ΜΑΛΤΑ: Η 1η πρόβα!

Σειρά έχει η 1η πρόβα της Μάλτας και στη σκηνή ανεβαίνει ο εκπρόσωπος της Gianluca Bezzina με το τραγούδι Tomorrow. Στιο κέντρο βρίσκεται ο τραγουδιστής με δύο κοπέλες στα φωνητικά στα αριστερά του ενώ ακόμα 3 άτομα σε ρόλο οργανοπαικτών ολοκληρώνουν την παρουσία, ενώ στις οθόνες στο πίσω μέρος της σκηνής απεικονίζονται φράσεις από τουσ στίχους του τραγουδιού.

[youtube id=kKJt13kxzeU” width=”600″ height=”350″]

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Xαριτωμένο και ειλικρινές σε τέτοιο βαθμό που να καταφέρνει την πρόκριση 😉

  2. Νομίζω ότι έχει καλές πιθανότητες να περάσει η Μάλτα. Έχει ένα ευχάριστο τραγουδάκι, έναν συμπαθητικό εκπρόσωπο και μια αντίστοιχη σκηνική παρουσία. Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στον δεύτερο ημιτελικό, είναι τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές σύνολο.

  3. Ααααχ μ’αρεσει αυτό το τραγουδακι..
    Είναι πολύ γλυκό..
    Μου αρεσει επίσης το στήσιμο επί σκηνης..απλό χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα..!!
    Σκέφτομαι σοβαρά να το ψηφίσω..:)

    • Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ .Περιττό να πω πως θα το ψηφίσω. Κουράστηκα πια με όλες αυτές τις υπερβολές και τις τάσεις επιδειξιομανίας των άλλων χωρών.Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι ένα πολύ γλυκό και ευχάριστο τραγούδι με έναν πολύ συμπαθητικό εκπρόσωπο και με μία αντιπροσωπευτική σκηνική παρουσία.Πολύ καλύτερο από τα άλλα του 2ου ημιτελικού.

  4. Συμπαθητικό μεν, βαρετό και γλυκανάλατο δέ. Δεν νομίζω να έχει τύχη για πρόκριση στον τελικό.

  5. Εμένα αυτός μου φαίνεται πιο εμφανίσιμος από τον Αζέρο, και καλύτερος τραγουδιστής, απλά το τραγούδι είναι λιγότερο ευκολόπεπτο από του Κοντόπουλου

  6. Μπράβο που τα είπες τα ίδια σκόπευα να πω με εξαίρεση ότι αυτό το τραγούδι είναι καλύτερο από του Αζέρου.

  7. Η φωτεινή σκηνή και τα ανοιχτά χρώματα θα ξεκουράσουν τα μάτια μας μετά από τα επιβλητικά φώτα και χρώματα των υπολοίπων συμμετοχών. Κι επιτέλους, μια μπάντα στη σκηνή. Πολύ όμορφο το κομμάτι, επικοινωνιακός και καλοσυνάτος ο τραγουδιστής. Η πιο ανθρώπινη συμμετοχή. Θα το ψηφίσω.

  8. 8a kanei ais8hsh giati einai apo ta elaxista fetos pou exoun fwteinh skhnh…den kserw an to prose3ate alla sxedon oloi exxoun ena skouro mple mauro xrwma gia background mono k mono pou blepei o allos auto touanoigei h kardia…!!!!
    den m aresei alla an perasei 8a xarw mono k mono gia auto t logo…!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ