ΚΡΟΑΤΙΑ: Η 1η πρόβα!

Τέταρτοι τη σκυτάλη στην πρώτη μέρα των προβών στη Malmö Arena παίρνουν οι Κροάτες Klapa s Mora. Ντυμένοι με παραδοσιακά σακάκια και μπότες τα έξι μέλη του γκρουπ, που συγκροτήθηκε ειδικά για το διαγωνισμό από μέλη διαφόρων χορωδιών (εξ ου και το όνομα Klapa), ξεκινούν να τραγουδούν στημένοι σε σχήμα ημικυκλίου πάνω στη σκηνή. Λιτή αλλά δυναμική φωνητικά  η παρουσία τους, με φόντο σε μπλε σκούρο σαν έναστρο ουρανό, φαίνεται να ποντάρουν στη μελωδία και τις φωνές τους.

[youtube id=”AJivYUvK_TM” width=”600″ height=”350″]

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξιοπρεπη συμμετοχή που εμενα προσωπικα δεν με συγκινει καθολου.. Μπορει ομως να κανει την εκπληξη!

  2. η πρόβα τους απέσπασε πολύ θετικά σχόλια κάτι που φαίνεται και στα στοιχήματα για πρόκριση.. νομίζω πάιζει δυνατά πλέον για πρόκριση!

  3. Η κροατια φετος δεν πεφτει εξω πιστευω…αλλα το τραγουδι δεν …..δεν….

  4. Αξιοπρεπής συμμετοχή ! Μόνο αυτό …. Κατάρα αλλα με τα 1000 ζόρια τελικό και στην καλύτερη των περιπτώσεων 14οι

  5. Πολύ ωραίο κομμάτι, κατά την γνώμη μου πολύ υποτιμιμένο απο funs και στοιχήματα, αξίζει να είναι στον τελικό κατα την γνώμη μου.

  6. Είναι ένα στυλ τραγουδιού που δεν μου αρέσει, όμως οφείλω να ομολογήσω ότι οι Κροάτες «στέκονται» αξιοπρεπέστατα.

  7. Οι επιτροπές θα το ”σπρώξουν”.Το κοινό θα το ”θάψει”…….Αν περάσουν θα ναι 8-10 στον ημιτελικό και απο 15 και κάτω στον τελικό.Κάτι σαν Λεττονία 2007………..

  8. Το τραγούδι δεν τους βοηθά, αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι οι λυρικοί τραγουδιστές έχουν “γκελ” στο κοινό και αβαντάρονται από τις επιτροπές. Νομίζω ότι οι πιθανότητες της Κροατίας για πρόκριση είναι τελικά περισσότερες από όσες είχαμε αρχικά υπολογίσει.

  9. Τα λατρευω αυτα τα έξι cartoon. Το λατρευω το τραγουδι αλλα με πιάνει νευρικό οπότε τους βλέπω. Τι άλλο χρειάζεται για να νικήσουν. Και πολυ ωραίο ντύσιμο, καλύτερα από το να ντύνονται σαν πιγκουινοι με κοστούμι και παπιγιον.

  10. Phevos
    Mόλις μου άνοιξες τα μάτια! Τόσο καιρό τώρα δεν είχα διανοηθεί να τους δω σαν αστείους (με την καλή έννοια “αστείους”, δεν είναι γελοίοι δηλαδή). Αλλά ναι, πράγματι, έχουν πλάκα τελικά, είναι καρτουνόφατσες. Ο καθένας μόνος του όχι, αλλά όλοι μαζί ναι! χα χα!
    -Πάντως είναι κρίμα, ένα τόσο δυνατό και χαρακτηριστικό ρεφρέν να μην καταφέρνει να σώσει το κομμάτι που πάσχει από βαρετά κουπλέ και απρόσωπη ενορχήστρωση.

  11. 6/10.
    Νομίζω ότι είναι αρκετά “πομπώδες” για να αγνοηθεί μαζικώς , επομένως ΝΑΙ πιστεύω θα περάσει οριακά.
    ΥΓ 1 : H συμμετοχή της Κροατίας το 2009 είναι από τις αγαπημένες μου!
    ΥΓ 2 : Η version του dream2oo από πάνω , μου αρέσει σαφέστατα περισσότερο. Μου κάνει πιο αυθεντική!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ