ΑΥΣΤΡΙΑ: Η 1η πρόβα!

Η 1η πρόβα της φετινής Eurovision, είναι της Αυστρίας που ανοίγει και τον πρώτο ημιτελικό στις 14 Μαΐου. Η Natália Kelly η οποία δήλωσε στο eurovision.tv (που είναι και το μόνο site με άμεση πρόσβαση στις  πρόβες αυτές) πανέτοιμη για να ανέβει στη σκηνή του Malmö, όπου πλαισιώνεται από 5 backing vocals(4 γυναίκες και έναν άντρα). Απλή σκηνική παρουσία για την Αυστρία με πιο μεγάλη βαρύτητα στα φωνητικά που δείχνουν πολύ άνετα, ενώ ενδυματολογικά η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τζην και άσπρο μπλουζάκι, κάτι παρόμοιο με αυτό που θα δούμε από μέρους της και την επίσημη βραδιά του ημιτελικού. Η σκηνή είναι φωτισμένη σε ροζ χρώμα με πράσινα κομμάτια να κρέμονται από την κορυφή της και να υψώνονται στο τέλος του τραγουδιού.

 [youtube id=”LvJSeS9J6P0″ width=”600″ height=”350″]

 

 

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις πράσινες κορδέλες τι τις ήθελαν;
    Λογικά video μόνο μέσα από το eurovision.tv θα μπορέσουμε να δούμε, όταν το θυμηθούν κι αυτοί! Πολύ αυταρχικά φέτος τα πράγματα στη Σουηδία. Δεν επιτρέπουν κάμερες άλλων στις πρόβες, αποφασίζουν μόνοι τους τη σειρά εμφάνισης…..Και εις ανώτερα! Η eurovision παρακμάζει!!!!!!!!!

    • H EBU kai oxi i souidia, apofasisane fetos oti oi protes probes tha ginoune keklismenwn twn thurwn, opote parakalw malakies na min legontai….enimerothite ligaki prin anoiksetai to stomataki sas….

  2. ειχανε πει οτι οι πρωτες προβες θα ειναι κλειστες για ολους αλλα στο eurovision.tv λεει μην χασετε την πρωτη προβα(first impression) λογικα το βιντεο τι ισχυει τελικα?

  3. καθολου πρωτότυπο..κλασσικη παρουσιαση μπαλαντας, εμφανιζεται και πρωτο.. μακαρι να προκριθει..

  4. Μια κλασική μπαλάντα χωρίς ιδιαίτερες κορυφωσεις 7/10 χωρίς να ειναι όμως κάτι που κατα την γνώμη μου μπορεί να έχει μια μεγάλη διάκριση !
    Εμφανησιακα ειναι νορμαλ και το σκηνικό αρκετά καλό

  5. Πολύ όμορφο τραγούδι, ωραία φωνή και πολύ συμπαθητική η τραγουδίστρια.
    Καλή επιτυχία!

  6. Είναι αυτό που λένε οι Εγγλέζοι
    ”Φύτρωσε μέσα μου”…
    Πολύ όμορφο και αν δεν περάσει και δούμε καμια Εσθονία π.χ. στη θέση του να μας νανουρίζει θα ναι κρίμα!!!!!!!!

    • Βασικά είδα και την Εσθονία και δε με νανούρισε…..Θέλω και τα δύο τελικό..Θαυματουργές οι πρόβες!!!Εδώ θα γίνει το ξεκαθάρισμα!!!!!!!!!!!!!!!!!Όχι σε ψηφοφορίες,ούτε σε στοιχήματα……….

      • ellas-eurovision
        Συμφωνώ απόλυτα! Ούτε στοιχήματα, ούτε ψηφοφορίες ogae, ούτε τίποτα! Το “ξεκαθάρισμα” θα γίνει από τις πρόβες….για να μη σου ‘πω, ότι μπορεί και στους 2 ημιτελικούς, να ‘δούμε τραγούδια που δεν μας άρεσαν, τελικά, να μας ξετρελαίνουν.

      • Για να μη σου ‘πω και το αντίθετο….δηλαδή τραγούδια που μας άρεσαν, στα live να είναι αίσχος!

      • Κάθε χρόνο στις πρόβες γίνεται της αποκαλύψεως!!!Τα πάνω κάτω!!!!!!!!!!!!Με πολλά τραγούδια και παλιότερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Καλή πρώτη πρόβα για την Αυστρία. Εμφανής άνεση στη φωνητική απόδοση, ωραία γραφικά, λιτή σκηνοθεσία, μέσα στο πνεύμα του τραγουδιού. Μειονεκτήματα, η σειρά εμφάνισης και ο μονότονος χαρακτήρας στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού.

  8. Ελπίζω να έχει πολλά κοντινά η τηλεσκηνοθεσία, να πάθει πλάκα ο κοσμάκης με τις ματάρες τις και τα χειλάκια της και να την ψηφίσει αβέρτα.
    Μ’ αρέσει η απλότητα και η αμεσότητα που βγάζει αυτό το κορίτσι. Και μπράβο για το κάζουαλ ντύσιμο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το κομμάτι φτιάχνουν μία πολύ προσιτή και αγαπητή ποπ περσόνα.

  9. Μπραβο το κορίτσι μου ! <3 <3 <3
    Κατι είδα στις πρόβες τις δανείας οτι έβαλαν βροχή απο σπίθες
    σοβαρα όχι γιατι τις είχαν στον εθνικό τελικό αλλα σε αυτο το τραγουδι ταιριάζει πιο πολύ !
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!!!!
    απο τη πρωτη στιγμή το λέω !
    μακάρι να πάρει πρώτη θέση
    το αξίζει !

  10. Προτιμούσα τον φωτισμό και τα φωνητικά από τον Αυστριακό τελικό. Τα “προφυλακτικά” δεν κερδίζουν σε καμία των περιπτώσεων τις εντυπώσεις…
    Όπως και να χει 7/10 και κατά 70% τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ