ΚΥΠΡΟΣ: Η 1η πρόβα!

Και ήρθε η σειρά της Δέσποινας Ολυμπίου να ανέβει στη σκηνή του Malmö Arena για την πρώτη της πρόβα. Το φόρεμα της Δέσποινας είναι μακρύ, στενό στο χρώμα το δέρματος (nude) με κύριο χαρακτηριστικό του τη μαύρη δαντέλα. Στο φόντο πίσω της επικρατεί το μπλε χρώμα, ενώ η Δέσποινα στέκεται μόνη στη σκηνή καθ’όλη τη διάρκεια του “Αν με θυμάσαι“, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού προστίθεται αέρας. Μια λιτή παρουσίαση που έχει ως σκοπό να τονίσει τις ερμηνευτικές ικανότητες της Δέσποινας αλλά και τη δυναμική αυτής της μπαλάντας.

[youtube id=”LR6Y2pxKFPs” width=”600″ height=”350″]

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαβάζω ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα στο ερμηνευτικό σκέλος, δεν ξέρω αν ισχύει, εμένα πάντως μου φαίνεται εντάξει σε αυτό το βίντεο. Η σκηνοθεσία είναι αυτή που πρέπει για το συγκεκριμένο κομμάτι. Καλή τύχη στην Κύπρο!

  2. Ωραία εμφάνιση για την Κύπρο αν και στο τόπ μου περνάει τελικό στην τελική δεκάδα του τραγουδιού δεν την έχω …..

  3. Τι προτότυπο ήθελες να κάνει ? Να γίνει ξυλοπόδαρος και να φωτίζετε το φόρεμα της ή να την φέρει κανένας γίγαντας στην σκηνή? Είναι μια απλή παρουσία, είναι μόνη στην σκηνή… ένα ρομαντικό, χαλαρό τραγούδι, δεν χρειάζεται προτοτυπίες και τσίρκα νομίζω! Προσωπικά είναι όπως πρέπει.. Αξιοπρεπέστατο και εύχομαι να πάει τελικό. Από τα λίγα κομμάτια με τόσο απλή, λιτή παρουσίαση και όσον αφορά φόντο, φωνητικά και όλα!

  4. Πραγματικα αυτη εδω η προβα με το συγκλονιστικα υπεροχο αερινο φιναλε και τα φωτα εκλεισε αρκετα στοματα και εδωσε ενα μαθημα σε οσους υποτημησαν το νησι της Αφροδιτης που στελνει πραγματικα μια Αφροδιτη να το εκπροσωπησει !
    Απλα…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΑΝ ΒΓΑΓΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

  6. μακάρι να κλέψει τις εντυπώσεις και να περάσει.. είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο! Καλή επιτυχία!

  7. Η Κυπρος εμφανιζεται 14η στις 14 Μαιου!
    ΤΥΧΑΙΟ……ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!…μονο για κακο δε θα ειναι!

  8. katapliktiki i kipros mas aplo kai iperoxo.kai i despina exo na po oti einai mai kukla pragmatika…apo to diko mas tragudi theoro oti einai tis kirpou einai kalitero. signomi!!!!

    • Επειδη δεν θυμαμαι τι ηταν περσυ πες μου και φιλε xrhsto εμφανιζεται οπως εχω γραψει και πιο πανω στην 14 θεση στις 14 μαιου!μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λεμε
      Σωστη η σκεψη σου αλλα περσυ τι εμφνιστηκε?

      • Παναγιώτη, πέρσι η Ήβη Αδάμου, στον πρώτο ημιτελικό, εμφανίστηκε στην 12η θέση.

      • ευχαριστω kate,ααα… και κατι αλλο πεσρι το 20″12″
        η κυπρος εμαφανιστηκε “12”….ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !! 🙂

    • mhn paizeis me tin fotia tha kaeis 😛 egw molis den perasi tha grapso me megala gramata xristo prepei na se apokefaliso egw idika gt exoume kai to idio onoma ahahahahahahaha

      • Γιατί να μην τα κοιτάμε αυτά? 🙂 …επειδή το έψαξα, τα τελευταία χρόνια απο το 2004 οπότε και καθιερώθηκαν οι ημιτελικοί, μόνο τρεις φορές η χώρα που είχε τον ίδιο αριθμό με την ημερομηνία του ημιτελικού δεν περασε στον τελικό!…Αλλα ας μην πολυβασιζομαστε εκεί!

  9. Aγαπω Ολυμπιου.Αξιοπρεπεστατη οπως παντα,ομως λιγο χλωμο το βλεπω για τελικο.Καλη της επιτυχια

  10. Η Ολυμπίου αξιοπρεπής είναι και συμπαθητική. Αλλά το τραγούδι δεν μου άρεσε εξ αρχής και η σκηνική παρουσία δεν μου άλλαξε γνώμη. Ήθελε κάτι… ακόμα και η απλότητα του είναι πολύ κλισέ

  11. Μπραβο πολυ ωραια προβα μαλλον το πιο ομορφο φορεμα που ειδα εως τωρα και ολη αυτη η απλοτητα του δινει ποντους μπρος σε ολα τα αλλα που προσπαθουν να εντυπωσιασουν με αλλους τροπους.
    Μακαρι ο σκηνοθετης να παρει καλα πλανα καλη επιτυχια Δεσποινα αλλα οποιο και ναναι το αποτελεσμα θα εισαι μια απο τις ωραιωτερες συμμετοχες της χωρας σου…!!!

  12. Mia xara einai i parousiasi, i gynaika fwnara kai koukla, To problima einai to tragoudi pou einai apisteyta paliomoditiko kai bareto. An perasei tha einai thayma, dystyxws..

  13. dustuxws fetos thn Cyprus dn thn swzoun oute hmeromhnies oute zhgoi ari8moi oute tipota….
    dn einai pws den mou aresei to tragoudi alla den exei kanei genika ais8hsh…einai an oxi h monadikh apo tis elaxistes fetos pou den akougete kanena sxolio eite 8etiko eite arnhtiko…gia olous kt exoun pei kapou exei upar3ei mia tash sugkroushs omws gia thn Cyprus mas nekrikh sigh kai auto den to thewrw kalo mou dinei thn entupwsh pws apa3ionoun akoma kai na ta sxoliasoun(euxomai na dia4euf8oun oi anushxies m)…KRIMA pantws h Olumpiou einai polu sumpa8htikh alla pros theou oxi kai kamia fwnara pou lene pws basizete apokleistika kai mono sth fwnh ths…

  14. Συμφωνώ απόλυτα με ConP! Πιστεύω πως θα περάσει στον τελικό!

  15. Πολλές γυναικείες μπαλάντες στον ημιτελικό, με τραγουδίστριες πιο δυνατές απ’ την Ολυμπίου. Η μόνη ελπίδα πρόκρισης είναι το ίδιο το τραγούδι, που έχει αυτό που λείπει από ορισμένες άλλες μπαλάντες: είναι συναισθηματικό και ειλικρινές.

  16. Καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Δέσποινα με όλη μου την καρδιά!!!!!

  17. KOKObloko xaxaxaxaxa tha perasei 100%
    koita…
    2004 i kupros tragoudise 14 perase
    2006 09 den perase
    2007 03 den perase
    2008 17h den perase
    2009 07 den perase
    2010 14h perase
    2011 09 den perase
    2012 12h perase
    DEN BOREI..:p

  18. Ισως λαθος της οτι παει χωρις φωνητικα….παρατολμο ειναι το μονο λαθος που βρηκα…!

  19. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ….

  20. Μπροστά στις φαιδρότητες της Λευκορωσίας και της Ιρλανδίας , τις αμφιλεγόμενες προτάσεις της Σερβίας και της Λιθουανίας ή τις μετριότητες του Βελγίου και της Σλοβενίας , θεωρώ πως η Κύπρος ίσως αξίζει να περάσει ( αν και δεν μου αρέσει το τραγούδι , ό,τι πιο μέτριο μπορούσε να διαλέξει μπροστά σε μια τέτοια ενδιαφέρουσα δισκογραφία ).Δυστυχώς όμως δε γίνεται να κόψουν το νήμα όλες οι μπαλάντες και της Κύπρου είναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα…
    4/10 από μένα. Δύσκολα τα πράγματα , όχι όμως κι ακατόρθωτα!

  21. Αξιοπρεπέστατο τραγούδι και αξιοπρεπέσταστη παρουσία! Τι να κάνουμε, για κάποιους κουλτουριάρηδες η Ολυμπίου είναι βαρετή… Καλή επιτυχία! Αν δεν περάσει στον τελικό θα είναι μεγάλη αδικία.

  22. Η Ολυμπίου είναι βαρετή και το κομμάτι 3 φορές πιό βαρετό… και δεν είμαι κουλτουριάρης… και μάλλον ισχύει το αντίθετο… στους κουλτουριάρηδες αρέσει αυτό το πράγμα…. ελληνική κλισεδιάρικη μπαλάντα και για πολύ ύπνο μιλάμε… birds, ισλανδος και ολυμπίου θα προσφέρουν πολλά χασμουρητά φέτος.
    Αν περάσει τελικό θα μείνω μ****ς, αν της δώσουμε και κανα 12αρι στο τελικό θα είμαστε κι εμείς μ*****ες και άξιοι και της δικής μας μοίρας.
    Κι επί της ευκαιρίας αυτή η αηδία της αμοιβαίας ανταλλαγής 12ριων με τη Κύπρο πρέπει επιτέλους να σταματήσει… πόσο καιρό θα χρειαστεί να καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι ξεφτυλιζόμαστε και δείχνουμε μεγάλη ανωριμότητα και ως προς τους εαυτούς μας και ως προς το θεσμό… ένας διαγωνισμός τραγουδιού είναι… δεν είναι ούτε πολεμική αρωγή ούτε πολιτική στήριξη για να υφίσταται τέτοια αλληλοβοήθεια. Και ξέρω ότι θα μου πει κάποιος για τις σκανδιναβικές χώρες και του πρώην ανατολικού μπλοκ αλλά εμείς το ‘χουμε ξεφτυλίσει περισσότερο απ’ όλους εδώ και χρόνια… αν λεω, αν σταματήσει αυτή η βλακεία μόνο προς όφελος μας θα είναι αναφορικά με τη παρουσία μας στο θεσμό.
    Και αναρωτιέμαι επίσης ποιοί είναι αυτοί που ψηφίζουν Κύπρο ώστε να παίρνει 12αρι κάθε χρόνο από τη στιγμή που η κοινή λογική λέει ότι αυτομάτως κάθε χρόνο το 12αρι μας παει Κύπρο… για ποιό λόγο να σηκώσεις το τηλέφωνο και να χρεωθείς όσο χρεώνεσαι για να υποστηρίξεις κάτι που εκ πρωιμίου δε χρειάζεται καμιά υποστήριξη καθ’ όσον είναι δεδομένο.. δε μπορώ να το καταλάβω κι αν υπήρχε μια ευαισθησία θα έπρεπε να γίνει μια έρευνα περί αυτού γιατί είναι και πολύ κραχτό ναουμ.
    Και για να μη παρεξηγηθώ δεν έχω απολύτως τίποτα με τους φίλους Κύπριους.. με τη μ*****η νοοτροπία μας τα έχω… όχι τη δική μας ως θεατές αλλά των ιθυνόντων… κωστάλας και σία και δε ξέρω εγώ ποίοι άλλοι μαγειρεύουν κάθε χρόνο τις ψήφους…

    • Πολλες αρλουμπες γραφεις.
      Φοβασαι μην εκτεθει η Ελλαδα με τα 12αρια στην γιουροβιζιον δηλαδη ελεος σοβαρα μιλας…το οτι μας κυβερνουν κλεφτες 40 χρονια δεν σε εκθετει??
      Πολυ ωραια η γιουροβιζιον αλλα μπαστα οχι τοση σοβαροτητα σε ενα θεσμο που πολλες φορες αν οχι τις περισσοτερες εδωσε νικες σε χωρες και ενας θεσμος που αναλογα τα τραγουδια που συμμετεχουν εχει βγαλει λιγα αριστουργηματα που εμειναν στην ιστορια…!!!
      Οσο για την ανταλλαγη ψηφων το κανουν και αλλοι με μεγαλυτερο ωφελος(η σκανδιναβια και 6αρια να μοιραζουν μεταξυ τους αθροιστικα μαζευουν τα τριπλα η οι πρωην σοβιετικες χωρες…!!!
      Συγγνωμη για την επιθετικοτητα αλλα θεωρω γελοιο να νομιζει καποιος οτι μια μουσικη γιορτη με πολλες αδικιες(εκ δημιουργιας του)μπορει να τον μειωνει ως ελληνα η κυπριο για την ανταλλαγη ψηφων.
      Εχουμε δεκαδες σοβαροτερα πραγματα να ντρεπομαστε ως Ελληνες με πρωτο αυτους που επιλεγουμε να μας κυβερνουν “δημοκρατικα”.

      • conP είναι απλά γελοίο φίλε μου, ξεφτίλα είναι για την ακρίβεια, ξέρω μερικούς που το βλέπουν πιό σοβαρά μπορεί να τους ξενίζει αλλά είναι ξεφτίλα κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα… πιό κραχτό και από τη θηλυπρέπεια του κωστέτσου ναουμ.. μπαμ κάνει το στήσιμο.
        Τώρα όσοι φορούν παροπίδες λένε τη μπαρούφα τους και πετάνε μέσα και τον αλι μπαμπά με τους 40 κλέφτες σε ένα σαιτ που μιλάμε για eurovision… καλά κρασιά…

  23. magkako na pou kanis la8os…ontws oi ellhnes 4hfizoun thn kupro kai ontws oi kupriou 4hfizoun tous ellhnes…kai giati anaferese se ellada k kupro k dn anaferese se ales xwres??? azerbaijan-turkia..andora otan sumetexei panta spain perni 12ari…bosnia panta sthn turkia…to skandhnabiko blog ok einai 3-4 xwres ante mporei SPANIA na mn paroun panw apo 7 alla k ekei allhloboh8ounte…oi 4hfofories SXEDON ka8e xrono ine alh8ines..gia persu mn milhsoume oi skatoazeroi kanan to mageirema t aiwna me kt li8ouanies kai akoma k m tn eauto tous 5h eleos…meta apo tosa xronia t 8umh8hkes esu??? na s pw kai t allo ellada k kupros den dinoun apo thn arxh pou sunhparxoun st diagwnisma to 12ari h mia sthn allh..to azerbaijan apo tote p mphke dinei k pernei 12ari me tourkous..fetos n dw ti 8a kani…
    ALLA uparxei kai h allh o4h tou nomismatos otan pragmatika h ellada a3ize thn nikh kai thn phre h turkia mas edwse 12ari kai tis bgazw t kapelo gt akoma k persu alla k KA8E XRONO mas dini 3-4 den 8umame se antu8esh me emas pou sxedon POTE den tis dinoume tpt…to FYROM epishs ok dn mas edwse 12 to 2005 alla htan panw apo 6 dn 8umame poso…ktl ktl…genika kapoies xronies pou uparxoun summetoxes 8a deis k aproopta…fetos dld t 8es???pou dn uparxoun k toso korufaia tragoudia na dis na dinoume emeis to 12 sthn li8ouania h sthn es8onia?? oi azeroi stous armenious??? EEEE oxi re file KALA kanoun k upostirizonte oi filikes xwres…

  24. gtp pl apla to pio vareto tragoudi tis fetinis eurovision sinithos m aresoun ta tragoudia tis kupros ala fetos me apogoitefse oti nane otan tha vgei h kupros stin skinh stis 14 tha paw toualeta epitides gia na min me parei o upnos :p

  25. είσαι της αντίθετης άποψης… αν σου αρέσει αυτό το πράγμα δεν αντιλέγω… αλλά για μένα δεν υπάρχει δικαιολογία για τις άλλες χώρες που λες… και αν θες να το δούμε συγκριτικά το μεγαλύτερο γιουχάισμα πάντα εμείς το τρώμε… αυτό λέει κάτι. Πάντως ξαναλέω ότι μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι κάθε χρόνο εδώ και τόσα χρόνια το τραγούδι της Κύπρου είναι πρώτο στις προτιμήσεις μας…. δηλαδή δεν υπήρξε ούτε μια φορά -ακόμα κι όταν είχε τραγικές συμμετοχές- που ο κόσμος να προτίμησε κάποια άλλη συμμετοχή περισσότερο.. για μένα είναι απίστευτο και περίεργο.
    Δε το θυμήθηκα τώρα.. με χαλάει εδώ και πολύ καιρό απλά γιατί με τόσους διαγωνισμούς που έχω δει δε με απασχολεί καθόλου αν θα έρθουμε πρώτοι ή τελευταίοι, με ενδιαφέρει να είναι αξιοκρατική η θέση κάθε τραγουδιου… δε βλέπω τον διαγωνισμό περιμένοντας με αγωνία τι θέση θα πάρουμε, πόσο μάλλον να περιμένω κάποια ποντάκια από φιλικές χώρες… ας πάρουμε παράδειγμα τη Γαλλία που πάντα ψηφίζει κυριλέ και είναι και από τις πιό αδικημένες χώρες στις ψηφοφορίες… την Ιταλία, τη Βρετανία… αλοίμονο αν καθόντουσαν να μπλέξουν με φιλίες κλπ δεν τους απασχολεί… η Ιταλία γι’ αυτό το λόγο είχε αποχωρήσει… λόγω αυτής της διαφοράς στη νοοτροπία που τους διέπει με το διαγωνισμό… αλλά τώρα τι να λέμε κι εμείς ν’ αλλάξουμε… οι μπαστουνόβλαχοι οι ανατολικοευρωπαίοι δε θ’ αλλάξουν ποτέ… θα τρώμε τα μαγειρέματά τους πάντα στη μάπα.

    • Απ’ ότι βλέπω κάνεις μονο παράπονα για τα 12αρια που δίνει η Ελλάδα στην Κύπρο … δεν είδα όμως να αναφέρεις στο post σου τα 12αρια που δίνει η Κύπρος στην Ελλάδα. Επίσης ένα μεγάλο μέρος των ψήφων που δίνει η Ελλάδα στην Κύπρο να είσαι σίγουρος ότι έρχεται απο τους Κύπριους που ζούνε στην Ελλάδα

  26. θα έπρεπε να το αναφέρω αν και έγραψα εξ αρχής για αμοιβαία ανταλλαγή απλά έτυχε τα παραδείγματά μου να ήταν για την Ελλάδα προς τη Κύπρο.
    και πολλοί αλβανοί ζούνε στην Ελλάδα επίσης..

  27. Μην τσακωνεστε και οι 2 αλληλοψηφιζοντε θέλετε το πιστεύετε θέλετε όχι…επίσης μάγκα σε πια συμμετοχή της Γαλλίας αναφέρεσαι ότι αδικήθηκε η περσινή(ας γελάσω) ή η προπέρσινη?? Τενόρος όμως ακόμα και στις πρόβες δεν είδα να το αποδεικνύει…Αναφερθηκες κ στην Ιταλία…μάθε λοιπόν πως αυτός ήταν απλά ένας επιφανής λόγος για να αποχωρήσει…ο πραγματικός είναι ότι οραματιζόταν να φτιάξει κάτι αντίστοιχο της Eurovision στην Ιταλία πάλι με ευρωπαϊκές χώρες έλα όμως που δεν της έκατσε…αυτά έτσι για να μαθαίνουν μερικοί μερικοί…

  28. Η Γαλλία είχε μέτριες συμμετοχές και ο τενόρος τραγικός αλλά συγκριτικά με τις σκανδιναβικές χώρες και τις ανατολικές δεν έχει “συμμάχους”… αυτό εννοώ αδικημένη.. και μάλλον θα το δούμε και φέτος που έχει μια καλή παρουσία σε σχέση με παλαιότερες αλλά μάλλον θα πατώσει… υπάρχει και αδιαφορία από κάποιες χώρες προς τη Γαλλία λόγω κουλτούρας και γλώσσας. Για την Ιταλία τον επιφανή λόγο γνωρίζω… αυτό που έχει ακουστεί κι αυτό που έχω καταλάβει κι εγώ… θυμάμαι που είχαν επενδύσει πολλά στη Jalisse και το κομμάτι ήταν για πρώτο… τέλος πάντων… τώρα για το διαγωνισμό που λες τι να σου πω… αν ήταν όντως έτσι θα έπρεπε να το κάνουν αλλά και πάλι η αφορμή νομίζω ότι ήταν αυτή η διαφορά νοοτροπίας με το θεσμό, δε νομίζω πως θα είχαν κάποιο θέμα να αποχωρήσουν και να φτιάξουν δικό τους διαγωνισμό με άλλες χώρες αν πήγαιναν όλα καλά, καλημέρα.

  29. h kypros einai to kalytero ston prwto hmhteliko pisteuw pws plu aneta mporei na perasei teliko kai na ftasei kai polu psila! bravo kupro! apo ta kalutera tragoudia pou exeis steilei!!!

    • ρε μόρτη τι ακριβώς σου αρέσει σ’ αυτό το κομμάτι? βαρετό είναι… δεν έχει τπτα καινούργιο να πει

  30. Αν κ βαρετό αρκετά το τραγούδι η Ολυμπίου βγάζει ένα συναίσθημα πλ δυνατό! Προσωπικά θεωρώ πως αξίζει μια θέση στον τελικο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ