θέση από αυτήν που θα μπορούσε να διεκδικήσει στον τελικό.

  4. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00 ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ 2ου ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ EUROVISION ΣΤΗ ΝΕΤ!

  5. Από τα αγαπημένα μου τραγούδια φέτος. Πάρα πολύ καλή στα φωνητικά και στην δεύτερη πρόβα. Κάτι με χαλάει όμως όσον αφορά το σκηνικό αλλά και τον φωτισμό.

  6. Ωραία φωνή, ωραίο τραγούδι, ωραία παρουσία! Απ’ τ’ αγαπημένα μου φέτος!
    Εύχομαι και ελπίζω, να πάει καλά η Αυστρία φέτος και η πολύ συμπαθητική Natália Kelly, να λάμψει!

  7. Εξαιρετική φωνή και φωνητικά, τα υπόλοιπα (παρουσίαση, ενδυμασία, σκηνικό κλπ) άχρωμα

  8. ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΝΑΛΙ!!!!

  9. Εξακολουθώ να γουστάρω περισσότερο την παρουσίαση του τραγουδιού στον Αυστριακό Τελικό.
    Θα περάσει ( οι επιτροπές αρέσκονται σε τέτοια αμερικανόειδη με Mariah Careισματα…) αλλά εκέι ό,τι κι η Αυστρία το 2011…#13 με 26!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ