ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η 1η πρόβα!

Προτελευταία τη σκυτάλη στη σκηνή του Malmö Arena πήρε η Λιθουανία. Ο 30χρονος Andrius Pojavis εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας μαύρο δερμάτινο σακάκι, άσπρο φανελάκι και μαύρο παντελόνι, σε μία από τις δοκιμές φόρεσε μάλιστα και γυαλιά ηλίου, ενώ η παρουσία του χαρακτηρίστηκε ως πολύ στατική. Τέσσερα είναι τα άτομα που τον συνοδεύουν στα φωνητικά του “Something” και στο φόντο επικρατεί το μωβ χρώμα.

[youtube id=”L1T-RVZ26Z4″ width=”600″ height=”350″]

23 ΣΧΟΛΙΑ

      • δεν έχεις άδικο.. δεν υπάρχει απευθείας πτήση από Μάλμε για Βίλνιους.. μέσω Στοκχόλμης και Ελσίνκι πηγαίνει , πολλά τα έξοδα! πιο φθηνά περπατώντας ! χοχοχοχοχοχοχο!

  1. πωωωω ετσι και περασει οπως η περσινη βλακεια..δε τη μπορω τη λιθουανια με τιποτα

  2. Δεν παίζω! Έκλεψε την ιδέα του Ρουμάνου μου! Τώρα θα αναγκαστεί ο Cezar, να βγει στη σκηνή μόνο με το ροζ φουλάρι, χωρίς τα γυαλιά ηλίου… 🙁

    • Aχ μη στενοχωριεσαι!Θα ανεβασει στη σκηνη το ροζ αεροπλανακι!Να ναι και σετακι με το φουλαρι! 😛 😛

      • Nαι, ναι! 😆
        Άκουσα ότι θα φέρει και το κάμπριο και το βαπόρι! Θα σκίσει λέμε… 😀

  3. Εμενα αυτη η παραξενη προφορα μου αρεσει και ο τραγουδιστης κουκλος μου το χαλαει ονσταιζ αλλα περσυ περασε ο αλλος με το μαντηλι στα ματια που το ειχα για τελευταιο…!

  4. ok den mou leei kati o tupakos alla apo th stigmh pou kati me8usmenoi eurwpaioi 4hfhsan to persino ektrwma den 8a mou kanei entupwsh na dw kai auton stn teliko…mono mia xarh file gia na mn xalasoume tis kardies mas…mn balis to guali hliou 8a ise gia ta panhguria….!!!! 😛 🙂

  5. Καμμία σχέση το περσινό υπέροχο κομμάτι, μ’ αυτό το μονότονο πράγμα!

  6. Έπρεπε να είχε παρουσιαστεί σαν ένα alternative rock κομμάτι. Να υπήρχε ένα συγκρότημα δηλαδή στη σκηνή που να κινούταν. Ή έστω χωρίς γκρουπ, αλλά να κρατούσε μια κιθάρα ο άνθρωπος. Να απασχολείται με κάτι ρε παιδί μου! Δεν μπορώ να τον βλέπω τον χάχα να στέκεται σαν να περιμένει το λεωφορείο! Τελείως χάχας μοιάζει!
    Ακόμα καλύτερα θα ήταν να μην εμφανιζόταν καν στη σκηνή ο ίδιος! Πολύ καλό το κομμάτι που έγραψε αλλά δεν μπορεί να το κοινωνήσει. Πολύ καλό το κομμάτι όμως… Κρίμα.
    Η μόνη πρόοδος που είχε από τον λιθουανικό τελικό μέχρι σήμερα είναι ότι σταμάτησε να φοράει εκείνο το άθλιο καπέλο. Τίποτα άλλο!

  7. μην ακούω συγκρίσεις αυτο με τη Ρουμανία.
    σκαλιά πιο ψηλά ο Ρουμανος κακά τα αστία.
    όταν θα περάσει τελικο η Ρουμανία θα με θημειθήτε..όχι πως μου πολύ αρέσει το τραγούδι της Ρουμανίας αλλα..

    • Marino, εγώ το λέω πολύ καιρό τώρα! Ο Ρουμάνος θα θριαμβεύσει! Όσοι γελάτε τώρα, μεθαύριο, μετά την πρόβα… θα ξεκαρδιστείτε.
      Απαιτώ Cezar στον τελικό, χωρίς να πάει καθόλου ημιτελικό! 🙂

  8. Παιδιά το τραγούδι είναι ωραίο, απο τα πιό ωραία που έχει στείλει η Λιθουανία ποτέ. Βέβαια έχει ένα θέμα με την παρουσίαση, άν ήταν στο χέρι μου θα περνούσε, αλλά οι πιθανότητες να περάσει είναι 50 – 50 το βλέπω μεταξύ 9ης και 12ης θέσης στον ημιτελικό.

  9. roumanos lithouanos den sigrinode ontos…………………………………………..
    TRISA8LIA KAI TA DYO SONG BLAMENA IPOKIMENA KAI OI DYO PSONARES… ANAROTIEME AYTOI POY TA TRAGOYDANE TOYS ARESOYN?

  10. ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΟΥ….ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

  11. Αμήχανα ενδιαφέρον !
    Από μένα 6/10 αλλά ειλικρινά δεν βλέπω να έχει καμία ελπίδα αν και μουσικά , είναι πολλά σκαλιά υψηλότερα από Λευκορωσίες , Ιρλανδίες κτλ…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ