ΡΩΣΙΑ: Η 1η πρόβα!

Σειρά της Ρωσίας με τη Dina Garipova επί σκηνής και το What if. Το φόρεμα της τραγουδίστριας είναι σε ανοιχτό χρωματισμό, ενώ είναι περιτριγυρισμένη από φωτεινές σφαίρες που κρύβουν τα φωνητικά , μέχρι τη στιγμή (προς το τέλος του τραγουδιού) που αποκαλύπτονται καθώς προχωρούν προς το μπροστινό μέρος της σκηνής. Φωνητικά η Dina Garipova  είναι πάρα πολύ καλή, όπως επίσης και τα φωνητικά από το πρώτο κιόλας μέρος (από τα 3 κάθε πρόβας), ενώ φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη άνεση στη σκηνική της παρουσία προς το τέλος της πρόβας της.

[youtube id=”ZIlnzYavdHY” width=”600″ height=”350″]

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολυ καλό τραγούδι και καλη σκηνικη παρουσία..
    Σιγουρα θα παει πολυ καλα.. Θα χτυπησει 10αδα και ποιος ξερει.. μπορει να παει και ακομα ψηλοτερα!

  2. Στα μείον, το φόρεμα που είναι «μεγαλίστικο» για την ηλικία της και παλιομοδίτικο, όπως και το τραγούδι της, που είναι λιγάκι παρωχημένο.
    Στα συν, η φωνή της που είναι ονειρική!
    Θα πάει σίγουρα καλά, γιατί Ρωσία είναι αυτή!

  3. Είναι μια σπουδαία νέα φωνή η Dina Garipova. Νομίζω ότι η Ρωσία μπορεί να περιμένει πολλά από εκείνη, και τώρα, και στο μέλλον. Λίγο αγχωμένη τη βλέπω μόνο, αλλά πιστεύω ότι θα το παλέψει και θα τα καταφέρει. Το φόρεμα της, όμως, δε μου αρέσει καθόλου. Ωραία η σκηνοθεσία, το βάδισμα των φωνητικών προς τα μπροστά είναι πάντα εντυπωσιακό να το βλέπει κανείς και ταιριάζει στο συγκεκριμένο τραγούδι που, ενώ το έχουμε ακούσει πάμπολλες φορές, έχει ένα πανανθρώπινο περιεχόμενο που δύσκολα σε αφήνει ασυγκίνητο. Από τα πολύ δυνατά “χαρτιά” του διαγωνισμού φέτος.

  4. Ανέβηκε κι αυτό στα μάτια μου!!!!!!!!!!!!Και τα φώτα με τα φωνητικά ωραίο κόλπο!!!!!!!!!!!!

  5. Παντα μου αρεσε το τραγουδι και η φωνη της κοπελας αλλα μονο αυτα και δυστυχως και στην προβα δεν με πειθει(απο αποψη εμφανισης…καλες οι λαμπες αλλα αυτο το φορεμα 20 years ago.)ελεοςςςςςςςςςςς τι χαντακωμα!

  6. Πολυ ξεπερασμενο το ολο σκηνικο,πιστευω το ψιλοχαντακωνει το κομματι

    • Δεν υπάρχουν ολόκληρες πουθενά, γιατί οι πρώτες πρόβες φέτος γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Προς το παρόν, θα πρέπει να αρκεστούμε σε αυτό.

  7. Ελεεινο. Αλλη μια αιδια που θα περάσει λόγω συμμαχιων. Αντε να δούμε αύριο το Μαυροβούνιο που μ αρέσει απίστευτα αλλα έχω ένα κακό προαισθημα ότι θα το πούνε χάλια μαύρα.

  8. 5/10.
    άρτια ερμηνεία ενός τόσο “άψυχου” τραγουδιού. Δυστυχώς για 2η συνεχόμενη χρονιά , η Ρωσία θα είναι στο τοπ 10 και μάλιστα εις βάρος πιο ενδιαφέροντων κομματιών ( τουλάχιστον φέτος θα αρκεστέι μόνο μεταξύ #6-10 )

  9. το εχουμε δει 100 φορες.. μακαρι να πατωσει για να μην το δουμε 101, φιλικα!! 🙂

  10. Καταπληκτική!
    Υπέροχη φωνή και το τραγούδι φοβερό με εξαιρετικό μήνυμα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ