ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Η 1η πρόβα!

Πρώτη τη σκυτάλη στη σημερινή δεύτερη μέρα προβών στο Malmö πήρε η αποστολή του Μαυροβουνίου. Διαστημικά κοστούμια για τους Who see και η Nina Žižić φορώντας μεταλλικά ρούχα και πλαστικά φτερά τους ακολουθεί με κινήσεις ρομπότ σε όλο αυτό το “πάρτυ” (που είναι και ο τίτλος του τραγουδιού). Δυναμική και εντυπωσιακή η φετινή συμμετοχή του Μαυροβουνίου, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της για πρόκριση στον τελικό της 18ης Μαΐου.

Να σας θυμίσουμε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το eurovision.tv, το οποίο έχει και την αποκλειστικότητα για τις πρώτες τεχνικές πρόβες.

[youtube id=”KtfyynKXoLg” width=”600″ height=”350″]

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τί είναι αυτή η στολή του αστροναύτη? Μου αρέσει το τραγούδι του Μαυροβουνίου, αλλά αυτή η στολή μου φαίνεται εντελώς κιτς.

  2. Για να πω την αληθεια δε μου φανηκε τοσο κιτς οσο θα πρεπε να μου φανει….εχει κατι το συγχρονο σαν κομματι γενικα με το dubstep αλλα κατι τετοια εξωγηινα/γαλαξιαποτετοια/κλπ ειναι πολυ μοδα τελευταια σε αμερικη. Σοου, ταινιες, συναυλιες κλπ οποτε δε μου κανει περιεργο. Μπορει και να περασει φετος γιατι ειναι μοναδικο στο ειδος του.

  3. htan sto mall kati diastimanthropoi gia tin diafimisi enos aposmitikou kai augala kai foto mazi tou mipos pigene eurovision kai den to i3era?

  4. eida thn prova kai einai apaisio! h tragoudistria den mporei na poiasei swsta tis psiles notes! kata th gnomh mou einai to xeirotero tou prwtou hmhtelikou mazi me th lithuania!

  5. Το πιο σύγχρονο τραγούδι φέτος και το μοναδικό που μπορείς ν’ακούσεις κάπου έξω χωρίς να πεθάνεις από βαρεμάρα…

  6. Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο για τη Γιουροβίζιον, προς τα πίσω όμως…

  7. Την τραγουδίστρια δεν θα την σχολιάσω…
    Οι τυπάδες που ενδεχομένως έχουν το “νεύρο” και το ταπεραμέντο του ράπερ, θάβονται εκεί μέσα στα σκάφανδρα, χάνεται η αμεσότητα και η επαφή τους με τον θεατή. Λείπει η ένταση δηλαδή. Κι έχει μείνει μόνος του ο θόρυβος.

  8. Τραγούδι πολύ ξεχωριστό, δεν είναι για όλα τα γούστα. Προσωπικά μου αρέσει. Όμως οι αστροναύτες, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τί σχέση μπορεί να έχουν με τη ραπ μουσική… Ποιος νους σκέφτηκε να τους βάλει τέτοιες στολές; Και πώς δέχτηκαν οι ίδιοι να ντυθούν έτσι; Δεν είναι μόδα, ούτε «προχωρημένο» κάτι τέτοιο. Καρακιτσαριό είναι. Κρίμα, γιατί το τραγούδι του Μαυροβουνίου φέτος, μου άρεσε πολύ…

  9. Κιτσαριό άνευ προηγουμένου, δεν περνάει τελικό ούτε με εξωγήινο televoting!

  10. για άλλη μια φορά θα παραβλέψω τα σχόλια σχετικά με το κιτς γιατί ξαναλέω ότι είναι υποκειμενικό και θα πω πως βλέπω μια φαντεζί εμφάνιση που μεταδίδει δυναμικά το μήνυμα του τραγουδιού – ΠΑΡΤΥ – ! Go Montenegro!

  11. Δεν το μπορω…δεν το γουσταρω καθολου και αυτο που ειδα με χαλασε ακομα περισσοτερο….!

  12. Τσακωμένοι με την ιδέα της πρόκρισης είναι οι Μαυροβούνιοι??????????????????????????

  13. Kάτι με χαλάει στο συγκεκριμένο απόσπασμα αλλά το κομμάτι είναι σύγχρονο , δυνατό κι έρχεται ως λύτρωση μετά από ένα απίστευτο μπαράζ από μπαλάντες.
    Σίγουρη πρόκριση ( θαρρώ ).
    Αγαπημένο κομμάτι για φέτος!

  14. ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;ΤΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ!!!!

  15. Μπράβο στο Μαυροβούνιο που με ένα ξεχωριστό σύγχρονο dubstep άκουσμα και ένα ενδιαφέρον videoclip κατάφερε να τα πετάξει όλα στα σκουπίδια με αυτή τη καρακιτς παρουσίαση και τα μετριότατα φωνητικά (εν πρώτης άποψης)… ρεσιτάλ κακογουστιάς και τρανό παράδειγμα πως μπορείς να καταστρέψεις ένα ωραίο (μη eurovisioniko) κομμάτι στη eurovision. Τους λείπει η εμπειρία δε λέω αλλά μάλλον θ’ απογοητεύσουν πολύ κόσμο που πίστεψε στο κομμάτι… όπως εγώ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ