ΣΛΟΒΕΝΙΑ: 1η πρόβα!

Σειρά για την πρώτη της πρόβα έχει τώρα η Σλοβενία με τη Hannah Mancini και το Straight into love. Η σκηνή είναι φωτισμένη σε μπλε χρώμα, ενώ την τραγουδίστρια πλαισιώνουν 3 άντρες χορευτές, ενώ δύο ακόμα φωνητικά βρίσκονται στο πίσω μέρος της σκηνής. Είναι ένα τραγούδι με πολύ δυνατή σκηνική παρουσία, ενώ φωνητικά υπάρχουν ακόμα κάποιες αδυναμίες, κυρίως προς το τελείωμα του τραγουδιού. Για πρώτη πρόβα πάντως εμφανίζεται πολύ δυναμική και έτοιμη, τουλάχιστον ως προς το χορευτικό μέρος της παρουσίασης που αποτελεί και τον κυρίως κορμό αυτής της συμμετοχής.

[youtube id=”814QQ9e8DA0″ width=”600″ height=”350″]

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραία χορογραφία, ωραία ρούχα! Αν και δεν μ’αρεσει το τραγουδι πιστευω πως θα παει καλυτερα από οτι περιμενα!

  2. Το ατού της Σλοβενίας ειναι ότι έχει χορευτικό κομμάτι καθώς φέτος ειναι λίγα ….. Φωνητικά δεν ειναι κακή αλλα θέλει λίγη δουλειά στα κορυφωματα!!!! 8/10 (από τις αγαπημένες μου συμμετοχές αλλα όχι στο τόπ μου

  3. Τα δερμάτινα ρούχα της τραγουδίστριας είναι πολύ «δεύτερα». Χάλια μαύρα….

  4. Είναι άπειρη και της φαίνεται, η Hannah. Το τραγούδι της δε μου άρεσε ποτέ. Η σκηνική εμφάνιση επίσης δε μου λέει κάτι, αν και μέχρι να δούμε μεγαλύτερο μέρος της, δε μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα. Εγώ, πάντως, δεν τη βλέπω στον τελικό τη Σλοβενία.

  5. Τέτοιο που είναι το κομμάτι, μόνο η οπτική κακογουστιά θα του ταίριαζε. Οπότε, έχουμε ένα άρτιο σκουπίδι. Το κατάφεραν.

  6. 2/10.
    Εκνευριστικό ρεφρέν , αποτυχημένη προσπάθεια για κάτι σύγχρονο ως άκουσμα ( σε αντίθεση με Μαυροβούνιο ) , ήρθε και το κακαίσθητο ντύσιμο σε συνδυασμό με κάποια “αβέβαια” φωνητικά…
    Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να το δω τελικό κυρίως λόγω του ίδιου του τραγουδιού βεβαίως…

  7. ανυπόφορη φωνητικά και το χορευτικό κομμάτι όχι ευρηματικό, από τα λίγα που μπορούμε να δούμε λόγω απαγόρευσης…….

  8. Περιμένω να δω ολόκληρη την πρόβα αλλά την έχω ακούσει στο live και έχει τις δυνατότητες!!! Δε θα πω ψέματα ότι μου άρεσε αυτό που φοράει , αλλά έχει τόσο ωραίο σώμα και μπορεί να υποστηρίξει το οτιδήποτε!!! ψιλοχαλιέμαι που δεν αρέσει σε πολλούς αλλά συνεχίζω να ελπίζω ότι θα προκριθεί!! καλή επιτυχία, όμορφη!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ